Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@00:13:11 GMT

هشت میلیون و 300 هزار خدمت به بیمه شده های قم ارائه شد

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۲۸۸۱۷

هشت میلیون و 300 هزار خدمت به بیمه شده های قم ارائه شد

به گزارش ایرنا، داوود علیمحمدی روز پنجشنبه در دیدار رئیس و خبرنگاران ایرنا مرکز قم، افزود: 765 هزار تَن از مردم قم معادل 58 درصد کل جمعیت این استان زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند.
وی اضافه کرد: با توجه به جمعیت زیر پوشش و وجود چهار مرکز ملکی تامین اجتماعی، عرضه و تقاضا در این حوزه متناسب نیست و به همین دلیل با 865 مرکز درمانی و پاراکلینیکی استان قرارداد منعقد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: ارائه خدمات بیمه تامین اجتماعی در بخش درمان به صورت مستقیم و غیرمستقیم صورت می گیرد که درمان مستقیم در مراکز ملکی بیمه تامین اجتماعی و درمان غیرمستقیم در مراکز طرف قرارداد با بیمه انجام می شود.
علیمحمدی ادامه داد: درمان در مراکز ملکی به صورت رایگان صورت می گیرد و در مراکز غیرملکی نیز 90 درصد هزینه درمان توسط بیمه تامین اجتماعی پرداخت می شود تا بیمه شده با حداقل پرداختی، بتواند از خدمات بهره بگیرد.

** 78 هزار تَن از خدمات بستری بهره مند شدند
به گفته وی، سال گذشته 12 هزار بیمار در بیمارستان تامین اجتماعی قم بستری شدند و در این مدت 9 هزار عمل جراحی، 2 هزار و 800 زایمان و 2 میلیون و 500 هزار خدمت به مراجعه کنندگان صورت گرفته است که بیش از 6 درصد نسبت به سال 96، افزایش یافته است.
وی بیان کرد: در بخش درمان غیرمستقیم 66 هزار تَن از بیمه شده های تامین اجتماعی در مراکز طرف قرارداد بستری شدند و بیش از پنج میلیون و 800 هزار خدمت از این مراکز دریافت کردند.
علیمحمدی افزود: سال گذشته 78 هزار تَن از بیمه شده های استان قم در مراکز ملکی و طرف قرارداد بستری شدند که معادل 10 درصد کل بیمه شده های تامین اجتماعی می باشد.

** افزایش 15 درصدی بودجه مراکز ملکی تامین اجتماعی در قم
وی تصریح کرد: استان قم به تناسب مراکز ملکی تامین اجتماعی بودجه خوبی دریافت می کند، به طوری که در هفت سال گذشته بودجه درمان مستقیم افزایش 15 برابری داشته است.
وی ادامه داد: بودجه مراکز ملکی در سال 91، 60 میلیارد ریال و بودجه مراکز طرف قرارداد نیز 400 میلیارد ریال بود که امروز به ترتیب به 950 میلیارد ریال و سه هزار میلیارد ریال افزایش یافته است.

** نوبت دهی در بیمارستان تامین اجتماعی قم به روز می باشد
مدیر درمان بیمه تامین اجتماعی قم اضافه کرد: امکانات بستری مراکز درمانی تامین اجتماعی قم در سال های گذشته ارتقا یافته و باعث افزایش مراجعه کنندگان حتی از شهرهای مجاور شده است.
وی خاطرنشان کرد: ابتدای سال گذشته نوبت دهی در بیمارستان امام رضا(ع) برای آزمایش ها 45 روزه بود که با مدیریت منابع در جهت کاهش هزینه ها و اجرایی نمودن استانداردهای لازم، در حال حاضر نوبت دهی به روز می باشد.
به گفته وی، بیمارانی که نیازمند تجهیزات پزشکی برای عمل جراحی هستند، به دلیل افزایش قیمت ها ممکن است عمل جراحیشان با تاخیر مواجه شود، زیرا در گذشته شرکت های وارد کننده لوازم پزشکی، ملزومات را به صورت اقساط در اختیار مراکز درمانی قرار می داند، ولی امروز خواستار پرداخت هزینه ملزومات به صورت نقدی هستند.
علیمحمدی بیان کرد: برای کاهش هزینه های درمان و منطقی شدن هزینه های سلامت، سال گذشته نظام ارجاع سازمان تامین اجتماعی در مراکز ملکی راه اندازی شد و سهم قم در اجرای این طرح 20 درصد بود که رتبه نخست را در کشور کسب کرد.
وی افزود: با اجرایی شدن نظام ارجاع، بیمار ابتدا به پزشک عمومی مراجعه می کند و در صورت ضرورت پزشک بیمار را به متخصص یا فوق متخصص ارجاع می دهد.
وی ادامه داد: همزمان با این طرح، صدور نسخه الکترونیک نیز در مراکز ملکی بیمه تامین اجتماعی اجرایی می شود که این طرح باعث کاهش خطاهای نسخه نویسی و نظارت مستمر بر فعالیت پزشکان بر اساس استانداردها خواهد شد.

** پیشگیری از بیماری ها حلقه مفقوه نظام سلامت
علیمحمدی در ادامه با اشاره به این که پیشگیری از بیماری ها حلقه مفقوده نظام سلامت می باشد، گفت: پیشگیری دارای سه نوع اول، دوم و سوم است که در نوع اول فرد با تغییر سبک زندگی و رعایت اصول بهداشتی می تواند از بسیاری از بیماری ها جلوگیری نماید و این نوع پیشگیری ارزان تر و موثرتر از دیگر پیشگیری هاست.
وی افزود: پیشگیری نوع دوم برای بیمارانی است که برای جلوگیری از عوارض بیماری و مرگ و میر، باید نسبت به درمان اقدام نمایند و این نوع پیشگیری هزینه بالاتر و اثربخشی متوسطی دارد.
وی ادامه داد: در پیشگیری نوع سوم، فرد درمان شده، ولی پس از درمان یا عمل جراحی، دچار مشکل هایی شده است که باید با آموزش های سلامتی، بازتوانی شود و این نوع پیشگیری بسیار پرهزینه تر است.
/2085/ 1175
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 پزشک تامین اجتماعی سازمان تامین اجتماعی قم هزینه های درمان 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۲۸۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی

احمد سالاری جائینی معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد هرمزگان گفت: سال گذشته بیش از ۱۴ میلیارد و ۱۲۸ میلیون تومان از محل اعتبارات کمیته امداد، بابت حق بیمه اجتماعی زنان سرپرست خانوار مددجو به سازمان تامین اجتماعی پرداخت شد.

وی اهداف از اجرای این طرح را کمک به توانمندی و افزایش روحیه‌ی اعتماد به نفس، امید به آینده‌، حفظ عزت نفس و منزلت اجتماعی و تامین هزینه‌های زندگی در دوران سالمندی و از کارافتادگی  این بانوان عنوان کرد.

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد هرمزگان گفت: با حمایت‌های کمیته امداد هرمزگان در سال گذشته ۲۵۳ بانوی سرپرست خانوار از بیمه‌شدگان توسط این نهاد، بازنشسته و در حال حاضر از خدمات مستمری سازمان تامین اجتماعی بهره‌مند هستند.

سالاری افزود: براساس قوانین و مقررات موجود تامین اجتماعی، زنان سرپرست خانوار تحت حمایت بیمه‌های اجتماعی با حداقل سن ۵۵ سال به شرط دارا بودن ۱۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه می‌توانند از مزایای بازنشستگی و از کارافتادگی سازمان تامین اجتماعی بهره‌مند شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • درمان رایگان کودک مشروط بر داشتن بیمه پایه
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین