Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@02:33:21 GMT

افزایش یأس و ناامیدی در بین میانسالانِ آمریکا

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۹۰۱۰۳

افزایش یأس و ناامیدی در بین میانسالانِ آمریکا

نتایج یک مطالعه جدید حاکی از آن است که میزان یأس و ناامیدی در بین میانسالان آمریکایی به طور فزاینده‌ای رو به افزایش است و در اغلب موارد این قبیل احساسات منجر به خودکشی این افراد می‌شود.

به گزارش ایسنا،‌ براساس یک گزارش تازه منتشر شده افکار خودکشی، سوء مصرف مواد مخدر و الکل و افسردگی بالینی بین میانسالان آمریکا از اواخر دهه سوم زندگی تا اوایل دهه چهارم زندگی‌شان در حال افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روند ۲۵ ساله رو به افزایش امید به زندگی در ایالات متحده از سال ۲۰۱۶ میلادی به دلایلی از جمله افزایش شمار خودکشی‌ها و هم‌چنین مرگ و میرهای ناشی از مصرف بیش از حد مواد مخدر و سیروز کبدی ناشی از مصرف الکل در میان جوامع روستایی سفیدپوست و با تحصیلات پایین این کشور معکوس شده است.

افزایش بیکاری، خروج دولت از شبکه‌های پشتیبانی اجتماعی و درک عمومی از عدم توجه از جمله محرومیت فرهنگی در ایالات دورافتاده‌تر نسبت به مراکز پرجمعیت‌تر و با امکانات آموزشی بیشتر بر تشدید روند رو به زوال وضعیت سلامت روان میانسالان آمریکایی افزوده است.

در مطالعه اخیر سعی بر آن بوده تا این نکته بررسی شود که آیا علل مصرف مرگبار مواد مخدر، افکار خودکشی و افسردگی به افرادی از گروه‌هایی خاص منحصر می‌شود یا پدیده‌ای فراگیرتر است.

آن‌چه که نویسندگان این مطالعه را شگفت‌زده کرد عمومی‌تر بودن افسردگی در میانسالان آمریکایی فرای تصور آن‌ها بوده است. به طوری که مقایسه برخی از داده‌های قبلی و بررسی سلامت روحی و جسمی هزاران نفر از شهروندان میانسال ایالات متحده آمریکا در طول دوره بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۸ میلادی نشان داد افزایش میزان افسردگی تنها منحصر به سفیدپوستان با تحصیلات پایین نیست بلکه این وضعیت در تمامی آمریکایی‌هایی که در دهه سوم زندگی خود قرار دارند،  بدون در نظر گرفتن نژاد، قومیت، تحصیلات و جغرافیا وخیم‌تر شده است.

بنا بر گزارش اسپوتنیک، نویسندگان این مطالعه هم‌چنین خواستار افزایش بودجه برای مسائل بهداشت روانی در ایالات متحده به ویژه در گروه میانسالان شده است، چرا که میزان مرگ و میرها در این نسل از آمریکایی‌ها افزایش یافته است. آنها هم‌چنین تاکید کردند که با توجه به عمومیت ناامیدی و افسردگی در جمعیت‌های مختلف میانسالان آمریکا، تلاش‌ها برای بهبود وضعیت سلامت روان نباید تنها منحصر به جمعیت روستایی شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: افسردگی آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۹۰۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد

نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری برای جایگزینی "هواپیمای روز قیامت" با یک شرکت آمریکایی بسته است.

به گزارش عصرایران به نقل از رویترز، نیروی هوایی ایالات متحده روز جمعه اعلام کرد که قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری با شرکت "سیرا نوادا" برای ساخت یک هواپیمای جایگزین برای بوئینگ‌های "‌ای ۴ بی" E-۴B - معروف به هواپیمای روز قیامت منعقد کرده است.

ایالات متحده آمریکا پیشتر در دهه ۱۹۷۰ برای سناریو‌های مختلف یک جنگ هسته‌ای یک هواپیمای خاص موسوم به "روز قیامت" به شرکت بوئینگ سفارش داده بود که هم اینک ۴ فروند از این هواپیما‌ها که به "ای ۴ بی" معروف است در اختیار نیروی هوایی ایالات متحده است.

این هواپیما‌ها برای شرایط اضطراری یک جنگ هسته‌ای و یا جنگ تمام عیار که زیر ساخت‌های حیاتی آمریکا مورد هدف قرار بگیرد، طراحی شده است که از آن به عنوان یک مرکز فرماندهی و کنترل هوایی استفاده می‌شود.

سخنگوی نیروی هوایی آمریکا روز جمعه در بیانیه‌ای گفت: پروژه مرکز عملیات هوابرد بقا (SAOC) قرار است جایگزین هواپیمای قدیمی (ای ۴ بی) دهه ۱۹۷۰ شود که به پایان خدمت خود نزدیک می‌شود.

نیروی هوایی افزود: کار بر روی SAOC در کلرادو، نوادا و اوهایو انجام می‌شود و انتظار می‌رود در سال ۲۰۳۶ تکمیل شود.

رویترز در ماه دسامبر گزارش داد که نیروی هوایی ایالات متحده قرارداد با شرکت بوئینگ به منظور توسعه هواپیمای روز قیامت جدید موسوم به (BA.N) "نگهبان شب" را لغو کرده است.

هواپیمای روز قیامت که معمولا برای انتقال وزیر دفاع ایالات متحده استفاده می‌شود، به عنوان یک پست فرماندهی متحرک طراحی شده است که قادر به مقاومت در برابر انفجار‌های هسته‌ای و اثرات الکترومغناطیسی است و به رهبران ایالات متحده این امکان را می‌دهد تا در صورت بروز شرایط اضطراری ملی، با سوار شدن به این هواپیما ارتش را از این مکان هدایت و کنترل کنند.

E-۴B همچنین قادر به سوخت گیری در هوا است و دارای اتاق‌های کنفرانس و و تجهیزات ارتباطی پیشرفته است.

نیروی هوایی آمریکا در حال حاضر چهار فروند هواپیمای E-۴B را با حداقل یک فروند در حالت آماده باش در همه زمان‌ها اداره می‌کند.

این هواپیما‌ها از ناوگان هواپیما‌های جامبو جت بوئینگ ۷۴۷-۲۰۰ با تغییرات بسیار زیاد ساخته شده که با منسوخ شدن قطعات آن، نگهداری آن‌ها به طور فزاینده‌ای دشوار و گران شده است.

انتظار می‌رود E-۴B در اوایل دهه ۲۰۳۰ به پایان عمر مفید خود برسد.

دیگر خبرها

  • سناتور آمریکایی، عادی سازی روابط تل آویو و عربستان را توافقی مخاطره آمیز خواند
  • اختلاف ها حل نشد اما واشنگتن و پکن مسیر گفت و گو را انتخاب کردند
  • هاآرتص: اسرائیل دانشگاه‌های آمریکا را از دست داده است
  • پنج راه برای تکمیل «چرخه استرس» و جلوگیری از فرسودگی یا افسردگی
  • شوق و هیجان 15 هزارنفری برای فرار از افسردگی
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد
  • آیا اعتراضات دانشجویی باعث تغییر سیاست آمریکا می‌شود؟
  • به وقتِ بیداری
  • اوکراین تانکهای پیشرفته آمریکایی را از جبهه عقب می برد
  • دلار ریخت، طلا جهش کرد/ ورق در بازار طلا و ارز برگشت؟