Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@17:42:41 GMT

طرح پرورش آرتمیا در بوشهر به کجا رسیده است؟

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۴۸۸۶۶

طرح پرورش آرتمیا در بوشهر به کجا رسیده است؟

استاندار بوشهر با بیان اینکه مشکل پرورش آرتمیا در سواحل استان بوشهر برطرف شده است، افزود: علاوه بر تخصیص ۵ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی، ۴ میلیارد ریال هم از منابع استانی برای تسریع در اجرای طرح پژوهشی و تحقیقاتی پرورش آرتمیا در استان بوشهر تخصیص یافته است.

به گزارش ایسنا، عبدالکریم گراوند در نشست کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری گفت: بودجه موردنیاز برای اجرای طرح پژوهشی پرورش آرتمیا تأمین شده است و این مهم نشان می‌دهد که با تعامل و هم‌افزایی می‌توان در پیشبرد کارها و اجرای طرح‌ها تسریع ایجاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: استان بوشهر به عنوان استان پایلوت در عرصه تدوین سند دانش‌بنیان مورد حمایت شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی شده است که این سند بعد از ماه مبارک رمضان تصویب می‌شود. این سند به عنوان سند بالادستی به حوزه توسعه علمی و فناورانه در عرصه اقتصادی تبدیل می‌شود که با توجه به ظرفیت‌های استان بوشهر فرصت خوبی را برای اجرای طرح‌های فناورانه فراهم می‌کند.

استاندار بوشهر با اشاره به حمایت از طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی اثرگذار در حوزه اقتصاد و تولید خاطرنشان کرد: طرح‌های تحقیقاتی فناورانه که بر روی اقتصاد، ظرفیت‌ها، تحقق نیازمندی‌ها، تولیدات و حل مشکلات اثرگذار باشد مورد حمایت ویژه قرار می‌گیرد و اعتبارات لازم تأمین می‌شود.

گراوند با بیان اینکه اعتبارات قابل توجهی در عرصه پژوهش‌های کاربردی و دیگر امور تحقیقاتی هزینه شده است، تصریح کرد: این طرح‌های تحقیقاتی باید در اقتصاد، اشتغال، تولید و ارزش افزوده پروژه‌ها خود را نشان دهند.

وی با بیان اینکه سران آمریکا مشکلاتی در عرصه اقتصاد در ایران فراهم کرده‌اند، عنوان کرد: این تهدیدات فرصت بسیار ارزشمندی برای دانشگاهیان، محققان، پژوهشگران برای استفاده از ظرفیت‌های علمی در حوزه‌های مختلف در راستای حل مشکلات و نیازمندی‌های جامعه است.

استاندار بوشهر با تاکید بر ضرورت گره‌گشایی از مشکلات در دوران سخت، تاکید کرد: پژوهشگران در شرایط دشواری که آمریکا در عرصه اقتصاد ایجاد کرده باید با ارائه طرح‌های عالمانه زمینه گشودن گره‌ها را فراهم کنند تا چرخ اقتصاد متوقف نشود.

عبدالکریم گراوند پروژه‌های زیست فناورانه را عرصه جدیدی در حوزه پژوهش و تحقیق دانست و تصریح کرد: پیش از این در سواحل تنها در حوزه نفت طرح‌های پژوهشی و استخراج انجام می‌شد اما اکنون با انجام طرح‌های تحقیقاتی، منابع ذی‌قیمت‌تر از نفت کشف شده است که باید از این ظرفیت‌ها در راستای حل مشکلات جامعه استفاده بهینه شود.

وی با تاکید بر عملیاتی شدن طرح‌های تحقیقاتی زیست فناورانه در حوزه سواحل استان بوشهر گفت: باید نگاه جدید راهگشا در حل مشکلات و همچنین تحقق نیازمندی‌های جامعه و تسریع در مسیر توسعه کشور باشد.

استاندار بوشهر، پرورش آرتمیا در سواحل استان بوشهر را یک ظرفیت قابل توجه دانست و افزود: ظرفیت‌های فناورانه استان بوشهر باید با نگاه عالمانه و موشکافانه در عرصه اقتصاد ارائه شود که یکی از این پروژه‌ها پرورش آرتمیا است.

گراوند با بیان اینکه پرورش آرتمیا و جلبک‌های دریایی را از ظرفیت‌های مهم استان بوشهر است، گفت: این ظرفیت‌ها باید به سرمایه‌گذاران معرفی شود تا زمینه اجرای عملیات تولید این آبزیان در سواحل استان آغاز شود.

وی با تاکید بر لزوم حمایت از سرمایه‌گذاران در امر اجرای عملیات پرورش آرتمیا و جلبک‌های دریایی تصریح کرد: هزینه ریسک طرح‌های تحقیقاتی این پروژه‌ها از محل اعتبارات استانی پرداخت می‌شود تا زمینه عملیاتی شدن پروژه پرورش و تولید آرتمیا و جلبک‌های دریایی فراهم شود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آرتميا بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۸۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت نیسان آبی در سال ۱۴۰۳

شرکت زامیاد قیمت نیسان آبی برای سال ۱۴۰۳ را اعلام کرد.

مدیرعامل شرکت زامیاد در نامه‌ای به سازمان بورس اوراق بهادار تهران قیمت جدید نیسان وانت برای سال جاری را به شرح جدول زیر اعلام کرد:

مطابق این گزارش قیمت وانت نیسان تک سوز آپشنال که در اسفند ماه ۵۱۷ تومان بود به قیمت جدید ۵۶۰ میلیون تومان در اردبیشت ماه رسیده است.

علاوه بر این وانت نیسان تک سوز آپشنال با موتور M۲۴ plus از ۵۴۲ میلیون تومان به قیمت ۵۷۹ میلیون تومان و وانت نیسان دوگانه سوز آپشنال نیز از ۵۵۴ میلیون تومان به ۶۲۲ میلیون تومان رسیده است.

دیگر خبرها

  • مدارس کانکسی در زنجان به حداقل ممکن رسیده است
  • اردوگاه دانش آموزی با منظر گردشگری مقاومت در بوشهر احداث شود
  • نوجوانان بوشهری حفظ محیط زیست دریایی را تمرین کردند
  • قیمت نیسان آبی در سال ۱۴۰۳
  • ببینید | ممنونیم! دانشگاه های آمریکا، صدای شما به غزه رسیده است
  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۴۸۸ نفر رسید
  • نوجوانان بوشهری بر بال آهنین به سودای پرواز پرداختند
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر
  • شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۴۵۴ نفر رسید