Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون برنامه و بودجه در تشریح پیشنهاد کمیسیون متبوعش برای تأمین هزینه‌های خسارت‌های ناشی از سیل، گفت: پیشنهاد ما این است که خسارت‌ها از محل سهمیه بندی و صادرات بنزین جبران شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید محمد حسینی با اعلام اینکه طرح حمایت از سیل زدگان به هیئت رئیسه مجلس ارسال شده است، گفت: ایرادی نسبت به محل تأمین منابع جبران خسارت سیل زدگان مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به فرمایشات رهبر انقلاب مبنی بر برداشت مشروط از صندوق توسعه ملی، مقرر شد منبع دیگری برای جبران خسارات ناشی از سیل پیش بینی شود و این موضوع از سوی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه به بنده ارجاع شد.   عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با تاکید بر اینکه دولت طبق قانون برنامه ششم توسعه مجوز افزایش قیمت حامل‌های انرژی را دارد گفت: دولت برای تعیین محل هزینه کرد در آمدهای حاصل از افزایش قیمت حامل‌های انرژی باید به مجلس، لایحه ارائه کند.   حسینی افزود: باید برای جبران خسارت‌های ناشی از سیل، شامل ساخت جاده‌ها، احیای زمین‌های کشاورزی، ساخت خانه‌ها و لوله‌های انتقال آب گاز و نفت چاره اندیشی کرد.   وی در تشریح پیشنهاد کمیسیون برنامه و بودجه برای تأمین هزینه‌های خسارت‌های ناشی از سیل گفت: پیشنهاد ما این است که سهمیه بندی بنزین و استفاده از کارت سوخت توسط دولت اجرا شود اما قیمت بنزین داخلی افزایش نیابد در عوض، بنزین مازاد بر مصرف توسط دولت صادر شود و در آمدهای حاصل از صادرات بنزین به جبران خسارت‌های ناشی از سیل اختصاص یابد.   عضو ناظر مجلس بر صندوق توسعه ملی ادامه داد: بر اساس این پیشنهاد، قیمت بنزین در داخل کشور افزایش نمی‌یابد و دولت از محل درآمد صادرات بنزین مازاد بر مصرف، خسارات ناشی از سیل را جبران می‌کند.   بنابر گزارش مهر، حسینی افزود: در حال حاضر قاچاقچیان روزانه ۲ تا ۳ میلیون لیتر بنزین به فروش می‌رسانند بنابراین دولت هم باید بتواند بنزین را به قیمت آزاد صادر کرده و منابع حاصل را به جبران خسارت‌های ناشی از سیل اختصاص دهد.   وی با بیان اینکه این پیشنهاد در قالب طرح حمایت از سیل زدگان به هیئت رئیسه مجلس ارسال شده است، گفت: در صورت تصویب نهایی این پیشنهاد تورم کنترل شده و پایه پولی افزایش نمی‌یابد و در عین حال خسارات ناشی از سیل جبران خواهد شد.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۳۸۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی مشاغل جدید در کارگاه های گیلان

سیاوش آقاجانی در سخنرانی پیش از خطبه‌های آئین عبادی سیاسی نماز جمعه رشت همزمان با هفته کار و کارگر افزود: مهمترین تکلیف وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی صیانت از نیروی کار است؛ این موضوع جنبه‌های متعددی دارد و به لحاظ ابعاد مختلفی که برای آن قابل تعریف است دستگاه‌های مختلفی چون تامین اجتماعی، بانک رفاه کارگران، سازمان بهزیستی، صندوق بازنشستگی کشوری و فنی حرفه ای زیر نظر وزارت مشغول به کار هستند.

وی گفت: اشتغال به صیانت از نیروی کار کمک می کند؛ یکی از شعارهای مهم و اصلی دولت سیزدهم ایجاد اشتغال یک میلیون شغل در سال بوده که طی سال‌های اخیر دولت در این راستا تلاش‌های جدی انجام داده و موفق شده شعارش را به عمل برساند.

آقاجانی ادامه داد: بطوریکه، در استان گیلان بر اساس برش یک میلیون شغل با مشارکت دستگاه‌های مختلف و مشارکت بخش خصوصی اشتغال مورد نیاز استان درحد قابل قابولی تامین شده است؛ بخش زیادی از این مشاغل ،مشاغل صنفی بودند که حمایت دولت از تسهیل صدور مجوزها قطعا نقش بسزایی در تسهیل اشتغال در این حوزه داشته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان بیان کرد: بخش زیادی از اشتغال با کمک تسهیلات دولتی و ارزان قیمت برای حوزه صنایع بنگاه‌های تولیدی، کشاورزی، خدماتی و مشاغل خانگی بود که به موضوع اشتغال، اشتغال دانش بنیان و احیای بنگاه های راکد و تعطیل کمک کرد.

آقاجانی تاکید کرد:آمارهایی که در سامانه رصد اشتغال وزارت تعاون ثبت می شود طی سه مرحله نظارت می شود و نگاه دولت نگاهی است که اشتغال، اشتغال واقعی باشد و اگر جز این بود شاهد کاهش نرخ بیکاری نبودیم.

وی بر اساس فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری گفت: دولت سیزدهم به امنیت شغلی کارگران کمک کرده است چون اگر یک کارخانه یا یک کارگاه دایر باشد به امنیت شغلی کمک می کند و ایجاد اشتغال هم همین نقش را دارد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • لزوم جبران تأخیر ایجاد شده در اجرای سیاست‌های تامین اجتماعی
  • ضرورت جبران تأخیر در اجرای سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • کشت غیراصولی پسته خسارت جبران‌ناپذیری به بهره‌برداران وارد کرده است
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی مشاغل جدید در کارگاه های گیلان
  • رهاسازی پسماند‌ها در رودخانه‌ها امری جبران ناپذیر است
  • بیژن زنگنه متهم ناترازی بنزین/ احیای پالایشگاه‌سازی در دولت سیزدهم
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!
  • گام اساسی دولت سیزدهم برای اجرای طرح‌های کیفی‌سازی سوخت در پالایشگاه‌ها