Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-02@15:22:54 GMT

مسؤولان هم با حوادث سلفی می‌گیرند چه برسد به مردم!

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۰۰۵۸۲

عکاسی از بحران و حوادث گاه عکاس را در مسیر انتخاب قرار می‌دهد؛ انتخابی دشوار بر سر اینکه آیا همچنان به کار خود ادامه دهد یا به نجات فردی بشتابد که قرار بوده سوژه عکاسی‌اش باشد. آفتاب‌‌نیوز : رضا شاندیز، عکاس - در این زمینه چنین بیان کرد: حوادث اسفناک زیادی در تاریخ رخ داده‌اند ولی تصویر و فیلم آنها موجود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر عکاسان هنگام آن اتفاقات کار خود را نمی‌کردند الان نمی‌توانستیم سندی از آن‌ها داشته باشیم. هنگام یک بحران یا فاجعه هر کسی وظیفه‌ای دارد و وظیفه عکاس، عکس گرفتن است؛ البته با این حال باید یکسری موارد را هم در نظر گرفت.
او ادامه داد: با این حال اگر عکاس در یک مکان خاص باشد و فردی را در خطر ببیند، باید به جای عکس گرفتن به او کمک کند چون شاید در آن شرایط فرد دیگری برای کمک نباشد. اما در حوادثی مانند سیل یا زلزله امدادگران و افراد دیگری برای کمک هستند. در واقع هر کسی وظیفه‌ای دارد و بهتر است در چنین حوادثی در کار هم دخالت نکنیم.
این عکاس درباره سلفی با حوادث هم بیان کرد: در حال حاضر مسؤولان هم برای اینکه خودی نشان دهند با حوادث عکس و فیلم می‌گیرند. گرچه که در چنین شرایطی عکاسان خبری باید به ثبت تصویر بپردازند. از زمانی که امکانات دیجیتال وارد شده مردم مدام در حال ثبت تصاویر هستند گرچه این امر خیلی وقت‌ها به ضرر خودشان هم تمام می‌شود.
او اضافه کرد: اگر در ایران سلفی گرفتن با حوادث را ممنوع هم اعلام کنند، باز هم تأثیری ندارد و مردم بعد از مدتی دوباره آن کار را انجام می‌دهند. کارهای زیادی وجود دارند که ممنوع هستند ولی مردم باز آن کار را انجام می‌دهند. مگر اینکه جریمه یا مجازاتی برای آن در نظر بگیرند؛ البته ممنوعیت عکس گرفتن همیشه در ایران بوده و به ما هم می‌گفتند ولی اینکه تأثیر بگذارد یا نه را نمی‌دانم. در کل به خود افراد بستگی دارد و فرد خودش باید به این درک برسد.
منبع: ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: عکاس حوادث سلفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۰۰۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام جرم پلیس علیه سازمان‌هایی که در قبال کاهش سوانح ترافیکی کرمانشاه کوتاهی می کنند

مهدی حاجیان، فرمانده انتظامی استان کرمانشاه در قرارگاه کاهش تصادفات استان با انتقاد از عدم حضور برخی مدیران و مسئولان در جلسات و بازدید‌های میدانی گفت : تا چه زمانی باید بنشینیم و دست روی دست گذاشته و مرگ همشهریان و هموطنان خود را در حوادث و سوانح رانندگی شاهد باشیم.

وی ادامه داد: سال گذشته ۱۰۹ نفر را در کرمانشاه در حوادث رانندگی از دست دادیم و خانواده‌های زیادی داغدار و حتی بی سرپرست شدند، حال آیا نباید برای این وضعیت چاره‌ای بیندیشیم و به صورت عملیاتی اقدامات لازم را برای کاهش این تلفات انجام دهیم.

حاجیان تصریح کرد: سال گذشته و تنها در دو کمربندی کرمانشاه ۴۰ نفر جان خود را به خاطر حوادث رانندگی از دست داده‌اند، تلفاتی که بسیار زیاد است و حتما باید برای کاهش آن تلاش کنیم.

وی اظهار کرد: علاوه بر بالا بودن تعداد متوفیان حوادث رانندگی، آمار مجروحان نیز در کرمانشاه بسیار زیاد است و همه ما وظیفه داریم که در راستای کاهش سوانح اقدام کنیم.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه با پشت میز نشینی کاری درست نمی‌شود و گره‌ای از مشکلات باز نخواهد شد، گفت: از سال گذشته تصمیم گرفتیم جلسات را از پشت میز به سطح شهر و میادین ببریم تا از نزدیک مشکلات، نواقص و معضلات را احصا و برای آن چاره اندیشی کنیم.

وی تصریح کرد: با این حال برخی مدیران که مستقیما درگیر رفع نواقص بودند جز یکی دو بار در این بازدید‌های میدانی حضور پیدا نکردند که جای گلایه و انتقاد دارد.

 حاجیان یادآوری کرد: هرچند در این بازدید‌ها اقدامات خوبی هم صورت گرفت و نواقص برخی نقاط حادثه‌خیز نیز یا مرتفع شد و یا در حال مرتفع شدن است، اما کافی نیست و لازم است اقدامات گستره تری صورت گیرد.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه عنوان کرد: تأمین روشنایی میدان آزادی، تقاطع سردار سلیمانی و سایر معابر، اصلاح هندسی میدان نیایش، ایجاد دور برگردان میدان آناهیتا، اصلاح هندسی میدان ظفر و دور برگردان میدان مقابل شرکت زمزم از جمله اقدامات انجام شده است.

وی تاکید کرد: همانگونه که بار‌ها اعلام کرده ایم پلیس نمی‌تواند بنشینید و دست روی دست گذاشته و مرگ همشهریان و هموطنان خود را در حوادث ترافیکی مشاهده کند. پلیس همانگونه که پاسخگوی کار و اقدامات خود است، از دستگاه‌های مسئول نیز به نفع مردم مطالبه گری کرده و چنانچه آنها به وظایف قانونی خود در خصوص رفع نقاط حادثه‌خیز و کاهش سوانح رانندگی عمل نکنند، علیه شان اعلام جرم خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه پلیس وظیفه خود می‌داند در هر شرایطی برای آسایش و رفاه حال مردم تلاش کند، تصریح کرد: امیدوارم بقیه دستگاه‌های مسئول نیز با توان بیشتری پای کار آمده و مدیران در بازدید‌های میدانی و جلسات راهبردی شرکت کنند تا بتوان تصمیمات بهتری اتخاذ کرد.

 حاجیان ادامه داد: مردم کرمانشاه لایق دریافت بهترین خدمات هستند و من و همه همکارانم به آنها قول داده‌ایم آرامش خود را فدای امنیت و آرامش آنها کنیم .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • اعلام جرم پلیس علیه سازمان‌هایی که در قبال کاهش سوانح ترافیکی کرمانشاه کوتاهی می کنند
  • شوراها پل ارتباطی میان مردم و مسوولان هستند
  • هواداری که بازیکنان از او درخواست سلفی دارند!
  • (ویدئو) سلفی و سقوط وحشتناک با پاراموتور!
  • زیر گرفتن وحشتناک مردم توسط یک راننده فراری (فیلم)
  • طنز امروز باید به استاندارد طنز گل‌آقا برسد/ما در جریان کاستی‌های حوزه طنز هستیم و برای جبران آن تلاش می‌کنیم
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکستن سد کنیا را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکست سد را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • ببینید | سلفی هنگام سقوط وحشتناک با پاراموتور!
  • تصاویر واقعی است؛ خبری از کپسول آتش نشانی نیست!+ عکس