Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@03:08:36 GMT

پژوهش‌های فرهنگی به دیپلماسی کشور کمک می‌کند

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۱۷۱۹۷

پژوهش‌های فرهنگی به دیپلماسی کشور کمک می‌کند

تهران- ایرنا- مدیرعامل بنیاد مطالعات قفقاز گفت: پژوهش‌های فرهنگی در سطح منطقه، علاوه بر دستاوردهای دانشگاهی یاری‌رسان دیپلماسی کشور است.

دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران امروز (چهارشنبه) میزبان همایش بین المللی دوروزه پیوندهای فکری و فرهنگی ایران با آسیای میانه و قفقاز با حضور اندیشمندانی از کشورهای منطقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سید مهدی حسینی تقی‌آباد به خبرنگار ایرنا گفت: کشورهای آسیای مرکزی و قفقاز «سیاست همسایگی جمهوری اسلامی ایران»، جایگاه ویژه‌ای دارند؛ به‌ویژه از آن‌رو که این کشورها از پیوندهای تاریخی و فرهنگی اصیلی با ایران برخوردار هستند.
«چند دهه سیاست روسی‌سازی تزاری در قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم و سیاست‌های اسلام‌زدایانه و ایران‌ستیزانه شوروی در قرن بیستم نیز نتوانست این پیوندهای را بگسلاند».
عضو کمیته علمی همایش دوروزه پیوندهای فکری و فرهنگی ایران با آسیای میانه و قفقاز با اشاره به اینکه 14 سال از تاسیس مرکز مطالعات اوراسیای مرکزی و رشته تاریخ آسیای مرکزی و قفقاز در دانشگاه تهران می‌گذرد، ابراز امیدواری کرد همایش‌های بین‌المللی در این سطح، نه ‌تنها موجب افزایش دستاوردهای دانشگاهی شود، بلکه یاریگر دستگاه دیپلماسی کشور به‌ویژه در موقعیت کنونی باشد.
همایش پیوندهای فکری و فرهنگی ایران با آسیای میانه و قفقاز به همت پژوهشکده تاریخ اسلام و دانشگاه تهران برگزار می‌شود. انستیتو ایران‌شناسی اتریش، دانشگاه ایلیای گرجستان و چند مرکز آموزش عالی بین‌المللی نیز در برگزاری این همایش مشارکت دارند.
روز نخست همایش در دانشگاه تهران و روز دوم در پژوهشکده تاریخ اسلام برگزار خواهد شد. در حاشیه این همایش، آیین بزرگداشت پروفسور گریگول برادزه، ایران‌شناس گرجستانی هم برگزار خواهد شد.
در این همایش بین‌المللی، علاوه بر سخنرانان مهمان، 42 نفر از پژوهشگران ایرانی و غیرایرانی، پژوهش‌های تخصصی خود را در قالب سخنرانی ارائه خواهند کرد.
فراهنگ**9163**9157

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي ايران قفقاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۱۷۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ از ۱۸: این بخش از والیبال آسیا در تصرف ایران

به گزارش "ورزش سه"، اسامی کاندیدهای ایرانی پیشنهادی برای کسب کرسی های بین المللی در منطقه آسیای مرکزی دی‌ماه ۱۴۰۲ از سوی دکتر مرادی سرپرست وقت فدراسیون والیبال به دبیرخانه کاوا ارسال شد. پس از آن سید میلاد تقوی رپیس فدراسیون والیبال ایران هفته گذشته در ادامه جلسات بین‌المللی خود، جلسه‌ای آنلاین با محمد لطیف رئیس منطقه آسیای مرکزی برگزار کرد و در این جلسه طرفین در خصوص افزایش تعاملات بین فدراسیون‌های عضو و همچنین بهره‌برداری بیشتر از دانش و تخصص والیبال ایران در راستای پیشرفت سطح والیبال منطقه آسیای مرکزی به عنوان پرجمعیت‌ترین، بزرگترین و فعال‌ترین منطقه فدراسیون جهانی به بحث و گفتگو پرداختند و میلاد تقوی خواستار افزایش سهم کرسی‌های ایران در کمیسیون‌های کاوا و معرفی تعداد بیشتری از افراد برای تصاحب این جایگاه‌ها شد.

بر این اساس نشست شورای آسیای مرکزی با حضور روسای فدراسیون‌های عضو و اعضای هیات رئیسه از جمله سید میلاد تقوی به عنوان رپیس فدراسیون والیبال ایران و دکتر محمدرضا داورزنی نایب رئیس اول منطقه آسیای مرکزی برگزار و اسامی اعضای کمیسیون‌ها و کمیته‌های مختلف منطقه آسیای مرکزی اعلام شد و با تصویب تمامی اعضا سهم والیبال ایران از 10 کرسی به ۱۸ کرسی افزایش یافت.

بر این اساس در کمیسیون مسابقات ورزشی مریم حسابی به عنوان رئیس کمیته و مسعود یزدان پناه و مرتضی افجه‌ای به عنوان اعضا انتخاب و معرفی شدند.

محمد شاهمیری به عنوان عضو کمیسیون داوری، مهدی اسلامی به عنوان عضو کمیسیون مالی، دکتر کتایون عرب‌زاده و دکتر محمد دیوسالار به عنوان اعضای اعضای کمیسیون استیناف منطقه آسیای مرکزی معرفی شدند.

همچنین جواد مهرگان رئیس کمیسیون توسعه و آموزش و علی فتاحی به عنوان یکی از اعضای این کمیسیون و دکتر امیرحسین منظمی به عنوان رئیس کمیسیون فنی و مربیان شد و محمود افشاردوست و مصطفی کارخانه به عنوان اعضای این کمیسیون و زهرا نژادعلی، مریم حسابی و مرتضی افجه‌ای به عنوان اعضای کمیسیون بازاریابی و ارتباطات انتخاب و معرفی شدند.

در کمیسیون پزشکی نیز دکتر مهدی ابارشی به عنوان عضو این کمیته انتخاب شد و در کمیسیون والیبال ساحلی، چمن و برف، حسن بازدرهوا و امیرحسین صادقی از اعضای ایرانی انتخاب شده هستند.

بر این اساس سهم والیبال ایران به عنوان قدرت اول والیبال منطقه آسیای مرکزی همچنان بیشتر از دیگر کشور هاست و کسب این کرسی‌ها به عنوان یک کرسی بین المللی در والیبال دنیا می‌تواند حضور ایرانیان بیشتری را در موقعیت‌های مختلف بیش از پیش افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • حمله گازانبری طالبان به تعهدات آبی با ایران
  • تهران و قم میزبان همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • حمله گازانبری امارت طالبان به تعهدات آبی با ایران
  • حمله گازانبری امارت به تعهدات آبی با ایران ؛ همسایه‌آزاری تمامی ندارد
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است
  • ۱۰ از ۱۸: این بخش از والیبال آسیا در تصرف ایران
  • ۱۸ کرسی آسیای مرکزی به والیبال ایران رسید
  • آیا جان توافق ایران و عربستان با ابتکار چین در خطر است؟/ پکن از ترس تحریم های ثانویه فروش نفت از تهران را کاهش خواهد داد/ دیپلماسی تلفنی چین میان ایران و آمریکا موفق بود
  • ۱۸ کرسی آسیای مرکزی به نام والیبال ایران
  • حسینی: دولت سیزدهم به تقابل میدان و دیپلماسی اعتقادی ندارد