Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد اسلامی 98 از روز سه‌شنبه (3 اردیبهشت ماه 98) آغاز شده و تا ساعت 24 فردا (دوشنبه 16 اردیبهشت ماه 98) ادامه دارد. داوطلبانی که در آزمون سراسری دوره دکتری تخصصی سازمان سنجش آموزش کشور شرکت کردند، از روز سوم اردیبهشت ماه سال جاری امکان انتخاب دانشگاه آزاد اسلامی برای ادامه تحصیل را دارند؛ دانشگاهی که با توجه به جامعیت گسترده و البته اختصاص امکانات مناسب به دانشجویان می تواند انتخابی مناسب برای تحصیل در مقطع دکتری باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علوم انسانی، محبوب دکتران آینده

با توجه به دفترچه راهنمای انتخاب رشته و ظرفیت رشته‌های مختلف، دانشگاه آزاد اسلامی در 194 کد رشته، دانشجوی دکتری می‌پذیرد. 51 کد رشته مربوط به گروه علوم انسانی، 49 کد رشته مربوط به گروه فنی و مهندسی، 35 کد رشته مربوط به گروه علوم پایه، 29 کد رشته مربوط به گروه کشاورزی و منابع طبیعی، 19 کد رشته مربوط به گروه دامپزشکی، 8 کد رشته مربوط به گروه زبان و 3 کد رشته مربوط به گروه هنر است. ورود به دوره دکتری تخصصی با آزمون بر اساس 50 درصد نمره آزمون متمرکز، 20 درصد سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری و 30 درصد مصاحبه علمی و سنجش عملی صورت می‌گیرد.

بیشترین میزان جذب در دوره دکتری دانشگاه آزاد اسلامی مربوط به گروه علوم انسانی است. 26.28 درصد کد رشته ها را رشته های علوم انسانی تشکیل می دهد، 25.27 درصد فنی و مهندسی، 18.04 درصد علوم پایه، 14.94 درصد کشاورزی و منابع طبیعی، 9.79 درصد دامپزشکی، 4.12 درصد زبان و 1.54 درصد متعلق به گروه هنر است.

10+2 هزار ظرفیت پذیرش دکتری در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی

متقاضیان دوره دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی سال 98، از طریق سامانه مرکز سنجش و پذیرش به آدرس azmoon.org باید برای خرید کارت اعتباری و انتخاب 80 کد رشته‌محل اقدام کند. بر اساس اطلاعات دفترچه راهنما، 10 هزار و 30 نفر در رشته‌های مقطع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی پذیرفته می‌شوند. البته دانشگاه آزاد اسلامی، ظرفیتی 2 هزار نفری نیز برای استعدادهای درخشان در نظر گرفته تا دانشجویان نخبه را با ارائه تسهیلات، جذب کند. داوطلبان می‌توانند از میان 287 رشته و 2 هزار و 200 رشته‌‌محل، 80 انتخاب داشته باشند.

ثبت‌نام در دوره دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی برای فارغ‌التحصیلان استعداد درخشان دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد، از روز چهارشنبه (11 اردیبهشت‌ماه 98) آغاز شده و تا چهارشنبه (25 اردیبهشت‌ماه 98) ادامه دارد. جذب بر اساس ضوابط استعدادهای درخشان صورت می گیرد و علاقه‌مندان واجد شرایط می‌توانند با پرداخت هزینه ثبت‌نام دوره دکتری بدون آزمون، انتخاب رشته انجام دهند. داوطلبان متقاضی رشته‌های دامپزشکی باید حداقل معدل 17، رشته‌های علوم انسانی حداقل معدل 18.5 و سایر رشته‌ها باید حداقل معدل 17.5 را در دوره کارشناسی ارشد کسب کرده باشند. نمره پایان‌نامه متقاضیان نیز حداقل باید 18.5 باشد.

البته دانشجویانی که دارای دروس معادل‌سازی شده باشند، شامل پذیرش بدون آزمون (ویژه استعدادهای درخشان) نمی شوند. داوطلبان دوره بدون آزمون (ویژه استعدادهای درخشان) در صورت کسب شرایط دعوت به مصاحبه، لازم است نسخه ای از فایل مقالات و تولیدات علمی چاپ شده در مجلات ISI یا مجلات علمی پژوهشی فارسی زبان و غیر فارسی زبان داخلی یا خارجی یا ISC خود را با فرمت اعلام شده در زمان مصاحبه به گروه تخصصی مربوطه ارائه دهند.

همچنین جهت پذیرش در دوره بدون آزمون، برای مربیان رسمی شاغل در دانشگاه آزاد اسلامی، سهمیه جداگانه ای وجود ندارد و کلیه داوطلبان در پذیرش از شرایط یکسان برخوردارند. دانشگاه آزاد اسلامی سال گذشته تغییری در روند مصاحبه دکتری پدید آورد و شیوه مناطق آمایشی را مد نظر قرار داد تا دانشجویان بر اساس علاقه به تحصیل در رشته‌محل‌ها چیده شود، انتخاب رشته کنند.

25 درصد ظرفیت برای ایثارگران

25 درصد ظرفیت در هر یک از کد رشته‌محل‌ها به رزمندگان و ایثارگران اختصاص دارد. حد نصاب نمره علمی لازم برای رزمندگان 80 درصد و ایثارگران 70 درصد نمره در هر یک از مراحل آزمون، برای آخرین فرد پذیرفته شده در گزینش آزاد است. افرادی که دارای سهمیه 25 درصدی ایثارگران باشند، از امکان تحصیل کاملا رایگان برخوردار خواهند شد. دانشجویان شاهد و ایثارگر شامل همسر و فرزندان شهدا، جانبازان 25 درصد و بالاتر و همسر و فرزندان‌شان، آزادگان و همسر و فرزندان آنها مشمول این طرح می‌شوند. متقاضیانی که 5 درصد سهمیه ایثارگری و رزمندگی دارند هم 30 درصد تخفیف شهریه دریافت می کنند.

امکان ادامه تحصیلات تکمیلی برای دانشجویان غیر ایرانی

دانشگاه آزاد اسلامی نه تنها امکان ادامه تحصیلات تکمیلی را برای دانشجویان علاقه‌مند ایرانی فراهم کرده بلکه دانشجویان غیر ایرانی نیز می توانند از فضای آموزشی و پژوهشی این دانشگاه بهره ببرند. اتباع خارجی شرکت‌کننده در آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی (نیمه‌متمرکز) سال 1398 در صورت دارا بودن شرایط عمومی و اختصاصی در کنار دانشجویان ایرانی به تحصیل در دانشگاه آزاد مشغول می شوند.

تقاطع بازار، دانشگاه و اشتغال در دانشگاه آزاد اسلامی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در کارگاه آموزشی گام‌های دهگانه پویش ملی صادرات که به همت معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه در واحد علوم و تحقیقات برگزار شد، روی تمرکز بر نقطه تقاطع بازار، دانشگاه و اشتغال تأکید داشت. دکتر محمدمهدی طهرانچی به ضعف دانشگاه امروز اشاره کرد و از نبود قانونی مربوط به حل چالش کشاورزی در جامعه، مثال آورد: «تحول کشاورزی در دانشگاه آزاد اسلامی جدی گرفته خواهد شد. فرق دانشگاه آزاد با دانشگاه های دولتی در این است که دانشگاه های دولتی از پول نفت تغذیه می‌کنند و هر اتفاقی که در جامعه رخ دهد، پاسخ کُندتری به آن می‌دهند، اما در دانشگاه آزاد اسلامی اینگونه نیست و برای حفظ بقای خود زودتر از بقیه مشکل را فهمیده و برای حیات چاره‌ای می اندیشیم.

وی بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی باید بسترساز اشتغال دانش بنیان باشد، تأکید کرد و گفت: «چه اشتغالی قوی‌تر و مهم‌تر از کشاورزی که منجر به تأمین غذای کشور و کسب درآمد ارزی برای کشور می‌شود، وجود دارد؟»

طرح پایش، حلقه گمشده ارتباط دانشگاه و صنعت

دانشگاه آزاد اسلامی بعد از حضور دکتر محمدی طهرانچی در رأس امور در آبان‌ماه 97، تلاش خود را برای هدفمند کردن تحصیلات تکمیلی دانشجویان آغاز و در روز 6 آذرماه سال 97 از طرح پایش (پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکه‌ای) رونمایی کرد؛ طرحی که قرار است منشأ تحول عظیم در نظام آموزشی کشور باشد و نقش حلقه گمشده را در رابطه دانشگاه و صنعت ایفا کند. سال هاست از لزوم ارتباط تنگاتنگ صنعت و دانشگاه برای پیشرفت صحبت می شود اما دانشگاه آزاد اسلامی در زمان مدیریت جدید، گامی عملی برداشته تا از ایده های خلاقانه و راهکارهای علمی دانشجویان برای بهبود کیفی و کمی صنایع در کشور استفاده علمی استفاده کند.

به عنوان نمونه بعد از وقوع سیل در استان های گلستان، لرستان و خوزستان، مقرر شد دلایل شکل‌گیری سیل با بهره‌گیری از طرح پایش بررسی شد. بیژن رنجبر، قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در برنامه زنده تلویزیونی در کنار اقدامات جهادی به رسالت علمی دانشگاه آزاد اسلامی هم اشاره کرد: «یک تیم از اساتید و متخصصان هیدرولیک سیلاب و رودخانه از دانشگاه آزاد اسلامی به منطقه پلدختر اعزام شده تا با انجام پیمایش میدانی، چرایی وقوع سیلاب را بررسی کند. بدین صورت رسالت علمی دانشگاه نیز انجام خواهد شد.» حتی جلسات بررسی علل وقوع سیل لرستان در قالب طرح پایش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم‌آباد برگزار و راهکارهای علمی برای مقابله با آن تشریح شد.

در واقع دانشگاه آزاد اسلامی سعی در حل مسائل کشور دارد تا به مردم کمک کند، به همین خاطر در طرح پایش، نظام موضوعات اساسی کشور تنظیم شده که یکی از آنها مسئله بلایای طبیعی مانند سیل و زلزله است. 3 هزار نظام موضوع در این حوزه تدوین شده که عناوین پایان‌نامه های کارشناسی ارشد و رساله های دکتری دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی را تشکیل خواهد داد. بنابراین متقاضیان ادامه تحصیل در مقطع دکتری می توانند با ارائه پایان‌نامه های اثربخش به کمک جامعه بیایند و از جمع کثیر فارغ‌التحصیلان بیکاری بکاهند که صرفا در جست‌وجوی شغلی کارمندی با درآمد ثابت ماهیانه هستند.

انتهای پیام/

168 / 167 دانشجویان دکتری دکتری دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد اسلامی طرح پایش پایان نامه انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشجویان دکتری دکتری دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد اسلامی طرح پایش پایان نامه انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۶۸۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امروز ، آخرین مهلت انتخاب رشته دکتری

مهلت انتخاب رشته آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D» نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۳ امروز شنبه هشتم اردیبهشت ماه پایان می یابد.   به گزارش ایسنا، داوطلبان مجاز به انتخاب رشته آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D» نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۳ تا پایان امروز شنبه ۸ اردیبهشت فرصت دارند نسبت به ثبت کدرشته ‌محل‌های انتخابی خود به میزان حداکثر ۵۰ کدرشته ‌محل در صورت وجود با توجه به مجموعه امتحانی که در آن آزمون داده‌اند، اقدام کنند.   بر این اساس داوطلبان ابتدا نسبت به مطالعه دقیق دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی و اطلاعیه‌ها و اصلاحات مرتبط با آن اقدام، سپس کدرشته‌محل‌های مورد علاقه خود را از کدرشته‌محل‌های مربوط به مجموعه امتحانی انتخاب و اولویت‌ها را به ترتیب علاقه مرتب و پس از آن نسبت به ثبت انتخاب‌های خود اقدام نمایند.   داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته بوده و علاقه‌مند به انتخاب رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی هستند، لازم است به درگاه اطلاع رسانی دانشگاه مذکور به آدرس www.azmoon.org  مراجعه و بر اساس اطلاعیه‌های مربوط که در درگاه اطلاع رسانی آن دانشگاه منتشر می‌شود، اقدام کنند؛ ضمن اینکه کد دسترسی برای انتخاب رشته‌محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی در انتهای کارنامه درج شده است.   داوطلبان به منظور کسب اطلاعات بیشتر، اطلاعیه تمدید مهلت انتخاب رشته و اصلاحات دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ که در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شده است را به دقت مطالعه کنند. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • امشب، آخرین مهلت انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳
  • آغاز انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی
  • انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی تا ۱۰ اردیبهشت
  • امشب آخرین مهلت انتخاب رشته داوطلبان آزمون دکتری سال ۱۴۰۳
  • امروز؛ آخرین مهلت انتخاب رشته دانشجویان دکتری
  • امروز ، آخرین مهلت انتخاب رشته دکتری
  • دانشگاه آزاد اسلامی واحد سلماس میزبان آزمون کنکور سراسری
  • ماراتُن علمی متقاضیان آزمون سراسری برای تصاحب صندلی‌های دانشگاه‌ها
  • رقابت بیش از ۱۰ هزار نفر در رشته علوم تجربی