Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-26@00:18:17 GMT

احداث ۱۱ کیلومتر شبکه فشار متوسط در ورودی شهر پلدختر

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۸۸۹۷۲

احداث ۱۱ کیلومتر شبکه فشار متوسط در ورودی شهر پلدختر

مدیرعامل برق لرستان گفت: در پلان اول کارهای در دست اقدام الزاما بایستی ۱۱ کیلومتر شبکه فشار متوسط در ورودی شهر پلدختر و بخش غربی شهر احداث کنیم تا مردم با مشکل کمبود انرژی در فصل گرم سال مواجه نشوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیر افلاک، فریدون خودنیا امروز در دومین جلسه ویژه افزایش پایداری و ظرفیت شبکه های توزیع برق شهرستان پلدختر که در مدیریت توزیع برق این شهرستان برگزار شد،گفت: تسلط کامل بر چگونگی وضعیت شبکه های توزیع برق این شهرستان خصوصا اتفاقات اخیر که در هنگام سیل برای شبکه ها روی داد فصل گرمای پیش رو یک تهدید است که با توجه به گرمای سوزان پلدختر مشکلات فراوانی پیش رو داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: پس از سیل برحسب ضرورت مجبور بودیم مناطق شهری و روستاهای خاموش را به صورت موقت، غیر قابل اجتناب و متعهدانه در کمترین زمان برق‌دار کنیم و اکنون روز چاره اندیشی برای جلوگیری از بحران‌های غیر قابل پیش بینی رسیده است.

 

مدیرعامل برق لرستان گفت: در بحبوحه سیل بهترین و رضایت‌مندترین گزینه احداث شبکه‌های برق موقت بود که این مهم با افتخار انجام شد و برق سه شهر و  هزار و ۱۴۵ روستا و حتی بخش اعظمی از خرم آباد قطع بود که در بدترین شرایط بهترین عملکرد را رقم زدیم.

 

خودنیا اظهارداشت: الان زمان آن رسیده که چاره اندیشی کنیم و تابستان داغ پیش روی شهرستان پلدختر و روستاهای تابعه را مدیریت کنیم و با احداث شبکه های جدید استاندارد و دور از مسیر سیل گام‌های مهمی در جهت تقویت و پایداری و افزایش ظرفیت شبکه‌ها در این مناطق برداریم.

 

وی  ابراز داشت: در پلان اول کارهای در دست اقدام الزاما بایستی ۱۱ کیلومتر شبکه فشار متوسط در ورودی شهر پلدختر و بخش غربی شهر احداث کنیم تا مردم با مشکل کمبود انرژی در فصل گرم سال مواجه نشوند.

 

خودنیا ضمن طراحی مسیر جهت احداث شبکه؛ این پروژه را اولویت اول قرار داد و از مهندس متش پور مدیریت توزیع برق پلدختر خواستار تسریع در این مورد شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۸۸۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمامی تاسیسات آب شهر اصفهان به تله‌متری مجهز شده است

حسین اکبریان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر به اهمیت تأمین پایدار آب شرب مردم اشاره و اظهار کرد: برای اینکه منابع آبی به درستی میان متقاضیان توزیع شود یکی از راهکارهای مؤثری که در دستور کار قرار گرفته، استفاده از تکنولوژی‌های نوین از قبیل تله متری است.

وی با بیان اینکه علاوه بر شهر اصفهان دیگر شهرها و روستاهای استان نیز از سیستم تله متری در جهت توزیع عادلانه آب استفاده می‌کنند، ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۶۷ درصد تأسیسات آب شهرها و ۸ درصد تأسیسات آب روستاها در سطح استان مجهز به سیستم تله متری هستند، این درحالی است که در سال جاری تلاش می‌کنیم تأسیسات بیشتری در سطح استان از سیستم تله متری بهره مند شوند.

اکبریان با بیان اینکه در سال گذشته توانستیم با مانیتورینگ و کنترل تأسیسات آب به صورت لحظه به لحظه آب شرب را به صورت عادلانه توزیع کنیم اعلام کرد: آبفای استان اصفهان علاوه بر مانیتورینگ تأسیسات آب در نقاط شهری، کنترل و پایش لحظه به لحظه تأسیسات آب در روستاها را نیز در دستور کار قرار داده است.

وی با اشاره به تجهیز تأسیسات آب روستاها به سیستم تله متری گفت: بهره‌مندی تأسیسات آبرسانی روستاهای استان به سیستم تله متری و تله کنترل نه تنها توزیع عادلانه آب با فشار یکسان را در روستاها به همراه دارد، بلکه از هدر رفت آب نیز در روستاها جلوگیری می‌کند.

مدیرعامل آبفای استان اصفهان افزود: در حال حاضر تأسیسات آب بسیاری از نقاط استان شامل مخازن آب، ایستگاه‌های پمپاژ، چاه‌ها، شیرهای فشار شکن، خطوط اصلی انتقال، شبکه توزیع آب، تصفیه‌خانه‌های آب و آب‌شیرین‌کن‌ها به وسیله سیستم تله‌متری و تله کنترل مورد پایش و ارزیابی قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه تنظیم فشار یکنواخت شبکه آب که عامل بسیار مهمی در توزیع عادلانه محسوب می‌شود تنها یکی از مزیت‌های سیستم تله متری در تأسیسات به شمار می‌آید، خاطرنشان ساخت: کاهش استهلاک تجهیزات و تأسیسات، جلوگیری از سر ریز مخازن، افزایش عمر تأسیسات، بالانس شبکه توزیع و هدر رفت آب از دیگر مزیت‌های تجهیز تأسیسات آب به سیستم تله‌متری است.

اکبریان دسترسی پایدار همه مردم در شهرها و روستاها به آب شرب را ضروری دانست و اظهار داشت: آبفای استان اصفهان برای تحقق چنین امری از همه عواملی که در این فرایند مؤثر هستند به نحو مطلوب بهره‌مند می‌شود که در این راستا می‌توان به استفاده از تکنولوژی‌های روز دنیا همچون هوشمند سازی شبکه توزیع، مانیتورینگ انرژی، دیسپاچینگ تله متری و پایش فشار شبکه اشاره کرد.

کد خبر 6086563

دیگر خبرها

  • آغاز لایروبی ۲ کیلومتر از کانال درجه یک شبکه آبیاری و زهکشی سرخس
  • ۱۱۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب استان قزوین شست‌وشو شد
  • آخرین خبر‌ها از ۲ ایستگاه پمپاژ آب پلدختر
  • ۵۰۰ هکتار از اراضی پلدختر به کشت باقلا اختصاص پیدا کرد
  • ۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت
  • تعمیر شیرهای فشارشکن ١٥٠میلی متری خط انتقال فیرورق
  • دستگیری شکارچیان کبک وحشی و تیهو در پلدختر
  • افت فشار آب در شبکه شهری کنارک
  • آخرین خبرها از ۲ ایستگاه پمپاژ آب پلدختر
  • تمامی تاسیسات آب شهر اصفهان به تله‌متری مجهز شده است