Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@02:42:29 GMT

چه بازی‌های موبایلی در کدام استان‌ها بیشتر طرفدار دارد؟

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۲۱۶۲۵

چه بازی‌های موبایلی در کدام استان‌ها بیشتر طرفدار دارد؟

تهران- ایرنا- کافه‌بازار هر فصل، اطلاعات جالبی از بازیهای مورد توجه کاربران خود منتشر می‌کند، براساس اطلاعات منشتره در آخرین گزارش، یزدی‌ها دنبال به بازی‌های هیجان‌انگیزند و شمالی‌ها بیشتر بازی‌های آموزشی را دنبال می‌کنند.

به گزارش چهارشنبه خبرنگار ایرنا، بر اساس گزارش فصلی‌ کافه‌بازار از کاربرانش که امروز 11 اردیبهشت منتشر شده، 65 درصد کاربران اندرویدی ایران دست‌کم یک بازی روی گوشی موبایل خود دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بازی کردن روی گوشی آن قدری لذت دارد که 65 درصد مردم ایران را وادار به نصب حداقل یک بازی روی گوشی موبایل کرده است. در این گزارش که در مورد میزان استقبال مردم استان‌های مختلف از بازی‌های موجود در کافه‌بازاراست، می‌بینیم 40 میلیون ایرانی چه بازی‌هایی را نصب کرده‌اند.
بازی موبایل از آن سرگرمی‌هایی است که نه سن و سال می‌شناسد، نه نژاد و محل زندگی. گزارش‌ کافه‌بازار که امروز منتشر شده، نشان می‌دهد 65 درصد کاربران حداقل یک بازی از کافه‌بازار دانلود کرده‌اند. 6.5 درصد مردم بیشتر از 10 بازی روی گوشی موبایل خود نصب کرده‌اند.
بر اساس این گزارش 24 میلیون کاربر ایرانی روی گوشی خود بازی نصب کرده‌اند و در بین همه بازی‌ها، «آمیرزا» با بیشتر از سه میلیون نصب فعال، بیشترین طرفدار را در بین کاربران دارد. طوری که حدود 15 درصد کاربران کافه‌بازاراین بازی را نصب کرده‌اند.

** یزدی‌ها، گیمر‌های بی‌رقیب موبایل
حدود 69.1 درصد کاربران یزدی اپلیکیشن بازار حداقل یک بازی روی گوشی خود نصب کرده‌اند. البته میانگین کشور هم آن‌چنان کم نیست. گزارش‌های کافه‌بازار نشان می‌دهد 65.3 درصد کاربران کافه‌بازارحداقل یک بازی روی گوشی موبایلشان نصب کرده‌اند.
در طرف مقابل، ایلامی‌ها از همه کمتر روی موبایلشان بازی نصب می‌کنند. طوری که کمترین تعداد نصب بازی به این استان تعلق دارد و 62.8 درصد کاربران ایلامی روی موبایل خود حداقل یک بازی نصب کرده‌اند.
گزارش کافه‌بازارنشان می‌دهد 6.5 درصد کاربران کافه‌بازاربیشتر از 10 بازی روی گوشی خود نصب کرده‌اند، این تعداد در استان یزد 8.6 درصد و در ایلام به عنوان کمترین تعداد نصب بازی 5.6 درصد است.
** گیمرهای حرفه‌ای در بوشهر
با اینکه یزدی‌ها از همه بیشتر روی گوشی خود بازی نصب می‌کنند اما گیمر‌های حرفه‌ای که بیشتر از 50 بازی روی موبایلشان نصب کرده‌اند در بوشهر بیشتر از بقیه استان‌ها سر و کله‌شان پیدا می‌شود.
گزارش کافه‌بازارنشان می‌دهد 0.6 درصد کاربران بوشهری بیشتر از 50 بازی روی گوشی موبایل خود نصب کرده‌اند. این رقم در کشور میانگین 0.3 درصد است و از همه کمتر به استان خراسان رضوی مربوط می‌شود که در آن تنها 0.1 درصد کاربران، 50 بازی روی موبایلشان نصب کرده‌اند.

** بازی‌های ایرانی، بازی‌های خارجی
فرقی نمی‌کند بازی ایرانی باشد یا خارجی، به هر صورت گزارش کافه‌بازار نشان می‌دهد حدود 24 میلیون کاربر کافه‌بازار روی گوشی موبایل خود بازی نصب کرده‌اند. از این تعداد شش میلیون نفر تنها به بازی‌های خارجی علاقه دارند و صرفا بازی خارجی روی گوشی خود نصب می‌کنند و شش میلیون نفر دیگر به جز بازی ایرانی سراغ هیچ بازی دیگری نمی‌روند. در این بین 14 میلیون کاربر دیگر که از کافه‌بازار بازی دانلود کرده‌اند، ایرانی یا خارجی بودن بازی‌ها هیچ فرقی برایشان ندارد و هر دو نوع بازی را روی گوشی خود نصب کرده‌اند.

** آمیرزا؛ سلطان بازی‌های موبایلی
بازی ایرانی آمیرزا بیشترین تعداد نصب از کافه‌بازار را به خود اختصاص داده است. گزارش‌های کافه‌بازار نشان می‌دهد این بازی در صدر پرمخاطب‌ترین بازی‌های موجود در کافه‌بازار است و بعد از آن Clash of Clans و Swipe Brick Breaker قرار دارند. بیش از سه میلیون نفر از کاربران کافه‌بازار بازی آمیرزا را روی گوشی خود نصب کرده‌اند.
در توضیحات آن آمده که آمیرزا یک بازی سرگرم‌کننده در سبک کلمات است که شما را به چالشی بزرگ و شیرین دعوت می‌کند. هدف بازی پیدا کردن کلمات مورد نظر از بین حروف به هم ریخته است. در این بین شما باید هوش و ذکاوت خود را در بین بزرگان و میرزا‌های عرصه کلمات محک بزنید و اعتبار خود را افزایش دهید. از میرزا دلاک مشتمالیان گرفته تا میرزا عالم خردمند، همه و همه رقیبان سرسختی برای شما خواهند بود.
این بازی بیش از 800 مرحله متفاوت با ده‌ها شخصیت بامزه ایرانی دارد. گزارش کافه‌بازارنشان می‌دهد حدود 14.9 درصد کاربران کافه‌بازار بازی آمیرزا را روی گوشی خود نصب کرده‌اند. در این بین اصفهانی‌ها علاقه بیشتری به آمیرزا نشان داده‌اند و 18.3 درصد کاربران اصفهانی کافه‌بازار این بازی را نصب کرده اند. در طرف مقابل سیستانی‌ها از همه کمتر از این بازی خوششان می‌آید. چراکه تنها 10.8 درصد کاربران استان سیستان و بلوچستان بازی آمیرزا را دانلود و نصب کرده‌اند.
دهکده خود را بسازید، قبیله تشکیل دهید و با میلیون‌ها بازیکن سراسر جهان بازی کنید و آن‌ها را شکست دهید. گزارش کافه‌بازارنشان می‌دهد بعد از آمیرزا، بازی Clash of Clans بیشترین مخاطب را در بین کاربران کافه‌بازاربه خود اختصاص داده. طوری که حدود 8.9 درصد کاربران این بازی را روی گوشی موبایل خود نصب کرده‌اند. مردم سیستان و بلوچستان بیشترین علاقه را به بازی Clash of Clans نشان داده‌اند. طوری که حدود 13.5 درصد کاربران این استان این بازی را از کافه‌بازار دانلود و نصب کرده‌اند. در طرف مقابل مازندرانی‌ها رابطه خوبی با این بازی ندارند و تنها 7.1 درصد آن‌ها سراغ نصب این بازی رفته‌اند. آمار‌ها نشان می‌دهد بیش از دو میلیون کاربر کافه‌بازار این بازی را دنبال می‌کنند.

**بازی ساده‌ای که معتادت می‌کند
Swipe Brick Breaker را حتما دیده‌اید. حتی اگر آن را نصب هم نکرده باشید، بالاخره در تاکسی، اتوبوس و مترو یک نفر پیدا می‌شود که مشغول شکستن آجر‌ها باشد. اکنون بیش از دو میلیون کاربر کافه‌بازار بازی Swipe Brick Breaker را روی گوشی خود نصب کرده‌اند تا این بازی روی گوشی 7.3 درصد کاربران کل کشور نصب شده و در مقام سوم پرطرفدارترین بازی کافه‌بازار قرار بگیرد.
گزارش کافه‌بازار نشان می‌دهد اردبیلی‌ها بیشترین علاقه را به شکستن آجر دارند. چراکه حدود 13.8 درصد کاربران اردبیلی کافه‌بازاراین بازی را دانلود و نصب کرده‌اند. در طرف مقابل بوشهری‌ها زیاد از این بازی خوششان نیامده و تنها 1.8 درصد کاربران بوشهری سراغ این بازی رفته‌اند.

** یزدی‌ها دنبال هیجان، شمالی‌ها دنبال یاد گرفتن
دسته‌بندی‌های مختلف بازی‌ها در کافه بازار، هر کدام در جذب مردم یک استان موفق بوده‌اند. در این بین نتیجه آمار‌های کافه‌بازار جالب به نظر می‌رسد. طوری که استان‌های شمالی بیشتر از بقیه اهل بازی‌های آموختنی هستند. طوری که طرفدار‌های بازی‌های دسته کلمات و دانستی‌ها از همه بیشتر در استان مازنداران زندگی می‌کنند.
از طرف دیگر مردم گلستان بیشترین اقبال را به بازی‌های آموزشی نشان داده‌اند. گیلانی‌ها حتی موقع بازی کردن هم به ورزش فکر می‌کنند. برای همین بیشترین تعداد نصب بازی‌های دسته ورزشی به استان گیلان اختصاص دارد. گزارش‌های کافه‌بازار نشان می‌دهد یزدی‌ها بیشتر از بقیه اهل هیجان در بازی هستند. طوری که بیشترین تعداد نصب بازی‌های اکشن، معمایی و امتیازی به استان یزد اختصاص دارد.
کاربران سیستان و بلوچستان خودشان را در بین طرفدار‌های اصلی سه دسته استراتژی، رانندگی و شبیه‌سازی کافه‌بازارقرار داده‌اند. طوری که بیشترین تعداد کاربران این دسته از بازی‌ها در استان سیستان و بلوچستان زندگی می‌کنند.
کاربران اردبیلی کافه‌بازاربیشترین علاقه را در بین مردم دیگر استان‌ها به بازی‌های تفننی نشان داده‌اند. همچنین گزارش کافه‌بازارنشان می‌دهد دسته‌های ماجرایی و خانوادگی بیشترین طرفدارشان را در استان خراسان رضوی پیدا کرده‌اند.
علمی 9207** 1055

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي بازي موبايلي كافه بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۲۱۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟ | خارجی ها بستنی ایرانی را با این طعم‌ها دوست دارند | جدیدترین قیمت بستنی قیفی، متری، سنتی و ویژه را ببینید

همشهری آنلاین-مرضیه ثمره‌حسینی: «در ایران روزانه حدود هزار و ۲۰۰تن بستنی مصرف می‌شود که از این میزان حدود هزار تن از سوی شرکت‌های صنعتی و ۲۰۰تن هم از سوی کارگاه‌ها و بستنی‌سازی‌های سنتی تولید می‌شود.» اینها را محمدجواد شکری، از فعالان صنعت تولید و تجارت بستنی در ایران در مورد آمار تولید و صادرات بستنی در کشور به همشهری می‌گوید. اما مهم‌تر از بستنی‌هایی که مصرف داخلی دارند، لژیونرها و صادراتی‌ها هستند؛ بستنی‌هایی که با برند ایرانی شهرت جهانی کسب کرده‌ و دل مشتری‌ها را به‌دست آورده‌اند.

شکری در مورد صادرات بستنی می‌گوید: «بسیاری از شرکت‌های تولیدکننده ایرانی به کشورهای همسایه صادرات بستنی دارند؛ صادراتی که رکورد ۴۰۰تن بستنی در روز را به دست‌آورده است؛ بستنی‌هایی که بیشتر به عراق و کشورهای حوزه خلیج‌فارس مانند عمان و کویت و امارات به‌ویژه شهر دوبی می‌رسند. علاوه بر حوزه خلیج‌فارس، بستنی‌های ایرانی به کشورهای آذربایجان، گرجستان، قزاقستان، قرقیزستان و ازبکستان و حتی کشورهای آفریقایی مانند لیبی هم صادر می‌شود و صادرکنندگان نیم‌نگاهی هم به بازار چین دارند.»

مردم جهان بستنی ایرانی را با چه طعم‌هایی دوست دارند؟

شکری با بیان اینکه صادرات بستنی ایرانی به کشورهای دیگر با توجه به فرهنگ و ذائقه هر کشوری و با بسته‌بندی‌های مختص هر منطقه انجام می‌شود، می‌گوید:« چینی‌ها مزه‌های ایرانی مانند رز، گلاب و زعفران را خیلی دوست دارند و کشورهای همسایه شمال ایران طعم زردآلو را می‌پسندند.»

این فعال صنعت تولید و تجارت بستنی با بیان اینکه بستنی ایران حتی به آمریکا و کانادا هم صادرات می‌شود، می‌گوید: «هرچند صادرات ما به این کشورها محدود به ایرانیان ساکن در آنجا می‌شود اما در شهرهایی مانند تورنتو عرضه بستنی ایرانی به جز فروشگاه‌های ایرانی به فروشگاه‌های غیرایرانی هم رسیده، ضمن اینکه به‌دنبال توسعه صادرات بستنی به آمریکا هم هستیم.»

بستنی زعفرانی ابتکار ایرانی

بستنی از فرنگ به ایران رسید. ناصرالدین‌شاه قاجار در سفر به فرانسه بعد از خوردن بستنی میوه‌ای فرانسوی، عاشق این دسر جذاب شد و به خدم‌وحشم خود دستور داد طرز تهیه آن را از فرانسوی‌ها بگیرند و به ایران بیاورند و اینگونه شد که پای بستنی به ایران باز شد. نخستین کسی که در تهران بستنی درست کرد «ممد ریش» نامی بود که با چرخ دوره‌گردی‌اش روانه کوچه و بازار می‌شد و بستنی می‌فروخت. پس از او، اکبر مشتی(مشدی) به بستنی رنگ و بوی ایرانی داد و بستنی زعفرانی تولید کرد. طعم این بستنی آنقدر خاص و خوب بود که خیلی زود در میان ایرانیان و جهانیان محبوب شد. اواخر دهه۴۰ شمسی، دستگاه‌های بستنی‌سازی وارد ایران شدند و بستنی در طعم‌ها و برندهای مختلف عرضه شد.

بستنی گران‌ شده، مشتری آب رفته

مغازه‌داران می‌گویند رشد قیمت این خوراکی پرطرفدار باعث شده تقاضا برای خرید بستنی کاهش پیدا کند. رئیس اتحادیه بستنی، آبمیوه و کافی‌شاپ تهران با تأیید این موضوع می‌گوید: «تورم بر میزان تقاضا برای آبمیوه و بستنی اثرگذار بوده و تقاضا تا حدودی کم شده است. برای همین با وجود اینکه هزینه‌ها بیش از ۵۰درصد افزایش یافته است، صنف ما برای حمایت از مصرف‌کنندگان و برای حفظ بازارمان، تصمیم گرفت امسال فقط حدود ۲۰درصد افزایش قیمت داشته باشد».

محسن مبرا، ضمن تأکید بر اینکه بستنی قیمت مصوب ندارد، ادامه می‌دهد: «از سال۱۴۰۲ بنا بر مصوبه سازمان حمایت، دیگر نرخ مصوب نداریم و نرخ‌ها از سوی خود تولیدکننده‌ها تعیین می‌شود.»

قیمت انواع بستنی در بازار

کماکان ارزان‌ترین بستنی بازاری بستنی یخی است. بستنی یخی میوه‌ای در برندهای مختلف ۷ هزار تومان است. بستنی چوبی میلکی۱۰ هزار تومان، بستنی کیم ۱۰ هزار تومان، بستنی کیک تیرامیسو ۱۵ هزار تومان، قیفی ۱۵ هزار تومان، بیسکورول ۲۰ هزار تومان، بستنی لیوانی ماراش با شیر بز ۳۰ هزار تومان، بستنی چوبی سالار ۳۰ هزار تومان و بستنی مگنولیا ۴۰ هزار تومان است.

همچنین بستنی یک لیتری طالبی و وانیلی۸۰ هزار تومان است.

هر کیلو بستنی سنتی ساده هم در تهران بین ۱۳۰ تا ۱۷۰ هزار تومان و نوع ویژه و ۴ مغز آن بین ۲۰۰ تا ۲۷۵ هزار تومان است. هر کیلو بستنی میوه‌ای هم در طعم‌های مختلف انبه، توت‌فرنگی و غیره بین ۱۵۰ تا ۱۹۰ هزار تومان است.

اگر بخواهید بستنی سنتی در میزان کم سفارش دهید یک ظرف کوچک بستنی سنتی حدود ۴۰ هزار تومان و یک ظرف کوچک بستنی میوه‌ای شامل ۴ اسکوپ (هر اسکوپ بین ۱۵ تا ۲۰ هزار تومان) حدود ۷۰ هزار تومان است. اگر هوس بستنی قیفی هم کنید هر عدد آن بین ۱۵ تا ۲۵ هزار تومان است. بستنی قیفی متری هم که در بعضی مغازه ها عرضه می شود با توجه به اندازه کوچک، متوسط و بزرگ به قیمت ۵۰ هزار، ۶۰ هزار و ۷۰ هزار تومان فروخته می‌شود.

کد خبر 848579 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها صادرات قیمت - تنظیم بازار بستنی و فالوده عراق عمان امارات

دیگر خبرها

  • قهوه یا چای؟ همون همیشگی!
  • ۳۹۵ میلیون بار جستجو برای کار در دیوار
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟ | خارجی ها بستنی ایرانی را با این طعم‌ها دوست دارند | جدیدترین قیمت بستنی قیفی، متری، سنتی و ویژه را ببینید
  • اولین کتابخانه ملی دیجیتال جهان در فنلاند راه‌اندازی شد
  • اولین کتابخانه دیجیتال ملی جهان در فنلاند راه‌اندازی شد
  • پیش‌بینی قیمت دلار ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / دلار زیر چتر کدام رخداد جان گرفت؟
  • کدام خودروی سایپا 700 میلیون تومان شد؟
  • کدام بازیکنان استقلال به نبرد تبریز نمی‌رسند؟
  • اچ‌تی‌سی با موبایلی میان‌رده برمی‌گردد
  • اعضای شورای شهر اصفهان سال گذشته روی چه موضوعاتی بیشتر تمرکز داشتند؟