Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-07@03:54:50 GMT

سبقت واردات موز از تلفن همراه

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۵۵۵۰۳

سبقت واردات موز از تلفن همراه

بر اساس آمار،ارزش دلاری واردات موز سبز یا خشک کرده در دوازده ماهه سال گذشته حدود 355 میلیون و 150هزار دلار بوده در حالی که ارزش ریالی واردات گوشی تلفن همراه در همین بازه زمانی با حدود 15 میلیون دلار کمتر، حدود 340 میلیون و 593 هزار دلار بوده است.

گروه بازرگانی بازارنیوز: بررسی خبرنگار بازارنیوز نشان می‌دهد بر اساس آمار منتشره از طرف سایت گمرک ایران، در دوازده ماهه سال ۱۳۹۷، میزان موز وارد شده به کشور بیش از میزان واردات گوشی تفن همراه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس آمار، ارزش دلاری واردات موز سبز یا خشک کرده در دوازده ماهه سال گذشته حدود ۳۵۵ میلیون و ۱۵۰ هزار دلار بوده در حالی که ارزش ریالی واردات گوشی تلفن همراه در همین بازه زمانی با حدود ۱۵ میلیون دلار کمتر، حدود ۳۴۰ میلیون و ۵۹۳ هزار دلار بوده است.

نکته قابل توجه این آمار اینجاست که میزان تولید این دو محصول در کشور ، به شدت متفاوت است. موز در چندین شهر جنوبی ما به خصوص استان سیستان و بلوچستان به صورت عمده تولید می‌شود، ولی به دلیل عدم استقبال مردم و همچنین سودجویی و رانت در واردات، مورد استقبال قرار نمی‌گیرد، ولی تولید دستگاه تلفن همراه در کشور ما بسیار بسیار محدود است و برای تامین بازار این کالا نیاز به واردات است.. کالایی  که در داخل می‌توان تولید کرد با واردات شدید مواجه است در مقابل کالایی که کشور به آن نیاز دارد و توانایی تولید آن در داخل پایین است، با کمبود واردات برای تامین بازار، باعث گرانی شدید این کالا در کشور شده است.

بررسی خبرنگار بازارنیوز نشان می‌دهد بر اساس آمار منتشره از طرف سایت گمرک ایران، در دوازده ماهه سال ۱۳۹۷، میزان موز وارد شده به کشور بیش از میزان واردات گوشی تفن همراه بوده است.

بر اساس آمار، ارزش دلاری واردات موز سبز یا خشک کرده در دوازده ماهه سال گذشته حدود ۳۵۵ میلیون و ۱۵۰ هزار دلار بوده در حالی که ارزش ریالی واردات گوشی تلفن همراه در همین بازه زمانی با حدود ۱۵ میلیون دلار کمتر، حدود ۳۴۰ میلیون و ۵۹۳ هزار دلار بوده است.

نکته قابل توجه این آمار اینجاست که میزان تولید این دو محصول در کشور ما، به شدت متفاوت است. موز در چندین شهر جنوبی ما به خصوص استان سیستان و بلوچستان به صورت عمده تولید می‌شود، ولی به دلیل عدم استقبال مردم و همچنین سودجویی و رانت در واردات، مورد استقبال قرار نمی‌گیرد، ولی تولید دستگاه تلفن همراه در کشور ما بسیار بسیار محدود است و برای تامین بازار این کالا نیاز به واردات است.. کالایی  که در داخل می‌توان تولید کرد با واردات شدید مواجه است در مقابل کالایی که کشور به آن نیاز دارد و توانایی تولید آن در داخل پایین است، با کمبود واردات برای تامین بازار، باعث گرانی شدید این کالا در کشور شده است. لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Dav برچسب ها: موز ، موبایل ، تلفن همراه ، گمرک

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: موز موبایل تلفن همراه گمرک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۵۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست

ما باید به سمت واردات هدفمند گام برداریم. اینکه ظرفیت تولید ورق سرد، گالوانیزه و رنگی در داخل کشور وجود دارد اما ما به سمت واردات حرکت می‌کنیم، اتفاق و خبر خوبی نیست. - اخبار بازار -

رضا حیدری، معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه در حاشیه نمایشگاه ایران اکسپو 2024 گفت: شرکت فولاد مبارکه در سال گذشته 8 میلیون و 800 هزار تن محصول به مشتریان تحویل داده که از این میزان یک میلیون و 400 هزار تن روانه بازارهای صادراتی شده و رضایتمندی مشتریان داخلی و خارجی را  در پی داشته است؛ اما نکته  این است که این اتفاق در زمینه صادرات می‌توانست برای سایر شرکت‌های فولادی نیز رقم بخورد، ولی  ازآنجاکه برخی شرکت‌های فولادی نتوانستند در مقابل سهام‌داران خود در بخش سود و زیان از صادرات محصولات خود دفاع کنند، انگیزه تولید بیشتر و صادرات را از دست دادند.

وی در گفت‌وگو با خبرنگار ایراسین گفت: یکی دیگر از موضوعات حائز اهمیت این است که در سال 1402 حجم واردات ورق فولادی افزایش چشمگیری داشت. ما در بخش واردات ورق‌های سرد، گالوانیزه و رنگی در شرایطی شاهد افزایش واردات بودیم که محدودیت‌های ارزی نیز داشتیم. این اتفاق در شرایطی رقم خورد که ظرفیت‌های تولید و ضریب بهره‌برداری تولید برای ورق سرد در کشور ما 71 درصد، برای ورق گالوانیزه 42 درصد و برای ورق رنگی 28 درصد است. این امر نشان می‌دهد ما در داخل کشور امکان تولید این‌گونه محصولات را داریم؛ اما باید برای تولیدکنندگان شرایطی ایجاد کنیم که رغبت پیدا کنند تولیدات خود را روانه بازارهای داخلی و صادراتی کنند. قطعاً این حجم واردات مانعی جدی برای تسهیل امر تولید است.

وی عنوان کرد: ما باید به سمت واردات هدفمند گام برداریم. اینکه ظرفیت تولید ورق سرد، گالوانیزه و رنگی در داخل کشور وجود دارد، اما ما به سمت واردات حرکت می‌کنیم، اتفاق و خبر خوبی نیست. از سوی دیگر نیز باید محصولاتی را وارد کنیم که بدانیم نیاز بازار است. در حال حاضر ظرفیت‌های خوبی در پروژه‌های انتقال آب شکل گرفته و تسریع شده که این پروژه‌ها نیازمند ورق گرم است.

حیدری در پایان یادآور شد: به نظر می‌رسد بهترین مسیر برای واردات این است که ما ارزی را که قرار است از بانک مرکزی صرف واردات محصولات فولادی کنیم، صرف واردات ورق گرمی بشود که قرار است در پروژه‌های انتقال آب مصرف شود. در این صورت قطعاً ظرفیت‌های فولاد مبارکه برای اینکه محصولات خود را به سایر مشتریان عرضه بکند بیشتر خواهد شد.

دیگر خبرها

  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست
  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت
  • باورتان می‌شود این گوشی تلفن همراه، پرفروش‌ترین در جهان است؟
  • بررسی دقیق گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • ارزیابی میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات
  • جیپ گلادیاتور با پیشرانه پلاگین هیبریدی 4xe تولید می‌شود (+عکس)
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • اقتصاد این کشور غافلگیر شد
  • قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین