Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده استان گلستان در شورای عالی استان‌ها از راه‌اندازی سامانه سجاد برای ثبت خسارات اراضی و واحدهای مسکونی ناشی از سیل خبر داد.

تاج محمد بخشی زاده نماینده استان گلستان در شورای عالی استان‌ها در گفتگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص آخرین جزئیات امدادرسانی در شهرستان‌های سیل زده استان گلستان و اقدامات شهرداری تهران در این مناطق اظهار کرد: در روز ۴ اردیبشهت ماه به علت بارندگی شاهد وقوع سیل مجدد در شهرستان‌های آق قلا و گمیشان بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده استان گلستان در شورای عالی استان‌ها ادامه داد: شهرداری تهران از ابتدای وقوع سیل یعنی از ۲ فرودین ماه با تمام تجهیزات لجستیک و امدادی در مناطق سیل زده گلستان جهت خدمت رسانی به مردم آسیب دیده حاضر شد.

بخشی زاده افزود: هم اکنون که شهرستان‌های گمیشان و آق قلا درگیر سیل هستند، شهرداری تهران در کنار آن‌ها حضور دارد و به خدمت رسانی مشغول است.

وی در پاسخ به این پرسش که با توجه به وقوع سیل مجدد از ۴ اردیبهشت ماه، اوضاع شهرستان‌های درگیر سیل گلستان به چه شکل است، گفت: مدیریت بحران استان از روز‌های ابتدایی بروز سیل در مبادی ورودی آق قلا در ۴ نقطه اقدام به احداث آب بند کردند که متاسفانه در سیل مجدد این آب بند‌ها در ۲ نقطه دچار آسیب شد و از همان ۲ نقطه آب وارد آق قلا شد.

نماینده استان گلستان در شورای عالی استان‌ها همچنین افزود: در حال حاضر در شهرستان آق قلا در حدود ۳۰ تا ۴۰ سانتی متر آبگرفتگی را شاهد هستیم که در حال حرکت به سمت گمیشان است.

بخشی زاده افزود: مدیریت بحران آق قلا و گمیشان عایق‌های حفاظتی در برخی از نقاط ایجاد کرده است که این عایق‌ها آب را به سمت دریا هدایت می‌کند.

وی در پاسخ به این پرسش که رفع آبگرفتگی کامل از شهرستان‌های آق قلا و گمیشان تا چه زمانی به طول می‌انجامد؟ گفت: با حضور شهرداری تهران و مدیریت بحران، پیش بینی می‌شود که تخلیه آب در این شهرستان‌ها چیزی حدود ۲ ماه طول بکشد.

نماینده استان گلستان در شورای عالی استان‌ها در پاسخ به این پرسش که سهم استان گلستان از ۱۶۵ میلیارد کمک دولت به استان‌های سیل زده چه میزان بوده است؟ گفت: آقای نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد که ۱۰۰ میلیارد تومان به مدیریت بحران و ۵۶ میلیارد تومان به استانداری‌ها کمک شده است و من در حال حاضر اطلاعی ندارم که از این ۵۶ میلیارد سهم استانداری‌ها چه مبلغی سهم گلستان بوده است.

بخشی زاده با اشاره به راه اندازی سامانه "سجاد" گفت: با راه اندازی سامانه سجاد تمام اطلاعات قسمت‌های آسیب دیده از سیل گلستان به ثبت رسیده است و برای قسمت‌های مختلف آسیب دیده در این سامانه پرونده تشکیل شده است.

وی در خصوص آخرین آمار ثبت شده در سامانه سجاد تا ۴۸ ساعت گذشته، افزود: خسارات ثبت شده در بخش کشاورزی به این صورت است که در شهرستان گنبد کاووس، ۵۵ پرونده به ثبت رسیده است که ۱۹۹ هکتار از اراضی آسیب دیده و با پرداخت ۵۰ درصد به صورت علی الحساب، تا به امروز ۳۸۷ میلیون تومان به بخش کشاورزی پرداخت شده است.

نماینده استان گلستان در شورای عالی استان‌ها ادامه داد: در شهرستان آق قلا ۳۲ پرونده تشکیل شده است که نشان می‌دهد ۲۳۵ هکتار از اراضی آسیب دیده است که با احتساب ۵۰ درصد غرامت به صورت علی الحساب، ۴۲۱ میلیون تومان پرداخت شده است.

بخشی زاده ادامه داد: در شهرستان گمیشان ۱۶۰ پرونده تشکیل شده است که خسارات وارد شده به اراضی ۱۰ هزار و ۳۱ هکتار بوده است که با احتساب ۵۰ درصد غرامت مبلغ یک میلیارد و ۳۱ میلیون تومان پرداخت شده است.

وی در خصوص آمار تخریب اراضی و منازل مسکونی در شهرستان‌های سیل زده استان گلستان گفت: ۶۵۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی تحت تاثیر سیل قرار کرفته اند که از این آمار ۳۰ تا ۷۰ درصد تخریب گزارش شده است.

نماینده استان گلستان در شورای عالی استان‌ها گفت: ۱۱۰ هزار هکتار از زمین و محصولات زراعی به طور ۱۰۰ درصد تخریب شده است.

بخشی زاده ادامه داد: ۱۷ هزار و ۸۰۰ واحد مسکونی آسیب دیده است که از این آمار ۷ هزار و ۳۰۰ واحد مسکونی به طور ۱۰۰ درصد تخریب شده است و تعداد ۱۰ هزار و ۵۰۰ واحد نیاز به تعمیر و استحکام سازی دارد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری تهران شورای عالی استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۳۹۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر

به گزارش خبرگزاری مهر، جعفر قزوینیان در جلسه بازآفرینی شهری ابهر با بیان اینکه باید دست به دست هم داده و در خصوص بازآفرینی شهری انرژی بیشتری گذاشته شود، افزود: در جلسه پیشنهادات چند پروژه مطرح شد که معتقدیم این پیشنهادات می‌تواند در رفع معضلات شهری مؤثر باشد.

وی با تاکید بر اینکه دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر باید راه‌اندازی شود، اظهار کرد: انتظار داریم شهرداری ابهر همکاری لازم را در خصوص راه‌اندازی این دفتر داشته باشد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان، یادآور شد: با راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در این شهرستان، کارگزاری برای این دفتر انتخاب خواهد شد تا بتوانیم به صورت جدی وارد کار شده و از ظرفیت مردم و مسئولان استفاده کنیم.

قزوینیان تاکید کرد: این دفاتر راهنمایی‌ها، اطلاعات و مشوق‌های لازم را به ساکنان برای تحقق اهداف و سیاست‌های حوزه بازآفرینی شهری ارائه می‌دهند.

وی با بیان اینکه تبلیغات گسترده در شناساندن و معرفی مشوق‌ها به مردم بسیار مؤثر است، خاطرنشان کرد: باید در این خصوص جلسات متعددی با سازنده‌ها برگزار شود تا مسائل در جلسات بررسی و گزارش داده شود؛ چرا که این مهم در پیشرفت کار تأثیرگذار خواهد بود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان، با اشاره به اینکه بازآفرینی شهری اعتبار خاصی از طریق سازمان مرکزی به صورت مستقیم ابلاغ نمی‌کند، ادامه داد: این در حالی است که اداره‌کل راه و شهرسازی استان ظرفیت‌های خوبی داشته و می‌تواند به شهرداری نیز کمک کند.

قزوینیان تصریح کرد: همچنین این مجموعه از طریق کمیسیون ماده ۵ ظرفیت بالقوه‌ای دارد، به همین خاطر شهرداری ابهر می‌تواند پیشنهادهای خوبی در این خصوص به ستاد ارائه دهد تا اقدامات و کارهای لازم انجام گیرد.

وی، با بیان اینکه می‌توان از طریق مولدسازی از اعتبارات پروژه‌هایی که در سطح استان تعریف شده استفاده کرد، گفت: در این راستا شهرداری ابهر باید پروژه‌هایی را که برای مردم و شهرستان مفید و جذاب است، ارائه دهد.

گفتنی است، نخستین دفتر تسهیل‌گری در محله سعدی جنوبی شهر زنجان که دارای بافت فرسوده با ارزش تاریخی می‌باشد، ایجاد شده است.

کد خبر 6098669

دیگر خبرها

  • ضرورت راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر
  • «بسیج سازندگی» الگویی جدید از حکمرانی مردمی و خدمت بی‌منت است
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان کودک
  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستا‌های تختان و خربزان دهلران در حال انجام است
  • اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • به صرف لبخند ؛ اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • ببینید | قیمت‌های عجیب واحدهای مسکونی در افغانستان
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستاهای دهلران در دستور کار