Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@15:08:53 GMT

11 میلیارد ریال برای مناسب سازی محیط شهری یزد اختصاص یافت

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۹۳۶۴۳

11 میلیارد ریال برای مناسب سازی محیط شهری یزد اختصاص یافت

یزد - ایرنا - رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر یزد با اشاره به ضرورت توجه به معلولان و سالمندان گفت: برای سال 98، 11 میلیارد ریال بودجه جهت مناسب محیط برای تسهیل تردد این افراد در شهر اختصاص یافت .

به گزارش ایرنا « سپنتا نیکنام» یکشنبه شب در هفتاد و هشتمین کمیسیون خدمات شهری یزد افزود: از شهریور ماه سال 97 توجه به معلولان و مناسب سازی محیط در دستور ویژه این کمیسیون شورا قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه باید توجه به حقوق معلولان از یک اتفاق به جریان مستمر سالانه تبدیل شود، اظهار داشت: مناسب سازی معابر ، خیابان ها و محیط های شهری برای تردد این افراد نباید فراموش شود.
این عضو زرتشتی شورای شهر یزد تصریح کرد: برای تردد معلولان و افراد خاص در شهر مشکلاتی وجود دارد، نباید به مشکلات بیفزاییم بلکه در اجرای طرح های عمرانی نسبت به مناسب سازی آن توجه شود.
نیکنام تصریح کرد: پنج نفر از معلولان به عنوان ناظران افتخاری در مناطق مختلف شهرداری مشخص شدند که بر طرح های عمرانی نظارت کنند.
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر یزد از برگزاری دوره آموزشی ویژه پیمانکاران فعالیت های عمرانی در شهرداری برای مناسب سازی محیط خبر داد و یادآور شد: ماهانه یکی از جلسات کمیسیون خدمات شهری با موضوع بررسی مشکلات معلولان تشکیل می شود تا در جهت رفع آنها اقدام شود.
نیکنام ادامه داد: موضوع مهم در مناسب سازی شهر نه تنها برای قشر معلولان حتی برای افراد عادی امری مهم تلقی و مسیر انتخابی نیز بسیار نوید بخش است.
این عضو زرتشتی شورای شهر یزد افزود: در بازدید از بافت تاریخی مرکز استان مشخص شد، بحث اصلی تردد مسیر افراد نیست بلکه وجود تعدادی از ساختمان های بافت برای معلولان و افراد خاص مشکل ساز است.
وی خاطر نشان کرد: اگر بخواهیم بافت تاریخی مورد استقبال همه به ویژه گردشگران قرار گیرد باید زمینه ها به گونه ای ایجاد کنیم که شرایط برای تردد افراد در این مسیر تسهیل شود.
نیکنام برای مناسب سازی در بافت قدیم به پنج مکان چون مسجد جامع ، خانه شکوهی ، کتابخانه گردشگری ، زندان اسکندر و خانه لاری ها را پیشنهاد کرد تا تهمیدات لارم در این مکان ها صورت گیرد.
وی ادامه داد: برای این که یزد به شهر دوستدار معلولان تبدیل شود، به همراهی همه نهادها و دستگاه های مختلف نیاز است تا به نتیجه برسیم.
65 درصد جمعیت یزد در مرکز استان زندگی می کنند
شورای شهر یزد 11 عضو دارد که نیک نام تنها عضو زرتشتی این نهاد مدنی است.
تعداد زرتشتیان استان حدود 6 هزار نفر تخمین زده می شود که در شهرستان های یزد، تفت، میبد و اردکان زندگی می کنند.
کلیمیان و زرتشتیان سالها در یزد و در کنار هم و در فضای صمیمی و حتی در یک محله زندگی می کنند، یزد به عبارتی شهر همزیستی پیروان ادیان الهی در کشور است.
2088/ 2047

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي مناسب سازي محيط شهري يزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۹۳۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: میزان تفکیک از مبدا بخش پسماند در سال‌های قبل کاهش پیدا کرده بود، اما در سه سال قبل با اقدامات ویژه‌ای که در این زمینه صورت گرفت، عدد آن به بالای ۱۰ درصد رسید.

سیدامیر سامع در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: از مهم‌ترین دستاوردهای کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان در سه سال اخیر، تدوین منشوری در دوره ششم شورای اسلامی شهر بود که طبق آن نقاط مهم شهر که باید به آن‌ها پرداخته شود، مشخص شد.

وی با بیان اینکه معاونت خدمات شهری یکی از ارگان‌هایی است که حدود ۱۰ کسب‌کار را مدیریت می‌کند، افزود: این معاونت باید در بخش‌های مختلف به شهروندان خدمت‌رسانی کند که این خدمات شامل ساماندهی فضای سبز، زیباسازی شهر، ساماندهی مشاغل شهر، مدیریت پسماند، آتش‌نشانی و ایمنی و مدیریت بحران است.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: کمیسیون سلامت محیط زیست با همکاری معاونت خدمات شهری از سه سال پیش ۲۲ بند را به‌عنوان اولویت اصلی عملکرد خود قرار داد و سعی کرد آن‌ها را دنبال کند، البته در ارزیابی سال جاری مشخص شد، برنامه‌هایی که برای هر حوزه برنامه‌ریزی شده بود، به‌طور کامل انجام شده است.

سامع با بیان اینکه یکی از دستاوردهای این سه سال، پیشبرد عملکرد طبق برنامه مشخص شده است، ادامه داد: این کمیسیون با همکاری معاونت خدمات شهری با یک شاخص و برنامه مشخص به فعالیت خود پرداختند و رعایت نظم در این مسیر یک موفقیت بزرگ محسوب می‌شود.

وی با اشاره به سازماندهی فضای سبز اصفهان خاطر نشان کرد: افزایش سرانه فضای سبز یکی دیگر از دستاوردهای کمیسیون سلامت محیط زیست خدمات شهری شورای اسلامی است، البته در این کلان شهر اقدامات خوبی صورت گرفته است و فضای سبز هم از نظر کمی و هم از نظر کیفی افزایش پیدا کرده است، اما سختی کار این کمیسیون با افزایش ساخت‌وسازها، محدود شدن فضای شهر، کمبود آب، خشکی زاینده‌رود بیشتر شده است.

از مجموع حدود ۹۰۰ تن پسماندی که تولید می‌شود، بیش از ۱۰۰ تن در مبدا تفکیک می‌شود

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به مدیریت پسماند اضافه کرد: در این بخش باید اقداماتی از جمله توجه به موضوع کاهش تولید پسماند، اجتناب از تولید، تفکیک از مبدا، استفاده مجدد و تبدیل به ماده و انرژی مورد توجه قرار گیرد.

وی بیان کرد: میزان تفکیک از مبدا بخش پسماند در سال‌های قبل کاهش پیدا کرده بود، اما در سه سال قبل با اقدامات ویژه‌ای که در این زمینه صورت گرفت، عدد آن به بالای ۱۰ درصد رسید.

سامع گفت: از مجموع حدود ۹۰۰ تن پسماندی که تولید می‌شود، بیش از ۱۰۰ تن در مبدا، بعضی در چرخه‌های دیگر و بعضی توسط موارد غیر رسمی تفکیک می‌شود و پسماندهای تفکیک شده در کارخانه‌های مختلف استفاده می‌شود؛ به‌طور مثال کاغذ آن برای کارخانه کاغذسازی، پلاستیک برای کارخانه‌های پلاستیک استفاده می‌شود.

وی بیان کرد: در حوزه تبدیل به ماده و انرژی، ۱۰ تن پیرولیز در چند سال پیش و ۱۰ تن نیز در سال گذشته راه‌اندازی شد که این اقدام برای تبدیل مواد پلاستیکی به فرآورده سوخت است، در این مورد ما نیازمند کارخانه هاضم و زباله‌سوز هستیم که امیدواریم قرارداد آن به‌زودی با بخش خصوصی منعقد شود.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به بازیافت دو هزار تن پسماند ساختمانی ادامه داد: قرارداد این موضوع منعقد شده است و سرمایه‌گذار آن حدود دو هزار تن پسماندی که در حاشیه شهر جمع‌آوردی شده و گردو غبار ایجاد کرده بود را بازیافت کرده است.

وی با اشاره به حوزه شیرابه اضافه کرد: این حوزه نیز با همکاری شرکت دانش‌بنیان آغاز به‌کار کرده است و حدود دو ماه دیگر اقدامات خود را به روش بیولوژیکی آغاز می‌کند.

سامع گفت: سامانه اصپاک یکی از دستاوردهای مهم است که شهروندان می‌توانند با بهره‌وری از آن به جمع‌آوری زباله بپردازند.

وی گفت: اعضای شورا تصمیم دارند تا آخرین روزی که خدمت‌رسان مردم هستند، با سرعت و دقت به امور شهر بپردازند و هیچ کار نیمه تمامی باقی نماند و تمام فعالیت‌ها در یک نظم خاصی به دوره بعد تحویل داده شود.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان اضافه کرد: کار در شورای اسلامی شهر محل پذیرفتن و تفکر است، پذیرفتن این مسئولیت بسیار سخت نیازمند تجربه دقت و نظم در فعالیت است.

کد خبر 748053

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی بازارهای روز، راهکار ساماندهی سد معبر و مشاغل مزاحم شهری در ارومیه
  • شهرداری قزوین اقدام عملی برای مناسب‌سازی شهر انجام نداد
  • شهرداری قزوین قدمی برای مناسب‌سازی شهر برنداشت
  • جذب حدود ۹ میلیارد ریال حمایت مالی و تشویقی از تعاونی‌های آذربایجان‌غربی
  • امحاء کشت محصولات کشاورزی با آب‌های غیرمتعارف در شیراز
  • کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • آموزش؛ حلقه مفقوده در دیابت/ سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید
  • اختصاص عوارض آلایندگی به کهگیلویه و بویراحمد