Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@18:19:45 GMT

4 دانشگاه ایران به فهرست 100 دانشگاه برتر آسیا وارد شدند

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۳۵۰۹۳

4 دانشگاه ایران به فهرست 100 دانشگاه برتر آسیا وارد شدند

تهران- ایرنا- پایگاه رتبه بندی تایمز فهرست دانشگاه های برتر قاره آسیا را در سال 2019 میلادی منتشر کرد که بر این اساس، 4 دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در میان 100 دانشگاه برتر آسیا حضور دارند.

به گزارش ایرنا پایگاه استنادی علوم جهان اسلام روزپنجشنبه اعلام کرد: پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از معتبرترین نظام های رتبه بندی در سطح بین المللی است که در سال 2013 میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه های آسیایی را در کنار رتبه بندی های بین المللی خود انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر این اساس، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با کسب رتبه 43 در بین دانشگاه های ایران دارای رتبه اول شد و دانشگاه های صنعتی امیرکبیر و صنعتی شریف به ترتیب با رتبه های 80 و 86 رتبه های دوم و سوم ایران را از آن خود کرده اند.
دانشگاه های صنعتی نوشیروانی بابل، صنعتی امیرکبیر، صنعتی شریف، کاشان، علم و صنعت، صنعتی اصفهان، علوم پزشکی تهران، تهران، صنعتی شیراز، علوم پزشکی مشهد، تبریز، مازندران، شیراز، فردوسی مشهد، علوم پزشکی ایران، خواجه نصیرالدین طوسی، شهید بهشتی، علوم پزشکی شهید بهشتی، شهید مدنی، گیلان، اصفهان، خوارزمی، ارومیه، زنجان، الزهرا، باهنر کرمان، صنعتی شاهرود، یزد و بیرجند 29 دانشگاهی هستند که در این رتبه بندی قرار گرفته اند.
رتبه بندی آسیایی تایمز در سال 2019، تعداد 417 دانشگاه را از 27 کشور در بردارد. در این رتبه بندی دانشگاه Tsinghua University از کشور چین رتبه اول را بین دانشگاه های آسیایی به خود اختصاص داده است. دانشگاه ملی سنگاپور و علم و صنعت هنگ کنگ هم در رتبه های دوم و سوم قرار دارند.
ایران نیز در سال 2019 دارای 29 دانشگاه در بین دانشگاه های برتر آسیایی است که این تعداد در سال 2018 برابر با 18 دانشگاه و در سال 2017 برابر با 14 دانشگاه اعلام شد.
ایران نه تنها از نظر تعداد دانشگاه بلکه به لحاظ جایگاه در سال 2018 رشد قابل ملاحظه ای داشت. دانشگاه نوشیروانی بابل که برترین دانشگاه کشور در رتبه بندی تایمز معرفی شده است، توانست جایگاه 43 آسیا را دریافت کند.
در سال 2019 ایران گوی سبقت را از ترکیه ربود و با 29 دانشگاه نسبت به ترکیه که 23 دانشگاه در رتبه بندی حاضر دارد، پیشی گرفت؛ این در حالی است که در سال 2018 میلادی، جایگاه ایران از نظر تعداد دانشگاه برتر بعد از ترکیه و کشورهای اسلامی در منطقه قرار گرفته بود.
در بین کشورهای اسلامی منطقه، مالزی، پاکستان و عربستان به ترتیب با 11، 9 و 6 دانشگاه پس از ایران و ترکیه بیشترین تعداد دانشگاه را در این رتبه بندی دارند.
اجتمام * 9492 * 3063

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي دانشگاه تايمز آسيا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۳۵۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: هدف رتبه بندی معلمان افزایش شان و منزلت معلم است (فیلم)

رئیس جمهور در مراسم گرامی داشت روز معلم:نگاه رهبر فرزانه انقلاب به مسئله تربیت بسیار محوری است که در آموزش و پرورش به آن توجه می‌شود و باید این موضوع به دست توانای معلمان پیگیری شود. تلاش خواهد شد تا هیچ مدرسه‌ای خالی از مشاور و مربی نشود.

در تبلیغاتی که در باره رتبه‌بندی معلمان انجام شد، بیشتر موضوع معیشی معلمان مورد توجه قرار گرفت در صورتی که هدف رتبه‌بندی معلمان، افزایش شان و منزلت معلم، علم افزایی و کارایی بیشتر معلم است.

موضوع معیشتی در رتبه‌بندی معلمان جایگاه حداقلی دارد و هدف رتبه‌بندی این است فکر معلم از موضوع معیشت راحت شده و جایگاه و شان معلم برای تعلیم و تربیت حفظ شود.

 

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: رئیسی: تعلیم‌وتربیت اساسی برای ارتقا یک نسل است (فیلم) روایت جدید رئیسی از قطار پیشرفت (فیلم) رئیسی: فعالیت بنگاه‌داری توسط بانک‌ها ممنوع است (فیلم) با دستور رئیسی تولید پژو پارس ادامه پیدا می‌کند (فیلم)

دیگر خبرها

  • صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور
  • داروخانه‌ها هم رتبه‌بندی می‌شوند
  • داروخانه‌های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند
  • درخشش دانشگاه بیرجند در نظام رتبه بندی جهانی اشپرینگر نیچر
  • رتبه بندی داروخانه‌ها براساس شاخص شفافیت
  • ۶۵ عضو هیئت علمی نمونه کشوری معرفی شدند/ حضور پررنگ معاونان وزیر علوم در بین استادان برتر!
  • رتبه بندی داروخانه‌ها بر اساس شاخص شفافیت
  • مطالبات رتبه بندی فرهنگیان گلستان تا خرداد ماه تسویه می شود
  • اقدامات آموزشی و رتبه بندی معلمان
  • رئیسی: هدف رتبه بندی معلمان افزایش شان و منزلت معلم است (فیلم)