Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشهد- ایرنا- رئیس شورای اسلامی مشهد گفت: 50 میلیارد ریال سهم آموزش و پرورش از عوارض ساخت و ساز و صدور پروانه ساختمان در این شهر پرداخت شده است.

محمد رضا حیدری عصر شنبه در مراسم تجلیل از معلمان منتخب منطقه ای شهرستان مشهد افزود: در پنجمین دوره شورای شهر سعی شد از ظرفیتهای موجود برای ارتقای جایگاه آموزش و پرورش استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: سعی کردیم ظرفیتهای قانونی مورد نیاز برای آموزش و پرورش در این زمینه را ایجاد کنیم که در این راستا قانون 'تخصیص پنج درصد عوارض ساخت و ساز و صدور پروانه ساختمان به آموزش و پرورش' را که از شورای سوم معطل مانده بود احیا کردیم و به دلیل رکود ساختمان سه درصد این عوارض را به آموزش و پرورش اختصاص دادیم.
وی گفت: از نخبگان و اقشار فرهنگی درخواست داریم برای مدیریت شهری و شورای شهر نقش دیده بان و ناظر را ایفا کنند.
حیدری افزود: جای نخبگان و اندیشمندان در مطالبات مدیریت شهری خالی است و بدنه اجتماعی فرهیخته می تواند مدیریت شهری و شورای شهر را برای فراهم کردن شهر سالم کمک کند.
وی اظهار داشت: برای هر شهروند مشهد سالانه باید حدود 21 میلیون ریال هزینه شود در حالی که مجموع درآمد شهرداری مشهد از محل عوارض خودرو و نوسازی یکهزار و 200 میلیارد ریال در سال است که هزینه یک ماه اداره شهر نیز نیست و برای اداره یک ماه شهر یک هزار و 500 میلیارد ریال هزینه می شود.
وی گفت: باید از ظرفیت معلمان در اداره شهر و مدیریت شهری استفاده شود و تعامل آموزش و پرورش و شهرداری در این جهت افزایش یابد.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت: شهید مطهری عارف و فیلسوفی بود که آثار مکتوب بسیار در حوزه های مختلف از وی به جا مانده است.
قاسمعلی خدابنده افزود: 90 هزار معلم و 65 هزار پیشکسوت فرهنگی در استان خراسان رضوی تعلیم و تربیت یک میلیون و 230 هزار دانش آموز را برعهده دارند.
وی اظهار داشت: مهمترین سرمایه هر کشور سرمایه انسانی است، اگر نیروی انسانی متخصص نداشته باشیم قدرت استفاده از منابع طبیعی را هم نخواهیم داشت.
وی گفت: باید فرزندان این خطه را به گونه ای تربیت کنیم که آسیبهای اجتماعی و جرایم کاهش یابد و برای رسیدن به اهداف آموزش و پرورش به امکاناتی نیاز داریم که ممکن است مهیا نباشد اما باید برای تحقق اهداف تلاش کنیم.

* لزوم تمرکززدایی
سرپرست فرمانداری شهرستان مشهد نیز در این مراسم گفت: تمرکزگرایی مهمترین مانع و آسیب برای آموزش و پرورش است.
حیدر خوش نیت افزود: تربیت انسان، اداری پذیر و بخشنامه پذیر نیست، عقل پذیر و عشق پذیر است.
وی اظهار داشت: باید به دنبال حرمت و منزلت فرهنگیان باشیم تا جامعه توسعه یافته داشته باشیم، بدون توسعه آموزش و پروش، جوامع به توسعه پایدار نمی رسند.
وی گفت: در شورای پنجم شهر مشهد از هر ظرفیتی برای توسعه آموزش و پرورش استفاده می شود و باید با کمک و ظرفیت شورای شهر آموزش و پرورش شهر را توسعه دهیم.
خوش نیت افزود: هم اکنون 670 هزار دانش آموز در مشهد در حال تحصیل هستند که 220 هزار نفر آنان مربوط به حاشیه شهر است.
استان خراسان رضوی دارای 48 منطقه آموزشی با 12 هزار و 500 مدرسه و یک میلیون و 230 هزار دانش آموز است.
7505/ 6053

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي آموزش و پرورش تمركز زدايي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۳۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع

مدیرعامل شرکت توانیر از پرداخت ١٥ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکتهای توزیع نیروی برق کشور از ابتدای اردیبهشت ماه امسال خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر در گردهمایی سراسری نیروگاههای کشور هدف اصلی از اصلاح روابط مالی صنعت برق را توقف تولید بدهی نیروگاهها اعلام کرد و گفت: شرکت توانیر تمام توان خود را برای تحقق این هدف به کار خواهد بست.

وی افزود: بر همین اساس طی دو سال اخیر طی دو نوبت یکبار 20 هزار میلیارد تومان و یک نوبت هم 30 هزار میلیارد تومان از مطالبات بخش تولید از طریق اسناد خزانه تسویه شده و از ابتدای اردیبهشت نیز جریان پرداخت نقدی به شرکت های تولید کننده برق از طریق بورس دنبال می شود.

وی با اشاره به ابلاغیه وزیر محترم نیرو که باید سهم معاملات برق به صورت رقابتی در بورس انجام شود، یادآور شد: تا پیش از این مدیریت منابع وابسته به حساب متمرکزی در توانیر بود که با توجه به اولویتها به تولیدکنندگان برق و بخشهای انتقال و توزیع تخصیص می یافت که با اصلاح روابط مالی صنعت برق در صدد کوچکتر کردن حساب مدیریت منابع و در ادامه آن استقرار نظام حکمرانی شرکتهای توزیع و تولید برق هستیم تا خود شرکتها در قبال درآمد و هزینه های خود مسوولیت داشته و متناسب با آن هزینه کنند که تحقق این امر، موجب بهبود کارایی شرکتها، رونق گرفتن بورس و افزایش رقابت و شفافیت میان بازیگران بورس انرژی می شود.

رجبی مشهدی به صفر رساندن مطالبات نیروگاهها طی یک بازه زمانی ٣ ساله را که در قانون مانع زدایی از توسعه صنعت برق هم تصریح شده را هدف گذاری وزارت نیرو دانست که شرکت توانیر با تمام قوا آن را دنبال می کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرداخت ۲۰۰ میلیاردتومان مالیات و حق آلایندگی به شهرداری های استان
  • اختصاص عوارض آلایندگی به کهگیلویه و بویراحمد
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه
  • برگزاری مراسم تجلیل از معلمان نمونه شهرستان میرجاوه
  • ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد
  • سهم شهرستان دیر از عوارض آلایندگی کامل پرداخت شود
  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت
  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • نخبگان موفقیت خود را مدیون معلمان هستند
  • «هر سه‌شنبه‌ یک مدرسه»؛ طرحی برای افزایش سرانه آموزشی