Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-02@02:30:57 GMT

نیاز ما به آموزش ارتباطات اجتماعی

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۳۰۰۷۸

نیاز ما به آموزش ارتباطات اجتماعی

مهم‌ترین تهدید هر اجتماعی مشکلات ارتباطی است. اینکه ما بلد نیستیم حرف بزنیم به ظاهر چیز ساده‌ای است، ولی همین موضوع ساده یکی از مهم‌ترین بحران‌های بشری است.


علی محمد مودب/

مهم‌ترین تهدید هر اجتماعی مشکلات ارتباطی است. اینکه ما بلد نیستیم حرف بزنیم به ظاهر چیز ساده‌ای است، ولی همین موضوع ساده یکی از مهم‌ترین بحران‌های بشری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در عصر ما فرصت «دیدار حضوری» بسیار کم شده است. آدم‌ها کمتر همدیگر را می‌بینند و اگر هم می‌بینند فرصت کافی برای برقراری یک ارتباط شایسته و بایسته ندارند. این است که حرف‌ها ناگفته و ناشنیده می‌مانند و هر چه می‌بینیم بغض‌هایی است که بلاوجه است اما هست.

این مشکل در خانواده‌ها و مدرسه‌ها و اداره‌ها وجود دارد و بین جریان‌های مختلف اجتماعی هم همین مشکل جدی است. آدها حتی وقتی کنار هم هستند حرف همدیگر را درست متوجه نمی‌شوند و هر تصویری را با هزار و یک سایه می‌بینند. این است که تصویری که هر کسی از جهان دارد تصویر خاص اوست. هر جمع و اجتماعی برای اینکه کارش پیش برود نیاز به وحدت کلمه دارد؛ یعنی همه باید به درکی نزدیک از واقعیت‌ها برسند و در این شرایط است که می‌توانند کاری از پیش ببرند. چون درک مشابه موجب می‌شود که توان‌های آن‌ها هم‌افزایی پیدا کند. ولی سایه‌ها مانع ادراک نزدیک به هم هستند و مدام آدم‌ها را از هم دور می‌کنند. در کشورهای آن سوی آب‌ها مشاوره و آموزش‌های ارتباطی متولی این است که آدم‌ها را به همسازی و همراهی با جمع برساند و این نظام‌ها از طرف مردم پذیرفته شده‌اند. دوستی داشتم که سه دهه در ایران زندگی کرده بود، ولی به محض رفتن به غرب بلافاصله مشاوره جزئی از زندگی او شده بود. لابد درست نیست که عین همین نسخه را برای دیگران تجویز کرد، ولی به هر حال این ناهماهنگی‌ها و سوء‌تفاهم‌ها منجر به اتلاف انرژی مردم ما می‌شود. تا وقتی رهبرانی مورد تأیید همه در طبقات مختلف اجتماع حضور دارند، انرژی طبقات مختلف هم‌افزایی دارد. ولی شبکه‌های اجتماعی با ایجاد ساختارهای جدید ارتباطی، بحران رهبری اجتماعی ایجاد کرده‌اند و دیگر واقعاً در حوزه روابط اجتماعی سنگ روی سنگ بند نمی‌شود. هر کسی به تنهایی داعیه رهبری دارد و خودش امت خودش است! این وضعیت مهارگسیخته رهبری و پیروی منجر به انهدام شبکه‌های سنتی می‌شود و توان‌های جامعه را دچار صورت‌بندی‌های لحظه‌ای می‌کند. اتفاقی که موجب می‌شود مهار جریان‌های اجتماعی هر 24 ساعت در دست امام تازه‌ای از سلسله ستارگان برساخته شبکه‌های اجتماعی، سلبریتی‌ها و... باشد. نکته دردناک‌تر این است که قواعد ارتباطی و مراجع معتبر تحلیل و معناسازی، اعتبار خود را به سرعت از دست می‌دهند. هوشیاری در فهم و رصد آنچه بر ما می‌رود حداقل کاری است که به کار ما خواهد آمد و ما را از بحران‌های آینده نجات خواهد داد.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: علی محمد مودب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۳۰۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه روابط ایران و تانزانیا در ارتباطات و فناوری‌اطلاعات

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جریان دیدار با وزیر تجارت و توسعه صنعتی تانزانیا درباره توسعه روابط دو کشور در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت‌وگو کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عصر روز دوشنبه (10 اردیبهشت 1403) عیسی زارع‌پور؛ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشورمان میزبان عمر سعید شعبان؛ وزیر تجارت و توسعه صنعتی تانزانیا و هیئت همراه بود.

در این دیدار دو طرف ضمن تشریح ظرفیت‌های حوزه کاری خود درباره دستیابی به توافقی به‌منظور گسترش روابط به‌ویژه در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با یکدیگر گفت‌وگو کردند.

زارع‌پور، توسعه روابط با کشورهای آفریقای به ویژه تانزانیا را راهبرد دولت جمهوری اسلامی دانست و برای گام برداشتن در این مسیر اعلام آمادگی کرد.

اجرای 47 پروژه دانش‌بنیان در هوش مصنوعی و فناوری اطلاعات

وی با تشریح فعالیت‌های وزارت ارتباطات در حوزه‌هایی چون توسعه ارتباطات، پست، پست بانک و صنعت فضایی تأکید کرد: هر یک از این حوزه‌ها به‌ویژه توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، توسعه فناوری اطلاعات و صنعت فضایی به‌طور جداگانه می‌توانند به سرفصلی برای آغاز همکاری‌های مشترک دوجانبه در زمینه ارتباطات و فناوری اطلاعات تبدیل شود.

وزیر ارتباطات همچنین آمادگی کشورمان را برای توسعه ارتباطات ثابت در تانزانیا بر پایه شبکه فیبرنوری و توسعه دولت الکترونیکی اعلام کرد. 

وی در پایان خواستار تشکیل کارگروهی مشترک با حضور معاونان وزرای دو کشور برای بررسی موضوعات همکاری دوجانبه و نهایی کردن توافقات این نشست شد.  

عمر سعید شعبان؛ وزیر تجارت و توسعه صنعتی تانزانیا نیز در این دیدار ابتدا از مهمان نوازی دولت جمهوری اسلامی ایران و فراهم کردن امکان دیدار صمیمانه با رئیس جمهوری تقدیر کرد.

 وی افزود: میزبانی و مهمان‌نوازی دولت جمهوری اسلامی نشان از اهمیت روابط این کشور با کشورهای آفریقایی دارد و ما نیز با درک این اهمیت آماده توسعه روابط هستیم. 

وزیر تجارت و توسعه صنعتی تانزانیا با انتقاد از انحصار پلتفرم‌ها و شبکه‌های اجتماعی غربی تاکید کرد: پلتفرم‌ها و شبکه‌های اجتماعی غربی اکنون به تهدیدی علیه بنیان خانواده‌ها تبدیل شده است و همین امر ضرورت راه‌اندازی پلتفرم‌ها و شبکه‌های اجتماعی بومی متناسب با فرهنگ کشورمان را بیش از پیش نشان می‌دهد.  

وی با اشاره به توانمندی شرکت‌های ایرانی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ابراز امیدواری کرد که تانزانیا بتواند از ظرفیت‌های شرکت‌های فعال در این حوزه بهره‌مند شود و این قول را داد که این ظرفیت را برای توسعه روابط دو کشور به کار ببرد.

وزیر تجارت و توسعه صنعتی تانزانیا در خاتمه از آموزش دانش آموزان تانزانیایی توسط اپراتورهای ایرانی در راستای مسئولیت اجتماعی تقدیر و تشکر کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چند ترفند ساده برای آن‌که هوش مصنوعی، اطلاعات شما را ندزدد
  • هوش مصنوعی به زبان ساده برای کودکان و نوجوانان
  • آرزوی ساده یک معلم+ فیلم
  • توسعه روابط ایران و تانزانیا در ارتباطات و فناوری‌اطلاعات
  • ۱۶ طرح ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد در دست اجرا
  • (ویدیو) امکان تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت در ایران!
  • آموزش: با این راهکار ساده دمای گوشی خود را پایین بیاورید!
  • آموزش‌های مهارتی مهمترین نیاز توانمندسازی نیروی کار است
  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است
  • اجرای ۳۰۰ طرح ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد