Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد مهدی زاهدی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در برنامه تلویزیونی پرسشگر درباره وضعیت نوسازی و بازسازی مدارس مناطق سیل‌زده اظهار کرد: ۱۳۸۴ مدرسه در جریان سیل آسیب دیدند که برخی از این آسیب‌ها جزئی و برخی کلی بود.

وی با اشاره به آمار مدارس در جریان سیل گفت: در لرستان ۱۱۲، در خوزستان ۸۰ مدرسه، و در گلستان ۲۰ مدرسه تخریبی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به کلاس‌های درس نیازمند مقاوم سازی در کشور بیان کرد: حداقل ۱۰۰ هزار کلاس درس نیازمند مقاوم‌سازی و بارسازی در کل کشور داریم که با احتساب متوسط سرانه هر کلاس حداکثر ۵۰ متر و اگر برای ساخت هر مترمربع سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان نیاز باشد علاوه بر آن فضایی هم باید برای اتاق مدیر و راهرو و مواردی این چنینی در نظر بگیریم، در مجموع حدود ۴۵ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

زاهدی با اشاره به اینکه در ۱۰ سال گذشته حدود ۶۰ هزار کلاس درس را بازسازی کرده ایم، گفت: در برنامه‌های توسعه‌ای کشور از برنامه چهارم تا ششم نگاه مثبتی به نوسازی مدارس شده است و برای آنکه کلاس‌های درس استاندارد شوند به حدود یک دهه زمان نیاز داریم، اما اگر در دولت و مجلس اراده کنیم می‌توانیم کار را زودتر پیش ببریم.

وی تصریح کرد: اگر بخواهیم ایمن‌سازی مدارس و استاندارسازی سیستم گرمایشی سرعت بیشتری داشته باشد باید بودجه فعلی نوسازی را دوبرابر کنیم.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره روش‌های تامین اعتبار بازسازی مدارس مناطق سیل‌زده بیان کرد: هر ساله در دولت و از طریق وزارت کشور بودجه‌ای برای حوادث و بحران‌ها تصویب می‌شود؛ علاوه بر آن آموزش و پرورش هم بودجه‌ای دارد که نسبت به سال‌های قبل افزایش حدود سه برابری دارد، هرچند با وجود این خیرین هم باید پای کار بیایند.

نسبت به فروش فضاهای مازاد عِرق سازمانی وجود دارد

زاهدی درباره وجود فضاهای مازاد در آموزش و پرورش گفت: حدود چهارسالی است که در قانون فروش فضاهای مازاد آموزش و پرورش را در نظر گرفتیم و قرار شده است تا این پول به آموزش و پرورش برگردد و فضای مدارس خود را بهینه سازی کند اما در آموزش و پرورش عرق درون سازمانی وجود دارد که که نباید زمین مازاد را فروخت؛ از وزیر آموزش و پرورش و مدیران درخواست داریم تا به کمک دولت بیایند و املاک با قیمت‌های بالا را بهینه سازی کنند.

وی ادامه داد: با اجرای این رویکرد حداقل ۲۰ هزار میلیارد تومان از این محل عواید برای آموزش و پرورش ایجاد می‌شود که این موضوع را خود وزیر باید باید دنبال کند البته اگر ناچار شویم دستگاه‌های نظارتی را وارد کار کنیم کار سخت می‌شود، اما می‌گوییم که شان آموزش و پرورش بالاتر از این اقدام است.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت:  مدیران آموزش و پرورشی باید بدانند که دولت به تنهایی نمی تواند  ۴۵ هزار میلیارد تومان برای بهبود مدارس صرف کند و باید اجازه دهند تا مدارس با تغییرکاربری و بهینه‌سازی درآمدزایی کنند و اراده اجرا باید از سوی مجریان وجود داشته باشد.

زاهدی بیان کرد: وزیر آموزش و پرورش می‌تواند برنامه‌ای داشته باشد تا هر استانی که بیشترین درآمدزایی را از طریق املاک مازاد دارد، تشویق کند.

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا آموزش و پرورش برای دولت اولویت دارد یا خیر، بیان کرد: اکنون حدود  ۶ سال است که نظام رتبه‌بندی فرهنگیان  به طور کامل پیاده نشده است و  از دولت انتظار داریم که این لایحه را به فوریت به تصویب برساند تا مجلس هم  به فوریت آن را ارسال کند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره وضعیت ساختمان‌های آموزش عالی با اشاره به اینکه در جریان سیل اخیر آسیب‌ چندانی ندیدند، گفت: قدمت اکثر ساختمان‌های آموزش عالی به ۳۵ سال قبل برمی‌گردد و بیش از ۵۵ درصد ساختمان‌هایش اینگونه است؛اکنون ۵ میلیون متر مربع  از ساختمان‌های دانشگاهی نیازمند بازسازی  یا مقاوم سازی هستند که این کار به  ۱۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش اخبار مدارس اخبار دانش آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۳۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف اصلی طرح «شهید عرب» تجهیز سیستم گرمایشی مدارس استان است

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان گفت: هدف اصلی این طرح تجهیز سیستم گرمایشی مدارس مناطق محروم و کم‌برخوردار است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، حمید شیرازیانی امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی طرح شهید عرب اظهار کرد: در ابتدای کار، مدارسی در سطح استان شناسایی و بررسی می‌شود، این شناسایی نخستین مرحله از اجرای طرح شهید عرب است.

وی افزود: سهمیه تعیین شده از سوی آموزش و پرورش برای اجرای این طرح، ۸۱ مدرسه است که ضرورت دارد کارشناسان ما برای بررسی و برآورد هزینه از این مدارس بازدید داشته باشند.

مدیرکل نوسازی مدارس استان همدان خاطرنشان کرد: سیستم گرمایش و سرمایش بیشتر این مدارس دارای نواقص و ایرادات کوچک و جزئی است؛ بعضی مدارس نیاز به تعویض شمعک و بعضی دیگر نیاز به تعویض رادیاتور دارند.

شیرازیانی اضافه کرد: قرار است از محل استانداردسازی سیستم‌های گرمایشی، تجهیزات و لوازم مورد نیاز خریداری و تحویل پیمانکار تعیین شده از سوی آموزش و پرورش شود.

در ادامه مجتبی قمری، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان همدان و مسئول قرارگاه جهادی عدالت تربیتی با اشاره به کلیات طرح، تصریح کرد: ارگان‌ها و نهادهای مختلفی پشتیبان این طرح هستند.

وی تصریح کرد: بعضی از این نهادها با تأمین بخشی از هزینه‌ها، بعضی با تأمین تجهیزات با کیفیت و ارزان قیمت، بعضی با کمک در اجرا و عملیاتی کردن طرح و بعضی نیز با معرفی و شناسایی مدارس، نقش خود را ایفا می‌کنند.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان همدان اضافه کرد: از جمله این نهادها می‌توان به معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری، جامعه خیران مدرسه‌ساز، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس و قرارگاه جهادی عدالت تربیتی اشاره کرد.

قمری گفت: بسط فرهنگ نیکوکاری، ترویج روحیه جهادی، ایجاد بستر آشنایی دانش‌آموزان با گروه‌های جهادی و بهینه‌سازی و استانداردسازی سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی از اهداف طرح شهید عرب است.

به گزارش ایمنا، شهید علی عرب ملقب به ققنوس دفاع مقدس، سال ۱۳۴۹ در زرند کرمان متولد شد و در روز دوم عملیات کربلای یک در حالی که تنها ۱۶ سال داشت، با افتادن در آتش خود را فدای هم‌رزمانش کرد.

کد خبر 747856

دیگر خبرها

  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟
  • تجهیز سیستم گرمایشی مدارس همدان با طرح شهید عرب
  • ۱۰۹ کلاس درس جدید نیاز مهرماه شهرستان بیرجند
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هدف اصلی طرح «شهید عرب» تجهیز سیستم گرمایشی مدارس استان است
  • ۸۸ مدرسه شهرستان بیرجند دو نوبته است/نیاز به ۱۰۹ کلاس درس
  • نیاز چهارمحال و بختیاری به احداث ۱۰۰۰ کلاس درس
  • فعالیت‌های آموزش محور در حوزه سلامت، تقویت می‌شود
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم