Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم نرخ اشتغال فارغ التحصیلان سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری را براساس پایش ۸۰ دانشگاه اعلام کرد. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت علوم، محمد سعید سیف مدیر کل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم در چهارمین نشست مدیران ارتباط با صنعت دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور اظهار کرد: گسترش دوره‌های فرصت‌های مطالعاتی اعضای هیئت علمی در جامعه و صنعت از اولویت‌های وزارت علوم در سال جاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این نشست که در محل پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران برگزار شد، سیف مواردی از قبیل: ساماندهی و برگزاری مناسب دوره‌های کارآموزی، توسعه و ساماندهی دوره‌های مهارت آموزی در دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و همچنین ساختار‌های شغلی و کاریابی تخصصی در دانشگاه‌ها را از دیگر اولویت‌های اجرایی وزارت علوم در جهت کارآموزی و اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در سال جاری بر شمرد.

توسعه فرصت‌های مطالعاتی اعضای هیئت علمی در جامعه و صنعت
وی با بیان اینکه هماهنگی و توسعه فرصت‌های مطالعاتی اعضای هیئت علمی در جامعه و صنعت به منظور هم راستایی فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی با نیاز‌های کشور انجام می‌شود، گفت: در این راستا تاکنون دانشگاه‌های کشور با وزارت‌خانه‌های دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، نیرو، نفت، صنعت، معدن و تجارت و همچنین با سازمان حفاظت محیط زیست تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا کرده‌اند.

سیف همچنین به امضای تفاهم‌نامه همکاری با وزارت نفت و انعقاد کلان پروژه‌ها در حوزه ازدیاد برداشت (۹ کلان پروژه با ۹ دانشگاه)، در حوزه پایین دست صنعت نفت (۱۲ کلان پروژه با ۱۲ پژوهشگاه) و در حوزه اکتشاف (۵ کلان پروژه با ۵ دانشگاه کشور) اشاره کرد.

اجرای پروژه‌های علمی بزرگ زیست محیطی
وی ادامه داد: تفاهم‌نامه همکاری با وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح و انعقاد بیش از ۲۰۰۰ پروژه مشترک و حمایت تا سقف ۵۰ درصد و تشکیل کنسرسیوم دانشگاه‌ها به منظور اجرای پروژه‌های علمی بزرگ زیست محیطی با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، همکاری در راه‌اندازی شبکه جامع پایش آلودگی کشور و استفاده از آزمایشگاه‌های «شاعا» با مشارکت سازمان حفاظت محیط زیست از جمله همکاری‌های دانشگاه‌ها با وزارتخانه‌ها و سازمان‌های دیگر است.

اجرای موفقیت‌آمیز دوره‌های مهارت‌افزایی در دانشگاه‌ها
وی همچنین به اجرای موفقیت‌آمیز دوره‌های مهارت‌افزایی در دانشگاه‌ها و مرکز پژوهشی کشور اشاره کرد و گفت: در خصوص اجرایی‌سازی این دوره‌ها، تفاهم‌نامه همکاری بین معاونت پژوهشی وزارت علوم و سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور منعقد شده و دانشگاه‌ها می‌توانند در جهت ساماندهی و توسعه این دوره‌ها، آسیب‌شناسی، برنامه‌ریزی جهت ارتقای کمی و کیفی دوره‌ها و همچنین دوره‌های مهارت آموزی خاص مورد نیاز، با سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور و همچنین سایر ادارات و سازمان‌ها و استانداری‌ها، همکاری و مکاتبات بیشتری داشته باشند.

اعلام نرخ اشتغال فارغ التحصیلان در سال ۹۷
وی با تشکر از دانشگاه‌ها در خصوص رصد اشتغال فارغ‌التحصیلان شأن و تکمیل فرم‌های سامانه مپفا که به همین منظور طراحی شده است، گفت: در سال ۹۷ بیش از ۸۰ دانشگاه در پایش نرخ اشتغال فارغ التحصیلان خود با ما همکاری کردند و بر این اساس ۸۲.۱۲ فارغ‌التحصیلان دوره‌های دکتری، ۵۱.۹۱ فارغ‌التحصیلان دوره‌های کارشناسی ارشد و ۴۹.۹ فارغ‌التحصیلان دوره‌های کارشناسی این دانشگاه‌ها اشتغال داشتند.

ابلاغ آئین نامه سازوکار قرارداد‌های تحقیقاتی
مدیر کل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم افزود: به منظور ساماندهی، استاندارد سازی، قاعده‌مندسازی و پشتیبانی از تعاملات ارتباطات بین دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور و دستگاه‌های اجرایی و ارتقای کیفیت اجرای قراردادها، وزارت علوم آئین‌نامه‌ای به دانشگاه‌ها ابلاغ کرده و سازوکار و الزامات انعقاد قرارداد‌های تحقیقاتی مؤسسات آموزشی، پژوهشی و فناوری را مشخص کرده است و از دانشگاه‌ها انتظار می‌رود بر اساس مفاد این آئین‌نامه در انعقاد قرارداد‌های تحقیقاتی عمل کنند.

سیف با اشاره به نام گذاری امسال با عنوان سال رونق تولید گفت: در راستای عمل به عنوان این سال که از طرف مقام معظم رهبری نام‌گذاری شده است، می‌توان دبیرخانه‌ای در دانشگاه اصلی و بزرگ هر استان راه‌اندازی کرد تا با جمع‌آوری طرح‌های مفید در هر استان، در رونق تولید استان‌ها مؤثر بود، البته لازمه انجام این کار ایجاد ساختاری قوی برای نحوه همکاری دانشگاه‌ها با سایر مراکز اجرایی استان‌ها از جمله استانداری‌ها ست که انشا الله امیدواریم در سال جاری این ساختار ایجاد شود.

همچنین در این نشست مدیران ارتباط با صنعت وزارتخانه‌ها و سازمان‌های مختلف در خصوص اقدامات و تجربیات خود در راستای گسترش ارتباط صنعت و دانشگاه گزارش‌هایی ارائه کردند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۱۹۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری باهدف ایجاد فضای رقابتی برای تعالی بنگاه‌ها و سازمان‌های حوزه گردشگری، تشویق بنگاه‌ها برای شناخت نقاط قوت و زمینه‌های قابل‌بهبود و اجرای پروژه‌های بهبود، ایجاد فضای مثبت، توأم با خلاقیت و نوآوری و تبادل تجربیات موفق بنگاه‌های گردشگری، ارج‌نهادن به کارکنان سازمان‌های متعالی و بهره‌ور صنعت گردشگری و به‌رسمیت‌شناختن بهترین سازمان‌ها اعم از خصوصی، دولتی یا غیرانتفاعی در زمینه گردشگری است، تابستان امسال برگزار می‌شود.

برگزاری جایزه ملی تعالی گردشگری با بهره‌گیری از مدل‌های علمی روز دنیا، خطوط راهنمایی برای سازمان‌های گردشگری ایجاد می‌کند تا پیشرفت‌ها و عملکرد خود را در زمینه کیفیت و سرآمدی سازمانی اندازه‌گیری کند.

جایزه ملی تعالی صنعت گردشگری بر مبنای ارزیابی خبرگان صنعت گردشگری و اساتید دانشکده علوم گردشگری دانشگاه علم و فرهنگ، به بنگاه‌ها و نهادهایی اعطا می‌شود که در کسب نتایج مطلوب در صنعت گردشگری توانمند هستند. کلیه بنگاه‌ها و شرکت‌های فعال در صنعت گردشگری در بخش‌های مختلف اعم از اقامت، حمل‌ونقل، تفریح و سرگرمی، آژانس‌های مسافرتی، رستوران و خدمات غذایی و… می‌توانند متقاضی جایزه ملی تعالی صنعت گردشگری باشند.

همچنین اطلاعات کامل برگزاری سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری متعاقباً اعلام می‌شود.

کد خبر 6090092 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • انتخاب وزارت علوم به میزبانی بخش دانشگاهی سی و دومین دوره نمایشگاه قرآن
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از داده های فضایی
  • سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور