Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

مدیرعامل نمایشگاه شهر آفتاب از احتمال تبدیل شدن این نمایشگاه به منطقه آزاد تجاری خبر داد و در مورد عدم برگزاری نمایشگاه کتاب در شهر آفتاب توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش تین‌نیوز، محمدرئوف قادری با بیان این‌که یکی از استراتژی‌های نمایشگاه شهر آفتاب تبدیل این فضا به منطقه آزاد تجاری بود، گفت: هنگامی که حناچی به عنوان شهردار تهران انتخاب شد تمامی دغدغه و برنامه‌های‌مان را با وی مطرح کرده و از او خواستیم که مشکلات و درخواست‌های شهر آفتاب را در جلسه هیأت دولت مطرح کند و خوشبختانه این اتفاق افتاد و بررسی مسائل شهر آفتاب در دستور کار دولت قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که حل مشکل عدم برگزاری نمایشگاه در شهر آفتاب به کمیسیون زیربنایی دولت ارجاع داده شد گفت: همچنین درخواست ما برای تبدیل شدن به منطقه آزاد تجاری نیز به دفتر مناطق آزاد تجاری دولت ارسال شد.

قادری با بیان اینکه بیستم فروردین ماه سال ۹۸ کمیسیون تخصصی و زیربنایی با حضور چندین تن از وزرای دولت تشکیل جلسه داد و در آن بحث‌های مختلفی مطرح شد، گفت: در این جلسه عنوان شد که انتقال نمایشگاه‌های پر مخاطب به شهر آفتاب یک ضرورت است، چرا که هزینه‌های برگزاری نمایشگاه‌های پر مخاطب در تهران به زیان مردم است که خوشبختانه با حمایت اعضای این کمیسیون مقرر شد که کارگروه ویژه‌ای برای برگزاری نمایشگاه‌ها برگزار شود و انتقال نمایشگاه‌های پر مخاطب به صورت تدریجی به شهر آفتاب مورد تاکید قرار گرفت هر چند که با مخالفت نمایشگاه بین‌المللی مواجه شدیم اما این مهم به تصویب رسید.

مدیرعامل نمایشگاه شهر آفتاب با بیان اینکه قرار است شهرداری‌ها تغییر کاربری مناسبی برای نمایشگاه‌ها در نظر بگیرند، افزود: دوستانمان در وزارت صنعت عنوان کردند که زمینی در منطقه پرند خریداری کرده و احتمالاً آن را به نمایشگاه و مرکز تجارت جهانی تبدیل می‌کنند که در این کمیسیون تاکید شد که بهتر است هر گونه سرمایه گذاری در شهر آفتاب متمرکز شود.

قادری به گزارش ایسنا، با بیان اینکه به دلایل مختلف دولت مخالف تأسیس مناطق آزاد تجاری در کشور است گفت: اما با این حال قرار است تبدیل شدن شهر آفتاب به منطقه آزاد تجاری را در جلسه فردا (یکشنبه) تعیین تکلیف کنند.

وی با بیان اینکه آینده نمایشگاهی تهران، شهر آفتاب خواهد بود خاطر نشان کرد: بر اساس تقویم نمایشگاهی تا پایان سال ۲۶ نمایشگاه در این سایت برگزار می‌شود که با توجه به اعمال تحریم‌های متفاوت علیه ایران اتفاق خوبی است.

مدیرعامل نمایشگاه شهر آفتاب در مورد چرایی عدم برگزاری نمایشگاه کتاب با بیان اینکه امروز آخرین روز نمایشگاه کتاب در مصلی است و خوشبختانه با حمایت همه دستگاه‌ها شاهد حضور گسترده مردم و اهالی نشر و قلم بوده‌ایم، اظهار کرد: شهرداری تهران کمک‌های زیادی در برگزاری نمایشگاه در مصلی کرده است اما برای همه جای سوال است که چرا این نمایشگاه پر مخاطب در شهر آفتاب برگزار نشده است؟.

قادری با بیان اینکه بر اساس تفاهم‌نامه مدیریت اسبق و وزارت ارشاد نمایشگاه شهر آفتاب به صورت رایگان در اختیار برگزار کنندگان نمایشگاه کتاب قرار گرفت و همه هزینه‌ها که بیش از ده‌ها میلیارد تومان می‌شد نیز شهرداری تقبل کرده و هیچ هزینه‌ای متوجه وزارت ارشاد نبود، گفت: شهرداری شهر آفتاب را رایگان در اختیار ناشران قرار داد و جای سوال است که آیا به همان نسبتی که شهرداری هزینه‌ها را تقبل کرد آیا ناشران رایگان به نمایشگاه آمدند؟.

مدیرعامل نمایشگاه شهر آفتاب با بیان اینکه ما بارها و به صراحت اعلام کردیم که شهر آفتاب آماده برگزاری نمایشگاه کتاب است، گفت: مدیریت شهری حتی یکبار هم مخالفتی در برگزاری نمایشگاه کتاب در شهر آفتاب نداشت و حتی اعتراف کردیم که چرا نمایشگاه کتاب علی رغم آنکه ما آمادگی داریم و می‌توانیم رایگان برگزار کنیم در جای دیگری برگزار شد.

قادری با بیان اینکه مسئولان نمایشگاه اعلام کرده‌اند که زیرساخت‌های لازم در شهر آفتاب وجود ندارد گفت: امکان برگزاری سالن‌های موقت در نمایشگاه بود و همچنین ۴۶ هزار متر فضای نمایشگاهی مجتمع تجاری نیز آماده بهره برداری بود اما اگر نمایشگاه ناقص است باید به موقع تذکر دهند نه اینکه روزهای آخر بیایند و بگویند زیرساخت‌ها آماده نیست و ما هم که نمی‌توانیم معجزه کنیم.

وی با بیان اینکه سالن‌ها قرار بود رایگان در اختیار ناشران قرار گیرد افزود: آیا اگر به ناشران می‌گفتند که نمایشگاه شهر آفتاب رایگان است باز هم نمی‌آمدند؟ آیا سودی که آنها در مقابل رایگان بودن غرفه‌ها دریافت می‌کردند کمتر از سود فروش کتاب بود؟.

مدیرعامل نمایشگاه شهر آفتاب افزود: مصلی هم زیرساخت‌های لازم را ندارد اما نمایشگاه کتاب در آنجا برگزار می‌شود و ما می‌توانستیم با بودجه‌ای که در نظر گرفته بودیم این نواقص و مشکلات را حل کنیم. امیدواریم سال آینده نمایشگاه کتاب در شهر آفتاب برگزار شود.

قادری همچنین در مورد تبدیل شهر آفتاب به منطقه آزاد تجاری گفت: تمامی تصمیمات اقتصادی کشور در تهران گرفته می‌شود و اگر بتوانیم شهر آفتاب را به منطقه آزاد تبدیل کنیم بسیاری از مشکلات حل می‌شود چرا که شهر آفتاب ورودی استان‌های دیگر به تهران است و تبدیل شدن آن به منطقه آزاد تجاری می‌تواند موجب رونق صنعت نمایشگاه‌داری با توجه به تحریم‌های موجود شود.

وی با بیان اینکه روزی که شورای شهر دوم تصمیم به ساخت شهر آفتاب گرفت یک تصمیم استراتژیک بود ادامه داد: چرا که باید در تهران در بحث پدافند غیر عامل یک مکانی وجود داشت که در زمان بحران کارگشا باشد و حالا آن مکان شهر آفتاب با داشتن بیش از پنج کیلومتر تونل است.

قادری با بیان اینکه چشم انداز نمایشگاهی شهر آفتاب روشن است گفت: به خاطر حیات خلوت عده‌ای نباید مردم را با برگزاری نمایشگاه در تهران قربانی کنیم.

وی در ادامه با اعلام خبر برگزاری ششمین نمایشگاه بین‌المللی نوشت افزار و تجهیزات مهندسی گفت: این نمایشگاه یازدهم تا چهاردهم تیر ماه با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت کننده در فضایی ۱۴ هزار متری و در 2 سالن برگزار می‌شود.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: ایران تجارت تقویم دولت نمایشگاه کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۷۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی

در حالی که ما طی سال گذشته میلادی برای فروش نفت و گاز خود با تحریم مواجه بودیم، صندوق بین المللی پول در جدیدترین گزارشش از سلسله گزارش های چشم انداز اقتصادی جهان که هر سه ماه یکبار منتشر می کند، از رشد ۵.۴ درصدی اقتصاد کشورمان خبر داد. ما در حالی این رشد اقتصادی را رقم زدیم که بسیاری از کشورهای دنیا سال خوبی را پشت سر نگذاشتند و رشد اقتصادی بالایی نداشتند. در این سال، اقتصادهای منطقه خاورمیانه به طور متوسط رشد ۲ درصدی داشتند و عربستان با رشد منفی ۱.۱ درصدی مواجه شد.

دولت سیزدهم برای تولید و فروش نفت و گاز کشور به سیاست های خاصی روی آورد. استفاده از تمام ظرفیت ها برای فروش منابع، افزایش تعاملات با کشورهای خریدار و استفاده از توان دانش بنیانی کشور از جمله سیاست هایی بود که به اجرا گذاشته شد. به زعم کارشناسان، این سیاست ها بود که در نهایت نتیجه داد و زمینه ساز رشد اقتصادی کشور شد.  به زعم بسیاری، رشد اقتصادی 5.4 درصدی کشورمان بر اثر سیاست گذاری های صحیح و اتکا به خود به دست آمد.

نظرات ایمان زنگنه، عضو انجمن اقتصاددانان ایران و استاد دانشگاه را در ادامه در خصوص فروش نفت و گاز کشورمان در شرایط تحریمی در ادامه می خوانید. زنگنه در خصوص رشد اقتصادی 5.4 درصدی کشور طی سال گذشته میلادی که صندوق بین المللی پول در آخرین گزارشش به آن اشاره داشت، تصریح کرد: بخش نفت همواره یکی از حوزه های پیشران در اقتصاد کشور ما بوده است. به تبع این بخش رشد اقتصادی را شاهد هستیم. تولید ثروت از حوزه نفت باعث شده است که بخش های دیگر نیز رشد را تجربه کنند.

وی ادامه داد: این که در شرایط تحریم توانسته ایم میزان فروش نفت و گاز خود را به دوران غیرتحریمی نزدیک کنیم، اهمیت بالایی دارد. دیپلماسی فعالی که دولت به اجرا گذاشت، در موفقیت ما برای فروش نفت موثر بود. این دیپلماسی در نهایت طرف مقابل را به این نتیجه رساند که تا حدی از سخت گیری هایش در تحریم ها بکاهد. تمام این مسائل، به افزایش فروش نفت و گاز کشور منجر شد.

این عضو انجمن اقتصاددانان ایران خاطرنشان کرد: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که فروش نفت و دسترسی به منابع مالی آن دو موضوع متفاوت هستند. ما در بخش فروش نفت موفقیت داشته ایم و توانسته ایم به طرق مختلف در شرایط تحریم نفت خود را به فروش برسانیم.

زنگنه در خصوص سیاست گذاری های دولت سیزدهم مبنی بر فروش نفت به مینی ریفاینری ها در شرق آسیا و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی خاطرنشان کرد: من این طور همکاری ها را مثبت ارزیابی می کنم. واقعیت این است که ما در گذشته تجربه موفقی در زمینه فروش نفت از طریق دستگاه ها و افراد نداشتیم. حالا با اعمال روش هایی مانند سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی موفقیت بیشتری در فروش نفت کسب کرده ایم.

این استاد اقتصاد در دانشگاه خاطرنشان کرد: اقداماتی که در زمینه فروش نفت و گاز انجام داده ایم و موفقیت هایی که کسب کرده ایم، شرط لازم برای رشد اقتصادی کشور هستند. باید در بخش های دیگر نیز به همین ترتیب با دیپلماسی موفق به توسعه و رشد اقتصادی بریم. عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی به نحوی بازارسازی برای فروش نفت ماست و باعث می شود به عنوان شریک تجاری برای کشور هدف مطرح شویم که این موضوع رشد اقتصادی و همچنین توسعه تجارت نفت خام را به همراه داشته است.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • واکنش همتی به برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران/ دنبال اصلاح شیوه حکمرانی باشید
  • «مصلای تهران» یا «شهرآفتاب» داستان یک تلخی بی‌پایان
  • تصمیم عرب‌ها درمورد تهران و تل آویو چیست؟
  • بازدید دبیر شورای‌ عالی مناطق آزاد کشور ازغرفه منطقه آزاد اروند در نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • هدفگذاری دولت برای توسعه همکاری تجاری با کشور‌ها
  • برگزاری جلسه بررسی نحوه تقسیم و توزیع آب در دشت هراز
  • آزاد سازی ۱۳هزار پلاک فرسوده حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند
  • مخبر: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند