Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-26@23:51:34 GMT

آیا هیپنوتیزم در کاهش درد موثر است؟

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۰۱۶۱۰

هیپنوتیزم می‌تواند به عنوان یک روش جدید برای درمان درد باشد. بیش از ۱٫۵ میلیارد نفر در سراسر جهان تحت تاثیر درد‌های مزمن قرار دارند. پزشکان اغلب دارو‌های مخدر را برای درمان این نوع درد‌ها تجویز می‌کنند. با این حال، این دارو‌ها گران هستند و البته بسیار اعتیاد آور هستند. با گسترش بحران مواد مخدر، دانشمندان به طور فزآینده‌ای به سمت کشف راه‌های جایگزین برای مقابله با درد متمرکز شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در طول چند سال، مطالعات و بررسی‌های مختلف هیپنوتیزم به عنوان یک ضد درد ارزیابی شده است. در طول تحقیق محققان هیپنوتیزم بیش از ۳۵۰۰ نفر را بررسی کردند و شواهد بسیار جالبی را بدست آوردند. حدود ۱۵٪ از مردم به هیپنوتیزم بسیار حساس بودند و درد در این افراد بیش از ۴۰٪ کاهش یافت.

  این فقط افرادی نبودند که به هیپنوتیزم علاقه‌مند بودند. اکثر مردم نظرات نسبتا میانه‌ای به این امر داشتند و میزان درد در آن‌ها حدود ۲۹٪ کاهش یافت.   محققان همچنین خاطرنشان می‌کنند که حتی ممکن است افزایش احتمال پذیرش هیپنوتیزم به روش‌های مختلف، از جمله آموزش و تمرین، تحریک مغزی غیر تهاجمی، و عوامل دارویی مانند اکسید نیتروژن، احساس درد بیشتری را در فرد کاهش دهد.   بر اساس این یافته ها، اکثر مردم در حدود ۳۰ درصد کاهش درد یا بیشتر را تجربه می‌کنند که عموما از لحاظ بالینی معنی دار در نظر گرفته می‌شود.   جالب توجه است، که اندازه اثربخشی هیپنوتیزم در حالی که به صورت شخصی باشد یا از طریق ضبط صوت انجام شود یکسان است.   این یافته‌ها نشان می‌دهند که هیپنوتیزم می‌تواند یک جایگزین امن و موثربرای مسکن‌ها ومواد مخدر باشد. هیپنوتیزم می‌تواند به سرعت، ارزان و راحت در دسترس باشد.   منبع: سلامت نیوز

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۰۱۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش حدود ۱۰ درصدی جانباختگان تصادفات در نوروز امسال

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار سید تیمور حسینی با اشاره به عملکرد مناسب دستگاه‌های مسئول در طرح ترافیکی نوروز ۱۴۰۳ گفت: در اجرای طرح نوروزی، سازمان‌های راهداری، هلال احمر، اورژانس، امداد خودرو و همچنین پلیس راهور برنامه ریزی دقیقی داشتند و امیدواریم که با همکاری دستگاه‌های اجرایی شاهد سیر نزولی آمار مصدومان و تلفات حوادث رانندگی باشیم.

این مقام انتظامی وضعیت فوتی‌های حوادث جاده‌ای در دهه ۱۳۸۰ را بسیار نامناسب توصیف کرد و افزود: با اقدامات جامع از سوی دستگاه‌های اجرایی در زمینه راه ها، وسایل نقلیه و قوانین و مقررات شاهد کاهش فوتی‌های جاده‌ای تا سال‌های ۹۵ و ۹۶ بودیم، اما مجددا وضعیت به شرایط قبل بازگشته و در سال گذشته تلفات جاده‌ای از مرز ۲۰ هزار نفر گذشت.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

رئیس پلیس راهور با اشاره به مصدومیت سالانه بیش از ۵۰۰ هزار نفر در حوادث رانندگی گفت: در حالت خوش بینانه، ۱۰ درصد از این مصدومان، معلول و ناتوان می‌شوند که بار سنگینی به نهاد‌های حمایتی از جمله سازمان بهزیستی وارد می‌کند، بنابراین باید اشتراک عمل و هم اندیشی برای اصلاح رفتار کاربران و عامل انسانی در تصادفات وجود داشته باشد.

سردار حسینی با تاکید بر نقش عامل انسانی در وقوع حوادث افزود: تمام تلاش ما این است که از وقوع حوادث و سوانح پیشگیری کنیم تا فشار کاری نظام سلامت و دستگاه قضایی و نهاد‌های حمایتی کاهش پیدا کند.

این مقام انتظامی افزایش نرخ جرایم رانندگی را در عملکرد و رفتار‌های ترافیکی کاربران موثر ارزیابی کرد.

رئیس پلیس راهور با بیان اینکه شرط اول و آخر موفقیت این است که ما بتوانیم مشارکت مردم را داشته باشیم، گفت: برای اینکه بتوانیم به درستی موضوع نظم و انضباط ترافیکی را اجرا کنیم، باید اقدامات مان در قالب اقدامات سلبی به شکل تنبیه و مجازات متخلف و اقدامات ایجابی از طریق آموزش، فرهنگ‌سازی و ارتباط مستمر و تنگاتنگ با رسانه باشد.

سردار حسینی با اشاره به نقش سازمان صداوسیما افزود: از این سازمان انتظار داریم که امسال را یک سال متفاوت در نظر بگیرد و آموزش‌های لازم برای سلامت مردم در حوزه رفت و آمد و رانندگی را افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • ایران گام‌های مهمی برای کاهش موثر خطر بلایا برداشته است
  • منظور: ایران گام‌های مهمی برای کاهش موثر خطر بلایا برداشته است
  • کاهش منابع آب زیرزمینی و آبدهی رودخانه‌های لرستان
  • کدام نواحی ایران در معرض خشکسالی شدید هستند؟
  • کاهش حدود ۱۰ درصدی جانباختگان تصادفات در نوروز امسال
  • فرهنگ‌سازی و آموزش، راهبرد موثر در کاهش حوادث رانندگی
  • کاهش ۳۳ میلیون متر مکعبی حجم آب حوضه کارون بزرگ در لرستان
  • کدام کارکنان تسلا اخراج شدند؟
  • عملکرد موثر صدا وسیمای گلستان برمشارکت خوب مردم در انتخابات اسفند
  • عملکرد خوب صدا وسیمای گلستان، موثر برمشارکت خوب مردم در انتخابات اسفند