Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-01@03:31:48 GMT

بارگیری و صادرات ۱۳۰ میلیون بشکه نفت از فلات قاره

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۵۰۸۳۷

حمید بورد مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران در حاشیه چهارمین روز از بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز و پتروشیمی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به رغم تحریم‌های نفتی آمریکا صادرات ما قطع نشده است چرا که در چند روز گذشته ۱۳۰ میلیون بشکه نفت از شرکت نفت فلات قاره بارگیری و به مقاصد هدف صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تنها با عمان در میدان هنگام همکاری داریم

بورد با بیان اینکه بهترین مدل مدیریت مخازن مشترک در تمام دنیا مدیریت یکپارچه مخزن است، افزود: متاسفانه به دلیل شرایط سیاسی و یا عدم تفاهم فنی بجز عمان با هیچ یک از کشور‌های عربی حاشیه‌ خلیج فارس یعنی امارات، قطر، عربستان و کویت که با آن‌ها دارای مخازن مشترک هستیم به منظور انجام کار مشترک برای مدیریت مخازن به نتیجه نرسیده‌ایم و تنها با عمان در میدان مشترک هنگام همکاری خوبی داریم.

وی تاکید کرد: علی رغم اینکه رقبای ما در مخازن مشترک از آخرین تکنولوژی روز در میادین استفاده می‌کنند، اما به طور کلی در بحث  تولیدتجمیعی در مخازن مختلف نسبت به رقبا عقب نیستیم.

واگذاری بیش از ۶۰ درصد از کار‌های اجرایی به بخش خصوصی

بورد گفت: فلات قاره قدیمی‌ترین شرکت نفتی است که ۸ در حوزه دریا کار می‌کند، این شرکت سومین شرکت نفتی بزرگ دریایی محسوب می‌شود که با ظرفیت بسیار مناسبی در حدود ۱۰۰ میلیارد بشکه نفت درجا و ۲۰۰ سازه دریایی مدیریت می‌شود. محدوده فعالیتی این شرکت از شمال خلیج فارس تا قشم بوده و در ۶ پایگاه بهرگان، خارک، لاوان، کیش، سیری و قشم درحال فعالیت هستیم.

وی ادامه داد: شرکت نفت فلات قاره بزرگترین ناوگان لجستیک را مدیریت می‌کند و علاوه بر اینکه پیشانی اقتصادی کشور در زمینه تولید محسوب می‌شود منافعه ظهور ایران در دریا است.

مدیر عامل شرکت نفت فلات قاره با بیان اینکه شرکت نفت فلات قاره با تمام کشور‌های جنوب خلیج فارس مخزن مشترک دارد افزود: این شرکت به عنوان یک شرکت مادر تخصصی نفت تمام عملیات بالادستی را خودش انجام می‌دهد به عبارتی از مدیریت مخازن گرفته تا تقویت فشار و تا صادرات را به طور یکپارچه به تنهایی انجام می‌دهد.

بورد از برون سپاری بیش از ۶۰ در صد از عملیات اجرایی این شرکت به بخش خصوصی خبر داد و گفت: ۱۰۰ شناور پشتیبانی در دریا برای ما کار می‌کنند همچنین پرواز هلیکوپتر‌ها، عملیات بهره‌برداری، نگهداری و تعمیرات از جمله کار‌هایی است که توسط بخش خصوصی انجام می‌شود.

وی با تاکی بر اینکه شرکت نفت فلات قاره به نوعی با تمام تولید کنندگان ارتباط کاری مثبتی دارد، افزود: ۳ هزار و ۵۰۰ کیلومتر شبکه خطوط لوله زیر دریایی در این شرکت اهمیت نگهداری از آن‌ها را بسیار حائز اهمیت می‌کند که در این زمینه نیز شاهد حضور بخش خصوصی هستیم.

مدیر عامل شرکت نفت فلات قاره از اتمام کابل اندازی در هندیجان به طول ۲۴ کیلومتر با امکانات ۱۰۰ در ۱۰۰ ایرانی خبر داد.

تحقق بیش از ۱۰۰ درصدی شرکت نفت فلات قاره نسبت به برنامه تولیدی در سال ۹۷

بورد گفت: سال گذشته نسبت به برنامه تولیدی مصوب شده توانستیم بیش از ۱۰۱ درصد برنامه تولید را محقق کنیم همچنین در بخش حفاری به رغم تعهد ۸۰ درصدی توانستیم به عملکرد ۹۲ درصدی دست یابیم.

وی با اشاره به نصب ۴ سکوی دریایی و جک در سال گذشته گفت: ۷۰ میلیون نفر ساعت کار را بدون حادثه در شرکت نفت فلات قاره پشت سر گذاشتیم.

همچنین در بحث تزریق آب و گاز به مخازن نیز رشد ۲۲ درصدی داشته و ۸۲ درصد به برنامه عمل کرده‌ایم.

پروژه میدان فروزان تا اواخر خرداد تعیین و تکلیف می‌شود

بورد با بیان اینکه امروز در شرکت نفت فلات قاره ۸۰۰ میلیون دلار سرمایه گذاری انجام شده به ثمر نشسته است درباره ۴ پکیج پروژه‌ای مربوط به این شرکت گفت: یک پروژه در دست اجرا است و ۲ پروژه دیگر نیز در مرحله انعقاد قرارداد است؛ پروژه مربوط به میدان فروزان نیز تا اواخر خرداد یا اواسط تیر ماه بعد از مشخص شدن برنده مناقصه آغاز خواهد شد.

 اولین برج پروپان‌زدا به خارک در حال حمل است

مدیر عامل شرکت نفت فلات قاره به اشاره به سرمایه گذاری ۵۰۰ میلیون یورو‌ای بخش خصوصی در زمینه پروژه ان جی ال خارک گفت: اولین برج پروپان‌زدا از اهواز به خارک درحال حمل است.

استفاده از تجهیزات داخلی در اولویت قرار می‌گیرد/ کاهشی در تولید نفت نخواهیم داشت

بورد در تشریح برنامه‌های این شرکت در یال ۹۸ گفت: امسال علاوه بر تلاش برای تحقق ۱۰۰ درصدی تعهدات برنامه تولید نسبت به آماده سازی مقدمات و صادرات محموله‌های صادراتی اقدام خواهیم کرد.

مدیر عامل شرکت نفت فلات قاره ادامه داد: سومین اولویت کاری ما ورود جدی به بهره‌مندی از ساخت داخل است به عبارتی در نظر داریم تا جهاد گونه ساخت داخل را در فلات قاره دنبال کنیم.

جمع‌آوری ۳۰۰ میلیون فوت مکعب سلر در میدان فروزان

وی گفت: هم اکنون ۳۰۰ میلیون فوت مکعب در فروزان درحال جمع آوری است که خوراک ان جی ال فارس می‌شود البته مقداری هم در سیری جمع آوری می‌شود.

بورد ادامه داد: ۲ شرکت داخلی پکیج‌هایی را برای جمع آوری گاز‌های سلر نفت فلات قاره ارائه دادند، در مذاکرات تبدیل گاز به برق و تبدیل گاز به میعانات پیشنهاد داده شده است.

 ۲۰ مرحله از لایه نفتی پارس جنوبی بارگیری و صادر شد

مدیر عامل شرکت نفت فلات قاره با بیان اینکه اواخر سال ۹۶ مدیریت مخزن و مدیریت مهندسی از لایه نفتی پارس جنوبی را با مناقصه به یک شرکت ایرانی واگذار کردیم، افزود: سال گذشته یک شرکت ایرانی در این لایه فعالیت داشت و امسال نیز از اوایل خرداد یک شرکت داخلی دیگر آغاز به کار خواهد کرد.

بورد هزینه تمام شده تولید از لایه نفتی پارس جنوبی را یک‌چهارم هزینه خارجی‌ها اعلام کرد و گفت: تا کنون ۲۰ مرحله از این لایه بارگیری و صادر شده است، تولید طبق برنامه علی‌رغم نوسانات با معدل مناسبی درحال پیشرفت است.

وی بیان کرد: در زمینه تامین و نگهداری هم برنامه‌ریزی مناسبی شده است و مواد شیمیایی مصرفی هم با قیمت مناسبی از داخل تامین می‌شود به عبارتی کیفیت تولید بسیار مناسب است. 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: صادرات بشکه نفت فلات قاره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۰۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پتروشیمی و فولاد ارزآورترین شرکتها در ۱۴۰۲/صادرات گاز نصف شد

بررسی آمارهای تجارت خارجی نشان می‌دهد شرکت ملی گاز ایران بزرگترین صادرکننده سال قبل بوده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بر اساس آمارهای گمرک ایران در سال گذشته حدد 49 میلیارد دلار صادرات غیر نفتی  صورت گرفته که 6 میلیارد دلار آن مربوط به صادرات گاز  و شرکت ملی گاز ایران بوده است.

میزان صادرات گاز ایران در سال گذشته  16میلیون تن یا 6 میلیارد دلار بوده که نسبت به سال 1401 افت محسوسی داشته است. در سال 1401 حدود 26 میلیون تن گاز به ارزش 11 میلیارد دلار صادر شده بود.

به گزارش تسنیم، درامد حاصل از صادرات گاز ایران همچون درامد صادرات نفت، با سهم مشخص  از پیش تعیین شده، بین دولت، صندوق توسعه ملی و شرکت ملی نفت ایران تقسیم میشود. در بودجه 1403 سهم دولت از صادرات گاز 4 میلیارد دلار عنوان شده است. بر این اساس براورد کلی صادرات گاز در سال جاری حدود 8 میلیارد دلار است.

پتروشیمی پردیس با اختلاف معنا دار در جایگاه دوم صادرکنندگان قرار گرفته و بعد از ان پتروشیمی نوری با 863 میلیون دلار در جایگاه سوم ایستاده است. جایگاه چهارم نیز به پالایشگاه گاز بیدبلند با صادرات تقریبی 760 میلیون رسیده است. شرکت فولاد مبارکه نیز با 700 میلون دلار درچایگاه پنجم قرار گرفته است.

لیست 22 شرکت برتر صادرکننده در جدول زیر قابل مشاهده است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود
  • افزایش تولید روزانه ۸۰ هزار بشکه نفت در نفت و گاز گچساران
  • متانول به‌جای صادرات تبدیل به بنزین می‌شود
  • احتمال طغیان رودخانه‌ها در غرب، جنوب‌غرب، فلات مرکزی و شرق کشور
  • هدفگذاری کشور تولید ۴ میلیون بشکه نفت در روز است
  • تأکید امیرعبداللهیان بر توسعه مناسبات با قاره آفریقا
  • تکمیل و توسعه زنجیره ارزش سفال و کشمش اولویت استان همدان
  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی در کشور انجام شد
  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • پتروشیمی و فولاد ارزآورترین شرکتها در ۱۴۰۲/صادرات گاز نصف شد