Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور اجتماعی فرهنگی استانداری یزد تأمین سلامت جسمانی، روانی و اجتماعی را نیازمند مشارکت تشکل‌های اجتماعی و مردم محلی دانست و گفت: جای خالی فعالیت سمن‌های حوزه سلامت در شهرستان ها احساس می‌شود. ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۲ استانها یزد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، فخرالسادات خامسی هامان صبح امروز  در مراسم تجلیل از تلاشگران عرصۀ سلامت شهرستان تفت که در محل شبکه بهداشت و درمان این شهرستان برگزار شد،  با بیان اینکه بحث کاهش آسیب‌های اجتماعی حوزه سلامت در سه بُعد جسمی، روانی و اجتماعی حائز اهمیت است، افزود: بدون تضمین ابعاد روانی، جسمی و اجتماعی حوزه سلامت، برنامه‌های مقابله و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی ممکن نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل امور اجتماعی فرهنگی استانداری گفت: پایش، ارزیابی، نظارت و سیاست‌گذاری حوزه سلامت استان از وظایف این اداره است اما باید توجه داشت که این موارد بدون توجه به مشارکت بخش مردمی محقق نمی‌شود.

اردبیل| سازمان‌های مردم نهاد باید کنار دولت باشندفعالیت‌های سازمان‌های مردم نهاد کردستان افزایش می‌یابدشبکه هماهنگی تشکل‌های مردم نهاد کهگیلویه و بویراحمد تشکیل می‌شود

خامسی تشکل‌های اجتماعی و سازمان‌های مردم‌نهاد را ارزشمندترین گزینه‌ها برای اجتماعی شدن سلامت عنوان و تصریح کرد: 20تا25 درصد تحقق برنامه‌های حوزه سلامت در اختیار وزارت بهداشت است و بقیه آن در اختیار مردم و بستگی به تلاش‌های مردمی دارد.

وی وجود کانون‌های سلامت، مجامع سلامت، سازمان‌های مردم‌نهاد و مؤسسات خیریه را مؤثر در تأمین سلامت جامعه دانست و گفت: به طور خاص در شهرستان تفت سازمان‌های مردم‌نهاد از نظر کمی و کیفی وجود ندارند و بارها این مسئله بررسی شده، اما هنوز به نتیجه دلخواه نرسیده است.

به گفتۀ وی، امروزه اذعان می‌کنیم آگاهی‌رسانی و اطلاع‌رسانی به مردم نقش به‌سزایی در اطلاع‌رسانی به جامعه دارد پس باید نقش سمن ها و انجمن‌های خیریه را نیز در کنار رسانه ها در ارتقای سطح سلامت جامعه مؤثر بدانیم.

خامسی توجه و همراهی و مشارکت سازمان‌های مردم نهاد در آگاه‌سازی مردم لازم است و خواستاریم افراد علاقه‌مند به این حوزه به ویژه در شهرستان‌ها نقش خود را در ارتقای مباحث حوزه سلامت ایفا کنند.

وی دغدغه‌های دیگر در حوزه اجتماعی شدن سلامت را وجود موازی‌کاری‌ها و وجود نابرابری‌های این حوزه بیان کرد و گفت: در این میان، مردمی شدن حوزه سلامت از همۀ فاکتورها مهمتر است.

مدیرکل امور اجتماعی فرهنگی استانداری گمان من این است که اگر این یک شاخص پررنگ شود می‌تواند در برآورده‌ شدن شاخص‌های حوزه سلامت کمک کننده باشد و بتوانیم به زودی شاهد ایجاد و گسترش سازمان‌های مردم نهاد حوزه سلامت باشیم.

انتهای پیام/ش

R41376/P/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۷۲۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب ۱۰ هزار میلیارد ریال برای استان ایلام

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسن نامی معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور روز جمعه ۷ اردیبهشت‌ماه در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان ایلام، گفت: ۱۰ هزار میلیارد ریال از محل بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام مصوب گردید و اختصاص یافت.

وی افزود: مشارکت مردم اساس قدرت جمهوری اسلامی در مواقع بحران‌هاست و در پیشگیری از تلفات در مواقع بحران هر قدر مردم بیشتر مشارکت داشته باشند به آن اندازه، خسارت و تلفات کاهش می‌یابد.

وی با بیان این‌که ایلام از استان‌های شاخص در مدیریت بحران به ویژه مدیریت سیلاب بود، یادآورشد: امسال از نظر میزان نزولات جوی و بارش، ۱۴ میلیمتر بیش از سال ۹۸ بود که در سال ۹۸ خسارات جانی و زیرساختی و مالی زیادی وارد شد.

نامی با تاکید بر رفع مشکل نخاله‌های ساختمانی و پسماندها در حاشیه جاده و مسیرها، یادآورشد: نیازمند هستیم در کنار کار جهادی شهرداران، مردم نیز بیشترین مشارکت را در این حوزه داشته باشند.

وی بیان داشت: قرارگاه مردم‌نهاد در سازمان مدیریت بحران نهاد تشکیل شده که همه سازمان‌های مردم نهاد در آن قرار می‌گیرند و با فعالیت این قرارگاه تلاش می‌کنیم که مشارکت مردم در مدیریت و پیشگیری از بحران بیشتر شود.

معاون وزیر و رییس سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید بر این مطلب که کل صنایع باید از پساب‌ها استفاده کنند، گفت: این مهم در قانون بودجه ۱۴۰۳ هم دیده شده و لازم اجرا است.

نامی اضافه کرد: پیوند و هماهنگی خوبی بین مدیران و استاندار ایلام وجود دارد که یک اصل بسیار مهم و پرفایده است و در مواقع بحران می‌تواند بسیار مهم و اثرگذار باشد.

کد خبر 6089108

دیگر خبرها

  • کارکرد‌های مختلف وقف در نمایشگاه دستاورد‌های این نهاد
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • تضمین سلامت و رضایتمندی مردم«معمولان» در حوزه آرد و نان
  • پرسپولیس جای خالی گوهری را احساس کرد!(عکس)
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌های سلامت اجتماعی است
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌ءهای سلامت اجتماعی است
  • قرارگاه مردم نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور تشکیل شده است
  • تصویب ۱۰ هزار میلیارد ریال برای استان ایلام