Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیقلی ایمانی، نایب رئیس بنیاد توانمند سازی گندمکاران در گفت‌وگو با خبرنگار  صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه برآورد دقیقی از میزان خسارت مزارع گندم ناشی از وقوع سیلاب‌های اخیر صورت نگرفته است، اظهار کرد: اگرچه برآورد کلی خسارت از طریق عکس‌های هوایی و نقشه‌ها صورت گرفته است، اما پیش بینی دقیق نیاز به زمان بیشتر و بررسی دقیق‌تر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برآورد خسارت صفر تا صد وقوع سیل اخیر به مزارع گندم و بررسی‌های میدانی نیاز به زمان بیشتری دارد تا آب بطور کامل در اراضی فروکش کرد.

ایمانی از آغاز برداشت گندم در جنوب کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان خبر داد و گفت: میزان برداشت و خرید تضمینی گندم تا کنون نسبت به مدت مشابه سال قبل از شرایط مساعدتری برخوردار بوده است.

این مقام مسئول ادامه داد: پرداخت بهای خرید تضمینی گندم به کشاورزان به محض ثبت در سامانه انجام می‌شود و همواره تلاش دولت بر آن است که روند پرداخت تا پایان خرید تضمینی گندم به همین نحو ادامه یابد.

وی با اشاره به اینکه مشکلی در خصوص تولید گندم وجود ندارد، بیان کرد: با توجه به بارندگی‌های مناسب در ابتدای فصل و پیش بینی رطوبت مناسب در دیم زار‌ها این اطمینان را به مردم می‌دهیم که گندم تولید داخل جوابگوی نیاز نان کشور است.

نایب رئیس بنیاد توانمند سازی گندمکاران با بیان اینکه نیازی به واردات گندم نداریم، گفت: با توجه به پیش بینی تولید ۱۴ میلیون تن گندم، نگرانی در خصوص تأمین نیاز کشور نداریم.

بیشتر بخوانید: نرخ پایین خرید تضمینی گندم به قاچاق آن دامن می‌زند/ تبعات منفی دلار ۴۲۰۰ تومانی در اقتصاد کشور

ایمانی نسبت به قاچاق گندم هشدار داد و گفت: با توجه به افزایش هزینه‌های تولید اعم از نهاده، خدمات، ماشین آلات و... قیمت باید به گونه‌ای تامین شود که علاوه بر تامین هزینه‌ها جوابگوی معیشت کشاورزان باشد، درحالیکه نرخ کنونی خرید تضمینی گندم به سبب شرایط فعلی اقتصاد پایین است و این امر ممکن است مشکلاتی در زمان خرید و پرداخت گندم بوجود آورد.

نایب رئیس بنیاد توانمند سازی گندمکاران ادامه داد: با توجه به آنکه نرخ خرید تضمینی گندم جوابگوی هزینه تولید و معیشت کشاورزان نیست، از این رو برخی دلالان و سودجویان به دنبال این فرصت‌ها هستند تا بازار آشفته‌ای در خرید محصولات ایجاد کنند.

به گفته وی، دلالان با خرید گندم با نرخ بالاتر از کشاورزان پس از تبدیل به آرد اقدام به خروج آن از مرز‌های کشور می‌کنند یا پس از احتکار در داخل با نرخ‌های بالاتری عرضه می‌کنند.

ایمانی نرخ کنونی هر کیلو خرید گندم توسط دلالان را ۲ تا ۲ هزار و ۲۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: در شرایط حساس فعلی، کشاورزان نباید برای کسب درآمد بیشتر سو استفاده کنند و از عرضه گندم به مراکز دولتی اجتناب کنند چرا که در سال‌های گذشته دولت، گندم تولید داخل را با نرخ‌های بالاتر از قیمت جهانی از کشاورزان خریداری می‌کرد.

نایب رئیس بنیاد توانمندسازی گندمکاران در پایان تصریح کرد: با توجه به آنکه دولت خدماتی همچون کود یارانه ای، خدمات فنی و تسهیلات ارزان قیمت برای خرید ماشین آلات در اختیار کشاورزان قرار می‌دهد، بنابراین ما باید تلاش کنیم که گندم از چرخه دولتی خارج نشود، ضمن آنکه انتظار داریم دولت مشوق‌هایی همچون پرداخت کرایه، افت پاکی و ... را برای گندمکاران در نظر بگیرند تا سودجویان منابع کشور را به تاراج نبرند.

انتهای پیام/

کشاورزان از عرضه گندم به دلالان اجتناب کنند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کشاورزان وزارت جهاد کشاورزی واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۹۵۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب خبر خسارت به ۲هزار تن گندم در خنج استان فارس

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج خبر خسارت به دو هزار تن گندم این شهرستان در اثر آب‌گرفتگی را تکذیب کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، علی علی‌پور، امروز_ یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ اظهار کرد: طی خبری که به نقل از فرماندار شهرستان خنج، روز شنبه پانزدهم اردیبهشت در بخش خبر ساعت ۲۱ شبکه یک صداوسیما پخش شد، متأسفانه خبر انتقال گندم به سیلوهای ذخیره به دلیل اشتباه خبرنگار در تهیه خبر با عنوان آب‌گرفتگی و خسارت به گندم‌های شهرستان خنج منتشر شده است.

وی افزود: در روز شانزدهم اردیبهشت به همراه فرماندار شهرستان خنج و دادستان این شهرستان ضمن حضور در مرکز خرید گندم این شهرستان با بررسی میزان محصول خریداری و ارسال شده، فرماندار شهرستان قویاً خبر ارسالی در خصوص خسارت به دو هزار تن گندم در اثر سیل و آب گرفتگی را تکذیب کرد و انتشار آن را اشتباه خبرنگاری عنوان کرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج تصریح کرد: در این بازدید مستندات مربوطه به سمع و نظر فرماندار و دادستان شهرستان خنج رسید و مشخص شد از ابتدای سال‌جاری تا تاریخ شانزدهم اردیبهشت میزان شش هزار و ۷۶۹ تن گندم در مرکز خرید خنج خریداری شده است که به مراکز خرید استان فارس و خراسان‌رضوی ارسال شده و میزان گندم باقیمانده این مرکز فقط ۳۶۷ تن که در انبار سرپوشیده نگهداری و در حال بارگیری است.

علی‌پور با بیان اینکه در پی بارش شدید باران و تگرگ و جاری شدن سیلاب در شهرستان خنج، ستاد بحران این شهرستان در محل فرمانداری تشکیل جلسه داده بود، اضافه کرد: طی گزارشات به دست آمده، جاری شدن سیل موجب تلف شدن ۲۵ رأس دام شده است، همچنین بارش باران و تگرگ به جاده‌های بین مزارع، مزارع گندم و جو و باغ‌های مرکبات و نخیلات خساراتی وارد کرد که در این زمینه سه گروه برای بررسی میزان خسارت‌ها به مناطق مختلف بخش‌های مرکزی، محمله و خنج اعزام شده و در حال جمع‌بندی میزان خسارت جهت ارسال به مرکز استان هستیم.

وی ادامه داد: از میزان ۱۳ هزار و ۴۶۹ تن گندم خریداری شده در دو مرکز خرید شهرستان، ۱۳ هزار تن به سیلوهای استان فارس و سایر استان‌ها ارسال شده و میزان اندک باقیمانده در انبارهای سرپوشیده نگهداری و در حال حمل است.

کد خبر 750726

دیگر خبرها

  • قیمت گندم مشخص شد
  • خسارت ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی به زیربخش‌های کشاورزی
  • خبر جدید برای گندمکاران/ قیمت گندم مشخص شد
  • پیش‌بینی تولید ۱۶۰ هزار تن گندم در بیله‌سوار
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • به زودی میزان خسارت سیل به مزارع گندم اعلام می‌شود
  • تکذیب خبر خسارت به ۲هزار تن گندم در خنج استان فارس
  • گندم‌کاران نسبت‌به آفات غافل نباشند/هرکیلو گندم دوروم ۱۸هزارتومان
  • خوشه‌های خوش‌سالی در خراسان شمالی با جهش تولید و مشارکت کشاورزان
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم