Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محمد انصارالحسینی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا خسارت وارده را مربوط به زمین های کشاورزی، ساختمان و تخریب پل منگل اعلام کرد.
وی با اعلام اینکه بارندگی شدید سوم اردیبهشت ماه باعث تخریب پل منگل شده، گفت که بلافاصله بعد از مساعد شدن شرایط آب و هوایی با در نظر گرفتن پیمانکار عملیات اجرایی ساخت پل منگل آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرماندار سوادکوه شمالی پل منگل را دارای 100 متر طول و چهار دهنه 20 متری اعلام کرد و گفت که پیمانکار با تقویت کردن پل منگل در حال اصلاح این پل است .
براثر تخریب پل منگل راه ارتباطی سوادکوه شمالی به جاده نظامی و همچنین راه دسترسی روستای منگل به ایوک و روستای بورخیل به جاده اصلی قطع شد.
بارندگی شدید روزهای پایانی سال 26 میلیارد تومان به شهرستان سوادکوه شمالی خسارت وارد کرد که بیشترین خسارت مربوط به بخش راه های اصلی و فرعی با 10 میلیارد و 200 میلیون تومان بوده است .
مجددا بارندگی 12 فروردین ماه و طغیان رودخانه تلار بیش از 83 میلیارد و 525 میلیون تومان به این شهرستان خسارت زد که مجددا بیشترین خسارت در بخش راه و معابر اصلی و فرعی با حدود 22 میلیارد تومان بوده است.
7334/1899
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 روزهای پایانی سال زمین شرایط آب و هوایی کشاورزی خسارت 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۷۳۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت بارندگی به عشایر ۳۰ میلیارد ریال برآورد شد

محمودی مدیرکل امور عشایر چهارمحال و بختیاری با اشاره به کوچ زودهنگام عشایر به استان گفت: بر اثر بارندگی‌های اخیر، عشایری که تازه وارد استان شده بودند دچار مشکلات معیشتی شدند.

بیشتر بخوانید

پرشدن کانال‌های کشاورزی بخش میانکوه درپی بارش‌های اخیر

وی با اشاره به اینکه این عشایر در شهرستان‌های کوهرنگ، اردل و لردگان هستند، افزود: پیگیری‌های لازم برای جبران خسارت وارد شده به این عشایر در حال انجام است.

محمودی اضافه کرد: زمان تقویم کوچ عشایر به استان با توجه به هماهنگی‌ها انجام شده و مناسب بودن وضعیت چرای دام در خوزستان ۲۵ اردیبهشت است و عشایر از کوچ زودتر از موعد پرهیز کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • بارندگی در خوزستان ادامه دارد
  • سهم ناچیز سدهای خراسان شمالی از بارش‌ها/ آب ذخیره کمتر شد
  • وارد آمدن خسارت بیش از ۲۵۳ میلیارد تومانی به بخش کشاورزی
  • خسارت بارندگی به برخی جاده‌های استان بوشهر/ یک محور مسدود است
  • خسارت بیش از یک میلیاردی سیل به تاسیسات آب و فاضلاب شهر تفت
  • خسارت ۲۵۳ میلیارد تومانی بارش‌های اخیر به کشاورزی کرمانشاه
  • خسارت بارندگی به عشایر ۳۰ میلیارد ریال برآورد شد
  • آمادگی مازندران برای برگزاری الکترونیکی دور دوم انتخابات
  • خسارت ۳۰ میلیاردی بارندگی به عشایر در چهارمحال و بختیاری
  • خسارت سیلاب آن روی سکه بارندگی‌ها