Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرنگار جبهه مقاومت با تأکید بر اینکه دشمن به دنبال عوض کردن جای شهید با جلاد است، گفت: اگرچه نباید در مباحث و بحران‌ها سیاه نمایی کنیم، اما نباید از ترس رسانه‌های بیگانه از بیان واقعیت پرهیز کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،‌ حسن شمشادی شامگاه سه شنبه در مراسم جستاری در چگونگی فعالیت گروه‌های تروریستی و افراط‌گرا در شبکه‌های مجازی که در محل ساختمان فرهنگی روزنامه قدس برگزار شد، اظهار کرد: یکی از گروه‌های تروریستی که اخیراً شکل گرفت داعش بود که ابتدا در سوریه بود و در ادامه به عراق و برخی از مناطق کشورها نفوذ کرد و سپس هم نابود شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرنگار جبهه مقاومت بابیان اینکه داعش اولین گروه تروریستی بود که توانست با این حجم در فضای مجازی فعالیت کند، افزود: اساس هر چیز در فضای مجازی تولید محتوا است، فضای مجازی بازارچه چندرسانه‌ای است و هر مدیایی که بخواهید در آن پیدا می‌کنید.

وی ادامه داد: داعش علاوه بر فعالیت در فضای مجازی، کد و رمزهای خود را از طریق فضای مجازی بین یکدیگر منتقل می‌کنند، به‌طوری‌که آن‌ها در پلت فرم‌های مختلف و بازی‌های یارانه‌ای هم نفوذ کردند و کار خود را انجام می‌دهند.

شمشادی با طرح این سؤال که چرا منافقین یا داعش در فضای مجازی حضور فعال دارند، بیان کرد: طبیعتاً ارزانی و در دسترس بودن باعث این کارشده و بیش از نیمی از مردم جهان در فضای مجازی حضور فعال دارند، به همین دلیل انتشار کلیپ‌ها و تصاویر فجیع از اقدامات داعش در فضای مجازی بود.

وی با اشاره به اینکه داعش هدفش از انتشار این کلیپ‌ها درواقع ایجاد رعب و ترس در مردم بود، افزود: زمانی که مخاطب دچار ارعاب شود در حقیقت دشمن به هدفش رسیده است، به‌عنوان‌مثال زمانی که می‌خواستند به حلب بروند؛ از دو هفته قبل از حوالی آن منطقه و انفجارها کلیپ منتشر می‌کردند و بعد هم تهدید می‌کردند برای همین کسی جلودار آن‌ها نبود.

خبرنگار جبهه مقاومت اطلاع‌رسانی، استخدام و جذب نیرو، ارعاب، جذب کمک مالی و انتشار کد و رمز را جزو دسته‌بندی پنج‌گانه اهداف فعالیت این گروهک تروریستی دانست و یادآور شد: حاتمی کیا در فیلم «به‌وقت شام» سعی کرد تا تلاش داعش را در اهداف و مأموریت‌هایش را نشان دهد.

وی با تأکید بر اینکه داعش منحل شده، اما بسیاری از فن‌های آن در فضای مجازی در حال انتشار است، ابراز کرد: اگرچه استفاده از فضای مجازی و ارتباط‌گیری با مخاطبی بسیار مهم و بااهمیت است، ولی داعش به‌راحتی از این فضا برای رسیدن به اهدافش استفاده کرد.

شمشادی بابیان اینکه دشمنان و منافقین در فضای مجازی تلاش مضاعف و فعالیت گسترده‌ای دارند، گفت: تصویری دیدم که در آن منافقین در سه نوبت، 500 نفر در یک سالن بزرگ در حال فعالیت بودند.

وی ادامه داد: برخلاف عده‌ای که فکر می‌کنند منافقین کاملاً مرده‌اند، عده‌ای معتقدند آن‌ها هنوز در حال فعالیت هستند در این میان اما برخی منابع وجود دارد و اینکه سالیانه چه مقدار زمین می‌خرند و چه اقدامات امنیتی برای آن‌ها انجام می‌شود و دیگر مسائل مربوط به را نشان می‌دهد.

خبرنگار جبهه مقاومت با اشاره به جمله رهبری گفت: دشمن سعی کرد تاریخ را وارونه کند و جای شهید و جلاد را عوض کند.

وی افزود: اشتراکات بسیار زیادی بین داعش و منافقین وجود دارد و تا زمانی که داعش وجود داشت این کارها را انجام می‌دادند که نشان دادن قدرت و وضعیت مطلوب زندگی آن‌ها، مانور دادن روی شخصیت‌های معروف و اشتغال مکان‌ها، وضعیت مدرنیته اعضای داعش تنها بخشی از این مطلب است که همه این کارها را منافقین هم انجام می‌دادند.

شمشادی بابیان اینکه می‌خواهند جای شهید و جلاد را عوض کنند و در این زمینه تلاش می‌کنند با ساخت ربات‌ها و  اکانت های فیک و مصنوعی فعالیت کنند، اظهار کرد: منافقین بر محبوبیت رجوی و اشرف بسیار تأکیددارند و در مقابل تلاش می‌کنند این‌گونه جلوه دهند که مردم از رهبر معظم انقلاب دور شدند.

خبرنگار واحد مرکزی خبر افزود:  منافقین به دنبال جلوه دادن ناکارآمدی نظام هستند و از این طریق می‌خواهند با طرح موضوع فساد مسؤولان نظام و بحث‌های تفرقه‌افکنانه در مردم ایجاد ترس و هراس از حمله به ایران کنند تا مردم ما را دچار رعب و وحشت کنند.

شمشادی یادآور شد: در بازی فوتبال پرسپولیس و سپاهان نمونه آن را دیدیم که حتی بازیکن سپاهان در مصاحبه‌ای گفت "پرسپولیسی‌ها اگر به اصفهان بیایند باید مراقب جانشان باشند" این کار ناآگاهانه، بازی در زمین دشمن است.

وی به اتفاقات دی‌ماه سال گذشته کشور و فضای مجازی اشاره کرد و ادامه داد:  دشمن در دی‌ماه سال گذشته هشتک‌هایی چون؛ ایران آزاد، تغییر نظام ایران و رژیم پنج را ایجاد کردند و تلاش کردند اخبار غلط را منتشر کنند و از اهداف آن‌ها طبیعتاً خرابکاری است که توسط اعضای آن‌ها کار می‌شود.

خبرنگار جبهه مقاومت بیان کرد: هرچه تعداد کسانی که بر کار منافقین آگاه هستند، بیشتر شود ریسک خطرپذیری آن‌ها کمتر می‌شود چراکه هر چه تعداد ما در فضای مجازی بیشتر باشد و مطالب مستند و مستدل ما بیشتر شود نمی‌توانند حریف ما بشوند.

وی افزود: دستورالعمل تشکیلاتی جذب مخاطب آن‌ها این‌گونه است که نیروی جذبی آن‌ها افراد جوان گوشی به دست‌کم مطالعه است و ازجمله حربه‌هایشان استفاده از جنس مخالف است.

شمشادی با اشاره به بحران و نقش رسانه در آن گفت: در بحران‌ها کسی برنده است که اولین بار مطلب را مطرح می‌کند درواقع چک اول را هرکس بزند برنده است این امر در رسانه هم همین‌طور است در بحران‌های طبیعی عمدتاً در سه روز اول ناامیدی و غم و غصه است و قاعده آن در بحران‌های سراسر دنیا این است که بعدازآن سه روز اوضاع روزبه‌روز بهتر می‌شود اما در خوزستان این امر وجود ندارد و بعد از 30 روز هنوز اوضاع بحرانی است.

وی بابیان اینکه در گفتمان سازی که از جامعه اسلامی به وجود آمده باید اول خودمان، گفتمان را یاد بگیریم، ادامه داد:  دشمن در فضای مجازی وقتی برای بحث منطقی ایجاد نمی‌کند، سطح سواد، درآمد، میزان مطالعه در فعالیت فضای مجازی مهم است و اگر بتوانید به‌اندازه یک‌قدم کوچک هم آن را به گفتمان سازی نزدیک کنیم کار مهمی است وداعش همین کار را برای اهداف خودش می‌کرد که اگر این کار را انجام بدهیم مقدمه‌ای برای رسیدن اهداف است.

وی بابیان اینکه نتانیاهو می‌خواهد مدام مردم از جنگ بترسند و همه آرمان‌ها و اهداف خود را فراموش کنند، ابراز کرد: آن‌ها همیشه هم از این کار استفاده کردند و در انتخابات گذشته هم این کارها باعث شد برخی از مردم از رأی دادن به فرد اصلح بازبمانند و به شخص دیگری رأی بدهند.

خبرنگار واحد مرکزی خبر گفت: درست است که ما نباید در مباحث و بحران‌ها سیاه نمایی کنیم اما باید واقع‌نمایی کنیم، نباید از ترس رسانه‌های بیگانه از بیان واقعیت پرهیز کنیم.

وی یکی از علت‌های کاهش مخاطب رسانه ملی را نگفتن برخی واقعیت‌ها دانست و گفت: امروزه عرصه، عرصه گفتن همه‌چیز است اما با تاکتیک و تکنیک جدید؛ عیبی ندارد که رسانه غربی کار خودش را می‌کند اما ما باید کار درست خود را انجام دهیم.

شمشادی با اشاره به سیل و اعلام وضعیت سفید یادآور شد: با اعلام وضعیت سفید مردم کم‌کم از کار جهادی برمی‌گردند  و دولتی‌ها دست از کار می‌کشند، ولی این تازه اول بحران است، آیا ما نباید این را بگوییم و باید صبر کنیم آمد نیوز و بی‌بی‌سی بگوید؟

وی با تأکید بر اینکه معتقدم ما باید مشکلات را قبل از رسانه‌های بیگانه بگوییم، اظهار کرد: اگر نگوییم دشمن می‌گوید و تأثیر منفی خود را روی مخاطب می‌گذارد، بنابراین باید با تاکتیک‌های نوین مطلب خود را به مخاطب برسانیم.

خبرنگار جبهه مقاومت بابیان اینکه هیچ رسانه مستقلی در دنیا نداریم، بیان کرد: رسانه جای پرهزینه‌ای است  و هیچ رسانه‌ای در دنیا مطالب را کامل نمی‌گوید. به همین دلیل باید سعی کنیم در فضای مجازی مستند، مستدل، کامل و منصف بگوییم.

وی بر مسئله مهم مخاطب شناسی تأکید کرد و یادآور شد: در فضای مجازی باید سعی کنیم با شناسایی زمان طلایی انتشار مطالب، در چارچوب مخاطب حرف بزنیم.

شمشادی آفت بچه‌های انقلابی را در فضای مجازی، توهین و بی‌اخلاقی دانست و گفت: نباید در این فضا و با عکس‌های پروفایل مذهبی، بی‌اخلاقی کرد.

خبرنگار جبهه مقاومت بابیان اینکه جزئیات برای مردم مهم است و باید سعی کنیم به آن بپردازیم، خاطرنشان کرد: در این راستا باید هدفمند و با برنامه مدون باشیم و از یک‌سویه عمل کردن پرهیز کنیم، چراکه رهبری به حضور فعال و هوشمندانه در فضای مجازی تأکیددارند، بنابراین سعی کنیم کارگر صرف فضای مجازی و حمال شبکه‌های اینترنتی نباشید.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: افراط گرایی سوریه تروریسم فضای مجازی داعش حسن شمشادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۱۳۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سانسور تظاهرات دانشجویان کلمیبا در رسانه‌های بیگانه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، پلیس آمریکا با حمله به تحصن «همبستگی با فلسطین در دانشگاه کلمبیا» شمار زیادی از اساتید و دانشجویان این دانشگاه را بازداشت کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • سانسور تظاهرات دانشجویان کلمیبا در رسانه‌های بیگانه
  • دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 
  • از دلنوشته غم‌انگیز آقای پژوهشگر تا قصه یک پل موسیقایی در روسیه!
  • ۲ شاخصه مهم «هیئت» از نگاه رهبر انقلاب/ جمعیت ملاک سنجش نیست
  • نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزان درآمل برگزار شد
  • برگزاری نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزی درآمل
  • برگزاری دوره توانمندسازی کنشگران رسانه و فضای مجازی
  • طنز در فضای مجازی با اقتصاد پیوند خورده است
  • نشست کمیته فضای مجازی و فرهنگی کنگره شهدای استان فارس برگزار شد
  • حمله ایران به اسرائیل هنوز در کانون توجه کاربران مجازی/ آیا اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای ایران حمله می‌کند؟ / سود مرحله سوم سهام عدالت کی واریز می‌شود؟ / سیل دوبی و واقعیت‌هایی که سانسور شد/ داغ شدن عنوان جدول لیگ برتر در فضای مجازی