Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ محمدنبی رضایی مدیر شرکت صنایع نخ خمین در آیین احیاء و راه اندازی مجدد این واحد صنعتی گفت: این شرکت در سال 1366 تأسیس شد و جزو بزرگترین واحدهای تولیدی در خاورمیانه بود.

وی افزود: تولید نخ فرش، جوراب و پتو از جمله تولیدات اصلی این شرکت است و بخش هایی چون جوشکاری، تولیدات، نقاشی و آموزش از مهمترین واحدهای این مرکز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سوابق درخشانی که این مرکز صنعتی در گذشته بین واحدهای صنعتی جهان داشته است، افزود: این شرکت 9 شهید را تقدیم انقلاب اسلامی کرده و به نوعی قلب اقتصاد شهر خمین محسوب می شود.

مدیر شرکت صنایع نخ خمین با بیان اینکه در گذشته این شرکت روزانه 22 هزار کیلو تولید داشته است، بیان کرد: براساس نیازهای احساس شده این شرکت باید دوباره فعالیت خود را آغاز می کرد و به تولید ادامه می داد.

وی با تأکید بر اینکه امروز حیات مردم خمین به ادامه فعالیت این کارخانه بستگی دارد، عنوان کرد: بیش از سه هزار نفر نیروی رسمی و غیر رسمی از این کارخانه بازنشسته شده اند و بسیاری از خانواده های مردم خمین روزی خود را از این کارخانه طلب می کنند.

مدیر شرکت صنایع نخ خمین با انتقاد از کانال ها و شبکه های ضد انقلاب مبنی بر تحویل این واحد صنعتی گفت: کسانی که این تخریب های را انجام می دهند دشمنان معیشت مردم هستند و آنان می خواهند جوانان ایرانی دستشان جلوی دیگران دراز باشد.

وی لازمه حرکت موثر در جنگ اقتصادی را وجود قرارگاه عملیاتی اقتصادی دانست و افزود: این مجموعه صنعتی یک قرارگاه اقتصاد مقاومتی است و تلاش های بسیاری برای احیاء این مجموعه انجام شده و بسیاری از مردم خمین مدیون این مجاهدت ها و فداکاری ها هستند.

رضایی با بیان اینکه احیاء این کارخانه باعث رونق صنعت نخ شده است، گفت: فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر تحقق رونق تولید بسیار حائز اهمیت است و باید به آن توجه ویژه ای شود.

وی با انتقاد از افرادی که کالای خارجی را بر کالای ایرانی ترجیح می دهند، افزود: عدم توجه به تولید داخلی باعث شده تا کارخانه های کشورهایی چون ترکیه سه شیفت کار کنند ولی کارخانه های ایرانی با یک شیفت هم نتوانند تولید  داشته باشند.

مدیر شرکت صنایع نخ خمین با اشاره به اینکه برنامه ای جامع در طول سه سال برای این مجموعه تنظیم شده است، گفت: این مجموعه صنعتی در آینده ای نزدیک دیگر نیازی به اخذ ارز دولتی نخواهد داشت و به زودی به خودکفایی کامل خواهد رسید.

وی نفوذ اقتصادی را یکی از ابزارهای دشمنان در جنگ اقتصادی دانست و افزود: از عوامل تعطیلی این کارخانه نفوذ دشمن در مدیریت اقتصادی  کشور است و باید جلوی این نفوذ گرفته شود.

رضایی با دعوت از شرکت های دانش بنیان برای فعالیت های مربوط به نساجی در این واحد صنعتی گفت: این کارخانه باید به دانشگاه علمی کاربردی صنایع نساجی ایران تبدیل شود و دانشگاه ها و شرکتهای دانش بنیان می توانند در این مرکز مشارکت داشته باشند.

وی لازمه موفقیت در جنگ اقتصادی را تبعیت از امر ولی دانست و افزود: اگر بخواهیم نتیجه ای موثر در جنگ اقتصادی بگیریم باید بیانات و اوامر مقام معظم رهبری را به طور عملیاتی در کشور پیاده کنیم.

مدیر شرکت صنایع نخ خمین در پایان خاطرنشان کرد: این کارخانه متعلق به مردم ایران و خمین است و سرمایه ای ملی محسوب می شود؛ ما باید در پیشبرد انقلاب نقش داشته باشیم چراکه در قبال شهدا مسئول هستیم.

انتهای پیام/

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۷۸۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیروز در جنگ اقتصادی با ادامه راه شهدا رقم می‌خورد

استاندار کرمان، گفت: روزگاری کشور درگیر جنگ نظامی بود و با حضور مردم در آن جبهه پیروز شدیم، امروز نیز باید راه شهدا را ادامه داد و در جنگ اقتصادی پیروز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، محمدمهدی فداکار صبح امروز در مراسم تجلیل از کارگران نمونه شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر با تبریک هفته کار و کارگر و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان، اظهار داشت: امروز برای عرض ارادت به مجموعه کار و تولید به گل‌گهر آمدم.

وی با بیان اینکه جوهره و هویت انسانی با کار و تلاش است، گفت: یکی از بهترین مجموعه‌های کارگری در استان کرمان، گل‌گهر سیرجان است و این مجموعه، مجموعه پرتلاشی در استان است.

استاندار کرمان با اشاره به اینکه امروز مهمترین نیاز کشور در حوزه تولید است، افزود: روزگاری کشور درگیر جنگ نظامی بود و با حضور مردم در آن جبهه پیروز شدیم و امروز نیز باید راه شهدا را ادامه داد و در جنگ اقتصادی نیز پیروز شد.

وی با بیان اینکه دشمن با تحریم اقتصادی و تهدید سعی می‌کند سرعت پیشرفت کشور را کُند کند، اما به هیچ نتیجه‌ای نخواهد رسید، گفت: روزی در همین سیرجان فقط سنگ آهن و مواد خام صادر می‌شد اما امروز زنجیره فولاد تشکیل شده و به قطب فولادی تبدیل شده است که افتخار بزرگی برای کشور و استان کرمان است.

مجتبی مصباح، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان نیز در این آیین با بیان اینکه وظیفه‌ای که بر دوش همه ما است، جهاد تبیین است اظهار داشت: کشور پیشرفت‌های فوق‌العاده‌ای دارد که در اوج تحریم رقم خورده است و باید این دستاوردها و پیشرفت‌ها بیان شود.

وی با اشاره به اینکه دستاوردهای نظام مقدس اسلامی را باید با صدای بلند و با افتخار فریاد زد، ادامه داد: راویان پیشرفت یک ظرفیت برای معرفی پیشرفت‌های کشور در حوزه‌های مختلف است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان با بیان اینکه فردا جشنواره امتنان و تجلیل از کارگران نمونه استان کرمان برگزار می‌شود، گفت: امروز هم جشنواره ملی امتنان را داریم که از 16 کارگر نمونه کشوری دو کارگر عزیز از استان کرمان و شهر سیرجان است که در تهران توسط رئیس جمهور از آنها تجلیل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه حوادث ناشی از کار و فوتی‌های ناشی از کار در استان کرمان کاهش پیدا کرده است، بیان کرد: این مهم با برگزاری دوره‌های آموزشی و اقدامات پیشگیرانه محقق شده است.

ابوذر حلوایی‌پور، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر نیز در این آیین با بیان اینکه 37 هزار نفر در منطقه معدنی و صنعتی گل‌گهر مشغول کار هستند، اظهار داشت: از این تعداد 94 درصد آقا هستند.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر با اشاره به اینکه در سه سال گذشته حدود 83 هزار نفر در آزمون‌های گل‌گهر شرکت کردند، گفت: از این تعداد 7 هزار و 500 نفر جذب استخدامی گل‌گهر شدند.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • پنجشنبه را تعطیل کنید که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است | برای فعالیت اقتصادی هم فضای مجازی و دورکاری هست!
  • رئیسی: دشمن حتما در عرصه اقتصادی ناکام خواهد ماند
  • ضرورت توجه به کارگران نخبه و نخبگی در جامعه کارگری
  • پیروز در جنگ اقتصادی با ادامه راه شهدا رقم می‌خورد
  • رئیسی: دولت با شیوه سه جانبه‌گرایی تعیین حقوق کارگران موافق است
  • ضریب نفوذ گاز طبیعی در شهر قم ۹۹.۵ درصد است
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود
  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد
  • بنگاه‌های اقتصادی موظف به بکارگیری نیروهای بومی رزن هستند
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام