Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمالی‌نژادبا اشاره به حجم بالای خسارات سیل به مناطق مختلف کشور گفت: برای بازسازی مدارس به ۴۴۰ میلیارد توماناعتبار نیاز داریم.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، مهدی جمالی‌نژاد معاون عمرانی وزیر کشور در برنامه تلویزیونی پرسشگر درباره وضعیت نوسازی و بازسازی مدارس مناطق سیل‌زده با اشاره به اینکه ۲۵ استان کشور درگیر سیل شدند، اظهار کرد: شاهد بسیج همگانی برای ساماندهی به شرایط بودیم همچنین استان‌های معین برای این کار انتخاب شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: حجم بالایی از خسارات را در مناطق سیل‌زده شاهد بودیم که در گلستان ۲۰، در لرستان ۱۱۲ و در خوزستان ۸۰ مدرسه تخریبی داریم، همچنین برخی مدارس نیازمند بازسازی و تعمیرات هستند که در گلستان و لرستان هر کدام ۳۰۰ مدرسه، در خوزستان ۸۰ مدرسه و در سایر استان‌ها ۵۳۲ مدرسه داریم و در مجموع حدود چهار هزار میلیارد تومان خسارت به مدارس وارد شده علاوه بر آن ۱۸۰ هزار واحد مسکونی نیازمند بازسازی است.

معاون عمرانی وزیر کشور با اشاره به اینکه طبق برآوردهای اولیه تاکنون بر اثر  ۳۵ هزار میلیارد تومان آسیب به زیرساخت‌های کشور وارد کرده است، گفت: طبق بررسی‌های انجام شده برای بازسازی مدارس آسیب‌دیده هم به ترتیب  ۸۶ میلیارد تومان در گلستان، ۱۷۰ میلیارد تومان در لرستان،  ۱۰۰ میلیارد تومان در خوزستان و۴۴ میلیارد تومان  در سایر استان‌ها نیاز داریم.

جمالی‌نژاد با اشاره به طیف گسترده کاری کاری تصریح کرد: در جریان سیل اولویت اصلی سرپناه دادن به مردم بود و دستگاه‌های مختلف کشور با ایجاد کمیته نوسازی و بازسازی، نظارت و بازرسی و خیرین مدرسه‌ساز وارد عمل شدند و این موضوع با راهبری واحد وزارت کشور انجام می‌شود.

مدارس را می‌توان با امکانات نرم‌افزاری بهبود بخشید

وی درباره پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چقدر زمان لازم است تا شرایط مدارس مناسب شود؟ گفت:  اعتبارات بسیار زیادی لازم داریم تا مدارس در شان مردم باشد البته اکنون مدارس غیردولتی به کمک آمده‌اند هرچند برخی از این مدارس  در منازل مسکونی مدرسه دایر شده‌اند که روی آن هم باید بحث کرد.

معاون عمرانی وزیر کشور تاکید کرد: برخی از مدارس را می‌توان با امکانات نرم‌افزاری بهبود بخشید و با توجه به سابقه کاری که به عنوان شهردار دارم می‌دانم که تعامل با دوستان آموزش و پرورشی مشکل است و باید برای اجرای طرح‌های این شرایط  را تسهیل کرد.

جمالی‌نژاد از  اعلام آمادگی سازمان شهرداری‌ها با سازمان نوسازی مدارس  برای ایجاد راهکار‌های مشترک تسهیل‌گری برای تغییرکاربری فضاهای آموزشی فرسوده خبر داد و  گفت: آماده هستیم تا مدارس فرسوده در نقاط استراتژیک را با حمایت‌های خود ساماندهی کنیم.

معاون عمرانی وزیر کشور درباره وضعیت فیزیکی دانشگاهی اظهار کرد: با توجه به اینکه وسعت فیزیکی دانشگاه‌ها بالاتر است و  معمولا چندهکتاری هستند بنابراین از نظر بهینه سازی فضا و استفاده از املاک مازاد شرایط بهتری دارند.

جمالی‌نژاد بیان کرد: در فضاهای آموزشی دانشگاه‌ها می‌توان ارزش افزوده‌های ایجاد کرد و اقداماتی انجام شد که منجر به تولید صنایع فرهنگی و استفاده از آن برای دانشگاه شد همانطور که در زمان فعالیت به عنوان شهردار اصفهان با دانشگاه توافق کردیم تا صنایع فرهنگی مرتبط در اماکنی عرضه شود.

 معاون عمرانی وزیر کشور تاکید کرد: اگر نهاد‌های مختلف ظرفیت‌های خود را  به درستی بشناسند می‌توانند اقداماتی به نفع مجموعه کاری خود ترتیب دهند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش اخبار مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۳۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به نقاط ضعف نسخه ترمیم‌یافته سند تحول بنیادین

نسخه ترمیم سند تحول بنیادین توسط شورای عالی آموزش و پرورش تدوین شده است، بسیج دانشگاه فرهنگیان در مطلبی به بررسی این نسخه پرداخته است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بسیج دانشگاه فرهنگیان در مطلبی به بررسی نسخه ترمیم سند تحول بنیادین پرداخته است.

در بخشی از این گزارش آمده است: در نسخه ترمیمی، مواردی از عدم تطابق حرف کلی سند تحول با سیاست‌های نظام و حتی قوانین بالادستی به چشم می‌خورد. به عنوان مثال سیاست نظام در قبال مدارس دولتی، تقویت و در قبال مدارس غیردولتی، مدیریت آن‌ها است. اما در سند دقیقاً نگاهی خلاف این موضوع وجود دارد و با نگاه خوش‌بینانه، پرداختن به موضوع مدارس دولتی و غیردولتی برابر است و با نگاه بدبینانه، کفه ترازو به سمت توجه بیشتر بر مدارس غیردولتی سنگینی می‌کند.

استفاده از نظرات 36 منتقد در بررسی و ترمیم سند تحول بنیادین

در طول بیش از یک دهه‌ای که از تصویب سند فعلی می‌گذرد، نظام آموزشی کشور، معلمان، دانش‌آموزان و دست‌اندرکاران امر تربیت، اتفاقات مهم و اثرگذاری را از سر گذرانده‌اند. انتظار می‌رفت نسخه ترمیم‌یافته نگاهی جامع‌ به این مسائل و چالش‌ها داشته باشد. با این حال به‌نظر می‌رسد بسیاری از این تجربیات از دید نگارندگان نسخه ترمیمی مغفول مانده‌اند از جمله تجربه آموزش مجازی، تعلیم و تربیت کودک، تأمین و تربیت نیروی انسانی.

وضعیت کنونی تعلیم‌وتربیت کشور با وجود بسیاری از مسائل ریز و درشت، دارای چند مسئله و گلوگاه اساسی است که نسبت به سایر موارد اولویت دارند. موضوعاتی مانند مسئله «تربیت معلم»، «وضعیت مدارس دولتی عادی» و... را می‌توان از این قبیل مسائل برشمرد. علی‌رغم اینکه انتظار می‌رود نسخه ترمیم‌یافته خلأها و چالش‌های موجود در نسخه پیشین را با تاکیدات «کافی» و «مناسب» پوشش دهد، اما به نظر می‌رسد این نسخه به قدرکافی و مطلوب به این مسائل توجه نداشته است.

مشروح این گزارش را در اینجا مشاهده کنید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۷۰ مدرسه هشترود نیازمند نوسازی هستند
  • تخصیص اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومانی برای بازسازی شبکه فاضلاب اصفهان
  • نیاز ۷۰ مدرسه شهرستان هشترود به نوسازی
  • زیرساخت‌های ورزش مدارس در میامی توسعه یافت
  • فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است
  • مبلغ شهریه مدارس غیردولتی را آموزش و پرورش تعیین نمی‌کند
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • مدرسه حکمت با همت خیران بازسازی و متحول شد
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها
  • نگاهی به نقاط ضعف نسخه ترمیم‌یافته سند تحول بنیادین