Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از لرستان، محمدرضا مخبردزفولی، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) عصر چهارشنبه، یازدهم اردیبهشت در جلسه امضا تفاهم‌نامه مشارکت و همکاری ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در مدیریت و راهبردی طرح پیشرفت، آبادانی و توسعه شهرستان‌های کوهدشت و دلفان، اظهار کرد: وعده‌هایی چند سال داده بودیم به لرستان که تفاهم‌نامه‌ای با استاندار منعقد کرده بودیم که بیش از تعهدات عمل کردیم و  تقریباً 5128 طرح اقتصادی و 1572 طرح زیربنایی (مدرسه، مسجد، جاده و آب و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..) را در لرستان اجرا کردیم.
وی با بیان این‌که بر اساس این تفاهم‌نامه در بحث ایجاد فرصت‌های شغلی تعهد ما 7000 شغل بود که توانستیم دو برابر تعهدی که داده بودیم یعنی 15 هزار فرصت شغلی ایجاد کنیم، عنوان کرد: 700 میلیارد تومان در  لرستان هزینه یا سرمایه‌گذاری کرده‌ایم.
مخبر در رابطه با سیل اخیر عنوان کرد: در همه استان‌های سیل‌زده قرارگاه زدیم و نزدیک به 3 میلیون و 500 هزار قلم (آب، غذا، چادر، چکمه، بیل و ...)  خدمت‌رسانی کردیم البته در قضیه سیل، بار اصلی را مردم به دوش کشیدند که صحنه‌ای از تفاهم، همدلی، ایثار و ازخودگذشتگی جنگ را دوباره متجلی شد و یکی‌از دغدغه‌های بنده بعد از سیل بود چون من خودم در منطقه جنگی زندگی کرده‌ام می‌دانم که پس از جنگ تازه دردسرها شروع می‌شود در مناطق سیل‌زده هم همین‌طور است به همین دلیل دغدغه جدی ما پس از سیل است.
وی بیان کرد: در بحث سیل مقام معظم رهبری دو جمله گفتند که به نظرم باید آن‌ها را با طلا نوشت، اول این‌که باران رحمت خدا بود ما مدیریت نکردیم بخشی از آن نقمت شد و دوم این‌که مسیل‌ها، خانه رود است وقتی خانه رود را خراب می‌کنیم رود هم‌خانه ما را خراب می‌کند.
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) گفت: نعمت این بارندگی‌ها نسبت به خسارتی که وارد شده قابل‌ مقایسه نیست چون بحران خشک‌سالی مسئله‌ای بود که دشمن‌ روی آن حساب کرده بود که تنش‌های اجتماعی ایجاد شود.
وی افزود: ما قرار گذاشتیم که 10 هزار لوازم‌خانگی به سیل‌زدگان استان تقدیم کنیم که این لوازم همه ایرانی‌اند و بخشنامه کردیم که هر کالایی که قابلیت تولید در استان را داشته باشد حتماً در همین استان تولید شود.
مخبر اضافه کرد: مثلاً با کارخانه یخچال‌سازی که راکد و تعطیل است، در حال بستن قراردادی هستیم که چند هزار یخچال برای سیل‌زدگان تولید کند که با این کار کارخانه احیا و زنده می‌شود و به قول مسئول کارخانه با این کار، بیش از 200 اشتغال جدید ایجاد می‌شود که قاعدتاً باید تحصیل‌کرده باشند.
وی عنوان کرد: قول دادیم که 15 هزار بسته لوازم‌التحریر به سیل‌زدگان استان بدهیم که بخش زیادی از آن‌ها در استان وجود دارد و یا در تهران دپو شده که این تعداد احتمالاً در همین استان موجود است.
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با اشاره به بحث تعمیر پمپ‌ها بیان کرد: ما در جلسه گذشته قول دادیم که برای بازسازی 500 پمپ، سه میلیون تومان بلاعوض و هفت میلیون تومان وام قرض‌الحسنه بدهیم تا بازسازی شوند که امیدواریم همین امروز بخش سه میلیون تومانی به‌حساب استانداری بیاید.
وی در رابطه با وضعیت دام سبک، گفت: امروز تصمیم گرفتیم که هزار رأس دام سبک را با معرفی استاندار توزیع کنیم، ما مصر هستیم که بدون نظر استانداری چیزی را توزیع نکنیم تا موازی‌کاری نشود، به همین دلیل لیست را از استاندار برای توزیع اقلام بین افراد سیل‌زده می‌گیریم.
مخبر در رابطه با بیمه خانه‌های روستایی، مطرح کرد: ما تاکنون در دو استان خوزستان و لرستان که بیشترین خسارات سیل را داشته‌اند به بیمه کردن خانه‌های روستایی پرداختیم همان‌طور که 140 هزار خانه در خوزستان و 93 هزار در لرستان توسط نمایندگی بیمه برکت بیمه‌ شده است.
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) یادآور شد: برای کمک به ساخت و تعمیر 20 هزار واحد با بنیاد مسکن تفاهم کردیم که امیدواریم بخش قابل‌توجهی هم متوجه لرستان باشد.
وی با بیان این‌که محوریت کار ما اشتغال است، تصریح کرد: مصر هستیم در استان با محوریت اشتغال کارها را پیش ببریم.
مخبر با بیان این‌که امیدوارم تا پایان سال‌جاری بخشی از منازل و اشتغال در استان ایجاد شود، گفت: اگر مسئولان استان کمک نکنند و پای‌کار نباشند امکان اجرای همه این قول‌ها وجود ندارد چون وسیله اجرایی ما این مسئولان استانی هستند، ما پشتیبانی لازم و مسائل مالی را انجام می‌دهیم و انتظار داریم مسئولان همکاری کنند که روسفید شویم و شرمنده مردم نباشیم. ایجاد 7 هزار شغل توسط ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در لرستان رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره)  همچنین در جمع خبرنگاران اظهار کرد:  سومین سفری است که توفیق حضور در لرستان را داشتیم، در سفر دو سه سال پیش به لرستان تمام وعده‌ای دادیم عمل شده است و 5128 طرح اقتصادی را با اشتغال 15 هزار نفر در این استان ایجاد کردیم.
وی اضافه کرد: تقریباً 700 میلیارد تومان به‌صورت بلاعوض، زیربنایی و یا سرمایه‌گذاری برای اشتغال بوده و کارهای بزرگی انجام شده است.
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در ادامه با بیان این‌که امروز در کشور 23 نقطه را به‌عنوان نقاط پیشرفت، آبادانی و توسعه هدف‌گیری کردیم که در لرستان دو شهرستان دلفان و کوهدشت را به‌عنوان نقاط نمونه اقتصاد مقاومتی انتخاب کردیم تا مسائل آنان را حل کنیم و تفاهم‌نامه‌هایی نیز در این راستا امضا شده است.
مخبر با بیان این‌که در کل کشور برای ایجاد 100 هزار شغل برنامه‌ریزی کرده‌ایم که 50 هزار شغل مستقیم است، عنوان کرد: اگر بتوانیم طرح اقتصادی 30 هزار بنگاه کوچک اقتصادی را در کشور ایجاد کنیم و 50 هزار شغل مستقیم و 50 هزار شغل غیر مشتقیم ایجاد می ‎ شود.
وی گفت: در بحث اشتغال‌زایی لرستان، یک تعهد از قبل داریم و تعهدی هم در رابطه با سیل داریم که درزمینه ٔ سیل تصمیم گرفتیم  7000 شغل مستقیم  و غیرمستقیم ایجاد کنیم که از این تعداد 3000 شغل مستقیم است.
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) یادآور شد: از مجموع 100 هزار شغلی که برای کل کشور برنامه‌ریزی کرده‌ایم، 7000 مورد آن مربوط به مناطق سیل‌زده   لرستان است. انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا لرستان اجتماعی مخبر دزفولی ستاد اجرایی فرمان امام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۲۸۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت میدانی رئیس قوه قضاییه در بازدید از بندر شهید رجایی

 

خبر بروز رسانی می شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای در دومین بازدید خود از این بندر گفت: وضعیت گمرک شهید رجایی نسبت به اسفند ۱۴۰۰ بسیار بهتر و مطلوب‌تر شده است، اما هنوز نواقص و ناهماهنگی‌هایی در این گمرک بین دستگاه‌های مسئول وجود دارد که باید هرچه سریعتر نسبت به رفع آنها اقدام شود.
وی در بازدید از بخش نگهداری بیش از ۹۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی که ترخیص نشده است، افزود: اگر علت اصلی عدم ثبت سفارش و عدم ترخیص کالا‌ها و اقلامی که پنج سال از تولید آنها می‌گذرد، حمایت از تولید داخل است، بنابراین متروکه اعلام کردن آنها و سپس به فروش رساندنشان در بازار نیز، نقض غرض است و در نهایت با این روش هم اثر خود را در بازار می‌گذارد.
رئیس دستگاه قضا گفت: این ماشین آلات از طریق ورود مستقیم به بازار یا از طریق فروش در قالب اموال تملیکی در بازار عرضه می‌شود.
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای افزود: این ماشین‌آلات راهداری، طبق اعلام وزارت راه، در زمره نیاز راهسازی کشور است پس ضرورت دارد این مسئله را با هماهنگی بین‌دستگاهی رفع کنیم و چنانچه برداشت متفاوت از قانون وجود دارد، به یک اشتراک نظر در فهم از قانون برسیم و در صورت نقص قانون در این زمینه نیز، نسبت به اصلاح قانون اهتمام بورزیم.
وی گفت: با همکاری سایر قوا نسبت به اصلاح رویه‌ها اقداماتی را ترتیب دهیم تا شاهد معطل ماندن کالا‌هایی که نیاز کشور است و برای آنها ارز تخصیص داده شده، در گمرکات نباشیم.
رئیس قوه قضاییه افزود: بدون تردید با ایجاد سامانه واحد میان گمرکات، بنادر و سازمان اموال تملیکی و اتصال این سامانه به سامانه جامع تجارت از بسیاری از این نواقص و ناهماهنگی‌ها که سبب عدم ترخیص کالا‌ها می‌شود، جلوگیری به عمل می‌آید مسئولان امر، هر چه سریعتر نسبت به راه‌اندازی کامل و تکمیل چنین سامانه‌ای، تدابیر لازم را اتخاذ کنند.
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای گفت: اینکه بخش حقوقی گمرک در سال ۱۴۰۰ یک نوع بخشنامه ناظر بر ثبت سفارش و ترخیص کالا‌ها صادر می‌کند و در سال ۱۴۰۲ بخشنامه دیگری را در این خصوص ابلاغ می‌کند که با بخشنامه پیشین متفاوت است، خودش از عواملی است که سبب معطلی کالا‌ها و متروک اعلام شدن آنها می‌شود در این زمینه بخش حقوقی گمرک باید به یک وحدت و انسجام رویه دست یابد.
وی افزود: من فعلاً در این بازدید به دنبال آن نیستم که ببینم کدام فرد یا دستگاه کوتاهی کرده است.
رئیس قوه قضاییه همچنین از مخازن اِشغال شده توسط ۴۴ هزار تن روغنِ غیر قابل مصرف بازدید کرد.

 

بیشتر بخوانید:بازدید رئیس قوه قضائیه از نمایشگاه دستاورد‌های نیروی دریایی سپاه در بندرعباس


رئیس دستگاه قضا خطاب به نماینده شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی، بعنوان وارد کننده محموله ۴۴ هزار تنی روغن خوراکی گفت: چرا باید چنین محموله‌ای که نیاز کشور است با تخصیص ارزِ قابل توجهی، وارد کشور شود و سه سال در کشاکش میان دستگاه‌های مسئول بماند و در آخر اعلام شود که این محموله روغن، قابلیت مصرف خوراکی را ندارد و حتی استفاده از آنها برای مصرف طیور نیز می‌تواند واجد آسیب باشد؟! آیا نمی‌شد دو وزارتخانه «جهاد کشاورزی» و «بهداشت» فرآیند آزمایش و نمونه‌برداری از این محموله را سریع‌تر انجام دهند که بالغ بر سه سال، انبار‌ها بواسطه این روغن‌ها که قابلیت مصرف ندارند، اِشغال نشوند؟
بازرسی که شما بعنوان واردکننده، در کشور مبدأ واردات این روغن‌ها تعیین کرده بودید، چرا در همان موعد بارگیری و فروش، غیر قابل مصرف بودن آنها را اعلام نکرد؟ / باید توجه شود که علاوه بر تخصیص ارز برای واردات و نگهداری چنین محموله‌هایی، حتی مرجوع کردن و امحای آنها نیز برای کشور و بیت‌المال هزینه‌زاست.
رئیس قوه قضاییه گفت: امروز هدف اصلی‌ام از این بازدید، آن است که با همکاری سایر دستگاه‌ها به یک تدبیر برسیم تا دیگر شاهد چنین امری نباشیم که محموله‌ای مورد نیاز کشور با صرف ارز ترجیحیِ قابل‌توجه، وارد کشور شود و بعد از سه سال که انبار‌ها را اِشغال کرده، تازه به این نتیجه برسیم که چنین محموله‌ای اصلاً از همان ابتدا که وارد شد هم غیرقابل مصرف بود!
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای افزود: تصویر امروز انبار‌های اموال تملیکی حقیقتا با گذشته قابل مقایسه نیست و با تلاش صورت گرفته امروز وضعیت خیلی خوب است.
وی گفت: گزارش‌ها نشان می‌دهد در دیگر انبار‌ها نیز وضعیت خوب است و مشکلات گذشته تا حد بسیاری حل شده است.

دیگر خبرها

  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • خسارات سیل به جاده هاوتردد سخت مردم چابهار
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • ثبت ۱۰۸ میلی‌متری باران در رومشکان
  • پروژه «جاده توسعه» از آغاز 2025 وارد فاز اجرایی می‌ شود
  • نظارت میدانی رئیس قوه قضاییه در بازدید از بندر شهید رجایی
  • پیوستن اداره‌های دولتی پایتخت به پویش کاهش مصرف آب