Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قزوین گفت: بوروکراسی اداری در وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی بسیار طولانی است و موجب شده تا تلاش ما برای کسب مجوز مرکز جامع حاد توانبخشی هلال احمر، تا امروز بی نتیجه بماند.

 به گزارش خبرنگار ایلنا از قزوین، نشست خبری حسن آصفی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان به مناسبت روز جهانی صلیب سرخ و هفته هلال احمر، در سالن جلسات این سازمان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آصفی در این نشست بیان کرد: هلال احمر یک نهاد جمعیتی است که به دنبال تسکین آلام مردم و دستی برای گرفتن نیازمندان است. هلال احمرNGO بسیار قوی است که انسانهای نوعدوست جزو این NGO هستند.

وی گفت: سال 98، بحران و اتفاقی برای هم وطنان در چند نقطه کشور ایجاد شد و استان قزوین نیز درگیر این اتفاق بود و این اتفاقات باعث شد تمام داوطلبان هلال احمر در امداد رسانی حضور یافته و وظایف انسانی و سازمانی خود را در قبال هموطنان انجام دهند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قزوین اظهار کرد: در استان، هم مدیریت و هم مردم همدلی بسیار خوبی باهم داشتند و در جمع آوری کمکهای مردمی، رتبه سوم کشور را کسب کردیم که با تناسب جمعیتی بسیار عملکرد درخشانی است.

آصفی عنوان کرد: حدود چهار میلیارد ریال کمکهای نقدی و چهل و پنج میلیارد ریال کمکهای غیرنقدی از سوی مردم استان، جمع آوری شد که برابر با هفت درصد مشارکتهای کشوری می باشد.

وی افزود: قانونگذار پیش بینی کرده کمکهای مردمی از سوی هلال احمر انجام شود و برخی دستگاهها مانند سپاه و نهاد مردمی نماینده ولی فقیه نیز همراه ما بودند و کمکهای جمع آوری شده، بر اساس نیازسنجی ها، بسته بندی و به مناطق سیل زده ارسال می شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قزوین تصریح کرد: کاار باید قانونمند باشد تا رضایتمندی ایجاد شود و گاها علت نارضایتی ها در توزیع و ارسال، به دلیل بی برنامگی در امور می باشد.

آصفی اضافه کرد: تیمهای جوانان، جهت امدادرسانی و ایجاد نشاط در شهرستان پلدختر استقرار یافتند و در حال حاضر مناطق سیل زده نیازی به حضور نیروهای امدادرسان ندارند و تیمهای امدادی ما شامل 56 نفر در 6 تیم عملیاتی و 46 نفر نیز تیم جوانان به مناطق اعزام شدند.

وی ادامه داد: شرایط اقتصادی در حال حاضر به مردم فشار می آورد و به ویژه در خانواده هایی که بیماران خاص وجود دارد، در سختی بسر می برند. این امر همت همگانی را می طلبد تا بتوانیم اندکی از مشکلات این قشر را کم کنیم.

این مسوول اظهار کرد: پول های کلانی که برای خرید گل استفاده می شود مناسب است که با اطلاع رسانی رسانه ها، هزینه این کار به خانواده هایی که دارای بیماران با بیماریهای خاص هستند تعلق گیرد تا بتوان بخشی از هزینه این بیماران را تامین کرد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قزوین گفت: در حال حاضر 16 پایگاه ثابت، 10 پایگاه سیار، یک پایگاه هوایی، 5 تیم واکنش سریع در استان وجود دارد و در تلاش هستیم سه پایگاه سیار را به پایگاه ثابت تبدیل نماییم.

آصفی با اشاره به راه اندازی مرکز جامع حاد توانبخشی هلال احمر اضافه کرد: هنوز مرکز توانبخشی علیرغم اینکه از سال 96 تمام تجهیزات آن را مستقر کرده ایم، مجوز فعالیت را کسب نکرده. بروکراسی اداری در وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی بسیار طولانی است و موجب شده تا تلاش ما برای کسب مجوز تا امروز بی نتیجه بماند.

وی افزود: کسانی که معلولیت دارند قطعات حرکتی آنها باید مرتب بازسازی شود که اگر اینکار انجام نشود موجب افزایش معلولیت می شود و از خردادماه 97 همه تجهیزات و مدارک آماده این مرکز از سوی ما آماده است و موافقت اصولی آن نیز از سوی دانشگاه علوم پزشکی، فروردین ماه امسال به دست ما رسید اما هنوز مجوز از وزارت بهداشت دریافت نکرده ایم.

 

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 استان قزوین خانواده دانشگاه علوم پزشکی وزارت بهداشت هلال احمر 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۶۴۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبگرفتگی و سیلاب در ۸ شهر استان کرمانشاه

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر ‌کرمانشاه از آبگرفتگی و سیلاب در ۸ شهر استان خبر داد و گفت: به ۱۲۶ فرد گرفتار در سیل و آبگرفتگی استان کرمانشاه امدادرسانی شد. - اخبار استانها -

محمد باقر محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، از امدادرسانی به 126 فرد گرفتار در سیل و آبگرفتگی در 48 ساعت گذشته در استان کرمانشاه خبر داد و اظهار داشت: در پی بارش شدید باران در استان کرمانشاه و آبگرفتگی و سیلاب در ثلاث باباجانی، ماهیدشت، حمیل، اسلام‌آباد غرب، دالاهو، جوانرود و سرفیروز‌آباد، سریعاً تیم‌های عملیاتی به مناطق فوق اعزام شدند.

وی گفت: در این عملیات 10 دستگاه خودروی امدادی کمک دار و آمبولانس، 10 دستگاه کف کش و موتور آب بکارگیری شده که به 25 خانوار ، خدماتی از جمله اهدای پک‌های مواد غذایی، چادر، پتو، موکت و چادر داده شد.

محمدی خاطر نشان کرد: تخلیه آب در 25 منزل مسکونی با استفاده از دستگاه کف کش و موتور آب از دیگر اقدامات جمعیت هلال احمر در بارندگی‌های اخیر شهرستان‌های استان کرمانشاه بوده و این خدمات تا بهبود شرایط خانوارها ادامه خواهد داشت.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه افزود: 21 پایگاه ثابت و موقت جمعیت هلال احمر استان آماده امدادرسانی بوده و هم استانی‌ها در صورت هرگونه حادثه‌ای می‌توانند با سامانه 112 جمعیت هلال احمر تماس بگیرند.

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی
  • حادثه رانندکی در محور ارومیه_سرو
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال
  • آبگرفتگی و سیلاب در ۸ شهر استان کرمانشاه