Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا در کرمانشاه، دکتر عباس مهروان عضو هیأت علمی گروه معماری دانشگاه رازی و دبیر علمی لیگ معماران جوان ایران، در این نشست، اظهار داشت: امروزه مشکلات عدیده‌ای از جمله تنزل کیفیت زندگی، از بین رفتن منابع طبیعی و محیط زیست و نابودی حیات جانوری و گیاهی در زندگی بشر پیش آمده که برخاسته از شیوه زندگی بشر است و ویژگی فضاهای ساخته شده دست بشر در این خصوص سهم بسزایی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر مهروان در ادامه از برگزاری مسابقه لیگ معماران جوان ایران به میزبانی دانشگاه رازی خبر داد و اظهار داشت: این مسابقات با شرکت دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته معماری از سراسر کشور به صورت تیمی برگزار می‌شود.

او ایجاد زمینه مناسب جهت مشارکت معماران جوان زیر ۴۰ سال در قالب فعالیت تیمی معماران دارای خلاقیت و دغدغه‌مند، ایجاد پویایی و چابک‌سازی در میان معماران جوان، تاثیر مثبت بر کیفیت فضای شهری و معماری از طریق ارائه الگوهای بنیادین معماری را از اهداف برگزاری لیگ معماران جوان ایران برشمرد و افزود: این مسابقه فرصتی برای عینیت بخشیدن به تصورات معماران جوان دارای خلاقیت است و در انتها تیمی از نخبگان را خواهیم داشت تا بازوی اجرایی و مدیریتی در استان باشند.

دکتر مهروان توسعه گردشگری معماری در شهر و استان کرمانشاه و توسعه اقتصادی شهر و استان را از دیگراهداف برگزاری لیگ معماران جوان ایران برشمرد و گفت: این مسابقه موضوع محور نیست بلکه مسأله محور است و شرکت کنندگان بعد از ارائه و تایید پروپوزال، موضوع خود را که در واقع برگرفته از دغدغه بشری است در مقیاس محلی ارائه و پاسخ می‌دهند.

دکتر مهروان در خصوص جوایز لیگ معماران جوان گفت: جایزه تیم اول، ۷۰ میلیون تومان، اجرای پروژه، لوح و تندیس، جایزه تیم دوم ۵ میلیون تومان، لوح و تندیس و جایزه تیم سوم تندیس و لوح است.

او بیان کرد: محدودیتی برای شرکت در این مسابقات نیست و دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته معماری از هر استان و دانشگاهی می‌توانند در این لیگ شرکت کنند.

در ادامه مهندس سید محمد بلادی‌نژاد دبیر اجرایی لیگ معماران جوان ایران اظهار داشت: مسابقات به صورت تیمی با ترکیب هر تیم حداقل سه نفره، برگزار می‌شود.

او بیان کرد: یکی از اهداف این مسابقات، تعقیب معماری نوینی است که فرهنگ و هنر را با تکنولوژی نوین در هم آمیزد، لیگ معماران جوان ایران قرار است ارزش افزوده و کیفیت ایجاد کند و این مسابقه در قالب باشگاه معماران جوان ایران به عینیت خواهد رسید.

مهندس بلادی‌نژاد در خصوص زمان برنامه‌های لیگ معماران جوان ایران اظهار داشت: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ دبیرخانه لیگ معماران جوان ایران با حضور مسئولان در دانشگاه رازی افتتاح خواهد شد. شروع تبلیغات مسابقه در سطح ملی از ۲۶ اردیبهشت خواهد بود و مسابقات به صورت رسمی از دوم خرداد شروع می‌شود، از ۲ خرداد تا ۲۷ تیر زمان مرحله اول آثار و زمان ارسال آثار نهایی تا دوم شهریور است.

مهندس بلادی‌نژاد گفت: شرکت کنندگان تا آبان ماه برای اجرای آثار در سایت مورد نظر با کیفیت مناسب فرصت دارند، مرحله دوم مسابقه نیز از اواسط آذر شروع می‌شود.

او بیان کرد: علاقه‌مندان برای شرکت در لیگ معماران جوان ایران به آدرس اینترنتی Liyacompetetion.ir  مراجعه کنند. در مرحله داوری بین‌المللی آثار، ۲۰ اثر به خارج از کشور ارسال می‌شود و تیم داوران به سرپرستی خواهران حریری داوری این آثار را بر عهده خواهند داشت.

در ادامه، سید محمد سجاد کزازی عضو شورای سیاست گذاری لیگ معماران جوان ایران به ارائه توضیحاتی در خصوص باشگاه معماران جوان ایران پرداخت و افزود: از برترین‌های لیگ معماران جوان ایران در قالب باشگاه معماران جوان استفاده خواهد شد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کنفرانس خبری دانشگاه رازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۱۷۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود

سید عزت‌الله ضرغامی امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در دیدار با لیلا بنت احمد بن عواد النجار وزیر توسعه اجتماعی عمان که در محل دفتر وزیر میراث‌فرهنگی برگزار شد، با اشاره به اهمیت تقویت روابط فرهنگی، اجتماعی و سیاسی بین دو کشور ایران و عمان، اظهار کرد: شما یک وزیر زن هستند. از این که یک خانم مسلمان مسئولیتی بزرگ دارد، برای جامعه اسلامی بسیار حائز اهمیت است و من از این بابت بسیار خوشحال هستم.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، افزود: همکاری بین دانشگاهی بین ایران و عمان می‌تواند تقویت شود. با توجه به وجود دانشگاه الزهرا در عمان و نیز دانشگاهی به همین نام در ایران می‌توان راهکار‌های تقویت همکاری‌های دانشگاهی را بررسی کرد چرا که تبلیغات جهانی برخی از رسانه‌های مختلف منفی است و این گونه وانمود می‌کنند که حجاب مانع کسب علم است. اما این اقدامات مدیریتی توسط خانم‌ها می‌تواند باعث شود تا این تبلیغات منفی خنثی شود.

گردشگری مسئولیت اجتماعی ماست

او سپس به حوزه گردشگری اشاره کرد و ادامه داد: ما حدود ۳۰ حوزه گردشگری داریم که عمانی‌ها از گردشگری سلامت استقبال کردند و ۳۰ درصد گردشگران عمانی که به ایران سفر می‌کنند گردشگران سلامت هستند.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد: سیاست دولت آقای دکتر رئیسی بر این است که گردشگران ایرانی نیز به عمان سفر کنند و روابط گردشگری دو کشور تقویت شود. سیاست ایران این است که عمان را در حوزه گردشگری در اولویت قرار بدهیم.

او در ادامه صحبت‌های خود به سابقه تاریخی و تمدنی ایران اشاره کرد و افزود: ما با عمان اشتراکات زیادی داریم. تمایل داریم روابط بین ملت‌ها تقویت شود و شما به‌عنوان وزیر توسعه اجتماعی عمان می‌توانید نقش مهمی در تقویت و ارتباط این روابط اجتماعی ایفا کنید.

گردشگری دریایی ایران و عمان تقویت می‌شود

ضرغامی سپس به مرز دریایی ایران و عمان اشاره کرد و افزود: گردشگری دریایی یکی از ظرفیت‌های مهم بین ایران و عمان در حوزه توسعه گردشگری است. با این حال متأسفانه گردشگری دریایی ایران و عمان در وضعیت خوبی قرار ندارد. اگر گردشگری دریایی تقویت شود به طور حتم باعث تحکیم و تقویت روابط اجتماعی بین دو کشور خواهد شد.

همکاری در حوزه میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سپس به اهمیت مشارکت دو کشور در حوزه مرمت آثار تاریخی اشاره کرد و افزود: آمادگی داریم در پروژه‌های مرمتی در عمان مشارکت داشته باشیم.

ضرغامی افزود: صنایع‌دستی ایران جایگاه اول را در سطح جهان دارد و در ۳۰۰ رشته صنایع‌دستی فعال هستیم. در این باره نیز آماده همکاری با عمان هستیم و امید داریم مسئولان عمانی درباره حضور هنرمندان صنایع‌دستی و برگزاری نمایشگاه‌ها همکاری کنند.

او در بخش دیگری از صحبت‌های خود به اهمیت حضور بانوان در دستگاه‌های مختلف به عنوان مشاور و مدیر اشاره کرد و افزود: بانوان ما در دستگاه‌های مختلف در سطوح مدیریتی مختلف حضور دارند. این که یک مشاور امور بانوان مسائل مرتبط با زنان را به طور ویژه ارتقا دهد، اهمیت دارد.

پیشنهاد برپایی نمایشگاه‌های مشترک صنایع‌دستی

لیلا بنت احمد بن عواد النجار وزیر توسعه اجتماعی عمان نیز در این نشست با ابراز خرسندی از توسعه گردشگری بین ایران و عمان، گفت: یک کنفرانس به زودی قرار است در حوزه تخصصی گردشگری با حضور وزیر گردشگری عمان برگزار شود و از شما نیز برای حضور در این کنفرانس دعوت می‌کنیم.

او به حوزه صنایع دستی و اهمیت همکاری‌ها در این حوزه نیز اشاره کرد و گفت: در حوزه صنایع‌دستی نیز ۹۰ درصد فعالان صنایع دستی در عمان را بانوان تشکیل می‌دهند. در این باره آماده و علاقه‌مندی برای همکاری در حوزه صنایع‌دستی هستیم. از این رو پیشنهاد می‌دهیم نمایشگاه‌های مشترک برای فروش صنایع‌دستی برپا کنیم.

این مسئول عمانی در ادامه به حضور بانوان در دستگاه‌های مختلف به عنوان مشاور اشاره کرد و افزود: در ایران دستگاه‌های مختلف از بانوان به عنوان مشاور استفاده می‌کنند و نیز مشاور امور خانواده و بانوان دارند و این بسیار کار ارزشمندی است.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری میراث و گردشگری

دیگر خبرها

  • فرودگاه کرمانشاه تعطیل نیست
  • تحقق مدیریت هماهنگ شهری در شرکت توسعه شهرداری اصفهان/ شوراها مصداق بارز مردم سالاری است
  • سبدی از اقدامات فنی، فرهنگی، زیرساختی، عمرانی و برقی در مجتمع گردشگری صفه
  • برگزاری نشست هم اندیشی مدیران مراکز مشاوره استان
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • تاثیر مثبت انتخاب فرد اصلح در دور دوم انتخابات بر آبادانی شهرستان
  • گام بلند استارتاپ «طرح تو طرح» برای نوآوری دیجیتال در معماری
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳