Web Analytics Made Easy - Statcounter

 «بریت وانگ جنسن»، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان فردریکزبرگ دانمارک، در این باره می‌گوید: «ما می‌دانیم اضافه وزن در بزرگسالی با افزایش ریسک ابتلاء به "کارسینوم سلولی کلیوی" مرتبط است. همچنین می‌دانیم که ابتلاء به سرطان سالیان سال بطول می‌انجامد. از اینروتئوری ما این است که اضافه وزن در دوره کودکی می‌تواند موجب افزایش ریسک ابتلاء به کارسینوم سلولی کلیوی در سنین بالاتر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

کارسینوم سلولی کلیوی، شایع‌ترین نوع سرطان کلیه در بین افراد بزرگسال است.

در این مطالعه، محققان ۳۰۱,۴۲۲ فرد را که بین سال‌های ۱۹۳۰ تا ۱۹۸۵ در دانمارک بدنیا آمده بودند مورد بررسی قرار دادند. وزن و قد این افراد در سنین ۷ تا ۱۳ سال اندازه گیری شده بود و با استفاده از شاخص توده بدنی، کودکان به گروه دارای وزن نرمال یا اضافه وزن تقسیم بندی شدند.

در طول مدت میانگین ۳۲ سال پیگیری وضعیت این افراد، ۱۰۱۰ نفر (۶۸۰ مرد) مبتلا به کارسینوم سلولی کلیوی تشخیص داده شدند. محققان مشاهده کردند کودکانی که قدشان از حد میانگین بلندتر بود ۸ درصد بیشتر با افزایش ریسک ابتلاء به کارسینوم سلولی کلیوی مواجه بودند.

محققان اذعان می‌کنند این یافته‌ها می‌تواند راهگشای برای یافتن علل ابتلاء به سرطان کلیه باشد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: وزن سرطان کودکان سرطان کودک اضافه وزن سرطان کلیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۶۷۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند

دریافت 81 MB

به گزارش همشهری آنلاین دکتر سید مسعود داوودی، متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه بقیه الله درباره بیماری که ترانه علیدوستی به آن مبتلا شده و بیماری سندرم DREES و درمان آن می‌گوید: DREES یک بیماری حساسیتی تاخیری است که با تغییرات پوستی، تغییرات احشاء داخلی و تغییرات سلول‌های خونی خود را نشان می‌دهد. شایع‌ترین علت بروز این بیماری، حساسیت‌های دارویی به داروهای ضد تشنج و آنتی بیوتیک‌ها هستند.

بیشتر بخوانید:

ترانه علیدوستی به این بیماری مبتلا شده است: سندرم درس (DRESS) | این بیماری چقدر خطرناک است و چگونه درمان می‌شود؟ نام بیماری سخت ترانه علیدوستی اعلام شد | اعلام آخرین وضعیت روند درمان بازیگر سرشناس تماس فوری علی دایی با ترانه علیدوستی | واکنش پدر بازیگر سرشناس به تماس شهریار خبر شوکه کننده درباره ترانه علیدوستی | مادر: برایش دعا کنید

این پزشک می‌افزاید: واکنش‌های دارویی با تاخیر ٢ تا ٨ هفته‌ای اتفاق می‌افتد و علایم بالینی ناشی از آن با ضایعات پوستی کهیر مانند و یا شبیه آبله مرغان بروز کند. همچنین ممکن است درگیری مخاط دهان بروز کند؛ اما از آن مهم تر، گرفتاری غدد لنفاوی به شکل گسترده است و درگیری مخاط داخلی بدن نیز ممکن است با علایمی شبیه به هپاتیت حاد بروز کند. مهم‌ترین اقدام در درمان این بیماری، قطع مصرف داروهای مشکوک و استفاده از کورتون‌های سیستمیک و یا سایر داروهای سرکوب سیستم ایمنی است. در موارد خفیف بیماری بهبود یابنده است. تشخیص زودرس بیماری در درمان آن بسیار موثر است. جزئیات را می‌بینید و می‌شنوید.

کد خبر 847602 برچسب‌ها خبر مهم چهره‌های مشهور بیماری - بیمارستان ترانه علیدوستی

دیگر خبرها

  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • جراحی تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲/۵ ساله
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی خارج شد
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک بندرعباسی خارج شد
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • این ویتامین از ابتلا به کبد چرب جلوگیری می‌کند
  • همایش روز جهانی اتیسم در رشت
  • آیا غذا‌های دریایی سرطان زا هستند؟
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد