Web Analytics Made Easy - Statcounter

بجنورد - ایرنا - استاندار خراسان شمالی گفت: مدیران نباید بی برنامگی خود برای تولید را با بهانه قرار دادن کمبود اعتبارات توجیه کنند.

به گزارش ایرنا محمدعلی شجاعی روز یکشنبه در آستانه روز شورا، در جمع اعضای شورای اسلامی شهر بجنورد، اظهار داشت: نباید همه چیز را به مباحث مالی ربط داد، زیرا داشتن برنامه، مدیریت و هم افزایی بسیار مهم تر از منابع مالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



* شهرداری دنبال درآمدزایی باشد
استاندار خراسان شمالی گفت: شهرداری بجنورد باید برای حل مشکلات و کمبودهای خود به دنبال راههای درآمدزایی و استفاده از توان بخش خصوصی باشد.
شجاعی تاکید: بدون اقدام موثر، تنها حرف زدن از سازندگی، نتیجه ای جز مستهلک شدن افراد درپی ندارد.
وی با اشاره به اختیارات مطلوب شورا، افزود: آرامش در شورا به معنای هم نظر بودن نیست زیرا وجود منتقد و مخالف ضروری است ولی باید با حفظ نظرات، زمینه ای فراهم شود که مردم ضرر نکنند.
شجاعی با بیان اینکه شورا باید نقش نظارتی خود را به خوبی ایفا کند، اظهار داشت: با توجه به بودجه 1800 میلیاردی شهرداری، سرانه روزانه هر شهروند بجنورد از خدمات 20 هزار ریال است که باید دید به همین میزان خدمات ارائه می شود.
وی با تاکید بر برنامه ریزی برای افزایش درآمد شهرداری، افزود: تا زمانی که فکری برای این بخش نشود مشکلات حل نمی شود بنابراین باید بخشی از خدمات و امور شهری را به بخش خصوصی واگذار کرد.
وی اظهار داشت: در صورتی که اعضای شورا در کنار اختلاف نظر، مشکلات را حل کرده و برنامه درستی برای حل مشکلات شهر ارائه دهند، استانداری نیز از هیچ کمکی کوتاهی نمی کند.
استاندار خراسان شمالی به دیگر مشکلات شهر مانند پسماند و نبود نردبان بلندمرتبه و... اشاره کرد و خواستار مشخص کردن اولویت ها و مرتفع ساختن آنها به ترتیب اهمیت در سال جاری و سال های بعد برای اختصاص اعتبارات شد.
شجاعی با اشاره به رفع اختلافات شهرداری و شورا با دستگاه های دولتی، افزود: لازم است کارها با زمان لازم ارائه شده و نقش سازمان دولتی هم ‌مشخص شود تا طرف حساب این دستگاه ها، استانداری باشد.
نماینده عالی دولت در خراسان شمالی بر لزوم حل مسائل و مشکلات گلستان شهر و نیز ضرورت بازگشایی انتهای خیابان قیام بجنورد، برای حل معضل تردد مراکز آموزش عالی تاکید کرد.
استاندار خراسان شمالی با اشاره به مشکلات حاشیه نشینی، صنوف آلاینده و پساب در بجنورد، گفت: باید راهکار درستی با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در این خصوص ارائه داد تا مشکلات مرکز استان برطرف شود.

* خراسان شمالی رتبه نخست بروکراسی اداری در کشور
شجاعی افزود: خراسان شمالی رتبه اول کشور در بروکراسی اداری است بنابراین باید به سمتی برویم که این بروکراسی از استان برچیده شده و از سختگیری های بی مورد پرهیز شود.

* اداره کل ورزش اراده ای برای تحول ورزش استان ندارد
استاندار خراسان شمالی با انتقاد از مدیرکل ورزش و جوانان، وی را به دور از حوزه ورزش خواند.
شجاعی گفت: با وجودی که برنامه های خوبی چون آوردن تیم های لیگ فوتبال، جذب حامی و تحویل ورزشگاه بجنورد به شهرداری، برای ایجاد تحول در عرصه ورزش استان به این اداره پیشنهاد شد، ولی تاکنون هیچ طرح و برنامه ای در این خصوص ارائه نشده است.
شجاعی بر لزوم اقدام شهرداری برای ایجاد نشاط در جامعه تاکید کرد و گفت: شهرداری باید به سراغ ایجاد زمین های کوچک محله ای برای ایجاد شور و نشاط در محلات برود تا با ایجاد فضایی سالم، مردم را دور هم جمع کرده و از معضلات و آسیب ها بکاهد.

* وضعیت اعتیاد و طلاق زنان، نگران کننده است
استاندار وضعیت زنان استان در حوزه اعتیاد و طلاق را نگران کننده خواند و گفت: استان خراسان شمالی از نظر آمار اعتیاد رتبه ششم را در کشور دارد که در خصوص کاهش آن و توجه به علل بروز آن، طرح جدیدی ارائه شده است.
شجاعی با بیان اینکه عده ای در جامعه در صف اعتیاد هستند، افزود: خانواده زندانیان در صف اول جامعه هدف قرار دارند و باید اعتبارات اشتغالزایی برای این افراد منظور شود تا در مسیر درست قرار گیرند.
وی همچنین بر هوشمندسازی شهر بجنورد و توجه به حل مشکلات حاشیه شهر و یکسان بودن فرصت ها و امکانات برای تمام مردم تاکید کرد.
به گزارش ایرنا در این نشست هر کدام از اعضای شورای اسلامی شهر بجنورد به بیان مشکلات و مسائل موجود در شهر پرداختند.
ط/5132

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد كمبود اعتبار درآمدزايي شهرداري استاندار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۹۱۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست پیگیری بازگشایی گذر مرزی پرسه‌سو در سفر رییس جمهور

محمدرضا حسین‌نژاد در گفت‌وگو با مهر با اشاره به نشست مشترک اعضای هیئت دولت با استانداران اظهار کرد: در این جلسه از کاهش تورم استان و بهبود رتبه استان در این شاخص از رتبه ۴ به ۲۱ خبر دادم.

وی در ادامه افزود: از کاهش عدم برخورداری خراسان شمالی در آسفالت راه‌های استان از ۱۲ درصد به ۸ درصد نیز گفتم و افزودم: در این دولت گازرسانی به روستاها از ۹۶/۴ به ۱۰۰ درصد رسیده و همه روستاهای دارای سکنه در استان گازرسانی شدند.

استاندار خراسان شمالی تکمیل علاج بخشی سد بیدواز دولت سیزدهم و رساندن سد گلمندره به مرحله آبگیری را نیز از دستاوردهای مهم مطرح کردم.

حسین‌نژاد، پیشرفت سریع پروژه انتقال پساب بجنورد به پتروشیمی و رهاسازی چاه‌های آب پلنگ دره برای انتقال آب آنها به بجنورد برای شرب، پس از سفر نخست رئیس جمهوری به خراسان شمالی را نیز به عنوان بخش دیگری از صحبت‌ها در دیدار با رئیس‌جمهور مطرح کرد و گفت: تصفیه خانه شیروان نیز از پروژه‌هایی است که در آستانه بهره‌برداری قرار گرفته است.

استاندار خراسان شمالی به هدف‌گذاری برای تکمیل سیزده زنجیره ارزش در استان اشاره کرد و گفت: در ادامه این نشست به سرمایه‌گذاری ۴۷ هزار میلیارد تومانی در این زنجیره‌ها اشاره کردم و گفتم برای توسعه و تکمیل این زنجیره‌های ارزش، ۲۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات دیگر نیاز داریم.

حسین‌نژاد نسبت مصارف بانکی به منابع بانکی خراسان شمالی را نزدیک به ۲ دانست و خواستار خط اعتباری ویژه برای استان‌هایی شد که منابع کافی برای پیشبرد برنامه‌ها ندارند.

وی درخواست حذف تعهد ارزی برای صادر کنندگان خراسان شمالی را نیز به عنوان درخواست دیگر مطرح کردم.

استاندار خراسان شمالی بیان کرد، قریب‌الوقوع بودن سفر رئیس جمهوری به ترکمنستان را نیز مورد توجه قرار دادم و درخواست کردم در این سفر بازگشایی گذر مرزی و بازارچه مرزی در محدوده مرز ۳۰۰ کیلومتری خراسان شمالی با ترکمنستان مطرح و پیگیری شود.

کد خبر 6097698

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • تخلیه دومین ملک مسکونی محل انباشت ضایعات و زباله توسط شهرداری بجنورد
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی
  • درخواست پیگیری بازگشایی گذر مرزی پرسه‌سو در سفر رییس جمهور
  • ۱۹۱ کیلومتر از راه‌های اصلی خراسان شمالی بهسازی شد
  • «عیسی بخشی» در خانه ابدی آرام گرفت
  • ثبت تخلف سرعت بیش از ۵۵ هزار وسایل نقلیه در محورهای خراسان شمالی‌
  • هنرمند پیشکسوت خراسان شمالی به سوی خانه ابدی بدرقه شد