Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حزب اراده ملت ایران اسلامی در بیانیه‌ای از شعاری بودن حمایت مسئولان از کارگران انتقاد کرد.

متن بیانیه حزب اراده ملت به مناسبت روز جهانی کارگر به شرح زیر است:

« بسمه تعالی

بیش از نیمی از جمعیت ایران را خانواده‌های کارگری تشکیل می‌دهد که از این آمار حدود ۱۱میلیون نفر از جمعیت بیمه‌شدگان رسمی سازمان تامین اجتماعی کارگران‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنچه که درطی سالیان اخیر درباره مسائل و مشکلات کارگری مطرح بوده و هیچگاه به یک راه حل جامع و مورد رضایت کارگران نرسیده به حول ۳محور عمده تعریف میگردد که عبارتند از امنیت شغلی، معیشت، تشکیلات کارگری.

*هرسه ضلع مطرح شده در مثلث فوق در ایجاد مشکلات کارگری تاثیر مستقیم دارند به طوری که اگر امنیت شغلی ایجاد نگردد امکان چانه‌زنی کارگر برای افزایش حقوق وزندگی شرافتمندانه شکل نمی‌گیرد و زمانی که امنیت و معیشت وجود نداشته باشد دیگر فرصتی برای فعالیتهای صنفی و ایجاد سندیکاها ایجاد نمی‌گردد و به این صورت کارگران نخواهند توانست به صورت مناسب از حقوق خود دفاع کنند.

* در بحث امنیت شغلی مهمترین مسئله قراردادهای موقت و بعضاً سفید امضاء می‌باشد که به چالش اصلی کارگران تبدیل شده است. امنیت شغلی کارگران را به مخاطره انداخته و باعث کاهش راندمان تولید شده است. در ایجاد و گسترش قراردادهای موقت، دولت خودش به عنوان کارفرمایی بزرگ نقش اصلی را ایفا می‌کند.

*در بحث تشکیلات کارگری که یکی از دیگر مصادیق گرفتاری کارگران بشمار میرود، ممانعت از تجمعات صنفی و کارگری مورد بحث است. همواره به بهانه‌های مختلف این حق بدیهی از جامعه کارگری سلب شده است و اگر هم اعتراض و تجمعی صورت گیرد بعضاً با برخوردهای قضایی و امنیتی مواجه میشود.

*برای مسئولان، حمایت از کارگر یا در قالب یک شعار پوپولیستی مخدوش و یا به کارکردی انتخاباتی محدود شده است. نوع نگرش دولتمردان و تصمیم‌سازان در تعریف تشکیلات کارگری به گونه ایست که از نظر آنان وجود تشکیلاتی دست‌نشانده، بی‌خطر، ناکارآمد و ضعیف که سالهاست به حضورخود استمرار بخشیده است، کافی به نظر می‌رسد و نیازی به وجود دیگر کانونهای مستقل کارگری احساس نمی‌شود. این در حالیست که ماده ۱۳۱ قانون کار صراحتا به ایجاد تشکیلات مستقل کارگری اشاره داشته است.

در نهایت حزب اراده ملت عمده مشکلات و مسائل کارگران را در نکات زیر خلاصه می داند:

* نبود امنیت شغلی به واسطه قراردادهای موقت.
* دستمزد پایین به واسطه عدم افزایش مناسب حقوق‌ها بر مبنای تورم واقعی در طول سالیان گذشته .
* نبود تشکیلات قوی و مستقل کارگری.
* عدم توجه دولتمردان،احزاب و نهادهای دولتی و خصوصی به مباحث کارگری.
* جلوگیری و سنگ اندازی در ایجاد سندیکاها و تشکل‌های صنفی و کارگری.
* جلوگیری از تجمعات صنفی کارگری و بعضاً برخوردهای قضایی و امنیتی با مقوله اعتراضات صنفی‌.»

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: احزاب سیاسی کارگر مسولان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۷۱۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام صادق(ع) تشکیلات عظیم فرهنگی را با شاگردپروری ایجاد کرد

حجت الاسلام سعید احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تسلیت به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت ششمین اختر تابناک امامت و ولایت امام جعفر صادق (ع) با بیان اینکه، امام جعفر صادق احیاءگر اسلام ناب محمدی است، به نقش این امام همام در تبیین و تبلیغ مسأله‌ی امامت و تبلیغ و بیان احکام دین به شیوه‌ی فقه شیعی و نیز تفسیر قرآن به روال بینش شیعی و ایجاد تشکیلات پنهانی ایدئولوژیک سیاسی اشاره کرد.

وی با بیان اینکه امام صادق (ع) انقلاب فرهنگی ایجاد شده از سوی امام باقر (ع) را با شاگرد پروری به یک تشکیلات عظیم مبدل ساخت، افزود: موضوع تشکیلات پنهان در صحنه زندگی سیاسی امام صادق (ع) و نیز دیگر ائمه علیهم‌السلام، از جمله مهم‌ترین و شورانگیزترین و در عین حال مجهول‌ترین و ابهام‌آمیزترین فصول زندگی ایشان است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با اشاره به مبارزه این امام عزیز با جریانات انحرافی و الحادی اظهار داشت: امام صادق (ع) انقلاب فرهنگی ایجاد شده از سوی امام باقر (ع) را توسعه داد و از کرسی‌های علمی برای ترویج معارف اهل بیت (ع) بهره برداری کرد.

احمدی با اشاره به نقش مناظرات علمی امام صادق (ع) در کاهش جریان‌های التقاطی در دوران بنی امیه و بنی عباس، اظهار کرد: در دوران امام صادق (ع) نزاع بین بنی امیه و بنی عباس فرصت مناسبی برای گسترش اسلام ناب به وجود آورد. و همین امر باعث رشد حداکثری معارف اهل بیت علیهم السلام شد.

وی، تربیت عالمان و دانشمندان دین در رشته‌های مختلف را از دیگر دستاوردهای انقلاب فرهنگی امام صادق (ع) خواند و گفت: تاریخ نشان می‌دهد که در مکتب امام صادق (ع) فقط چهار هزار دانشمند پرورش یافت.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان افزود: امام جعفر صادق (ع) یک نهضت علمی شیعی را، در جهان اسلام پایه ریزی کرد و به گفته مورخان این امام همام بیش از ۴ هزار شاگرد در رشته های علوم مختلف را در زمان خویش تربیت کرد که می‌توان از جمله جابر حیان؛ پدر علم کیمیا را نام برد که در نوع خود بی نظیر یا کم نظیر است..

احمدی دین اسلام را دین تفکر و تعقل خواند و افزود: دین اسلام فراگرفتن علم را برتر از عبادت می‌داند و بنا بر گواهی تاریخ، عالمان و دانشمندان اسلامی در علوم کیمیا، ریاضی و فزیک و علوم جدید سرآمد زمان خود بودند و سرآغاز فراگیری علم و دانش در دوران امام جعفر صادق (ع) پایه ریزی شد.

این استاد حوزه و دانشگاه به مخالفت‌ها و تهدیدهای زمان امام صادق (ع) از سوی حکمرانان ظالم بنی امیه و بنی عباس اشاره کرد و عنوان داشت: بنی امیه و بنی عباس همیشه سعی می‌کردند با اعمال تهدید و فشار بر امام و شاگردان ایشان، مانع نهضت علمی ایشان شوند؛ ولی نتوانستند مانع ترویج علم و دانش ناب محمدی گردند.

وی گفت: امام صادق (ع) بنیان گذار حوزه‌های علمیه در مدینه و کوفه و بغداد بودند لذا امروز همه علما و فضلا و طلاب را شاگردان امام صادق (ع) قلمداد می‌کنند.

کد خبر 6096070

دیگر خبرها

  • تغییر دستمزد کارگران جدی شد؟
  • رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا: ۲۶۵۰۰ خودرو در انبارهای غیررسمی پیدا کردیم / مسئولان از خودروهای شوتی حمایت می‌کنند
  • آخرین خبرها از لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری
  • تصمیم نهایی وزارت کار درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳/ تغییر دستمزد کارگران جدی شد؟
  • پیشنهاد دائمی شدن قراردادهای موقت مشاغل پنج ساله به کجا رسید؟ | آخرین وضعیت لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری
  • آخرین وضعیت لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری
  • دل های نگران کارگران پیمانکاری با قراردادهای لرزان
  • فقدان امنیت شغلی؛ دغدغه اول جامعه کارگری
  • امام صادق(ع) تشکیلات عظیم فرهنگی را با شاگردپروری ایجاد کرد
  • حمایت‌ های بانک رفاه کارگران از ساخت مسکن کارگری شتاب می‌ گیرد