Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان با اشاره به ضرورت پرهیز از موازی کاری در برآورد خسارت‌های سیلاب خوزستان، گفت: از ارسال اطلاعات غیرهمخوان توسط دستگاه‌های اجرایی خودداری صورت گیرد. ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۵ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، امید حاجتی امروز در جلسه کمیته استانی برآورد و تخصیص منابع خسارت‌های سیلاب خوزستان با اشاره به برآورد میزان خسارت‌ها با هماهنگی دبیر کمیته استانی برآورد و تخصیص منابع، اظهار داشت: این امر با هدف وحدت کلام در اعلام میزان خسارت‌ها به سطح ملی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: جمع‌بندی دستگاه‌های اجرایی از مسائل و خسارت‌های بخش‌های مختلف خود با جمع‌بندی جلسات در کمیته استانی برآورد و تخصیص منابع خسارت‌های سیلاب خوزستان نباید مغایرتی داشته باشد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان با اشاره به ضرورت پرهیز از موازی کاری در برآورد خسارت‌های سیلاب خوزستان، خاطرنشان کرد: از ارسال اطلاعات غیرهمخوان توسط دستگاه‌های اجرایی خودداری صورت گیرد.

وی درباره پرداخت خسارت کشاورزانی که در زمینه رهاسازی آب به داخل اراضی خود با دولت همکاری داشتند، گفت: هنگام جبران خسارت به این مسأله توجه می‌شود و باتوجه به میزان منابع نسبت به این امر اقدامات لازم صورت می‌گیرد.

حاجتی با اشاره به پرداخت همزمان خسارت‌ها با تأمین همزمان منابع لازم، اظهار داشت: اگر منابع به صورت مرحله‌ای تأمین شود، بدون شد اولویت بندی به این ملاحظات انجام می‌شود. امید است که اطلاعات ارسال شده به کمیته از میزان خسارت ناشی از سیلاب خوزستان دقیق باشد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان سیاستگذاری را وظیفه کمیته استانی برآورد و تخصیص منابع خسارت‌های سیلاب خوزستان برشمرد و خاطرنشان کرد: خسارت‌های اعلام شده توسط این کمیته از دستگاه‌هایی اجرایی مسئول اخذ و باید قابل بازدی باشند.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌ برای شناسایی روستاهای در حریم بستر مسیل‌ها و رودخانه‌های خوزستان با همکاری دانشگاه شهید چمران و دستگاه‌های اجرایی، گفت: بنا است که پیش از آغاز بازسازی مناطق آسیب دیده جانمایی جدید برای این روستاها برنامه‌ریزی شود.

کار جهادی برای بازگشایی جاده ساحلی اهواز در پی کاهش دبی کارون + فیلمبررسی میزان خسارت وارده به زیر ساخت‌های شهری اهواز بر اثر سیلاباهواز| مدیر حوزه‌های علمیه کشور: طلاب و روحانیون تا برطرف شدن مشکلات همراه سیل‌زدگان هستند

بیشترین آسیب سیلاب خوزستان را در حوزه راه و شهرسازی است

همچنین رضا رضایی در این جلسه بیشترین آسیب سیلاب خوزستان را در حوزه راه و شهرسازی برشمرد و اظهار داشت: این میزان آسیب در حوزه راهداری و راه‌های استان خوزستان صورت گرفته است.

وی با اشاره به وارد شدن خسارت‌های جدی به خطوط راه‌آهن خوزستان، بیان کرد: فرم‌های دریافت اطلاعات سیل خوزستان نقص‌هایی دارد و برخی از موارد لازم نیز در آن مورد توجه قرار نگرفته است.

مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان با اشاره به مواجه بودن دستگاه‌های اجرایی با مشکلات در زمینه هزینه‌های جاری، ادامه داد: هزینه‌های جاری زمان وقوع سیلاب خوزستان در زمینه خسارت‌های وارد شده لحاظ نشده است.

انتهای پیام/ش

R41468/P1377/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۰۲۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت هزار و ۴۷۰ میلیارد ریالی بارش‌های بهاری در خراسان رضوی

به گزارش قدس خراسان، سیدرضا عباسی نیشابوری اظهار کرد: ۱۲۰ میلیارد ریال از این خسارت مربوط به جاده‌ها و ابنیه فنی راه‌ها در شهرستان‌های بردسکن، بجستان، تربت حیدریه، رشتخوار، کلات، خوشاب، مشهد، کوهسرخ و گناباد بوده است.

سرپرست اداره‌ کل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه جهاد کشاورزی میزان خسارت وارده به این حوزه را بسیار محدود اعلام کرده بود، بیان کرد: بر اساس اعلام فرمانداران، خسارت سیلاب و بارش‌های هفته گذشته در شهرستان‌های مختلف استان با باغ‌ها و مزارع، افزون بر هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

وی اظهار کرد: جمعه گذشته نیز در پی شکسته شدن سد و بندهای کشاورزی در زیر کوه قاین خراسان جنوبی آب وارد برخی روستاهای جنوبی شهرستان خواف شد.

عباسی افزود: خوشبختانه فرمانداری به سرعت با استفاده از ماشین آلات راهداری مسیر سیلاب را تغییر داده و سدی در برابر ورود آب به بخش‌های کشاورزی ایجاد کرد ولی باز هم برخی مزارع در شهرستان خواف با نفوذ محدود آب دچار خسارت جزیی شدند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است
  • ۵۰ واحد مسکونی در خراسان جنوبی بر اثر سیلاب اخیر خسارت دید
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!
  • صدور حکم انسداد کد ملی افراد در موارد خاص می‌تواند صورت گیرد
  • خسارت ۳.۲ میلیاردی سیل اخیر به تأسیسات پارک ملی هفتادقله
  • خسارت هزار و ۴۷۰ میلیارد ریالی بارش‌های بهاری در خراسان رضوی
  • برآورد اولیه خسارت ۲۰ هزار میلیارد ریالی سیل در شهرستان زیرکوه
  • سامانه بارشی جان دوباره می‌گیرد / در کدام استان‌های کشور بارندگی خواهیم داشت؟
  • مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • خسارت ۱۷۰۰ میلیارد تومانی بارندگی اخیر به زیرساخت‌ها و بخش کشاورزی شهرستان راور