Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ دکتر علی صفری شهردار قزوین و رئیس شورای سیاستگذاری دومین دوره جشنواره ملی عکس دارالسلطنه افزود: اصلی‌ترین هدف از تداوم جشنواره ملی عکس دارالسلطنه قزوین و برگزاری نخستین ماراتن عکاسی کشور در اردیبهشت ماه سال جاری، معرفی ظرفیت‌های گردشگری این شهر به ویژه بافت تاریخی، در سطوح ملی و بین‌المللی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: با توجه به سابقه تاریخی و هویت با ارزش شهر مینودری، جاذبه‌های گردشگری قابل توجهی در دل آن وجود دارد که ارتباط بین آنها، محور گردشگری تاریخی- فرهنگی را شکل داده است.

شهردار قزوین عنوان کرد: تمام برنامه‌های ملی در مجموعه مدیریت شهری قزوین با هدف ثبت جذابیت‌های این شهر در اذهان اقشار مختلف گردشگران، حفظ و نگهداری اصالت کالبدی و فرهنگی این شهر، تشویق شهروندان به بازآفرینی شهری و مشارکت اجتماعی در اداره امور شهری و رونق گردشگری برگزار می‌شود.

صفری ادامه داد: با توجه به استقبال مناسب عکاسان از برگزاری اولین دوره جشنواره ملی عکس دارالسلطنه قزوین و ثبت مستند فاخر تصویری از محدوده دولتخانه و سبزه‌میدان به عنوان اولین محور، این رویداد هنری با نگاهی تازه و در سایر بخش‌ها و محورهای شهر قزوین مدنظر قرار گرفته است.

این مقام مسئول با بیان این‌که با برگزاری نخستین ماراتن عکاسی ایران در طول مسیر گردشگری فرهنگی- تاریخی، تعداد قابل توجهی عکاس به عنوان گردشگر هنری وارد قزوین خواهند شد، گفت: این امر سبب ایجاد شور و نشاط اجتماعی در روزهای برگزاری جشنواره در محور گردشگری و شهر و ثبت تعداد قابل توجهی تصاویر مستند اجتماعی و معماری از این محور خواهد شد.

صفری اضافه کرد: برند‌سازی و ثبت محور گردشگری در قالب مسیر جذاب پیاده‌روی در اذهان شهروندان و گردشگران و معرفی دیگر ظرفیت های این محور به مخاطبان حوزه گردشگری با استفاده از ظرفیت عکاسان به عنوان مبلغان هنری کشور است.

رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره ملی عکس دارالسلطنه اظهار امیدواری کرد: با برگزاری شایسته دومین دوره این جشنواره و نخستین ماراتن عکاسی کشور و معرفی پتانسیل‌های متعدد این شهر از دریچه دوربین عکاسان در سطوح ملی و بین‌المللی و از طریق فضای مجازی، شاهد حضور گردشگران تخصصی بیشتری در آینده‌ نه چندان دور در قزوین باشیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استفاده از ظرفیت ایران شور و نشاط گردشگری معماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۲۱۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غذاهای محلی ریشه در آداب‌و رسوم جامعه دارد

ایسنا/خراسان رضوی رئیس گروه، آموزش، بازاریابی و توسعه گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی گفت: غذاهای محلی ریشه در فرهنگ و آداب و رسوم جامعه دارد.

علی اکبر احمدزاده ۱۲ اردیبهشت‌ماه در جشنواره غذاهای سنتی و آش انغوزه شهرستان چناران اظهار کرد: طی سال‌های اخیر جشنواره‌های متعدد غذای بومی، محلی در شهرستان‌های خراسان رضوی با مشارکت مردم برگزار شده است.

وی عنوان کرد: با برگزاری این نوع جشنواره‌ها با توجه به پتانسیل و جاذبه‌های متنوعی که در اکثر روستاهای خراسان رضوی وجود دارد می‌توان در جهت توسعه و جذب گردشگر و در نهایت اشتغال پایدار در روستاها اقدام کرد.

رئیس گروه، آموزش، بازاریابی و توسعه گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی بیان کرد: غذاهای محلی ریشه در فرهنگ و آداب و رسوم جامعه دارد و ریشه‌های مردم‌شناسی در این زمینه به روشنی خودنمایی می‌کند.

وی با اشاره به اینکه طبخ و پخت غذاهای مختص هر روستا باید به گردشگران معرفی شود، خاطرنشان کرد: رسالت ما این است که با حفظ ارزش‌ها و سنت‌ها از آیین و رسوم دیرپای این سرزمین، محافظت کنیم.

فرماندار شهرستان چناران در ادامه هدف از برگزاری جشنواره غذاهای بومی‌محلی را توسعه گردشگری و اشتغال‌زایی و جذب گردشگر عنوان کرد.

محسن مه آبادی اظهار کرد: با برگزاری این جشنواره ضمن توسعه صنعت گردشگری در مشارکت دادن خانواده‌ها در بحث گردشگری تلاش می‌شود.

وی گفت: با توجه به قرارگیری این روستا در دامنه کوه‌های هزار مسجد در فصل بهار گیاهان دارویی زیادی رشد می‌کنند که یکی از آنها کمای انغوزه است و مردم محلی با استفاده از کمای انغوزه که خواص فراوانی دارد آش درست می‌کنند.

 فرماندار شهرستان چناران اضافه کرد: چون شهرستان چناران از ظرفیت‌های ویژه‌ای برای توسعه گردشگری غذا با رویکرد گردشگری خانواده محور برخوردار است قطعاً برگزاری این برنامه‌ها نقش مهمی در توسعه گردشگری خانواده‌ محور خواهد داشت.

مسئول میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چناران در ادامه گفت: شهرستان چناران با توجه به نزدیکی که به مشهد مقدس دارد محل تردد بیش از ۱۲ میلیون مسافر در سال است.

 محمد طاهریان مقدم، افزود: با برگزاری این جشنواره‌ها می‌توان با جذب و ایستایی مسافر نقاط و ظرفیت‌های شهرستان را به گردشگران معرفی کرد و در مسیر شعار سال حرکت کرد.

مسئول میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چناران گفت: در حال حاضر ۱۱ واحد اقامتی در شهرستان آماده پذیرایی از گردشگران و مسافران است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرورت استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای معرفی ظرفیت های گردشگری
  • معرفی قابلیت‌های گردشگری گیلان در جشنواره بهار نارنج
  • برگزاری جشنواره‌‎ گل‌محمدی و آیین گلابگیری در قزوین و بویین‌زهرا
  • برگزاری جشنواره‌‎های گل محمدی و آیین گلابگیری در قزوین
  • برگزاری جشنواره‌‎های گل محمدی و آئین گلابگیری در قزوین
  • معرفی برترین‌های جشنواره نواشهر در قزوین
  • برگزاری جشنواره‌‎ گل محمدی و آیین گلابگیری در قزوین و بویین زهرا
  • معرفی ریسباف محور طرح های سرمایه گذاری گردشگری اصفهان
  • غذاهای محلی ریشه در آداب‌و رسوم جامعه دارد
  • معرفی هیأت داوران جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد