Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-02@03:29:20 GMT

تفاوت بین قهوه و قهوه سبز

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۵۴۶۳۱

قهوه سبز در حقیقت همان قهوه معمولی خودمان است که هنوز نرسیده و رنگ سبز آن به علت کال بودن و نرسیده بودن آن است. قرص‌های مکمل یا نوشیدنی‌های قهوه سبز، از این نوع قهوه تهیه می‌شوند. قهوه سبز، آن طعم تلخ و آشنای قهوه را ندارد و بیشتر به یک نوشیدنی گیاهی شبیه است. ناطقان: خیلی از ما هر روز چای یا قهوه می‌نوشیم و دلیل این کار را سرحال شدن، افزایش هوشیاری، رفع خستگی و از بین رفتن خواب‌آلودگی می‌دانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از ما به کارایی چای در این زمینه اعتقاد بیشتری داریم و برخی به قهوه. هرچند به هر صورت، انتخاب ما هر کدام از این دو باشد، همزمان با روزه‌داری به احتمال زیاد، احساس دلتنگی و نیاز برای نوشیدن آن‌ها خواهیم کرد. هرچند آیا راهی وجود دارد تا در این روز‌ها از نخوردن این نوشیدنی‌ها کمتر احساس ناراحتی کنیم؟


آیا فرقی بین قهوه تیره و قهوه سبز وجود دارد؟ شاید نتایج مطالعه‌ای که به تازگی منتشر شده است، پاسخ این سوالات باشد.


وقتی در فکر قهوه غرق می‌شویم
در این مطالعه مشترک بین دو دانشگاه، یکی از استرالیا و دیگری از کانادا، محققان تلاش کردند مشخص کنند، آیا فکر کردن به قهوه یا چای، بدون نوشیدن آن‌ها، می‌تواند باعث افزایش هوشیاری و بهبود قدرت تصمیم‌گیری در افراد شود یا خیر. برای این منظور آ‌نها چهار مطالعه متفاوت انجام دادند که در همه آ‌نها سرنخ‌هایی برای فکر کردن به چای یا قهوه در اختیار افراد قرار داده می‌شد؛ در برخی، شرکت‌کنندگان به تماشای تبلیغ قهوه و چای می‌نشستند، اما در برخی دیگر به آن‌ها مطالبی در خصوص فواید قهوه و چای داده می‌شد تا بخوانند.


بعد از آن، برخی شاخص‌های فیزیولوژیک مانند ضربان قلب در این افراد اندازه‌گیری شد و علاوه‌بر آن، افراد به پرسش‌هایی در خصوص میزان هوشیاری و سرحال بودن خود پاسخ دادند.


هرچند ماجرا به همین جا ختم نشد و محققان سپس از شرکت‌کنندگان خواستند فعالیت‌های ذهنی نیز انجام دهند تا ببینند آیا فکر کردن به قهوه یا چای تاثیری بر عملکرد آن‌ها داشته است یا خیر.


نتایج این چند مطالعه نشان داد در گروه‌هایی که باور بیشتری به تاثیر قهوه بر عملکرد ذهن دارند، فکر کردن به قهوه در مقایسه با چای تاثیر بیشتری بر شاخص‌های مورد اندازه‌گیری گذاشته و عملکرد آن‌ها را بهبود بخشیده است. در مقابل، اما در شرکت‌کنندگانی که چندان اعتقادی به تاثیر قهوه نداشتند، این تاثیرات کمتر بود.


اینکه آیا فکر کردن به چای تاثیر مشابهی در طرفداران چای دارد یا نه، در این مطالعات چندان مشخص نشد، زیرا در فرهنگ استرالیا و کانادا، تبلیغات چندانی در زمینه تاثیر چای بر هوشیاری و بهبود عملکرد مغز وجود ندارد.


پیشنهاد کاربردی
نتایج این مطالعه شاید بتواند راه جدید را در اختیار افرادی بگذارد که به نوشیدن چای و قهوه وابستگی شدید دارند. زمانی که امکان مصرف نوشیدنی محبوب خود را ندارید، می‌توانید از فکر کردن به فواید آن بهره گیرید. شاید این فکر کردن و خواندن درباره فواید آن، بتواند با تاثیر بر مغز شما عوارض دور ماندن را در شما کاهش دهد!


خواص قهوه
قهوه خواص آنتی اکسیدانی دارد. به گفته محققان یک فنجان قهوه آنتی اکسیدان بیشتری از یک فنجان آب انگور دارد. ترکیبات فنولیک (مهارکننده رادیکال‌های آزاد) قهوه از چای و کاکائو بیشتر است. اضافه کردن خامه و شیر بر جذب مواد تاثیری ندارد، اما بهتر است، شکر به آن اضافه نشود.


مصرف منظم قهوه از پارکینسون و هپاتیت cپیشگیری می‌کند. کاهش ابتلا به نقرس، آلزایمر، سنگ صفرا و کیسه صفرا هم از جمله خواص قهوه است، اما نوشیدن زیاد آن مضراتی دارد از جمله افزایش فشار خون، بی نظمی در خواب، پوکی استخوان، رفلاکس گوارشی، کاهش جذب آهن و...


قهوه سبز چیست؟
قهوه سبز در حقیقت همان قهوه معمولی خودمان است که هنوز نرسیده و رنگ سبز آن به علت کال بودن و نرسیده بودن آن است. قرص‌های مکمل یا نوشیدنی‌های قهوه سبز، از این نوع قهوه تهیه می‌شوند. قهوه سبز، آن طعم تلخ و آشنای قهوه را ندارد و بیشتر به یک نوشیدنی گیاهی شبیه است. قهوه سبز حدود ۲۰ درصد از قهوه معمولی کافئین کمتری دارد؛ در نتیجه بسیاری از عوارض ناشی از کافئین در آن کمتر و در عوض دارای مقادیر فراوانی کلروژنیک اسید است.
قهوه سبز در حقیقت همان قهوه معمولی خودمان است که هنوز نرسیده و رنگ سبز آن به علت کال بودن و نرسیده بودن آن است. منبع: میزان برچسب ها: قهوه ، قهوه سبز ، نوشیدنی گیاه

منبع: ناطقان

کلیدواژه: قهوه قهوه سبز نوشیدنی گیاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۴۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، تاریخ علم مملو از رویدادهای مهمی است که نوآوری‌ها، کشف‌ها و حتی زادروزها و درگذشت‌های دانشمندان و مخترعان تاثیرگذار جهان را در برمی‌گیرد. در این تقویم علم، وقایع مهم مصادف با امروز ۱۱ اردیبهشت برابر ۳۰ آوریل را ورق می‌زنیم.

***

پزشکی فضایی

۳۰ آوریل ۱۹۹۳ میلادی برابر با ۱۱ اردیبهشت ۱۳۷۲ خورشیدی، پزشک شاتل فضایی کلمبیا برای خنثی‌کردن عوارض جانبی ناشی‌از بی‌وزنی، نزدیک به نیم گالن محلول نمکی را به فضانورد همکارش، هانس شلگل، فیزیکدان آلمانی، تزریق کرد که اولین آزمایش در نوع خودش بود. مسافران فضا معمولاً از پف صورت و لاغری شدید پاها رنج می‌برند، زیرا مایعات بدن در حالت بی‌وزنی حرکت می‌کنند. تغییر مایعات بدن به کم‌آبی بدن در مدار منجر می‌شود. بدن مایع اضافی را در قفسه سینه حس می‌کند و هورمون‌ها را فعال می‌کند تا میزان خون و سایر مایعات بدن را کاهش دهد. درنتیجه، زمانی‌که فضانوردان به زمین بازمی‌گردند و دوباره با جاذبه مواجه می‌شوند، کاهش شدید فشار خون و سرگیجه را تجربه می‌کنند. در تلاش برای جلوگیری از این امر یا حداقل کاهش علائم، فضانورد-پزشک برنارد هریس جونیور و سه فضانورد دیگر این آزمایش را انجام دادند.

خفاش قهوه‌ای کوچک پیر

۳۰ آوریل ۱۹۶۰ میلادی برابر با ۱۱ اردیبهشت ۱۳۳۹ خورشیدی، پیرترین خفاش ایالات متحده با ۲۴ سال سن شناسایی شد. این خفاش قهوه‌ای کوچک ماده از گونه میوتیس‌لوسیفوگوس، فراوان‌ترین خفاش در ایالات متحده، در غاری در کوه آئولیس در ورمونت پیدا شد. خفاش قهوه‌ای کوچک دارای طول بال‌های ۲۲۲ تا ۲۶۹ میلی‌متر با خز براق در پشت و رنگ‌های زیرین کم‌رنگ‌تر از خرمایی کم‌رنگ تا قهوه‌ای تیره است. این گونه در سراسر مناطق جنگلی آمریکای شمالی و آلاسکا، در حفره‌های درختان یا صخره‌ها، غارها، معادن و اتاق‌های زیر شیروانی یافت می‌شود. آنها از طیف گسترده‌ای از حشرات تغذیه می‌کنند. ۲۵ آگوست ۱۹۹۹روزنامه‌ای از خفاش وحشی ۳۳ ساله‌ای در اروپا خبر داد. ۲۰ ژوئن ۲۰۰۵ مجله‌ای مقاله‌ای دریافت کرد که از شناسایی خفاش ۴۱ ساله‌ای در سیبری خبر می‌داد.

مندلویوم

۳۰ آوریل ۱۹۵۵ میلادی برابر با ۱۱ اردیبهشت ۱۳۳۴ خورشیدی، عنصر ۱۰۱، به‌عنوان یک عنصر مصنوعی جدید اعلام شد. آلبرت گیورسو، برنارد جی. هاروی، جی.آر. شوپن و اس.جی تامپسون، شیمیدانان پژوهشی، به سرپرستی برنده جایزه نوبل، گلن تی سیبورگ با بمباران ایزوتوپ ۲۵۳ عنصر ۹۹ با نام اینشتینیوم با هسته هلیوم و با استفاده از سیکلوترون در آزمایشگاه تابش دانشگاه کالیفرنیا به عنصر ۱۰۱ دست یافتند. این عنصر رادیواکتیو است و نیمه عمری بین نیم ساعت تا چند ساعت دارد و نمی‌تواند در طبیعت وجود داشته باشد زیرا به سرعت به عناصر سبک‌تر تجزیه می‌شود. به افتخار دیمیتری مندلیف، شیمی‌دان روسی که روی طبقه‌بندی دوره‌ای عناصر و ارائه جدول تناوبی کار می‌کرد، آن را مندلویوم نامیدند.

کوه یخی

۳۰ آوریل ۱۸۹۴ میلادی برابر با ۱۱ اردیبهشت ۱۲۷۳ خورشیدی، یک قطعه کوه یخی در قطب جنوب در عرض جغرافیایی ۲۶.۵۰ درجه جنوبی مشاهده شد که به‌عنوان نزدیک‌ترین کوه یخی قطب جنوب به خط استوا شناخته می‌شود. سال ۱۸۹۳ یعنی یک‌سال قبل از این کشف، ۱۵ کشتی مشاهده کوه‌های یخی بزرگ تا ۴۲ درجه جنوبی را گزارش کرده بودند. یک کوه یخ به‌طور معمول بین ۱ تا ۷۵ متر بالاتر از سطح دریاست و  بین ۱۰۰هزار تا ۲۰۰هزار تن است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت!
  • تجارت جدید اسطوره؛ لیونل مسی در شکل و شمایلی که تا کنون ندیده‌اید! / عکس
  • ابتلا به بیماری‌های کبدی با مصرف این نوشیدنی شیرین
  • برای داشتن شکم صاف این دو نوشیدنی را تجربه کنید
  • علت تفاوت قیمت زیاد در انواع مختلف قهوه چیست؟
  • ۱۱ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • انواع شربت های میوه ای و غیر میوه ای و فرآورده های یخی خوراکی غیرمجازند
  • انواع خدمات پذیرایی هتل‌ ها و تورها | از ‌‌‌BB تا UALL
  • ببینید | گفتگوی بامزه محیط‌بان مازندرانی با خرس قهوه‌ای در ارتفاعات چالوس
  • فیلم/ گفت‌وگوی محیط‌بان مازندرانی با خرس قهوه‌ای در ارتفاعات چالوس