Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@23:17:35 GMT

وظیفه مضاعفی نسبت به سایر کانون‌های فرهنگی داریم

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۵۰۹۶۴

وظیفه مضاعفی نسبت به سایر کانون‌های فرهنگی داریم

دبیر مجمع تخصصی کانون‌های اخلاق حرفه‌ای وزارت بهداشت گفت: کانون‌های اخلاق حرفه‌ای وزارت بهداشت وظیفه مضاعفی در پویش بهار همدلی برای خود متصور هستند چراکه معتقدیم دانشجویانی که در حوزه کانون‌های اخلاق حضور دارند تعهدشان بر رفتار حرفه‌ای و کاهش آلام حرفه‌ای بیشتر است.

به گزارش ایسنا، امین قرنفلی دبیر مجمع تخصصی کانون‌های اخلاق حرفه‌ای وزارت بهداشت با اشاره به راه‌اندازی پویش ملی بهار همدلی اظهار داشت: ما در همه بحران‌ها در کشور با سه موج مواجه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در موج نخست مردم نسبت به نجات جان هموطنان آسیب‌دیده اقدام می‌کنند، در موج دوم کمک‌های نقدی برای مهیا کردن شرایط اسکان اولیه آسیب‌دیدگان جمع‌آوری می‌شود و در موج سوم تلاش‌ها به‌منظور اسکان دائمی این افراد به‌کار گرفته می‌شود.

وی ادامه داد: متأسفانه در حوادث اخیر در کشور ما توجهات بیشتر معطوف به موج اول و دوم بوده است اما جامعه دانشگاهیان ایران در راستای همدلی با آسیب‌دیگان سیل‌های اخیر و به‌عنوان اقدامی‌که آن را وظیفه خود می‌داند سعی کرد در سیل‌های اخیر در چند استان، کمک‌ها و توجه خود را نسبت به موج سوم معطوف کرده و پویش ملی بهار همدلی را راه‌اندازی کند.

دبیر مجمع تخصصی کانون‌های اخلاق حرفه‌ای وزارت بهداشت درباره نگاه این کانون‌ها در قبال پویش ملی بهار همدلی تصریح کرد: کانون‌های اخلاق وظیفه مضاعفی در این پویش برای خود متصور هستند چرا که معتقدیم دانشجویانی که در حوزه کانون‌های اخلاق حضور دارند تعهدشان بر رفتار حرفه‌ای و کاهش آلام حرفه‌ای بیشتر است. از این رو از زمان آغاز به کار این پویش، یک کارگروه ویژه پویش بهار همدلی در کنار کارگروه‌های آموزشی و علمی راه‌اندازی کردیم تا در کنار بیش از ۳۰ دبیر دیگر، توجه ویژه خود را به این پویش نشان دهیم.

قرنفلی یادآور شد: ما دو جلسه مجازی در قالب ویدئوکنفرانس برگزار کردیم تا نسبت به تقسیم وظایف به‌خصوص در حوزه اطلاع‌رسانی اقدام کنیم و بتوانیم افراد سرشناس و تشکل‌ها و افرادی را که به‌طور سنتی با مجمع اخلاق در ارتباط هستند، با پویش بهار همدلی همراه کنیم.

وی افزود: همچنین دبیران کانون‌های اخلاق حرفه‌ای در دانشگاه‌های مختلف را مأمور کردیم که دانشجویان زیرمجموعه خودشان را برای حضور در این پویش تشویق و ترغیب کنند.

دبیر مجمع تخصصی کانون‌های اخلاق حرفه‌ای وزارت بهداشت گفت: دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی از روز نخست نوعی تعهد، میل و اشتیاق در درون خودشان احساس می‌کنند که از درد و رنج جامعه بشری بکاهند و حادثه سیل اخیر یکی از عرصه‌هایی است که می‌تواند یک آزمایش جدی برای جامعه پزشکی باشد. من به دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های علوم پزشکی توصیه می‌کنم که همگی همگام و یکدل به این پویش بپیوندند و در بخش‌های مختلفی همچون اطلاع‌رسانی و کمک‌های مالی به‌طور فعال حضور داشته باشند تا بتوانند اقدام شایسته‌ای در راستای کاهش درد و رنج هم‌وطنان انجام دهند.

قرنفلی در رابطه با اقدامات اعتماد ساز در راستای حضور پررنگ‌تر جامعه پزشکی در پویش ملی بهار همدلی اظهار داشت: یکی از دغدغه‌های جدی اعضای شورای مرکزی این پویش، حرکت شفاف بوده است. یکی از اقدامات در این راستا، افتتاح یک حساب بانکی با امضای سه نفر از مسؤولان ارشد هر یک دانشگاه‌های علوم پزشکی است و مقرر شده در فاصله‌های معین، موجودی این حساب‌ها به تشکل‌های دانشجویی هر یک از دانشگاه‌ها اعلام شود.

به گزارش مفدا، وی ادامه داد: اقدام بعدی ما این است که هر دانشگاه می‌داند که در کدام شهر چه تعداد واحد مسکونی ساخته است. اقدام دیگر این است که دانشگاه‌های علوم پزشکی مسؤولیت اعطای خانه‌های ساخته‌شده را به افراد نیازمند برعهده می‌گیرند. از سوی دیگر نهادهای دانشجویی نیز می‌توانند بر مراحل مختلف این پروسه به‌صورت جزءبه‌جزء نظارت کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۰۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط صنعت و دانشگاه، هدف اصلی دانشگاه فنی و حرفه‌ای

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مؤمنی پیش از ظهر دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه چهارمحال و بختیاری که به مناسبت ۵۰ امین سالگرد تأسیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای در سال ۱۳۵۳ به عنوان اولین دانشگاه در استان تأسیس شد درواقع پیش از آن در استان دانشگاه وجود نداشت.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه پیشینه دانشگاه فنی و حرفه‌ای به سال ۱۳۴۸ بازمی‌گردد، افزود: پس از سال ۱۳۵۹ که انقلاب فرهنگی رخ داد در ساختار و محتوای درسی دانشگاه فنی و حرفه‌ای تغییراتی ایجاد و در سال ۱۳۶۴ نیز این دانشگاه احیا شد؛ در سال ۱۳۶۶ نیز با عنوان دانشگاه فنی و حرفه‌ای شهرکرد آغاز به کار کرد.

وی ادامه داد: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی و تا مدتی پس از آن تنها یک مرکز دانشگاه فنی و حرفه‌ای در چهارمحال و بختیاری فعال بود اما به برکت انقلاب اسلامی امروز ۶ مرکز از مجموعه دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای در استان فعالیت دارند.

مؤمنی با اشاره به وجود ۱۸۰ مرکز آموزشکده فنی و حرفه‌ای در کشور، عنوان کرد: در حال حاضر دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای در تمامی استان‌های کشور وجود دارند که وظیفه آن‌ها نیز تربیت نیروی کارآمد و تکنسین است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: در آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای استان ۳۸ کد رشته محل وجود دارد که از این تعداد ۱۹ کد رشته مربوط به مقطع کاردانی و ۱۹ کد رشته مربوط به مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته است.

وی با بیان اینکه بیش از ۴۰ درصد از واحدهای درسی دانشجویان دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای عملی هستند، تصریح کرد: امسال ۵۰ امین سالگرد تأسیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای است و طی این مدت این دانشگاه خدمات بسیار ارزنده‌ای در حوزه تربیت نیروی کار ماهر داشته چراکه بر اساس آمار موجود بخش زیادی از فارغ التحصلان این دانشگاه وارد بازار کار شده‌اند.

مؤمنی یادآور شد: امروز با توجه به وجود زیرساخت‌های مناسب در کشور برای ایجاد جهش تولید همچنین به دلیل وجود فشار اقتصادی بیگانگان و لزوم کسب توانمندی در حوزه‌های مختلف تربیت نیروی ماهر یکی از نیازهای اساسی محسوب می‌شود و دستگاهی که توانایی انجام این مأموریت را دارد دانشگاه فنی و حرفه‌ای است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری بیان کرد: اگر تربیت نیروهای دارای مهارت در دستور کار بگیرد بخش عمده‌ای از مشکلات اشتغال کشور برطرف خواهد شد و این موضوع یکی از اهداف دانشگاه فنی و حرفه‌ای است.

وی با اشاره به اینکه یکی از سیاست‌های مهم دانشگاه فنی و حرفه‌ای این است که ارتباط دانشگاه و صنعت به معنای حقیقی کلمه برقرار شود، افزود: از سال گذشته فعالیت‌هایی در راستای تحقق این امر انجام شده برای مثال تفاهم‌نامه‌هایی بین بخش‌های صنعت و دانشگاه منعقد شده است.

مؤمنی ادامه داد: در قانون ششم توسعه تکلیف قانونی برای موضوع مهارت این بود که ۳۰ درصد از دانش‌آموزان به سمت آموزش‌های مهارتی هدایت شوند درحالیکه تا پایان این قانون تنها ۱۶ درصد از این امر محقق شده بود، در قانون هفتم توسعه هدایت ۴۰ درصد از دانش‌آموزان به سمت آموزش‌های مهارتی در دستور کار قرار گرفته که برای تحقق آن لازم است برنامه‌ریزی‌های دقیقی صورت بگیرد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری با اشاره به لزوم تربیت مهارت‌محور دانشجویان در تمامی دانشگاه‌ها، عنوان کرد: ایجاد نمایشگاه‌های دائمی برای به نمایش گذاشتن ایده‌ها و توانمندسازی دانشجویان، ایجاد شهر مشاغل با همکاری شهرداری و صنایع خلاق از جمله طرح‌هایی هستند که توسط این دانشگاه در حال پیگیری است و می‌تواند اثرات مثبتی برای استان به همراه داشته باشد.

نمایشگاه توانمندی‌ها و دومین نمایشگاه کار در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی می‌شود

وی اضافه کرد: از تاریخ ۱۶ الی ۱۹ اردیبهشت ماه هفتمین نمایشگاه توانمندی‌ها و دومین نمایشگاه کار در چهارمحال و بختیاری برقرار خواهد شد و ایده‌هایی که طی یک سال توسط دانشجویان به مرحله تولید رسیده در معرض دید قرار می‌گیرند، نکته مهم این است که این محصولات مورد حمایت مرکز رشد دانشگاه قرار گرفته و در ادامه نیز برای تولید به پارک علم و فناوری استان معرفی می‌شوند.

مؤمنی تصریح کرد: «فردایی بهتر از امروز» شعار در نظر گرفته شده برای نمایشگاه توانمندی‌ها و کار در چهارمحال و بختیاری است، اهداف این نمایشگاه نیز شامل بازدید همگانی از دانشگاه، کارگاه‌ها و آموزشگاه‌ها، فروش محصولات تولید شده در مرکز رشد دانشگاه، نمایش پروژه‌های کاربردی و برگزاری دوره‌های آموزشی برای دانشجویان می‌شود.

کد خبر 6091991

دیگر خبرها

  • شهدا معلم همیشگی شرافت و نماد اعتلای اخلاق و غیرت هستند
  • راه‌اندازی کانون نهج‌ البلاغه در دانشگاه‌ها تصویب شد
  • تعلیم و تربیت زیر ساخت اصلی سعادت و پیشرفت کشور است
  • ارتباط صنعت و دانشگاه، هدف اصلی دانشگاه فنی و حرفه‌ای
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)
  • نشست هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی دانشگاه پیام نور خوزستان
  • همبستگی دانشگاه پیام‌نور شیراز با دانشگاهیان حامی فلسطین در غرب
  • دانشجویان دانشگاه پیام‌نور شیراز هم به جرگه حامیان ضدصهیونیست‌ها پیوستند
  • نشست هم اندیشی انجمن های علمی و کانون های فرهنگی دانشگاه یاسوج
  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی