Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر در مراسم اعطای نخستین تندیس ملی باشگاه داری گفت: آمارهای نگران کننده ای از برخی باشگاه‌ها در خصوص تجویز مکمل‌ها به نسل جوان داریم که نگران کننده است. آفتاب‌‌نیوز : محمدرضا داورزنی روز سه شنبه در آئین نخستین اعطای تندیس ملی باشگاه‌داری گفت: زمانی باشگاه‌ها به شیوه سنتی در بخش پرورش اندام فعالیت داشتند، اما امروز با توسعه علم از تکنولوژی روز استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی درباره تقدیر از باشگاه‌های برتر برای نخستین بار گفت: این طرح بسیار مهم و خوبی تلقی می‌شود. زیرا منجر به الگوی سازی برای سایر باشگاه‌ها می‌شود.
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان افزود: موضوع باشگاه‌داری رسالت جدی است و توجه به آن می‌تواند آینده ورزش کشور و نسل جوانان را از منظر اخلاقی و تربیتی تضمین کند.
داورزنی ادامه داد: باشگاه‌داری و کنترل جدی آنها، استانداردسازی و توجه علمی به آن بسیار مهم است.
وی به نقش مربی در تربیت نسل جوان ورزشکاران اشاره کرد و گفت: مربیان نقش کلیدی در تربیت نیروی جوانان و نوجوان دارد و امروز همه ما از بداخلاقی‌های ورزشی رنج می بریم و این مساله آستانه تحمل جامعه را کاهش داده است.
معاون وزیر ورزش افزود: باید از ظرفیت علمی دانشگاه در محیط ورزشی بیشتر استفاده کرد و این ایده طرح خوبی در مسیر استاندارد سازی باشگاه‌هاست.
داورزنی گفت: باشگاه‌های فوتبال فقط استقلال و پرسپولیس نیست و انتظار داریم رسانه‌ها نگاهشان فقط به چند تیم سرخ‌آبی و تراکتورسازی و سپاهان محدود نشود.
وی اظهار داشت: اگر محیط ورزشی ناامن باشد، خانواده‌ها نگران می‌شوند. ما آمارهای بدی در موضوع مکمل‌هایی که مربیان به نسل جوان تجویز می‌کنند، داریم که مخرب کننده است و نسل جوان را تهدید می‌کنند.
معاون وزیر ورزش و جوانان درباره آمارهای باشگاه‌های ورزشی گفت: ۲۵ هزار باشگاه در کشور شناسایی شده است که چهار هزار باشگاه در حوزه زنان و ۹ هزار و ۱۰۰ باشگاه در بخش مردان فعال هستند و هزار و ۲۷۰ باشگاه به صورت ۲ منظوره در رده‌های مختلف سنی کار می‌کنند.
وی افزود: پنج هزار میلیارد برای باشگاه‌ها سرمایه گذاری شده و برای ۲۶۰ هزار نفر در باشگاه‌ها اشتغال‌زایی ایجاد شده است.
معاون وزیر ورزش ادامه داد: قرار نیست در باشگاه‌ها تنها به دنبال تقویت انسان‌هایی باشیم که در راستای بزرگ کردن عضله‌های خود باشند. زیرا این موضوع باعث افت جامعه است.
داورزنی گفت: دانشکده تربیت بدنی که در گذشته به اندازه انگشت شمار بودند امروز فارع التحصیلان زیادی در بخش دکترا تربیت کردند که منجر شده تا باشگاه‌ها دیگر از حالت سنتی خارج شوند و به سمت علمی شدن پیش بروند.
وی در پایان اضافه کرد: با برگزاری این مراسم و اعطای تندیس ملی باشگاه‌داری به دنبال شناسایی باشگاه‌هایی هستیم که استانداردها را رعایت می‌کنند و محیط امنی را از نظر فنی و اخلاقی و تربیتی ایجاد کردند.
ایسنا 

منبع: آفتاب

کلیدواژه: داور زنی مکمل غذایی ورزشکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۱۰۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 میلیارد ریال برای اجرای طرح‌های ورزشی گناباد تخصیص یافت

علی اصغر اکبری رئیس اداره ورزش و جوانان گناباد گفت: ۱۲۰ میلیارد ریال از مجموع این اعتبار برای ساخت و تکمیل هشت زمین چمن ورزشی در شهر‌های کاخک و روشناوند، محله نوغاب و استادیوم ورزشی ملت شهر گناباد و روستا‌های سقی، کلات، باغ آسیا و ریاب از توابع این شهرستان تخصیص پیدا کرد.

وی ادامه داد: ۱۰ میلیارد ریال از این اعتبار نیز برای تکمیل گود ورزش‌های باستانی روستای بیلند و پنج میلیارد ریال هم به خانه جوان گناباد تخصیص یافت.

رئیس اداره ورزش و جوانان گناباد گفت: ساخت گود ورزش‌های باستانی روستای بیلند از توابع بخش مرکزی این شهرستان به عنوان بزرگترین گود باستانی شرق کشور از سال ۱۳۹۵ آغاز شد و تا سال ۱۴۰۱ مبلغ ۲۵ میلیارد ریال توسط خیران برای ساخت آن تخصیص پیدا کرد.

اکبری افزود: از محل اعتبارات دولتی هم طی یک سال گذشته ۲۵ میلیارد ریال و امسال هم ۱۰ میلیارد ریال برای تکمیل گود ورزش‌های باستانی روستای بیلند تخصیص یافت و این طرح با پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصد در حال اجراست و نیمه نخست امسال به بهره برداری می‌رسد.

وی اضافه کرد: با وجود این که ساختمان خانه جوان شهرستان گناباد در بهمن ماه سال ۱۳۹۹ به عنوان نخستین خانه جوان استان خراسان رضوی افتتاح شد ولی به دلیل تکمیل نبودن امکانات هنوز به بهره برداری نرسیده است.

رئیس اداره ورزش و جوانان گناباد گفت: ساخت خانه جوان گناباد در زمینی به وسعت ۶۶۰ متر مربع و با اعتباری افزون بر ۱۰ میلیارد ریال از سال ۱۳۹۷ آغاز شد و این طرح هم اکنون ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اما هنوز زیرساخت‌های آب، برق، گاز، تلفن و سایر تجهیزات مورد نیاز آن تامین نشده است.

اکبری افزود: ۲۵ میلیارد ریال طی یک سال و نیم گذشته برای تکمیل خانه جوان گناباد تخصیص یافت و برای بهره برداری نهایی آن ۱۵ میلیارد ریال نیاز است.

وی با اشاره به بهره برداری از ۱۴ طرح ورزشی با صرف اعتبار ۳۰۰ میلیارد ریال طی سال گذشته در این شهرستان اظهار کرد: از جمله این طرح‌ها زمین چمن مصنوعی و خانه ورزش روستا‌های رهن، مند، ریاب، گوهردشت، نوده، روچی، نوده میرمحراب، فودنجان و نجم آباد و آماده سازی مرحله نخست گود باستانی روستای بیلند و سه سالن و باشگاه ورزشی در گناباد و بیدخت است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • تقویت زیرساخت‌های ورزشی شهر صدرا
  • زیرساخت‌های ورزشی شهر صدرا تقویت می‌شوند
  • این گزارشگر تا آخر عمر گاف نداد!
  • این گزارشگر تاکنون گاف نداده است!
  • تسلیت انجمن رسانه‌های ورزشی در‌‌ پی درگذشت مسعود اسکویی
  • استقرار نمایندگی اداره ورزش و جوانان در شهر صدرا
  •  میلیارد ریال برای اجرای طرح‌های ورزشی گناباد تخصیص یافت
  • اسبقیان: وضعیت سرپرستی در فدراسیون‌ها را جمع می‌کنیم
  • واکنش وزیر ورزش و جوانان به تغییر نام باشگاه های استقلال و پرسپولیس
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب