Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خراسان رضوی گفت:موضوع تهاتر کالای صادراتی با وارداتی در دستورکار قرار گرفته است.   به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، علیرضا رزم حسینی استاندار خراسان رضوی امروز در جلسه کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان که در دفتر استاندار برگزار شد، گفت: با توجه به ضرورت بازگشت ارز حاصل از صادرات به کشور، موضوع تهاتر کالای صادراتی با کالای وارداتی در دستورکار قرار گرفته است تا در صورت جمع بندی نهایی، به صادرکنندگان اجازه داده شود که در قبال صادرات کالا‌های خود، کالا‌های مورد نیاز جامعه و مواد اولیه کارخانجات را وارد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تصریح کرد: کشف ۱۰۰ میلیارد تومان کالای قاچاق در خراسان رضوی با توجه به برآورد حجم بالای قاچاق کالا رقم اندکی است لذا باید در این حوزه به صورت جدی تری وارد شد. باید بپذیریم دچار یک سکته اقتصادی شده‌ایم و وارد شدن فشار‌های بین المللی به اقتصاد کشورمان، مشکلاتی ایجاد کرده است لذا اقدامات ما باید در جهت کاهش آثار تخریبی این فشار‌ها باشد.

استاندار خراسان رضوی گفت: گزارش ارائه شده درباره طرح ساماندهی پوشاک برند قابل تأمل بود، ولی باید در جلسه آتی کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز گزارش جامعی درباره میزان اثرگذاری اجرای این طرح بر تقویت تولید داخل ارائه شود تا بتوان ارزیابی درستی در این زمینه داشت.

رزم حسینی افزود: کمیته تخصصی زیرمجموعه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا تشکیل شود تا پیش از طرح موضوعات در جلسه کمیسیون، مسائل در این کمیته بررسی و همه مدیران به جمع بندی کارشناسی برسند.

وی تصریح کرد: اگر مدیران به این نتیجه رسیدند که برخی از بخش نامه‌های ملی امکان اجرای شدن ندارد یا با توجه به اقتضائات استانی، اجرای آن به مصلحت نیست، موضوع مربوطه را در سطح ملی پیگیری خواهیم کرد.

وی استاندار خراسان رضوی گفت: همراهی رسانه‌ها به منظور اطلاع رسانی به هنگام و مؤثر در جهت مبارزه با قاچاق کالا و ارز بسیار با اهمیت است و جای تشکر دارد و در راستای تحقق رویکرد شفاف سازی حضور رسانه‌ها در تمامی جلسات به غیر از جلسه شورای تأمین آزاد خواهد بود و ما از اطلاع رسانی صادقانه و شفاف استقبال می‌کنیم.   انتهای پیام//ف.ش   افزایش کشفیات نیازمند تصمیمات جدی‌تر است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری قاچاق کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۷۳۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین

مجیدرضا حریری رئیس اتاق مشترك ایران و چین گفت: به طور کلی و در سال های گذشته بیش از ۳۳درصد صادرات غیرنفتی به چین داشتیم، بزرگترین بازار كالای صادراتی ما چین است البته تركیب صادراتی ما به همه كشورها بر اساس امار گمرك بیش از ۸۰ درصد كالا بر اساس مواد نفتی و معدنی و خام فروشی است؛ بغیر از صادرات ما به به عراق و افغانستان كه تولیدی بوده است.

حریری تصریح کرد: ۹۱ درصد كالای صادراتی ما به چین از فراورده های نفتی است كه اصولا در تركیب صادرات مشكل داریم. در بازار های بین المللی كیفیت و قیمت اهمیت دارد؛ پسته و زعفران ما از نظر كیفی رقیب ندارد كه بازار دست ایران است.

او با بیان اینكه ۱۸ سال پیش با برگزاری سمینار فرصتها و چالشهای صادرات به چین را بررسی كردیم گفت: حدود ۵سال پیش بر كالاهای ساخته شده با رفع موانع و اشكالات صادرات به چین كارهایی انجام شد تا با گرفتن مجوزها میگو و ماهی، انجیر، سیب و مركبات، فرش و صنایع دستی،سفال همدان، لبنیات، پای مرغ و زعفران بعنوان كالای غذایی صادرات انجام شد.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین گفت: میزان صادرات کشورمان به چین در طول یکسال اخیر ۹۰ درصد محصولات خام پتروشیمی و معدنی بوده كه در سال های اخیر با پیدا كردن بازارهای متنوع در این كشور به سمت صادرات غیرنفتی پیش رفته ایم.

رئیس اتاق مشترك ایران و چین لیست كالای صادراتی ایران به چین را بسیار متنوع دانست و بیان داشت: سال گذشته ماشین الات الیاف نانو و هایتك به چین صادر كردیم و درصدد پیداكردن بازاری برای اقلام جدیدی مثل آبمیوه ها، كفش دست سوز و شیرینی و شكلات، در حوزه ظروف آشپرخانه پلیمری كه تولیدات به روزی هم داریم، فروش پوشاك مردانه با برندهای معتبر متمركز شده ایم.

وی اظهار امیدواری كرد: همه كالاهای تولید كشور كه در فرایند تولید میزان ارز آن كمتر از ۲۵ درصد هزینه كالا را داشته باشد و میزان رقابت بزرگی در بازار خواهد داشت را برای صادرات آماده كنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • تقویت زیرساخت‌های شرق کشور، همکاری‌های اقتصادی ایران و افغانستان را به دنبال دارد
  • کشف ۲۵۰ میلیارد کالای قاچاق و سوخت در طرح ضربتی پلیس هرمزگان
  • عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • رشد ۱۷ درصدی صادرات کالا از گمرک کرمانشاه طی فروردین سال جاری
  • کشف محموله ۵ میلیارد ریالی قاچاق در خشکبیجار
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • قاچاقچی کالا در همدان نقره داغ شد
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین