Web Analytics Made Easy - Statcounter

پالایشگاه تبریز برای تکمیل زنجیره ارزش و توسعه پایدار، طرح جامع ارتقای کیفی محصولات به‌منظور کاهش یا حذف کامل نفت کوره و تبدیل آن به محصولات کیفی با ارزش افزوده را در دستور کار خود قرارداده است.

 

به گزارش «انرژی امروز» از شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، باقری دیزج، مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز در حاشیه بیست‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع کاهش تولید نفت کوره، پیش‌تر این شرکت، مطالعات امکان‌سنجی احداث واحدهای مرتبط را با دو شرکت خارجی در سال ۹۶ انجام داد، اما به دلیل تحریم‌ها، امکان بهره‌مندی از منابع فاینانس برای اجرای طرح محقق نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: در نیمه دوم سال ۹۷، این طرح با بررسی میدانی از شرکت‌های صاحب دانش فنی و انجام مطالعات امکان‌سنجی، روزآمد شد و  به دنبال آن با هدف  کسب دانش فنی، طراحی بنیادی احداث فرآیندهای واحدهای مرتبط، قراردادی با چهار شرکت معتبر به امضا رسید، هم‌اکنون نیز این طرح در مرحله تحصیل دانش فنی و طراحی بنیادی است.

 

مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز تصریح کرد: طبق برنامه، بسته طراحی بنیادی تکمیل شده و پیمانکار مهندسی گسترده (FEED) تا شهریورماه امسال انتخاب خواهد شد.

 

باقری دیزج با بیان اینکه این شرکت از زمان واگذاری به بخش خصوصی با توجه به نگرش توسعه پایدار در مجموعه هلدینگ و مدیریت ارشد شرکت، سرمایه‌گذاری کلانی بالغ بر ۳۶۹ میلیون یورو و ۴۰۶ میلیارد ریال برای پروژه‌های زیست محیطی صرف کرده است، اظهار کرد: از این پروژه‌ها می‌توان به تولید بنزین یورو ۵ (۳.۳ میلیون لیتر در روز) اشاره کرد، همچنین این شرکت ۶۰ تا ۷۰ درصد گازوئیل خود را در حد استاندارد یور ۵ تولید می‌کند که البته با احداث واحد (استحصال گازهای انتهایی) و برج‌های خنک کننده، کل گازوئیل  تولیدی (حدود ۷ میلیون لیتر) یورو ۵ میشود.

 

مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز گفت: ساخت گرانوله‌سازی گوگرد، اجرای پروژه بازیابی گازهای ارسالی به مشعل (FGR) با هدف کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای، تفکیک لجن‌های نفتی، بیولوژیکی و آهکی و  نصب سامانه‌های پایش لحظه‌ای روی خروجی منابع ثابت از دیگر فعالیت‌های این شرکت در زمینه محیط زیست است که سبب شده این پالایشگاه  طی دو سال پیاپی موفق به کسب رتبه نخست در بخش زیست محیطی ازسوی وزارت نفت شود.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۷۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟

زمان فروش باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس توسط مالکان خصوصی آنها مشخص شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در روز 5 اردیبهشت ماه سال جاری  مالکیت باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس رسماً به بخش خصوصی واگذار شد. بر این اساس 85 درصد از سهام باشگاه استقلال از سوی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، شرکت‌های تابعه آن شامل پتروشیمی بندر امام، پتروشیمی بوعلی سینا، پتروشیمی شهید تندگویان، پتروشیمی پارس و شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس واگذار شد و همین مقدار از سهام باشگاه پرسپولیس نیز به بانک‌های شهر (30 درصد)، ملت (20 درصد)، تجارت (20 درصد)، صادرات (پنج درصد)، رفاه (پنج درصد) و اقتصاد نوین (پنج درصد) انتقال پیدا کرد. 10 درصد سهام دو باشگاه نیز پیش‌تر به هواداران واگذار شده بود. طبق اعلام وزیر ورزش قرار است 5 درصد باقی‌مانده سهام دو باشگاه نیز به زودی به پیشکسوتان واگذار شود.

پرسپولیس و استقلال رسماً واگذار شدند/ سهم پیشکسوتان؛ 5 درصد

در این میان سؤالی مطرح است که آیا مالک خصوصی چه زمانی قادر به واگذاری باشگاه مورد تملکش است؟ پاسخ این سؤال نیازمند رعایت یک پیش‌نیاز است.

از آنجایی که دو باشگاه به‌صورت اقساطی خریداری شدند، طبق توافق صورت گرفته، سرخابی‌ها تا شش سال زیر نظر سازمان خصوصی‌سازی خواهند بود و مالکان بخش خصوصی آنها باید تا تاریخ معین شده، اقساط خود را  به دولت بپردازند. حتی اگر بخش خصوصی سریع‌تر از زمان موعود (پیش از شش سال)، اقساط خود را تسویه کند، می‌تواند فردای همان روز سهام باشگاه موردنظر را در فرابورس عرضه کند. در غیر این‌صورت بعد از پایان شش سال و تسویه مطالبات دولت از محل سرخابی‌ها، بخش خصوصی قادر به فروش سرخابی‌ها خواهد بود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • نخستین نمایشگاه کار استان همدان برگزار می‌شود
  • بازدید دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس
  • ایده برای طراحی سایت شرکتی
  • نقاط حادثه خیز با احکام برنامه و منابع مالی مناسب رفع می شود
  • بازدید سرلشکر رحیم صفوی از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • جزئیات پرداخت تسهیلات ارزی برای واردات اتوبوس
  • فروش بیش از ۵۵ هزار تن گوگرد در پالایشگاه گاز ایلام