Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، مهراله رخشانی مهر رئیس سازمان نوسازی توسعه و تکمیل مدارس در مراسم سازمان بسیج فرهنگیان برای گرامیداشت مقام معلم و هفته بسیج که عصر امروز در اردوگاه باهنر برگزار شد با اشاره به تمهیدات در نظر گرفته شده برای مقابله با خسارت ناشی از سیل کشور اظهار کرد: در کشور‌های دیگر دنیا هم مانند ایران حوادث طبیعی مانند سیل و زلزله به وقوع می‌پیوندد همانطور که همزمان با وقوع سیل اخیر در کشور در آمریکا هم شاهد وقوع این حادثه بودیم و حتی مدیریت بحران در آمریکا به گونه‌ای بود که بعد از اظهارات پمپئو مبنی بر کمک به سیل زدگان ایرانی وی مورد هجمه قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: آن چه ایران را نسبت به دیگر کشور‌های دیگر جهان متمایز می‌کند موضوع مدیریت بحران است که باید در حوادث مدیریت بهتری وجود داشته باشد همچنین پیش از بروز حادثه باید پیشگیری‌های لازم برای جلوگیری از وقوع خسارات بیشتر صورت بگیرد.

رخشانی با اشاره به اینکه در دنیا ساختمان‌ها از نظر اهمیت در مدیریت بحران به چهار دسته دارای اهمیت بسیار زیاد، زیاد، بااهمیت و متوسط تقسیم بندی می‌شوند گفت: ساختمان‌ها و اماکنی که بعد از وقوع سیل و زلزله باید پابرجا بمانند در گروه ساختمان‌های بااهمیت بسیار بالا قرار می‌گیرند و بیمارستان‌ها و مراکز درمانی مصداقی از این گروه هستند.

رئیس سازمان نوسازی توسعه و تکمیل مدارس افزود: مدارس در دسته اماکن اهمیت بالا قرار می‌گیرند و باید سازمان آن به گونه‌ای باشد که ساختمان در زمان وقوع حادثه آوار نشود.

وی تصریح کرد: در حادثه سیل اخیر مدارس در این گروه قرار داشتند و پایگاه‌های مدیریت بحران بودن به گونه‌ای که خانواده‌ها بعد از سیل مدارس را به عنوان مامن خود انتخاب کردند.

رخشانی با اشاره به اینکه هیچ کدام از مدارس در طول سیل آوار نشدند گفت:، اما حجم گل و لای به حدی بالا بود که باعث آسیب به سازه و تجهیزات شد حتی پمپ‌های سیستم‌های گرمایش مدارس از گل و لای پر شدند که همین مسئله باعث از کار افتادگی موتور‌های سیستم‌های گرمایشی شد.

رئیس سازمان نوسازی توسعه و تکمیل مدارس از آسیب به ۱۴۰۰ مدرسه در جریان سیل اخیر خبر داد و گفت: برخی مدارس دچار آسیب دیدگی‌های جزئی شده بودن که با تعمیرات جزئی قابل استفاده شدند، اما برخی از مدارس که پیش از این در لیست مدارس تخریبی بودند و اکنون به دلیل کمبود فضای آموزشی مورد استفاده قرار می‌گرفتند در این شرایط در فهرست مدارس تخریبی واقع شدند.

وی افزود: از ۱۴۰۰ مدرسه دچار آسیب دیدگی در ۲۱۰ مدرسه باید تخریب و نوسازی شوند و مابقی مدارس نیازمند بازسازی و تعمیرات هستند.

رخشانی اظهار کرد: ۴۶۰ میلیارد تومان برای بازسازی و نوسازی مدارس نیاز داریم که در این مسیر از ظرفیت خیرین مدرسه ساز هم استفاده می‌شود.

رئیس سازمان نوسازی توسعه و تکمیل مدارس تصریح کرد: در همایش ملی خیرین مدرسه ساز این افراد برای ساخت مدرسه در ۳ استان لرستان، گلستان و ایلام ۲۱۰ میلیارد تومان تعهد داده‌اند که به محض وصول این تعهدات کار نوسازی و بازسازی را آغاز می‌کنیم و در این مسیر چنانچه نیاز باشد از منابع دولتی برای ساخت مدرسه بهره می‌گیریم.

وی درباره زمان تحویل مدارس گفت: مدارس کوچک و روستایی تا مهر آینده آماده بهره برداری هستند، اما برای مدارس بزرگ ۱۰ تا ۱۲ کلاسه نیازمند زمان بیشتری هستیم و پیش بینی می‌کنیم تا مهر ۹۹ به بهره برداری برسند.

رخشانی از آغاز کلنگ زنی ساخت مدارس به طور نمادین در هفته آینده خبر داد: در استان گلستان کلید می‌خورد و ما قصد داریم ۳ مجتمع اموزشی در این استان بنا کنیم.

رئیس سازمان نوسازی توسعه و تکمیل مدارس به تمهیدات اندیشیده شده در زمان وقوع سیل گلستان هم اشاره کرد و گفت: بعد ازسیل گلستان و بازدید از این منطقه ارزیابی‌های لازم برای کمک به دانش‌آموزان صورت گرفت و ۳ هزار میز و نیمکت وهمچنین ۵ میلیارد تومان اعتبار به مدارس اختصاص یافت و برنامه ریزی‌ها به گونه‌ای پیش رفت که ۱۷ فروردین ماه کلاس‌های درس آماده حضور دانش آموزان بودند که بنا بر نظر شورای تامین استان بازگشایی مدارس ۱ هفته به تعویق افتاد.

با بیان اینکه در استان‌های لرستان و خوزستان اقدامات این چنینی انجام شده یا در دست اقدام است گفت: هر زمان که شرایط لازم و تعهدات خیرین برای ساخت مدارس فراهم شود ساخت مدرسه‌ها را آغاز می‌کنیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش اخبار علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۱۰۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در استان تهران/ باد شدید در راه است

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از صدور هشدار زرد هواشناسی برای چهار روز آینده در این استان خبر داد و گفت: شهروندان از حضور در ارتفاعات و حاشیه رودها بپرهیزند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حامد یزدی مهر؛ مدیرکل مدیریت بحران استان تهران بعد‌ازظهر یکشنبه از صدور هشدار زرد هواشناسی مبنی بر وقوع فعالیت متناوب سامانه بارشی و وزش باد شدید از ظهر دوشنبه 17 اردیبهشت ماه تا روز پنج شنبه 20 اردیبهشت ماه خبر داد و اظهار کرد: در مدت مذکور، وقوع مخاطراتی نظیر بارش باران، رگبار و رعد و برق برای همه استان تهران به ویژه نیمه شمالی و ارتفاعات پیش بینی شده است.

یزدی مهر در خصوص لغزندگی جاده‌ها، آب گرفتگی بعضی معابر و اختلال در ترددها، به ویژه در نیمه شمالی استان هشدار داد و گفت: احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها و بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها وجود دارد لذا از همه مردم استان تهران و گردشگران احتمالی می‌خواهیم ضمن عدم توقف در بستر مسیل‌ها از حاشیه رودخانه فاصله بگیرند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران در رابطه با وقوع مه و محدودیت دید در گردنه‌های کوهستانی نیز هشدار داد و گفت: با توجه به هشدار زرد صادر شده، امکان لغزش سنگ و ریزش بهمن در ارتفاعات بالادست دور از انتظار نیست لذا از همه عزیزانی که قصد تردد در مناطق کوهستانی را دارند می‌خواهیم در صورت عدم ضرورت از تردد در این محورها خودداری کنند.

وی توصیه اکید کرد که از فعالیت‌های کوه نوردی به ویژه صعود به ارتفاعات بالادست در مدت مذکور خودداری شود و با توجه به احتمال وقوع باد شدید در مدت یاد شده در نیمه جنوبی، غربی و ارتفاعات شرقی در فعالیت‌های عمرانی احتیاط و از تردد کنار سازه‌های نیمه کاره پرهیز شود.

سیلاب در خیابان‌های زابل/ سیستان بارانی شد + فیلم

یزدی مهر بر ضرورت استحکام سازه‌های موقت و سست مانند داربست ها و تابلوهای تبلیغاتی و پاک سازی دهانه پل‌ها لایروبی کانال‌ها و نهرها و آماده سازی و راه اندازی سامانه‌های ضد تگرگ و سایر تجهیزات برای آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی تاکید و عنوان کرد: به همه بهره برداران و پیمانکاران عرصه منابع طبیعی و آبخیزداری توصیه می‌شود تمهیدات لازم را در خصوص هشدار صادر شده بیاندیشند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از ابلاغ هشدار زرد صادر شده توسط هواشناسی به همه دستگاه‌های اجرایی و امدادی عضو ستاد مدیریت بحران خبر داد و گفت: با توجه به هشدار ابلاغی، مدیریت بحران تا پایان فعالیت سامانه های مذکور در آماده باش خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز ساخت ۱۵۰۰۰۰ واحد مسکونی در تهران از ماه آینده
  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته
  • ساخت آموزشگاه ۶ کلاسه سعدی در بندرخمیر
  • دبستان ۶ کلاسه خیرساز مرحوم محب‌الله شاویسی در سنندج افتتاح شد
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در استان تهران
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در استان تهران/ باد شدید در راه است
  • هشدار برای تهرانی ها در ۴ روز آینده
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در تهران
  • هشدار مدیریت بحران برای تهرانی‌ها
  • بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه در سنندج