Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@09:12:09 GMT

پروژه سبزه‌میدان را با نگاه گردشگرپذیر اجرا می‌کنیم

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۲۵۴۰۵

پروژه سبزه‌میدان را با نگاه گردشگرپذیر اجرا می‌کنیم

به گزارش خبرنگار مهر، مسیح‌الله معصومی عصر چهارشنبه در نشست تخصصی با موضوع بازآفرینی شهری و سیر تحول پروژه سبزه‌میدان زنجان که در سالن همایش‌های بین‌المللی غدیر دانشگاه زنجان برگزار شد، با یادآوری اینکه سبزه‌میدان را باید در بر گیرنده خاطرات مردم زنجان دانست، افزود: اهمیت پروژه سبزه‌میدان فارغ از خود پروژه، ظرفیت‌های ارزشمندی چون بازار، مسجد جامع، خانه ذوالفقاری و … است که در کنار خود جای داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه اگر بخواهیم سبزه‌میدان را به معنای واقعی کلمه تعریف کنیم، باید از این پروژه به عنوان مدیریت‌کننده فرهنگ، اقتصاد و ابعاد اجتماعی شهر یاد کنیم، تصریح کرد: آنچه که در برهه کنونی و در اجرای پروژه سبزه‌میدان باید به آن توجه داشته باشیم، موضوع ظرفیت‌ها و بازآفرینی شهری است و بی‌تردید، مداخلات مستقیم و غیرمستقیم از رویکردهای طرح جدید خواهد بود.

رئیس شورای اسلامی شهر زنجان نیز در ادامه این نشست تخصصی با یادآوری اینکه متأسفانه تا سال ۶۷ هیچ‌گونه الگوی توسعه شهری در زنجان نداشتیم، اظهار کرد: اعتقاد راسخ به این مهم داریم که در گذشته می‌توانست با توجه به ظرفیت‌هایی که در بافت مرکزی شهر وجود دارد، سرمایه‌گذاری‌هایی انجام شود که این مهم به واسطه گسیل شدن سرمایه‌ها به سمت حاشیه شهرها میسر نشد.

اسماعیل دویران با یادآوری اینکه با توجه به تعریفی که از بافت شهری داریم، در زنجان پنج نوع بافت وجود دارد، گفت: آنچه که امروز از بافت شهری و بازآفرینی شهری مشاهده می‌کنیم، تمرکز بر روی نقطه‌ای کار کردن و پروژه‌های اثرگذار است و دیگر از بافت‌های قدیمی از جمله بافت روستایی و … خبری نیست.

کد خبر 4605998

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرداری زنجان شورای شهر زنجان سبزه میدان زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۲۵۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازسازی بافت تاریخی شهرکرمان نیازمند طرحی کارشناسی و آینده نگراست

به گزارش خبرنگار مهر، علی بابایی، صبح شنبه در جلسه بازآفرینی شهری کرمان، با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت بافت تاریخی شهر کرمان به عنوان سرمایه‌ای مادی و معنوی افزود: بازسازی و بهسازی فضای شهری و ارتقای سطح خدمات عمومی از جمله اقداماتی است که باید در بافت‌های فرسوده انجام شود.

وی، با بیان اینکه ارتقا شرایط کیفی زندگی در سکونت گاه‌ها از طریق ایمن سازی و مقاوم سازی ساختمان‌ها، توسعه و بهبود زیرساخت‌ها، تأمین خدمات شهری و امکان زندگی بهتر برای شهروندان، از جمله نیازهای شهر کرمان می‌باشد تصریح کرد: ساماندهی و احیای بافت فرسوده در کرمان که مساحت قابل توجهی دارد، نیازمند همکاری و هم افزایی فرمانداری، شهرداری، راه و شهرسازی، میراث فرهنگی و دستگاه‌های خدمات رسان است.

علی بابایی، ضمن تاکید بر مزیت گردشگری بافت تاریخی شهری گفت: این مناطق از ظرفیت مطلوبی در جهت تأمین مسکن نیز برخوردار می‌باشند.

وی، همچنین با مطلوب دانستن پروژه‌هایی که اخیراً در میدان ارگ و اطراف آن اجرا شده است افزود: بازسازی بافت تاریخی شهر کرمان نیازمند طرحی کارشناسی و آینده نگر است که نیازهای مردم از قبیل پارکینگ، معابر، انشعابات و خدمات شهری در آن لحاظ شود.

کد خبر 6089952

دیگر خبرها

  • فاز دوم خط ۲ مترو ؛ چهارمین بازدید شبانه مدیریت شهری شیراز
  • بازسازی بافت تاریخی شهرکرمان نیازمند طرحی کارشناسی و آینده نگراست
  • آخرین وضعیت بزرگراه شهید بروجردی در غرب تهران | این بزرگراه به آزادگان و آزادراه تهران- ساوه متصل خواهد شد
  • بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود
  • بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است
  • کاهش بافت فرسوده گرگان با افزایش نوسازی
  • سند تحول آموزش و پرورش به طور کامل اجرا شود
  • بافت تاریخی بوشهر یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری ایران است
  • بیش از ۹۵ درصد زیرساخت عمرانی در بافت بوشهر تکمیل شد
  • فرونشست زمین در میدان امام حسین (ع) یزد + ویدئو