Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-06@18:26:06 GMT

محرومیت از طبابت،حکم قصور پزشک اراکی

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۴۵۸۲۶

محرومیت از طبابت،حکم قصور پزشک اراکی

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک؛در حکم صادره از سوی هیات بدوی انتظامی پیرامون پرونده امیرعلی آمده است: بر اساس کیفرخواست شماره ۶۱ مورخ ۱۳۹۸.۱.۲۲ دادستان محترم انتظامی سازمان نظام پزشکی اراک علیه خانم دکتر س. م به شماره نظام پزشکی ۱۱۶۵۰۲ با وکالت خانم مهدیه جعفری مبنی بر قصور و سهل انگاری در انجام وظایف قانونی منجر به آسیب سیستم عصبی و زندگی نباتی آقای امیرعلی ترابی فرزند غلام موضوع شکایت آقای غلام ترابی فرزند ترابعلی با وکالت آقای حسین کمیلی اصفهانی، هیئت با توجه به محتویات پرونده کیفرخواست یاد شده و گزارش عضو محقق مبنی بر اینکه به علت ۱ ـ عدم آگاهی و رعایت اصول پایه احیای قلبی و عروقی، ۲ ـ عدم توجه به بالین کودک در حین عمل و اصرار به ادامه کار در زمان بدحال شدن کودک ۳ ـ عدم آگاهی از دستورالعمل‌های مربوط به مهار فیزیکی و اندیکاسیون‌های آن و استفاده از نیروی انسانی صرف جهت مهار فیزیکی کودک توسط پزشک معالج منجر به کاهش سطح هوشیاری، آسیب به سیستم عصبی مرکزی و به دنبال آن زندگی نباتی بیمار شده است، قصور در درمان منتهی به آسیب سیستم عصبی مرکزی امیرعلی ترابی فرزند غلام توسط پزشک یاد شده محرز دانسته و با استناد به ماده ۳ بند ت ماده ۲۲ آیین نامه انتظامی رسیدگی به تخلفات صنفی و حرفه‌ای شاغلین حرفه‌ای پزشکی و وابسته در سازمان نظام پزشکی و بند ز تبصره ۱ ماده ۲۸ قانون سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۸۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸.۱۶ مجمع تشخیص مصلحت نظام و تکرار قصور از سوی پزشکی یاد شده حکم به محکومیت نامبرده به محرومیت دائم از اشتغال به حرفه‌های پزشکی و وابسته در تمام کشور صادر و اعلام می‌دارد این رای با استناد به ماده ۳۴ قانون مذکور ظرف مدت ۲۰ روز پس از ابلاغ قابل تجدیدنظر در هیئت تجدید نظر انتظامی نظام پزشکی استان است.

انتهای پیام/ی

رای هیات بدوی انتظامی امیر علی صادر شد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حاشیه های پزشکی اخبار پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۵۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرتضی صانعی طاهری در آستانه برپایی سی و نهمین کنگره انجمن رادیولوژی ایران که 18 تا 21 اردیبهشت ماه در محل هتل المپیک تهران برگزار می شود، سخن می گفت با اعلام این خبر افزود: با این که هوش مصنوعی توانسته در قسمت‌های مختلف حوزه سلامت وارد شود، اما به دلایل زیاد از جمله پیچیدگی های حوزه پزشکی باعث حذف پزشک نشده است و از اینکه هوش مصنوعی بتواند، تمام فعالیت های یک پزشک را انجام دهد، فاصله بسیار زیادی داریم.

وی با تاکید بر اینکه درآینده  پزشکانی موفق تر خواهند بود که بتوانند با هوش مصنوعی کارکنند و از این مهارت بهره ببرند، تصریح کرد: میزان تاثیر پذیری رشته های مختلف پزشکی از هوش مصنوعی متفاوت است و برخی رشته ها مثل رادیولوژی بسیار تحت تاثیر هوش مصنوعی قرار گرفته اند. به همین منظور یکی از محورهای اساسی کنگره امسال انجمن رادیولوژی ایران نقش هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی است که مورد بحث و بررسی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت. در این کنگره چالش های مربوط به هوش مصنوعی و نیز مباحث دیگر از جمله تصویربرداری سیستم عضلانی/اسکلتی، زنان و بارداری، سر و‌گردن و  همچنین اخلاق پزشکی در رادیولوژی ارایه خواهد شد.

به گفته  صانعی طاهری از هوش مصنوعی می توان در تسریع و افزایش دقت تصویربرداری، کاهش دوز اشعه دریافتی بیماران، پردازش سریعتر و دقیق تر تصاویر، ارتقای کیفیت تصویر برداری قلبی عروقی، تشخیص سریعتر سرطان ها، تصویربرداری سایر ارگان ها و تصویربرداری جنین  می توان بهره گرفت .

وی ادامه داد: از دیگر کاربردهای هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی می توان به وقت دهی بیماران، کمک به انتخاب بهترین پروتکل درمانی به منظور تعیین میزان اشعه دریافتی و در روند تصویربرداری بازسازی ها، افزایش کیفیت تصاویر، اندازه گیری ها، مستند سازی، کمک به جمع آوری و استخراج اطلاعات بیماران نام برد.

رئیس انجمن رادیولوژی ایران یادآور شد: یکی از نمونه های بارز مطالعات هوش مصنوعی در رادیولوژی در دوران پاندمی کووید بود که پزشکان سراسر دنیا با حجم بالای کار و کار طاقت فرسا و شرایط بحرانی تشخیصی روبرو بودند. انجمن رادیولوژی نیز تجربه مدیریت موفقی برای ارایه خدمات تله رادیولوژی و ارائه خدمت به هم میهنان سراسر کشور داشت.

وی گفت: کنگره رادیولوژی ایران یکی از بزرگ ترین کنگره های تخصصی پزشکی در کشور به شمار می رود که همه ساله میزبان استادان داخلی و خارجی و نیز رادیولوژیست ها و سایر رشته های تخصصی است. این کنگره با حضور بیش از چهار هزار نفر از رادیولوژیست ها، دستیاران رادیولوژی و رشته های مرتبط و نیز با  حضور بیش از چهار صد سخنران  به ارایه جدیدترین دستاوردهای علم تصویربرداری می پردازد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود
  • ملک الشعراء حکیم شفایی، ادیب و پزشک نام‌آور اصفهانی
  • فراخوان کشف قیمت و تامین داروهای تک‌ نسخه‌ای
  • هوش مصنوعی نمی‌تواند جای پزشک را بگیرد
  • فراخوان کشف قیمت و تامین دارو‌های تک‌نسخه‌ای اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بسیج سازندگی، رکنی اساسی در تحقق آرمان‌های نظام در مناطق محروم
  • هوش مصنوعی جایگزین پزشک نمی‌شود
  • هر کدملی یک مراقب سلامت دارد/پوشش ۵۵ میلیون نفری پزشک خانواده
  • یک مراقب سلامت برای هر کد ملی
  • فاجعه پنهان نظام پزشکی؛ کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند