Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@18:07:50 GMT

بارش باران و تگرگ در آذربایجان غربی/احتمال وقوع سیلاب

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۴۰۳۹۶

بارش باران و تگرگ در آذربایجان غربی/احتمال وقوع سیلاب

مهدی صابری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: هوای استان از امروز با ورود سامانه بارشی با رگبار باران و وزش باد شدید همراه خواهد بود و سیلابی شدن مسیل ها نیز دور از انتظار نیست.

وی با بیان اینکه ورود سامانه بارشی از امروز جمعه موجب وقوع رگبار باران، رعد و برق و وزش باد شدید می‌شود افزود: در اطلاعیه هواشناسی آمده است، هوای استان تا اواخر وقت فردا شنبه تحت تأثیر این سامانه بارشی خواهد بود و بارش تگرگ در برخی نقاط نیز دور از انتظار نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صابری با اشاره به اینکه وزش باد در نواحی مرکز و جنوب استان نیز شدت بیشتری خواهد داشت عنوان کرد: بارش رگباری باران و آب شدن برف در ارتفاعات موجب آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل ها در برخی مناطق استان نیز می‌شود.

وی اضافه کرد: دیشب هوای ارومیه با رگبار پراکنده باران و رعد و برق همراه بود و هم اکنون در ظهر روز جمعه تمام ابری است و باد نسبتاً ملایم می‌وزد.

صابری گفت: فعالیت این سامانه به صورت افزایش ابر، بارش‌های رگباری و پراکنده توأم با رعد و برق و وزش باد گاهاً شدید بخصوص در مرکز و جنوب آذربایجان غربی خواهد بود.

رئیس اداره پیش بینی هواشناسی آذربایجان غربی افزود: در شبانه روز گذشته چالدران با دمای ۶ درجه سانتی گراد سردترین شهر و پلدشت با دمای هوای ۲۸ درجه سانتی گراد گرم‌ترین نقطه استان بود.

وی بیان کرد: در این مدت دمای هوای ارومیه بین ۷ و ۲۴ درجه سانتی گراد و هوای مهاباد نیز بین ۱۲ و ۲۴ درجه سانتی گراد بالای صفر در نوسان بود.

آذربایجان غربی در منطقه‌ای کوهستانی واقع شده و میانگین بارندگی سالانه آن حدود ۳۴۰ میلی متر است؛ بارش‌ها در این استان از آبان ماه شروع می‌شود و تا اوایل خرداد هر سال ادامه می‌یابد.

کد خبر 4607071

منبع: مهر

کلیدواژه: مهدی صابری اداره کل هواشناسی آذربایجان غربی بارش باران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۰۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اعلام آماده بارش در استان‌های غربی، مرکزی و جنوبی؛ آخرین وضعیت جوی در روز‌های آینده را تشریح کرد و نسبت به احتمال سیلابی شدن رودخانه‌های فصلی کشور هشدار داد.

به گزارش روزنامه رسالت، حسین ظفری سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور درباره هشدار‌های بارش‌های سیل آسا در کشور اظهار کرد: براساس هشدار سطح نارنجی که صادر شده است، سامانه بارشی جدید از سه شنبه هفته جاری وارد کشور شده و تا پایان روز جمعه چهاردهم اردیبهشت‌ماه فعالیت خود را خواهد داشت.

وی افزود:سطح نارنجی به معنای احتمال بروز مخاطره است و به همین دلیل استان‌های مختلفی که متاثر از این سامانه بارشی هستند در حالت آماده باش قرار دارند. این سامانه بارشی مخاطراتی مانند رگبار شدید باران، رعد وبرق، ورزش باد شدید و در برخی نقاط گرد و خاک و رخداد تگرگ را ممکن است به همراه داشته باشد.

وی ادامه داد: سامانه روز‌های سه شنبه در استان‌های کرمانشاه، شمال خوزستان و غرب لرستان فعال خواهد بود و به همین دلیل مدیریت بحران استان‌های اشاره شده در حالت آماده باش قرار دارند و دستگاه‌ها و تجهیزات نیز فراهم شده است.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: روزچهارشنبه سامانه بارشی استان‌های کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، غرب همدان، جنوب مرکزی، کهگیلویه و بویر احمد، چهارمحال بختیاری، جنوب و غرب استان اصفهان، نیمه جنوبی استان فارس و بوشهر را تحت ثاتیر قرار می‌دهد. هم استان‌ها نامبرده شده و استان‌های مجاور و معین این آمادگی را دارند که ماشین آلات تجهیزات را فراهم کرده اند و اطلاع رسانی‌ها از طریق استانداری‌ها و صدا سیما و رسانه‌ها انجام شده است.

ظفری عنوان کرد: روز جمعه استان‌های اردبیل، آذربایجان شرقی و غربی، کردستان، زنجان، کرمانشاه، لرستان، ایلام، خوزستان، همدان، مرکزی، اصفهان، خراسان رضوی و جنوبی و نیمه غربی سمنان، ارتفاعات و دامنه‌های استان‌های البرز و تهران تحت تاثیر قرار می‌گیرند و یک وسعت گسترده تمام کشور را در روز جمعه تحت تاثیر قرار می‌دهد و به همین دلیل احتمال اینکه جاده‌ها لغزنده و معابر دچار آبگرفتگی شوند وجود دارد. همچنین احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی نیز وجود دارد. در ارتفاعات رخداد صاعقه و تگرگ را داریم و متاسفانه این صاعقه می‌تواند خطرناک باشد و هشدار می‌دهیم به افرادی که در بلندی‌ها و ارتفاعات حضور دارند و عشایر که دقت لازم را داشته باشند.

وی اضافه کرد: در مناطقی شاهد باد شدید خواهیم بود احتمال وارد شدن خسارات به سازه‌های موقت و داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی وجود دارد و از طرفی هم ممکن است در ناوگان حمل و نقل اختلال به وجود آید.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور در توصیه‌ای به مردم گفت: سازمان مدیریت بحران کشور و مدیریت بحران استان‌ها درحالت آماده باش قرار دارند و از مردم می‌خواهیم در حاشیه‌های رودخانه‌هایی که احتمال طغیان آن‌ها وجود دارند قرار نگیرند و توقف نکنند و از رفتن به ارتفاعات و کوهنوردی خودداری کنند. همچنین عشایر از چرای دام‌ها در ارتفاعات خوداری کنند. کشاورزان نیز تدابیر لازم را برای محصولات کشاورزی خود داشته باشند تا خسارات احتمالی کمتر شود.

دیگر خبرها

  • بارش تگرگ در جزیره لاوان + ویدئو | شدت بارش تگرگ را ببینید
  • دمای هوای اصفهان تا ۶ درجه کاهش می‌یابد/بارش رگبارهای بهاری
  • بارش‌های بهاره آذربایجان‌غربی را فرا می‌گیرد
  • آماده باش مدیریت بحران برای احتمال وقوع سیلاب در ۴ استان
  • هشدار؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط
  • بارش باران در استان‌های غربی و جنوبی کشور | احتمال وقوع سیلاب در این استان ها + ویدئو
  • هواشناسی ایران / رگبار شدید باران در ۲۴ استان
  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری در اصفهان / احتمال وقوع آب‌گرفتگی و سیلاب در مناطق مختلف استان
  • هشدار احتمال وقوع سیلاب در ایلام
  • بارش‌های رگباری بهاره در راه کردستان است