Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@22:43:50 GMT

معاون استاندار: مجمع مشورتی توسعه قم تشکیل می‌شود

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۰۳۱۰۰

معاون استاندار: مجمع مشورتی توسعه قم تشکیل می‌شود

قم- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم گفت: مجمع مشورتی توسعه استان به‌زودی تشکیل و فعالیت‌های خود را آغاز می‌کند.

به گزارش ایرنا، مهرداد غضنفری روز دوشنبه در دوازدهمین جلسه کارگروه آموزش و پژوهش، فناوری و نوآوری قم در سالن جلسات معاونت هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری افزود: در جلسه گذشته شورای معاونین استاندار و شهردار قم برای تشکیل مجمع مشورتی توسعه استان ساختار اولیه تعریف‌شده است، فلسفه وجودی این مجمع کمک در مسیر برنامه‌های شورای برنامه‌ریزی و مدیریت استان خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تأکید کرد: درساختار مجمع مشورتی استان کمیته‌های متعددی درحوزه‌های مختلف پیش‌ بینی‌شده است، پیشنهادات کارگروه‌ها بعد از تصویب در مجمع مشورتی استان قابلیت اجرایی پیدا می‌کنند.
وی ادامه داد: حقیقت این است که از مشارکت محدود برخی از مدیران در جلسات استان گلایه وجود داشته و انتظار می‌رود آنان در حل و تحلیل مسائل و مشکلات مشارکت بیشتری کرده و راهکارهای عملیاتی ارائه دهند.
غضنفری تصریح کرد: حلقه مفقوده استان در مبحث اشتغال و تولید، با تشکیل مجمع مشورتی و ارتباط دانشگاه و صنعت تا حدود زیادی با تحول همراه شده و بخشی از مشکلات موجود برطرف می‌شود.
وی باانتقاد ازمشارکت اندک مدیران استان دردوره‌های آموزشی اضافه کرد:محورهای پژوهشی باید بر مبنای نیازهای استان شکل بگیرد، در زمینه استقبال اندک مدیران از دوره‌های آموزش مدیریتی باید آسیب‌شناسی شود، مدیران دولتی موظف به گذراندن سالی حداقل 60 ساعت دوره آموزشی هستند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری قم گفت: متأسفانه برخی از مدیران از شرکت در کلاس‌های آموزشی خود را بی‌نیاز می‌دانند که مسئله سنجیده‌ای نیست.
غضنفری تأکید کرد: در حوزه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری علی‌رغم اینکه تعداد بسیار زیادی شرکت و افراد مشغول فعالیت هستند، اما همچنان وضعیت قم در این زمینه کمبود داشته و ضعف‌هایی در آن احساس می‌شود.
وی عنوان کرد:متأسفانه هنوز درک مشترکی از توسعه مباحث فناوری و پژوهش در بین مسئولان و دستگاه‌های مختلف مشاهده نمی‌شود، تا زمانی که چنین درکی در بین مدیران اتفاق نیفتد نمی‌توان انتظار اتفاق خاصی را در امر توسعه استان داشت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری قم ادامه داد: فرصت‌های مناسبی در استان با عنوان بسته‌های حمایتی در حوزه مالی در یک سال و نیم گذشته ایجادشده که بستر بسیار مطلوب برای توسعه و گسترش شرکت‌های دانش‌بنیان، اشتغال پایدار روستایی و اشتغال فراگیر ایجاد کرد.
غضنفری با اشاره به مشکلات ساختاری توسعه استان گفت: در امر توسعه قم هم مشکل نرم‌افزاری و هم مشکل سخت‌افزاری وجود داشته که در صورت تغییر در حوزه نرم‌افزار و نگاه‌های قالب، مشکل نرم‌افزاری و مباحث مالی نیز حل می‌شود.
وی تصریح کرد: بالغ‌بر 13 هزار میلیارد تومان حجم منابع مالی و بانکی در قم است اما مصارف مالی در استان کمتر از 65 درصد است، یکی از کارگروه‌هایی که می‌تواند در امر توسعه استان نقش مثبت ارائه دهد کارگروه آموزش و پژوهش، فناوری و نوآوری بوده که بنیان آن مبتنی بر علم و دانش است.
غضنفری خاطرنشان کرد:همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری و رونق تولید نیمه دوم امسال در قم برگزار می شود و طبق دستور استاندار جنبه‌های علمی این همایش تقویت و بر غنای آن افزوده خواهد شد.
7403/ 6133/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي كارگروه آموزش معاون استاندار قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۰۳۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیا با ترویج گفت‌وگو توانمندتر می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، امیر کشانی پیش از ظهر دوشنبه در آئین گشایش دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا با حضور رؤسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی کشورهای آسیایی و اتاق‌های بازرگانی ایران، اظهار کرد: پیش‌نیاز رشد و پیشرفت در تمام عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی، علمی و اقتصادی در هر جامعه‌ای صلح و آرامشی است که از راه گفت‌وگو بین جوامع و فرهنگ‌های مختلف محقق می‌شود.

وی اصفهان را «شهر صلح خاورمیانه» نامید و با بیان اینکه اصفهان از دیرباز محل هم‌زیستی مسالمت‌آمیز بین ادیان بوده است، افزود: قرن‌هاست مسلمانان، مسیحیان، یهودیان و زرتشتیان در کنار یکدیگر در اصفهان زندگی کرده و تاریخ هیچ منازعه‌ای بین ادیان را در این شهر ثبت نکرده است.

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با بیان اینکه کشورهای عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ۵۶ درصد جمعیت و ۳۵ درصد تولید ناخالص داخلی (GDP) جهان را در اختیار دارند، تصریح کرد: این آمار و ظرفیت نشان می‌دهد که با همکاری اتاق‌های بازرگانی و همراهی دولت‌ها می‌توان امیدوار بود ملت‌های آسیایی با هم‌افزایی به توسعه همه‌جانبه دست یابند.

وی ادامه داد: گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت بوده و تجارت علاوه بر مبادله کالا و سرمایه، تبادلات فرهنگی را نیز به دنبال دارد بنابراین می‌تواند عاملی برای توسعه گفت‌وگو و بستری برای صلح و ثبات باشد.

کشانی خاطرنشان کرد: دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا با شعار «آسیایی توانمندتر و منسجم‌تر از طریق فناوری‌های نوین» امروز (۲۹ آوریل ۲۰۲۴) به‌منظور گفت‌وگو بین اتاق‌های بازرگانی کار خود را آغاز می‌کند.

وی با اشاره به برگزاری نشست رؤسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی و نشست ارتقای سرمایه‌گذاری در آسیا در روز اول این اجلاس، تصریح کرد: در روز دوم نیز چهار میزگرد پیرامون «فناوری نو»، «گردشگری»، «امنیت غذایی و کشاورزی» و «توسعه پایدار» برگزار می‌شود که از مهمانان اجلاس برای حضور در این میزگردها و ارائه نظرات خود برای توسعه آسیا دعوت می‌کنم.

کشانی با بیان اینکه در اختتامیه نیز بیانیه و گزارش کار این اجلاس به‌عنوان سند نهایی منتشر خواهد شد، از مهمانان دعوت کرد از نمایشگاه توانمندی‌های استان اصفهان بازدید کنند. رئیس اتاق بازرگانی اصفهان از تلاش‌های وزارت امور خارجه در برگزاری این اجلاس و حضور مهمانان خارجی تقدیر کرد.

به گزارش مهر مجمع گفتگوی همکاری آسیاAsia Cooperation Dialogueبا هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.

کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 6092009

دیگر خبرها

  • تاکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی و مدیریت صحیح منابع مالی
  • تأکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی
  • سکونت ۵۰ درصد از اتباع کشور در استان تهران
  • تشکیل مجمع مشورتی شورای ادوار بندرعباس
  • روابط عمومی در اقناع افکار عمومی نقش کلیدی دارد
  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از دو واحد تولیدی در ارومیه
  • آسیا با ترویج گفت‌وگو توانمندتر می‌شود
  • تشکیل بانک اطلاعاتی به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در مازندران
  • تقدیر استاندار کرمان از اقدام مدیریت شهری رفسنجان/ دهه هشتادی‌ها مدیران فردای جامعه هستند
  • سفر معاون امیرعبداللهیان به ریاض