Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@13:16:10 GMT

500 میلیارد ریال برای ساماندهی گمرک بازرگان هزینه می شود

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۸۰۷۰۱

500 میلیارد ریال برای ساماندهی گمرک بازرگان هزینه می شود

ارومیه - ایرنا - معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی و رییس گمرکات ایران با تاکید بر ساماندهی مرزهای کشور، گفت: 500 میلیارد ریال برای ساماندهی گمرک بازرگان در سه فاز هزینه می شود.

سید مهدی میراشرفی شامگاه شنبه در حاشیه بازدید از گمرک بازرگان و در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در فاز اول 50 میلیارد ریال، در فاز دوم 200 میلیارد ریال و در فاز بعدی نیز مابقی اعتبار در این طرح هزینه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی وجود مرزهای کشور را یک ظرفیت عالی برای تجارت خارجی عنوان کرد و اظهار داشت: بهره مندی حداکثری از ظرفیت های مرزی ضروری است و ساماندهی مرزهای کشور از جمله در آذربایجان غربی با همین هدف انجام می شود.
وی به وجود برخی ناهماهنگی ها در مرز اشاره و تاکید کرد: رانندگان برای صادرات و واردات در مرز بازرگان مشکلات زیادی در بخش لجستیکی دارند که رفع آنها نیازمند ایجاد هماهنگی است.
وی با اشاره به اینکه گمرک ایران در بحث مدیریت هماهنگ مرزی طبق ماده «12 قانون امور گمرک و بند ج ماده 35 رفع موانع تولید» مکلف به هماهنگی در مرزهاست، یادآوری کرد: با اجرای مدیریت واحد مرزی و طبق برنامه ریزی های انجام شده مدت زمان کنترل کالاها در گمرک به حداقل می رسد.
وی افزود: با کمک سازمان منطقه آزاد ماکو لجستیک و تیرپارک هایی در بازرگان ایجاد می شود که باید از ظرفیت های این سازمان به نحو احسن استفاده شود.
وی همچنین تبدیل کنترل های ملموس و مزاحم مرزی به کنترل های غیرملموس و غیرمزاحم از طریق نصب تجهیزات مدرن را مورد تاکید قرار داد و افزود: اکنون در مرز بازرگان تنها یک دستگاه ایکس ری فعال بوده و ماندگاری کامیون ها از سقف مجاز بیشتر است.
«میراشرفی» با بیان اینکه یک دستگاه ایکس ری ساخت داخل نیز جهت راه اندازی منتظر کسب گواهینامه از سازمان انرژی است، اضافه کرد: با توجه به کشفیات خوب 2 سال اخیر، یک دستگاه ایکس ری اهدایی از ژاپن به گمرکات ایران نیز به زودی در بازرگان نصب می شود.
رییس گمرکات ایران گفت: با استقرار این دستگاه و با کمک تجهیزات جدید RFID و دوربین های OSD، ماندگاری کامیون ها در این مرز باید به حداقل ممکن برسد.
وی اظهار داشت: در بعد همکاری بین گمرکات کشورهای همسایه در مرز بازرگان به دنبال ایجاد دروازه مشترک تجاری با ترکیه بوده و به دنبال راه اندازی سیستم ET در تمامی گمرکات دو طرف هستیم .
وی ادامه داد: این عمل می تواند در بحث تسهیل صادرات و واردات و ماندگاری کالاها و کامیون ها در مرز نقش موثری داشته باشد.
وی همچنین از وضعیت موجود گمرک بازرگان اظهار گلایه کرد و گفت: وضعیت موجود این گمرک زیبنده این دروازه ورودی کشور نیست.
به گزارش ایرنا، رییس گمرکات ایران پس از ورود به منطقه آزاد ماکو از گمرک پلدشت، چشمه ثریا، پایانه صادراتی منطقه آزاد ماکو، بازارچه مرزی ساری سو و گمرک بازرگان بازدید بعمل آورد. «غلامرضا سلیمانی» مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو، «رضا حسینی» معاون استاندار آذربایجان غربی، حسین شریف پور، نماینده مردم منطقه در مجلس شورای اسلامی و ناظر گمرکات استان در این سفر معاون وزیر و رییس گمرکات کشور را همراهی کردند.
منطقه آزاد ماکو دارای حدود پنج هزار کیلومترمربع وسعت بوده و به تنهایی بیش از 75 درصد کل مساحت مناطق آزاد کشور را به خود اختصاص داده و دومین منطقه آزاد بزرگ دنیاست.
این منطقه در مجاورت کشورهای ترکیه و جمهوری آذربایجان قرار دارد و طول مرزهای جمهوری اسلامی ایران در این منطقه با این کشورها به ترتیب 130 و 140 کیلومتر است.
7132/3072

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد رئيس گمركات كشور آذربايجان غربي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۸۰۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه

 به گزارش اتاق خبر به نقل از اقتصاد نیوز :نگاه روندی این مزیت را دارد که تاثیر اقتصاد بر سایر موضوعات جامعه ایرانی و تاثیر گرفتن اقتصاد از آنها را بتوانیم در یک مجموعه تجزیه و تحلیل کنیم و همچنین پاسخ به چراهای وضعیت کنونی اقتصادی داشته باشیم. اکنونِ اقتصاد ما محصول تلاش ها و تصمیم گیری ها در دهه های گذشته است. امسال در این پروژه سال های 1394،1384،1374،1364،1354 از هر دهه انتخاب شده است.

در سال 1403، اقتصادنیوز در «نیم‌قرن با اقتصاد ایران» با استفاده از اخبار و گزارش‌های روزنامه‌های «اطلاعات» و «دنیای اقتصاد» هر روز روایتی اختصاصی از اقتصاد ایران و جهان تقدیم مخاطبان می‌شود.

  15 اردیبهشت 1354؛ ایران در طرح‌های کشاورزی ونزوئلا سرمایه‌گذاری می‌کند

شاهنشاه آریامهر و علیا حضرت شهبانو دیروز در راه سفرشان از پاریس به ونزوئلا ساعت 21 به وقت تهران جکسون ویل در ایالت فلوریدای آمریکا شدند و در فرودگاه این شهر اردشیر زاهدی، سفیر ایران در واشنگتن در داخل هواپیما از اعلیحضرتین استقبال کرد.

 

اعلیحضرتین دیشب را در جکسون ویل اقامت فرمودند و امروز به کاراکاس پایتخت ونزوئلا تشریف‌فرما خواهند شد.

شاهنشاه آریامهر و علیاحضرت شهبانو در مدت اقامت در ونزوئلا از تاسیسات نیشکر، آبشار آنژل که با 1050 متر ارتفاع مرتفع‌ترین آبشار جهان است، از مرکز صنایع – گویان – و چند بخش صنعتی دیگر دیدن می‌کنند.

   

روزنامه انگلیسی‌زبان کاراکاس به نام دیلی جورنال در مقاله اساسی دیروز خود درباره مسافرت اعلیحضرتین به ونزوئلا پیش‌بینی کرد اگرچه در برنامه رسمی اشاره‌ای به موضوع نفت نشده،‌ اما محافل مطلع کاراکاس معتقدند که نفت محور اصلی گفت‌و‌گوهای شاهنشاه و پرزیدنت پرز را تشکیل می‌دهد.

سال آینده مساله‌ای به نام پیاز و سیب‌زمینی نخواهیم داشت

 

 وزارت بازرگانی از تمام استانداران خواسته که میزان تولید محصولات کشاورزی و زمان بهره‌برداری را اعلام دارند تا نسبت به عقد قرارداد خرید با تولیدکنندگان اصلی اقدام شود. وزارت بازرگانی طرح خرید و حمل‌و‌نقل کالای تولیدی کشاورزی را از محل تولید به محل‌های مصرف به موقع اجرا می‌گذارد و با تشکیل اولین شرکت حمل‌و‌نقل میوه تولیدی منطقه جیرفت، راه تازه‌ای برای سروسامان دادن به خرید محصولات و تولیدات میوه گشوده است.

وزیر بازرگانی گفت: مطمئن باشید سال آینده مساله‌ای به نام پیاز و سیب‌زمینی نخواهیم داشت و از هم‌اکنون میزان تولید سال آینده معلوم شده و چنانچه کمبود داشته باشیم، اقدام به خرید خواهیم کرد.

15 اردیبهشت 1364؛ میزان سوددهی واحدهای تولیدی تحت پوشش صنایع ملی اعلام شد

مدیرعامل سازمان صنایع ملی گفت: در حال حاضر 500 شرکت و کارخانه صنعتی تحت پوشش صنایع ملی قرار دارند که بازوان قدرتمند اقتصاد کشور محسوب می‌شوند.

وی افزود: کارخانجات و واحدهای تولیدی کشور تا سال 61 زیان‌دهی داشتند؛ به‌طوری‌که مجموعه شرکت‌های تحت پوشش این سازمان در سال 58 حدود 41 میلیارد ریال، در سال 59 حدود پنجاه میلیارد ریال و در سال 60 حدود 24 میلیارد ریال زیان داده‌اند، ولی از سال 61 دوره سوددهی مجموعه کارخانجات شروع شد.

به نحوی که در این سال 14 میلیارد ریال و در سال 62، 32 میلیارد ریال سوددهی داشتند و امیدواریم سود ویژه سال 63 که هنوز مشخص نشده است، رقم بالاتری را نشان دهد.

  15 اردیبهشت 1384؛ ایران به استرالیا هواپیمای 4 نفره صادر می‌کند

معاون طرح و برنامه‌ریزی سازمان صنایع هوایی نیروهای مسلح از صادرات هواپیمای 4 نفره ایران به استرالیا خبر داد.

علی گلستانه با اشاره به توانمندی‌های ایران در زمینه ساخت هواپیماهای 4 نفره فجر 3 آن را نشانه تلاش متخصصان و مهندسان ایرانی در بخش صنایع هوایی عنوان کرد.

«شل» تمایلی به فروش «بازل» به ایران ندارد

یک مقام آگاه از روند مذاکرات فروش شرکت پتروشیمی بازل گفت: شرکت شل تمایلی به فروش بازل به ایران ندارد و در پی فروش آن به کنسرسیوم هندی شامل شرکت پتروشیمی هالدیا است.

 

این مقام آگاه به خبرگزاری داوجونز گفت: شرکت شل به دلایل سیاسی که احتمالا در معامله با ایران بروز خواهد کرد، کنسرسیوم هندی را به شرکت ملی پتروشیمی ایران ترجیح می‌دهد. این گزارش افزود: هرچند شرکت شل قراردادهای نفتی با ایران امضا کرده است، ولی امضای این قراردادها پنج سال پیش رخ داد و در آن زمان تنش بین ایران و آمریکا به اندازه کنونی بالا نبود.

بنابر این گزارش، 50 درصد شرکت پتروشیمی بازل که بیش از 7 میلیارد دلار ارزش‌گذاری شده است، متعلق به شرکت شل است و مابقی سهام آن نیز در اختیار شرکت آلمانی باسف می‌باشد.

15 اردیبهشت 1394؛ جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه  

نشست بررسی راهکارهای توسعه روابط اقتصادی و تجاری ایران با فدراسیون روسیه در حالی در اتاق ایران برگزار شد که «جایگزینی روبل و ریال در تبادلات تجاری ایران و روسیه»، «افتتاح حساب مشترک و پایاپای بین ایران و روسیه»، «انجام مبادلات از طریق میر بیزنیس بانک»، «تعیین یک بانک روسی برای مبادلات ریالی در این کشور» و «تلاش برای برقراری تعرفه ترجیحی بین این کشور» مهم‌ترین اقدامات صورت‌گرفته تاکنون در جهت تسهیل در تجارت با روس‌ها بوده است.

در این نشست رئیس اتاق مشترک ایران و روسیه به برگزاری جلسات متعدد طی یک سال گذشته در جهت توسعه همکاری‌های تجاری با روسیه اشاره کرد و گفت: به علت تحریم‌های اروپا علیه روسیه، دولتمردان این کشور همواره علاقه خود را برای تامین نیازهای این کشور از ایران ابراز کرده‌اند، ولی بخش‌های خصوصی ما از فرصت به‌وجود آمده بهره کافی را نبرده و تنها 10 درصد از حجم صادرات کل کشور مربوط به روسیه بوده است.

در این نشست قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت از مصوبه ستاد ویژه تدابیر اقتصادی برای جایگزینی روبل و ریال در تبادلات تجاری ایران و روسیه خبر داد و اعلام کرد: این مصوبه به بانک مرکزی ابلاغ شده است.

 

دیگر خبرها

  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی واردات قطعی به قشم رسید
  • اعتبار ۱۷ میلیارد ریالی برای نگهداری سالانه از آبنماهای منطقه ۵ اصفهان
  • ورود نخستین محموله خودروهای هیبریدی به قشم
  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد
  • افزایش لوکس نوری در بوستان‌های منطقه ۷ اصفهان
  • نصب بیش از ۷ هزارو ۷۴۰ کنتور در کرمان
  • نصب ۴۰ دستگاه آشکارساز چمدانی در گمرکات اجرایی کشور
  • ‌۱۷۰ میلیارد ریال، هزینه کنترل جمعیت سگ‌های ولگرد بر دوش شهرداری گرگان
  • جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه