Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-07@02:43:47 GMT

بیانیه گام دوم، منشوری برای ۴۰ سالگی انقلاب است

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۱۲۹۶۹

بیانیه گام دوم، منشوری برای ۴۰ سالگی انقلاب است

سردار عابدین خرم گفت: کلید واژه‌ بیانیه گام دوم، بخشی از آینده و کارنامه‌ ۴۰ ساله‌ انقلاب اسلامی ایران را در هفت منشور استراتژیک معرفی می‌کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، سردار «عابدین خرم» امروز در همایش «نقش آموزش و پرورش در عملیاتی نمودن بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی» با بیان این‌که بیانیه گام دوم انقلاب، منشوری برای ۴۰ سالگی دوم انقلاب اسلامی است، اظهار داشت: این سه بیانیه سه پیام اساسی دارد که چگونگی شکل گیری، تداوم و چرایی انقلاب در آن‌ها مطرح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرمانده سپاه عاشورای آذربایجان‌شرقی ادامه داد: مقام معظم رهبری بیانیه‌ای در اولین سالگرد ارتحال امام ،20 سالگی و 40 سالگی انقلاب صادر کردند و براساس آن افق روشنی را برای انقلاب ترسیم کردند. 

وی ادامه داد: رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب تاکید کردند؛ انقلاب اسلامی، تنها انقلابی بوده که در عمر با برکتش به آرمان‌ها و ارزش‌های خودش هیچ خیانتی نکرده است.

سردار خرم با تأکید بر این‌که دنیای استکبار به دنبال تحقیر امت، مکتب و ارزش‌های اسلامی و دینی است، افزود: انقلاب اسلامی می‌تواند مبانی اعتقادی و ارزش‌های مکتبی، اخلاقی و معنویت خود را به جهان بشریت عرضه کند.

فرمانده سپاه عاشورا، تصریح کرد: اگر انقلاب اسلامی از لحاظ فرهنگی، علمی و فکری فرو می‌ریخت، فیزیک انقلاب نمی‌توانست حداکثر یک دهه عمر داشته باشد، اما منطق فکری انقلاب اسلامی مورد استقبال کسانی که دل در گرو سعادت بشری دارند، قرار گرفت. 

وی افزود: کلید واژه‌ بیانیه گام دوم، بخشی از آینده و کارنامه‌ ۴۰ ساله‌ی انقلاب را در هفت منشور استراتژیک معرفی می‌کند، که نظام آموزشی و تربیتی انقلاب یکی از مهم‌ترین منشورها است.

پایان پیام/533

منبع: شبستان

کلیدواژه: سیزدهمین جشنواره قرآنی مدهامتان قم مشهد مراسم افتتاحیه سیل سی و دومین نمایشگاه کتاب تهران وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نمایشگاه کتاب بیانیه گام دوم انقلاب تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۱۲۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل اصلی برای آتش‌بس در غزه شخص نتانیاهو است

هادی محمدی کارشناس مسائل بین الملل در گفت و گو با شبکه خبر درباره نشست سازمان همکاری‌های اسلامی اظهار کرد: این سازمان بر اساس موضوع فلسطین و به دلیل حمله صهیونیست‌ها به مسجد الاقصی در سال ۱۹۶۹ به همت ایران و عربستان و مراکش شکل گرفت و اکنون ۵۷ کشور اسلامی عضو آن هستند.

وی ادامه داد: هدف این سازمان بحث فلسطین است و نشستی به نام فلسطین در این جلسه‌های  این سازمان وجود دارد و بیانیه‌ای به نام فلسطین باید صادر شود که به لحاظ سیاسی و تبلیغاتی تاثیراتی دارد و می‌تواند میان کشور‌های اسلامی هماهنگی ایجاد کند. هر چند می‌دانیم که این سازمان به اهداف خود نرسیده است و کشور‌های اسلامی از این ابزار و ظرفیت برای فلسطین استفاده نکردند.

وی افزود: امروز نشست وزرای کشور‌های اسلامی است و فردا نیز اجلاس سران برگزار می‌شود که ایران به دلایل موجه‌ای در حد سران در این نشست شرکت نکرده و وزیر امور خارجه ما در گامبیا حضور دارد و امروز سخنرانی‌ها و دیدار‌هایی نیز  دارد.

محمدی گفت: شعار پانزدهمین نشست سازمان همکاری‌های اسلامی ارتقای وحدت و همبستگی از طریق گفتگوی پایدار است و قرار است در ارتباط با فلسطین بیانیه‌ای علیه جنایات صهیونیست‌ها و کشتار مردم بی گناه در فلسطین صادر شود. یک سند نهایی که باید به تصویب اجلاس سران و وزرای خارجه نیز برسد.

این کارشناس مسائل بین الملل درباره تاثیر برگزاری این نشست درباره فلسطین گفت: در این هفت ماه که از جنایات صهیونیست‌ها در غزه می‌گذرد ۲ اجلاس وزرای خارجه داشتیم. اما خروجی اینها صرفا بیانیه‌ای شد که حتی کشور‌هایی که آن را امضا کردند برخی آن را اجرا نکردند دلیل آن می‌تواند وابستگی‌هایی که این کشور‌ها به قدرت‌های غربی خصوصا آمریکایی‌ها دارند باشد و دلیل دیگر نیز قرار داد‌های تجاری است که میان برخی از کشور‌های اسلامی با با رژیم صهیونیستی در اقلام اساسی بر قرار شده است و این کشور‌ها حاضر نیستند از این منافع خود برای حمایت از مرم غزه دست بکشند و عملا در حال یاری رساندن به صهیونیست‌ها هستند.

وی درباره احتمال دستیابی به آتش بس در نوار غزه گفت: مشکل اصلی در این زمینه نه حماس است و نه حتی غربی‌ها. مشکل اصلی اسرائیل و شخص نتانیاهو است و او همچنان معتقد است که پایان جنگ و آتش بس می‌تواند به پایان سیاسی و تشکیل پرونده غذایی برای او منجر شود و این مشکل مقابل هرگونه توافق برای آتش بس را گرفته و فکر می‌کنم اتفاقات داخلی اسرائیل و تظاهرات در این کشور می‌تواند به آتش بس کمک کند و باید صبر کنیم تا تحولات بیشتر خود را نشان دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • سازمان همکاری‌ اسلامی نسل‌کشی فلسطینی‌های غزه را محکوم کرد
  • حمله مقاومت اسلامی عراق به پایگاه هوایی رژیم صهیونیستی
  • کنگره شهدای مرکزی به یک جریان عظیم فرهنگی در کشور تبدیل شده است
  • فیلم| در آخرین دیدار شهید زاهدی با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟
  • حمله موشکی مقاومت عراق به بندر حیفا
  • مقاومت اسلامی عراق: بندر حیفا را موشکباران کردیم
  • تسلیت فرمانده سپاه امام رضا (ع) در پی رحلت سردار ایافت
  • فرمانده سپاه امام رضا (ع) رحلت سردار «ایافت» را تسلیت گفت
  • انتشار متن نامه شهید سردار زاهدی به رهبری/ شهید زاهدی چه هدیه‌ای تقدیم رهبر انقلاب کرد؟
  • مشکل اصلی برای آتش‌بس در غزه شخص نتانیاهو است