Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدراعظم آلمان در سخنانی درخواست نخست‌وزیر مجارستان برای همکاری احزاب متحد مسیحی با احزاب راست پوپولیستی بعد از انتخابات اروپایی را رد کرد. ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۳ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "دی‌ولت" آلمان، "ویکتور اوربان"، نخست وزیر مجارستان درخواست کرده است که خانواده حزبی محافظه‌کاران (فراکسیون حزب مردم اروپا) باید با احزاب راستگرای پوپولیستی مانند حزب لیگ شمال ایتالیا همکاری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان این درخواست اوربان را رد کرده است.

آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان همکاری دموکرات مسیحی‌ها با احزاب راستگرای پوپولیستی بعد از انتخابات اروپایی را رد و به این ترتیب با درخواست "ویکتور اوربان"، نخست وزیر مجارستان مخالفت کرده است.

وی به این ترتیب از موضع "منفرد وبر"، نامزد احزاب متحد مسیحی در انتخابات پارلمانی اروپا و همچنین از نامزدهای مطرح برای جانشینی ریاست کمیسیون اروپایی حمایت کرده گفت: هیچ گونه همکاری با احزاب راستگرا بعد از انتخابات وجود نخواهد داشت.

جوانان آلمانی به انتخابات اروپایی علاقه‌ای ندارند

پیش از این اوربان درخواست کرده بود که فراکسیون حزب مردم پارلمان اروپا که احزاب متحد مسیحی هم به آن تعلق دارند با احزاب راست پوپولیستی مانند لیگ شمال ایتالیا همکاری کنند. مرکل به این مسئله اشاره کرد که حزب فیدز نخست وزیر مجارستان در حال حاضر وضعیت معلقی در فراکسیون حزب مردم پارلمان اروپا دارد. علت این مسئله اظهارات ضداروپایی این حزب است.

روز چهارشنبه هم "آنگرت کرامپ کارن بایر"، رئیس حزب دموکرات مسیحی آلمان، مجارستان را به حذف قطعی از فراکسیون حزب مردم پارلمان اروپا تهدید کرده است.

"ویکتور اوربان"، نخست وزیر مجارستان به‌ویژه در زمینه سیاست مهاجرت اختلاف نظر شدیدی با کمیسیون اروپایی دارد.

دولت نخست وزیر "ویکتور اوربان" چندی پیش اعلام کرد که  که کمیسیون اروپایی می‌خواهد با سهم پذیرش اجباری پناهندگان حقوق کشورهای عضو اتحادیه اروپا برای دفاع از مرزها را تضعیف کند و مهاجرت با ویزای مهاجری را تسهیل کند.

کمیسیون اروپایی از این موضع‌گیری مجارستان بسیار خشمگین شده است. "یان کلود یونکر"، رئیس کمیسیون اروپایی اوربان را متهم به دروغگویی کرده و خواستار حذف حزب محافظه‌کار فیدز به‌رهبری وی از فراکسیون حزب مردم اروپا (EVP) شد.

یونکر در سخنانی تصریح کرد: حزب فیدز اوربان به هیچ عنوان ارزش‌های دموکرات مسیحی‌ها را نشان نمی‌دهد. دیگر هیچ وجه مشترکی بین من و آقای اوربان وجود ندارد و از این رو جایگاه حزب وی دیگر در فراکسیون حزب مردم اروپا نیست.

کمیسیون اروپایی در تابستان گذشته از مجارستان به‌دلیل سیاست‌های پناهندگی‌اش در دادگاه اروپایی شکایت کرد. پارلمان اروپا هم در ماه سپتامبر یک فرآیند حقوقی را علیه مجارستان به‌دلیل نقض حقوق بنیادین اتحادیه اروپا به جریان انداخته است.

مرکل در حالی با همکاری با احزاب راست پوپولیستی مخالفت کرده است که نتایج نظرسنجی‌ها از موفقیت چشم‌گیر این احزاب در انتخابات اروپایی خبر می‌دهند.

چندی پیش نظرسنجی منتشرشده  توسط نشریه بیلد آلمان نشان داد احزاب راست افراطی در انتخابات پارلمانی اروپا در ماه می کرسی‌های خود را دو برابر خواهند کرد، در حالی که جریان اصلی گروه‌های محافظه‌کار و سوسیال دموکرات‌ها با شکست‌های بزرگی مواجه هستند.

این نظرسنجی که در شش کشور اروپایی در اواخر فوریه و اوایل مارس صورت گرفته و در آن بیش از 9500 تن شرکت داشتند نشان داد از دست دادن حمایت برای احزاب اصلی بدان معناست که آنها قادر نخواهند بود یک "ائتلاف بزرگ" در پارلمان همانند ائتلافی که در آلمان حاکم است، تشکیل دهند.

نتایج این نظرسنجی نشان داد گروه راست افراطی "اروپای ملل و آزادی" که شامل حزب "آزادی" اتریش و "جبهه ملی" مارین لوپن با نام جدید "اجتماع ملی در فرانسه" است، احتمالاً 67 کرسی به دست خواهند آورد که 30 کرسی از 37 کرسی کنونی‌شان بیشتر است.

این نظرسنجی شک و تردید عمیق درباره احزاب اصلی را تأیید و تأکید کرده که تغییر به‌سمت جناح راست که در سال‌های اخیر اروپا را فرا گرفته، قرار است در سطح پارلمان اروپا نیز ادامه داشته باشد.

انتظار می‌رود حزب محافظه‌کار "مردم اروپا" که شامل حزب دموکرات مسیحی آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان می‌باشد 43 کرسی خود را از دست بدهد و تعداد کرسی‌هایش به 174 کرسی کاهش یابد و در همین حال ائتلاف ترقی‌خواه، سوسیالیست‌ها و دموکرات‌ها نیز 45 کرسی از دست می‌دهند و کرسی‌هایشان به 141 کرسی کاهش می‌یابد. براساس نتایج این نظرسنجی از سوی دیگر ائتلاف لیبرال‌ها و دموکرات‌ها برای اروپا 33 کرسی به دست خواهند آورد و به 101 کرسی خواهند رسید، در حالی که حزب سبزهای اروپا هشت کرسی از دست خواهند داد و به 44 کرسی خواهند رسید.

این نظرسنجی در کشورهای آلمان، اتریش، ایتالیا، لهستان، اسپانیا و فرانسه در اواخر فوریه و اوایل مارس سال جاری میلادی صورت گرفته است.

انتهای پیام/*

R31356/P/S8,89/CT10 واژه های کاربردی مرتبط آنگلا مرکل اتحادیه اروپا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آنگلا مرکل اتحادیه اروپا آنگلا مرکل اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۵۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟

با مشخص‌شدن نتایج انتخابات مجلس دوازدهم در بیشتر کرسی‌های نمایندگی،‌ رقابت‌ها برای ریاست بر قوه مقننه شدت گرفته است که شنیده‌ها از محافل سیاسی و راهروی مجلس از لابی‌های پشت‌پرده و برگزاری جلسات گوناگون حکایت دارد.

به گزارش ایسنا،‌ بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.

از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات،‌ موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روزهای پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبرها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.

برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد. شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.

باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیداهای آنان در بهارستان، ‌انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تنها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.

در چنین شرایطی، اینکه کاندیداهای هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تنها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعلام زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب
  • زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد
  • موافقت اکثر صهیونیست‌ها با استعفای فرماندهی ارتش رژیم صهیونیستی
  • فیلم/ آخرین وضعیت فهرست های احزاب برای دور دوم انتخابات مجلس
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • برگزاری انتخابات تمام الکترونیک در پنج حوزه انتخابیه تهران
  • ۴ فهرست در دور دوم انتخابات مجلس با هم رقابت می‌کنند
  • چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟
  • «انقلاب میخک» پرتغال که منجر به دموکراسی در این کشور شد را بشناسیم
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند