Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-04-30@18:10:17 GMT

برگزاری جلسات بدون خروجی و اجرا ره آورد دوره هشتم بود

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۵۸۲۶۴

برگزاری جلسات بدون خروجی و اجرا ره آورد دوره هشتم بود

سید علی حسینی از اعضا هیات نمایندگان اتاق بازرگانی قزوین با بیان اینکه در دوران تحریم ها چراغ اقتصاد را بخش خصوصی باید روشن نگاه دارد اظهار داشت: علی الرغم رفت و آمدهای زیاد و برگزاری جلسات متعدد با مقامات عالی رتبه کار اجرائی صورت نگرفت و اتاق در پیگیری خروجی جلسات ضعیف عمل کرد .

حسینی درگفتگو با «اتاق نیوز» ضمن بیان این انتقاد ازعملکرد اتاق بازرگانی، اظهار داشت: از نقاط قوت اتاق ایران می توان به تعامل بسیار خوب با دولت و بدنه اجرائی کشور اشاره داشت که  توانست وزرا و روسای سازمان های دولتی را به اتاق و کمیسیون ها اتاق بیاورد و از روسای سازمان ها و مدیران کل که آیین نامه های داخلی سازمان ها را نوشته اند دعوت به عمل آورد تا مسائل را بررسی نمایند، می توان گفت در این دوره اعضای اتاق مسائل و دغدغه های خود را مطرح کردند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو هیات نمایندگان اتاق قزوین در خصوص آنچه ضعف اتاق می دانست، گفت: علی الرغم برگزاری جلسات متعدد و حضور مقامات عالی رتبه فرآیند اجرا به خوبی انجام نگرفت و اتاق در پیگیری امور جلسات خوب عمل نکرد، دلیل این مدعا را می توان در ادامه یافتن برخی از مشکلات دانست که در اوایل دوره هشتم وجود داشت و هنوز هم به قوت خود باقیست .

وی اولویت اتاق بازرگانی در دوره کنونی را اینگونه برشمرد: با نام گذاری امسال مشخص است رونق تولید، رفع موانع کسب و کار، هماهنگی سازمان ها دولتی با بخش خصوصی از جمله مواردی است که باید در اولویت برنامه های تشکل ما قرار گیرد با توجه به بازگشت دوباره تحریم ها چراغ اقتصاد را بخش خصوصی روشن نگاه خواهد داشت زیرا بخش خصوصی مشکلاتی که واحدهای دولتی با آنها دست به گریبان هستند را ندارد و تنها باید از قید و بند آیین نامه های دولتی رها گردد .

وی تصریح کرد: در انتهای دوره گذشته پیشنهاد دادم درراستای اقتصاد مقاومتی ستاد تدبیر تشکیل و به صورت مویرگی مشکلات تولید کنندگان را شناسایی و به صورتی موردی آنها را حل و فصل کنند زیرا با وجود این بخشنامه ها رسیدن به شعار رونق تولید کار سختی است و دولت هم امسال از نظر بودجه بسیار در مضیقه است و نیاز به پویایی بخش خصوصی برای خروج از بحران دارد .

این فعال اقتصادی در خصوص مشخصاتی که هیات رئیسه و ریاست اتاق بازرگانی نهم باید دارا باشند، خاطر نشان ساخت: هیات رئیسه باید از اعضای اتاق بازرگانی تشکیل شود و به علت قرار داشتن دو طیف در اتاق بازرگانی ایران شامل تولید کننده و واردکننده ، صنعتگر و کشاورز، اتاق شهرستان و تهران و بخشی هم دولتی ها، اولویت اتاق هم خارج از منافع و اهداف این دو طیف و شعار سال و مسائل سال قبلی نخواهد بود، فکر میکنم کاندیداها باید عزم خود را جزم کرده و وقت بیشتری برای رسیدگی به اهداف اتاق بگذارند ، به گمانم برای ریاست اتاق بازرگانی ایران در این دوره غلامحسین شافعی ، مسعود خوانساری و سلاح ورزی کاندید شوند .

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: اتاق بازرگانی سید علی حسینی قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۸۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیا با ترویج گفت‌وگو توانمندتر می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، امیر کشانی پیش از ظهر دوشنبه در آئین گشایش دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا با حضور رؤسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی کشورهای آسیایی و اتاق‌های بازرگانی ایران، اظهار کرد: پیش‌نیاز رشد و پیشرفت در تمام عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی، علمی و اقتصادی در هر جامعه‌ای صلح و آرامشی است که از راه گفت‌وگو بین جوامع و فرهنگ‌های مختلف محقق می‌شود.

وی اصفهان را «شهر صلح خاورمیانه» نامید و با بیان اینکه اصفهان از دیرباز محل هم‌زیستی مسالمت‌آمیز بین ادیان بوده است، افزود: قرن‌هاست مسلمانان، مسیحیان، یهودیان و زرتشتیان در کنار یکدیگر در اصفهان زندگی کرده و تاریخ هیچ منازعه‌ای بین ادیان را در این شهر ثبت نکرده است.

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با بیان اینکه کشورهای عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ۵۶ درصد جمعیت و ۳۵ درصد تولید ناخالص داخلی (GDP) جهان را در اختیار دارند، تصریح کرد: این آمار و ظرفیت نشان می‌دهد که با همکاری اتاق‌های بازرگانی و همراهی دولت‌ها می‌توان امیدوار بود ملت‌های آسیایی با هم‌افزایی به توسعه همه‌جانبه دست یابند.

وی ادامه داد: گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت بوده و تجارت علاوه بر مبادله کالا و سرمایه، تبادلات فرهنگی را نیز به دنبال دارد بنابراین می‌تواند عاملی برای توسعه گفت‌وگو و بستری برای صلح و ثبات باشد.

کشانی خاطرنشان کرد: دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا با شعار «آسیایی توانمندتر و منسجم‌تر از طریق فناوری‌های نوین» امروز (۲۹ آوریل ۲۰۲۴) به‌منظور گفت‌وگو بین اتاق‌های بازرگانی کار خود را آغاز می‌کند.

وی با اشاره به برگزاری نشست رؤسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی و نشست ارتقای سرمایه‌گذاری در آسیا در روز اول این اجلاس، تصریح کرد: در روز دوم نیز چهار میزگرد پیرامون «فناوری نو»، «گردشگری»، «امنیت غذایی و کشاورزی» و «توسعه پایدار» برگزار می‌شود که از مهمانان اجلاس برای حضور در این میزگردها و ارائه نظرات خود برای توسعه آسیا دعوت می‌کنم.

کشانی با بیان اینکه در اختتامیه نیز بیانیه و گزارش کار این اجلاس به‌عنوان سند نهایی منتشر خواهد شد، از مهمانان دعوت کرد از نمایشگاه توانمندی‌های استان اصفهان بازدید کنند. رئیس اتاق بازرگانی اصفهان از تلاش‌های وزارت امور خارجه در برگزاری این اجلاس و حضور مهمانان خارجی تقدیر کرد.

به گزارش مهر مجمع گفتگوی همکاری آسیاAsia Cooperation Dialogueبا هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.

کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 6092009

دیگر خبرها

  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفتگوی همکاری آسیا در اصفهان
  • جلسات دولت و مجلس برای اتخاذ تدابیر ارزی به کجا رسید؟
  • برپایی نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی اصفهان
  • بخش‌خصوصی به‌شرط وجود زیرساخت‌ها، تجارت خارجی کشور را توسعه می‌دهد
  • اثرگذار بودن برگزاری نشست‌های اصفهان درتوسعه همکاری‌های تجاری
  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • اثرگذار بودن برگزاری نشست‌ها درتوسعه همکاری‌های تجاری
  • ۳۰ رئیس اتاق بازرگانی به اکسپو ایران می‌آیند
  • بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند
  • آسیا با ترویج گفت‌وگو توانمندتر می‌شود