Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس بسیج  طلاب و روحانیون خبرگزاری بسیج، حجت الاسلام حسین صافدل، دبیر هیئت اندیشه ورز دین، سلامت و سبک زندگی حوزه علمیه خراسان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد از برگزاری دومین دوره تربیت پژوهشگر دین و سلامت در ماه مبارک رمضان خبر داد.

دبیر هیئت اندیشه ورز دین، سلامت و سبک زندگی حوزه علمیه خراسان با بیان این که این هیئت از آبان 97 فعالیت خود را آغاز نموده و تا کنون 8 نشست و 53 جلسه تخصصی در موضوعات فقه پزشکی، فرآورده های حلال و طب اسلامی برگزار کرده است، افزود: تاکنون 25 نفر از طلاب و پژوهشگران فعال موفق به اخذ گواهی آموزشی نخستین دوره تربیت پژوهشگر سلامت و سبک زندگی شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن اشاره به برگزاری دومین دوره تربیت پژوهشگر دین و سلامت گفت: موسسه علمی پژوهشی الهادی(ع) با همکاری هیئت اندیشه ورز دین، سلامت و سبک زندگی معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان، در راستای معرفت افزایی و تبیین افق های علمی در مسائل مستحدثه حوزه سلامت، اقدام به برگزاری دومین دوره تربیت پژوهشگر در این حوزه نموده است.

حجت الاسلام صافدل با بیان این که این دوره در قالب 24 نشست تخصصی و با تبیین موضوعات مستحدثه فقه پزشکی، از دوشنبه 16 اردیبهشت تا 13 خرداد98 در شب های ماه مبارک رمضان از ساعت 22 الی 24 در موسسه علمی پژوهشی الهادی(ع) برگزار می شود، عنوان کرد: طبق سنوات گذشته از ساعت 22 مراسم دعا و سخنرانی و از ساعت 23 نشست های علمی برگزار می شود.

دبیر هیئت اندیشه ورز دین، سلامت و سبک زندگی حوزه علمیه خراسان ادامه داد: در این دوره حجت الاسلام والمسلمین شیخ محمد عندلیب همدانی از 16 تا 22 اردیبهشت به مدت 9 جلسه با موضوع «تطبیق قاعده لاحرج در فقه پزشکی»، حجت الاسلام والمسلمین شیخ محمد قاینی از 25 اردیبهشت تا 1 خرداد ماه به مدت 8 جلسه با موضوع «تطبیقات قاعده الزام در فقه پزشکی» و حجت الاسلام والمسلمین شیخ حسین شوپایی از 7 الی 13 خرداد به مدت 7 جلسه با موضوع «جراحی زیبایی از منظر فقه» به بحث و تبادل نظر می پردازند.

وی در ادامه «ارائه گواهینامه شرکت در دوره»، «حمایت از مقالات علمی مرتبط با موضوعات فوق جهت انتشار در فصلنامه تخصصی» و همچنین «مشاوره موضوعات کاربردی پایان نامه سطح 3 و 4 در موضوعات مرتبط با فقه پزشکی» را از جمله مزایای شرکت در دومین دوره تربیت پژوهشگر در حوزه دین، سلامت و سبک زندگی عنوان کرد.

شایان ذکر است؛ علاقمندان می توانند جهت ثبت نام و حضور در دوره از طریق لینک ثبت نام دوره در سایت حوزه علمیه خراسان به نشانی http://www.hozehkh.com اقدام و یا مشخصات خود را به سامانه پیامک 100013971397 ارسال کنند؛ مکان برپایی این دوره نیز موسسه علمی پژوهشی الهادی(ع) واقع در مشهد، خیابان آیت الله بهجت، بهجت 8.1، پلاک 415می باشد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۱۴۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند

 مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در اختتامیه این همایش اظهار کرد: کاربرد هوش مصنوعی به منظور هوشمندسازی خدمات از اولویت های سالجاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.

مصطفی صالحی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری با این مضمون که باید به‌گونه‌ای عمل کنیم تا ایران جزو ۱۰ کشور برتر هوش در دنیا قرار گیرد، گفت: همگام با پیشرفت سریع فناوری‌های دیجیتالی، با پیدایش تحول‌های جدید در این زمینه و ظهور هوش مصنوعی در کاربردهای واقعی، انقلابی در فناوری اطلاعات رخ داده است، به طوری که بسیاری از کارها در جهان امروز، با بکارگیری ابزارها و روش‌های هوشمند انجام می‌شود.

وی افزود: طی سالهای گذشته بسیاری از دانشگاه های کشور گام های کوچک یا بزرگی به سمت هوشمندسازی برداشته اند و تلاش می شود با گسترش این اقدامات، بهبود سطح کمی و کیفی ارائه خدمات به دانشجویان احساس شود.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم بیان کرد: در این راستا، پروژه های هدفگذاری شده در سالجاری با تمرکز بر بکارگیری ابزارهای هوش مصنوعی در حوزه مشاوره و سلامت شامل دستیار هوشمند (ربات گفتگو محور) مشاوره، اعتبارسنجی و تحلیل داده‌های کارنامه های جسم و روان به منظور سنجش ریسک روانی، جسمی و تحصیلی دانشجویان و پیش بینی رفتارهای پر خطرشان است.

مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان نیز در این مراسم ضمن قدردانی از تمامی دست اندرکاران برگزاری این همایش سه روزه، اظهار کرد: چالش های فراروی مراکز را با همکاری و همفکری یکدیگر باید برطرف کنیم و همه دانشگاهها مکمل همدیگر باشیم.

 ابراهیم نعیمی تصریح کرد: همه دانشگاه‌ها باید شورای سلامت و سبک زندگی را تشکیل داده و جریان سلامت در حوزه دانشجویی را پویا نگه دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند
  • دوره آموزشی «حسنه ماندگار» برای ۱۵۰ نفر خادمیار مرکزی برگزار شد
  • رقابت علمی داوطلبان آزمون سراسری ۱۴۰۳ حوزه امتحانی کیش
  • گشایش نخستین دوره المپیاد فرهنگی، ورزشی و علمی شهید عجمیان + فیلم
  • برگزاری کنکور در ۱۹۱۳ حوزه و در بیش از ۴۰۰ شهرستان
  • خالی ماندن ظرفیت رشته‌های جراحی قلب و عروق نگران کننده است
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • رأی‌گیری در حوزه انتخابیه کرمانشاه، به‌صورت الکترونیکی برگزار می‌شود
  • تربیت کنشگر حوزه جمیعت در استان مرکزی
  • مشهد میزبان طرح ملی «زندگی و بالندگی»