Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی امور فناوری وزارت علوم با اشاره به تمدید مجوز ۳۱ مرکز رشد وابسته به پارک‌های علم و فناوری گفت: در بودجه ۹۸ حدود ۲۰ میلیارد تومان برای طرح گرنت فناوری اختصاص داده شد. به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، مهدی کشمیری، مدیر کل دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی امور فناوری وزارت علوم در سی و یکمین نشست مدیران مراکز رشد و واحدهای فناوری دانشگاه های سراسر کشور که هم اکنون در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حال برگزاری است، با ارائه برنامه‌های سال گذشته وزارت علوم در حوزه پارک‌های علم و فناوری اظهار کرد: در سال ۹۷ توانستیم علاوه بر بازنگری آئین نامه و اساسنامه پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد در بحث بودجه نیز موفقیت‌های شاخصی را کسب کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کشمیری در خصوص توفیقاتی که در بودجه‌های سال ۹۷ و ۹۸ کسب شده است، تصریح کرد: در بودجه ۹۷ تخصیص صددرصدی اعتبارات تملک دارایی را شاهد بودیم و همچنین اعتبارات هزینه‌ای بودجه‌ها تا ۹۱ درصد تخصیص یافت، همچنین ۷۱ میلیارد ریال از ردیف‌های متمرکز تملک دارایی به پارک‌ها اختصاص یافت و از سوی دیگر طرح عمرانی ۱۱ پارک در کمیسیون ماده ۲۳ سازمان برنامه و بودجه تصویب شد.

مدیر کل دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی امور فناوری وزارت علوم با اشاره به تغییراتی در بودجه سال ۹۸ گفت: در بودجه سال ۹۸ مرکز رشد و پارک‌های علم و فناوری شاخص اعتبارات هزینه‌ای و تملک دارایی پارک‌ها افزایش یافته است. اعتبارات هزینه‌ای ۳۸ پارک که از گذشته دارای ردیف اعتباری بودند از ۵۰ درصد تا نزدیک به ۱۴۵ درصد افزایش اعتبار داشته است و در ماده ۲۳ سازمان برنامه و بودجه برای سه پارک جدید دانشگاه شهیدبهشتی، صنایع نرم جهاد دانشگاهی و پارک آی سی تی ردیف بودجه ایجاد شد.   وی با اشاره به افزایش محدود اعتبارات پیشنهادی در قانون نسبت به لایحه آن، از اختصاص ۲۰۰ میلیارد ریال برای طرح‌های گرنت فناوری خبر داد و گفت: بسیاری از بخش‌های آئین نامه پارک های علم و فناوری تغییر کرده و تلاش کرده ایم روند صدور مجوز برای پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد را تسهیل کنیم.
کشمیری در همین خصوص افزود: در سال ۹۸ مجوز ۳۱ مرکز رشد جامع وابسته به پارک‌های علم و فناوری را تمدید کردیم و این مراکز رشد جامع تا زمانی که زیر نظر پارک‌های علم و فناوری مشغول به کار باشند، دیگر نیازی به تمدید مجوز ندارند.

مدیر کل دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی امور فناوری وزارت علوم بیان کرد: همچنین مجوز ۵ مرکز رشد وابسته به دانشگاه‌های علوم پزشکی را به خود وزارت بهداشت سپرده ایم. همچنین مجوز دو مرکز فناوری دانشگاه آزاد قزوین و دانشگاه صنعتی امیرکبیر پس از بازدید به مدت سه سال تمدید شد.

وی ضمن ابراز خرسندی از تغییراتی که در صندوق نوآوری و شکوفایی ایجاد شده گفت: با تغییر هیئت عامل در صندوق نوآوری و شکوفایی شاهد پویایی بیشتری در این صندوق هستیم. همچنین حضور افرادی که به هر نحوی درگیر کار هستند کمک می‌کند تا مشکلات به بهترین شکل مطرح و راه حل‌های بهتری ارائه شود.

کشمیری تصریح کرد: صندوق نوآوری سه فرصت مهم تسهیلات ارائه شده به صندوق‌های پژوهش و فناوری، تعریف سبد‌های سرمایه گذاری و برنامه‌های توانمندسازی را برای واحد‌های فناور فراهم کرده است. ۳۰۰ میلیارد تومان بودجه از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی به صندوق‌های پژوهش و فناوری داده شدهو این در حالی است که در گذشته بودجه تنها به مراکزی ارائه می‌شد که مجوز دانش بنیان داشتند، اما در بودجه ۹۸ این قید برداشته شده است.

وی در خصوص سبد‌های سرمایه گذاری نیز گفت: ۲۰ درصد از منابع مالی این سبد‌های سرمایه گذاری را صندوق نوآوری و شکوفایی تامین می‌کند و مابقی آن باید از طریق سرمایه گذاری باشد و البته همه طرح‌ها و ایده‌ها را شامل می‌شود.

کشمیری با اشاره به حمایت از گرنت‌های فناوری عنوان کرد: موضوع گرنت‌های فناوری در اولویت دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی امور فناوری وزارت علوم قرار گرفته و حمایت‌های مالی در فعالیت‌هایی که رنگ و بوی تجاری سازی دارند و در دانشگاه ها، مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری حمایت می‌شود، انجام خواهد شد.

مدیر کل دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی امور فناوری وزارت علوم با اشاره به اینکه برنامه‌های راهبردی طرح گرنت فناوری توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام خواهد شد، گفت: عوامل اجرایی این طرح، پارک‌های علم و فناوری بوده و صندوق‌های پژوهش و فناوری وزارت علوم، پارک‌های علم و فناوری و معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری باید به عنوان تامین کننده منابع مالی از این گرنت‌ها حمایت کنند.

وی در خصوص برنامه‌های طرح گرنت فناوری اظهار داشت: این برنامه‌ها شامل برنامه حمایت از فعالیت کارآفرینانه و نوآورانه دانشجویان کارشناسی، برنامه حمایت از پایان نامه‌های ارشد دارای ظرفیت تجاری سازی، برنامه حمایت از فعالیت‌های توسعه فناوری در آزمایشگاه‌های تحقیقاتی، برنامه حمایت از واحد‌های فن آور مستقر در مراکز و برنامه حمایت از تقاضا‌های فناورانه کارفرمایان بیرونی می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزارت علوم کشمیری امیرکبیر بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۸۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، محمد علی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی دکتر «نادر نورمحمد» را به عنوان رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشورعراق منصوب کرد.

در حکم انتصاب نادر نورمحمد آمده است:

نظر به تعهد و تجارب ارزنده جناب‌عالی در امر آموزش عالی و بر اساس بند ۷ از بخش ج ماده ۲ قانون‌ تشکیل وزارت علوم، ‌تحقیقات و فناوری مصوّب ۱۳۸۳.۶.۱ مجلس شورای اسلامی ایران به مدت دو سال به عنوان «رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق» منصوب می‌شوید. از شما انتظار می‌رود علاوه بر انجام وظایف مصرّح در قانون اعزام مصوّب ۱۳۶۴ مجلس شورای اسلامی و رعایت کامل آیین‌نامه شرح وظایف رایزنان علمی مصوّب ۱۳۸۸.۲.۲۰ دو وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، امور مربوط به ارتباطات علمی و فناوری کشور محل مأموریت را به عنوان رایزن علمی در آن کشورها اجرا کنید.

همچنین بر شناسایی دقیق استعدادها و امکانات علمی موجود در آن کشور، ایجاد زمینه‌ بهره‌برداری از آنها و برقراری ارتباطات و همکاری‌های علمی با دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی میهن اسلامی و به ویژه جذب دانشجویان و فناوران، با هماهنگی سازمان امور دانشجویان، مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت و نمایندگی‌های جمهوری اسلامی در آن کشور در چارچوب سیاست‌های دولت تأکید می‌کنم. تندرستی و توفیق روزافزون شما را در اجرای احسن مأموریت‌های محوله از خداوند متعال خواهانم.

کد خبر 6090123

دیگر خبرها

  • انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی
  • اعضای شورای فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم منصوب شدند
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • اختصاص ردیف بودجه‌ای به ۳۰ دانشگاه برتر
  • رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد
  • برنامه‌های وزارت علوم برای ماندن نخبگان/ با تخلفات کنکوری سریع برخورد شد
  • زلفی گل: افزایش ۳ برابری مبلغ قرارداد‌های استادان با صنایع/ میزان اختصاص گرنت به رساله‌های دکتری و طرح‌های تحقیقاتی اعلام شد 
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور